Založ si blog

Ak to Čaputová robí z donútenia, tak je to zlé. Ale ak to robí z presvedčenia, tak toto je už katastrofa!

Naozaj nechce sa mi veriť, že to čo Čaputová robí, ako doslova a do písmena zapredáva Slovensko, občanov SR, národ slovenský, že za tým nie je niečo, čo by v žiadnom prípade nemalo byť!

Na úvod však jedna malá poznámka.

Poniektorí moji čitatelia mi píšu, že ju až príliš prezentujem a tým ju dávam do povedomia občanov SR, čo je zlé lebo o Čaputovej by sa malo hovoriť a písať čo najmenej, aby na ňu občan-volič zabudol.

Nuž dobre, aj to je názor, ale to by pripadalo do úvahy resp. aj ja tak učiním, keď Čaputová doslova zmizne z politickej mapy Slovenska!

Pokiaľ Čaputová bude tam kde je (verím, že už nie dlho!), pokiaľ ju budú všetky „slovenské“ zapredanecké média neustále ospevovať a vytvárať okolo nej politickú svätožiaru, pokiaľ z nej zapredanecké média, budú robiť politický etalón čistoty, pokiaľ z nej budú zapredanecké pro USA a pro Bruselské média robiť ikonu politickej bezzávadnosti a pokiaľ…, tak je nanajvýš potrebné o tejto pani písať a denno denne pripomínať občanovi-voličovi SR, tomu, ktorý ju v marci 2019 volil resp. tomu, ktorý sa ju chystá voliť v nasledujúcich prezidentských voľbách (tu pozor na našu progresívnu ľahko mediálne manipulovateľnú mládež a hlavne na mladých prvovoličov!), ako sa do prezidentskej funkcie dostala a ako si tento svoj mandát „na prospech“ SR vykonávala a žiaľ ešte aj „vykonáva“!

Teda toľko nevyhnutný úvod a teraz k podstate môjho dnešného názorového článku.

 

Nie som politický, ale ani inak, naivný, aby som si myslel, že všetci naši doterajší najvyšší vládny resp. prezidenti, konali vždy len na základe vlastných rozhodnutí a nie tak, ako ich niekto zo zákulisia riadil resp. usmerňoval.

Tu vidím jednu svetlú výnimku a tou bol pre mňa osobne Vladimír Mečiar lebo on naozaj, čo sa týka politiky navonok, sa správal suverénne a preto bol pre západných nenásytných mocichtivých veľkokapitalistov persona non grata, preto akási Američanka českého pôvodu počas vlád V. Mečiara nazvala SR čiernou dierou, ktorá sa okamžite zázračne zacelila, keď do čela SR bol/boli dosadení tí povoľní, tí čo ich poslúchali na slovo a dnes žneme neblahé výsledky…!

No a najvypuklejšie sa to prejavilo/prejavuje priamo na Čaputovej.

Veď si už konečne nalejme politického čistého vína a priznajme si, že už jej prezidentská predvolebná kampaň nebola kóšer!

Verím, že po zmene moci v našom štáte, sa tejto téme riadne, nezaujato povenujú orgány činné v trestnom konaní, ktoré naozaj dostanú voľnosť a nie voľnosť „riadených rúk“, ako to teraz vidíme v podaní Matoviča, Mikulca, Lipšica…!

Ja nerozumiem občanovi-voličovi, ktorý stále nevidí, aký to politický zázrak sa pri Čaputovej udial v prezidentskej predvolebnej kampani, keď z absolútne neznámej, doslova tuctovej ženy, ktorej preferencie začínali niekde na 4%, sa za necelé štyri mesiace dostala na úroveň takmer 53%!!!

Áno, stalo sa tak v jednej „objektívnej“ prieskumnej agentúre AKO a to od novembra 2018 do 28.fenruára 2019!!!

Ako je toto možné?

Žeby len tým, že chodila po Slovensku, dedinku od dedinky, mestečko od mestečka a tam odpovedala na všetky otázky tých občanov-voličov, ktorí sú nie pasívnymi voličmi (volia toho, koho im média podhodia – žiaľ stále je ich dosť veľké množstvo! Dokedy budú takto voliť?), ale s voličmi aktívnymi (to sú takí voliči, hrdo sa k ním hlásim, ktorí sa pri svojej voľbe rozhodujú na základe poznania daného kandidáta, na základe hľadania si informácií o danom kandidátovi zo všetkých dostupných strán atď.!).

