Založ si blog

Čaputovej je potrebné nastavovať politické zrkadlo denno denne!

Nuž veru, je to tak!

Čaputová totiž denne vykoná toľko „dobrého“ pre Slovenskú republiku, pre národ slovenský, pre občanov SR, že inej možnosti, ako jej to pripomínať, nie to!

 

Jednou z jej takých „dobrôt“, ktoré v poslednom čase vykonala pre „blaho“ Slovákov a SR ako takej, možno pre niektorých až nie tak podstatnej, je toto.

 

Totiž Čaputová vo svojom FB statuse s videom, zo dňa 23. júla 2022, sa jasne vydala na cestu ďalšieho, úplne zbytočného a ničím neodôvodneného rozbroja v spoločnosti.

Totiž v skutku megalomansky rozvírila hladinu otázky kľudného spolužitia všetkých občanov SR a na to si vybrala tému LGBTI!!!

Otvorila otázku, „problém“, ktorý ak by ho takto brutálne jednostranne neotvorila, tak by občan SR ani len nešípil, že našu spoločnosť niečo také trápi! Lebo ju to netrápi! Ani v najmenšom!

 

Totiž táto téma by mala byť ta tam lebo Slováci, teda absolútna väčšina tých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, ani v najmenšom nerieši sexuálnu orientáciu svojho okolia, či už blízkeho alebo vzdialeného!

No Čaputová má zrejme potrebu túto tému zakaždým rozvíriť a to aj na základe klamstiev, manipulácií a absolútne zbytočného zavádzania!

Vysvetlím.

Čaputová svoj, vyššie spomínaný status o LGBTI, začína takto absolútne neadekvátne – „Patríte k LGBTI komunite, no zároveň ste naše deti, príbuzní, susedia, spolužiaci, kolegovia. Pracujete v každej jednej profesii vrátane školstva, zdravotníctva či sociálnych služieb. Ste tu doma a problém nie je s vami, ale s tými, ktorí si z vás robia terč pre naplnenie svojich politických cieľov. Slovensko potrebuje aj váš talent a hodnoty, ktoré tvoríte.“

 

Niečo neskutočné!

Zámerne som zvýraznil tú časť, ktorá doslova a do písmena, je v prvom rade totálne klamstvo a v neposlednom rade úplne, aleže úplne zbytočne stavia absolútne väčšinovú časť občanov SR voči tejto totálnej menšine!

Čo to tu Čaputová tliacha o akomsi probléme s jedincami, ktorí cítia náklonnosť k rovnakému pohlaviu?!

Naozaj nechce sa mi opäť ísť do detailov tejto absolútne nepodstatnej témy, lebo všetko sú to len zbytočné bludy, zbytočné roznecovanie problémov, ktoré problémami vôbec nie sú!!!

Totiž na Slovensku sa nikto, nikto normálny, nestará, kto je akej sexuálnej orientácie (samozrejme pokiaľ to obscénne nedáva najavo na „obdiv“ svojmu okoliu) lebo to pre bežný život spoločnosti nie je absolútne podstatné!

Podstatné u každého jedinca, občana SR, je to, ako žije a či žije nie len na prospech seba samého, ale aj na prospech celej spoločnosti, na prospech Slovenskej republiky…

 

Túto tému na teraz (raz a navždy?) uzavriem tým, čo som už niekoľkokrát vo svojich názorových článkoch napísal a to nielen v súvislosti s inak sexuálne orientovanými jedincami, ale aj s inými občanmi našej republiky, ktorí sa hlavne spoliehajú na to, čo im štát dá a nie čo oni by mali dať štátu, že na Slovensku platí len jedna Ústava a len jedne Zákony pre všetkých rovnako!!!

Každý jeden zákon, právna úprava, ktorá sa týka len jednej vybranej skupiny obyvateľstva SR nie je ich právom, ale celkom jednoznačne NADPRÁVOM voči celej spoločnosti!!!

A preto rázne zdôrazňujem, že Ústava SR, ako aj iné Zákony a právne úpravy, ktoré na Slovensku platia sú rovnako platné pre každého rovnako, nikoho nezvýhodňujú, ba ani nikoho nediskriminujú!!!

BODKA!

Na toto moje konštatovanie musí stačiť, ak odcitujem, v plnom znení, článok 12, Ústavy SR, ktorý znie takto –

„(1) Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.

(2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.

(3) Každý má právo slobodne rozhodovať o svojej národnosti. Zakazuje sa akékoľvek ovplyvňovanie tohto rozhodovania a všetky spôsoby nátlaku smerujúce k odnárodňovaniu.

(4) Nikomu nesmie byť spôsobená ujma na právach pre to, že uplatňuje svoje základné práva a slobody.“

 

Je toto jasné aj Čaputovej?

Ak áno, tak potom načo takéto zbytočné rozbroje v spoločnosti, v spoločnosti, kde