Nie!

Čaputová totiž z Bratislavy, z Bratislavskej kaviarne nemusela ani nos vystrčiť lebo média ju urobili!

A to si máme naivne myslieť, že ju urobili tým, že ich očarila svojimi schopnosťami, politickými skúsenosťami, politickým rozhľadom, národno-štátnym myslením a konaním…?

A teraz sa opýtajme a dajme si aj odpoveď, ktoré že to boli média?

Slovenské?

Naozaj Slovenské?

Nuž na prvý pohľad áno lebo vysielajú s celoštátnym dosahom na Slovensku, dokonca v našej rodnej slovenskej reči a občan-volič by nadobudol dojem, že sú to rýdzo slovenské, národne mysliace média a chcú pre nás Slovákov len to najlepšie a že sú platení rýdzo z našich tvrdo  poctivo zarobených peňazí!

Dokonca to boli a stále sú „slovenské“ média, ktoré dokonca aj po slovensky píšu…!

Iste, toto si môže myslieť resp. o tomto môže byť presvedčený naozaj len politický nesmierne naivný volič resp. taký volič, ktorý sa rozhoduje len na základe info z médií a stačí mu keď mu deň pred voľbami média povedia – zajtra choď a voľ toho resp. zajtra choď a toho, tento je ham, ham a ani za svet nevoľ toho lebo tento bakaný…

Teda politický raketový vzostup Čaputovej, pre mňa osobne netkvie v jej kvalitách, ale s najväčšou pravdepodobnosťou je za tým iný, cudzí záujem, cudzí kapitál a toto je potrebné niekomu v budúcnosti vrátiť, hlavne ak zámer a cieľ vyjde, čo v prípade Čaputovej sa na neštastie celej SR, aj stalo!

Nuž, ale keď sa to stalo raz, tak urobme, my občania-voliči, všetko preto, aby sa to už nikdy nestalo!!!

Čaputová zasadla na trón najvyšší v našom štáte a začala „úradovať“!

Naozaj neviem sa ubrániť podozreniu, že neúraduje tak, ako by sama chcela, ale s najväčšou pravdepodobnosťou tak, ako chcú oni, tí, ktorí ju až tam dostali, za tak politický krátky mikro čas!

Ja netvrdím, že je to tak. Ale podozrenie z mojej strany je veľké a verím, že po zmene moci v našom štáte, sa aj toto riadne, nezávisle preverí lebo nie je možné vykonať toľko rozhodnutí, ktoré sú jednoznačne „na neprospech“ našej drahej vlasti a občanov tu žijúcich!

A toto je zlé!

Nuž a ešte horšie  resp. totálnou katastrofou pre nás všetkých je to, ak Čaputová naozaj koná tak, ako koná na základe vlastného presvedčenia, že toto je dobré pre Slovenskú republiku!

Teda niežeby konala na základe vlastného myslenia a poznania vecí z každej stránky, ale na základe toho, že je už tak politicky spracovaná, dlhodobo niekým pripravovaná, že uverila v dobro svojho konania, ktoré je jednoznačne, podľa môjho názoru, na neprospech Slovenskej republiky!!!

Áno a o tomto je celý môj dnešný názorový článok.

Je o tom, že ak Čaputová koná, tak ako koná na základe toho, ako ju niekto z pozadia riadi/usmerňuje lebo musí byť vďačná, že ju tam dostal, tak je to ZLE!!!

Ale ak koná tak, ako koná, na základe vlastného presvedčenia, že koná dobro, tak potom áno, podľa mňa, je to pre nás všetkých Slovákov a Slovensku republiku, ako takú, doslova a do písmena KATASTROFA!!!

KATASTROFA, ktorá sa už nikdy nesmie opakovať a to nie len pri Čaputovej, ale ani pri nikom inom, na ktorom sú jasne badateľné znaky, že tlačenka z ústrania je naozaj veľká (skrze zapredanecké média lebo voľby či sa nám páči alebo nie vyhrávajú manipulovateľné média! Tomu musíme urobiť koniec…!) a hlavne ak to ústranie/pozadie je mimo hraníc SR a ešte horšie ak je priamo z Bruselu a hotová pre nás katastrofa, ak je to priamo z akéhosi najbelšieho domu, kdesi s poza Atlantiku!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.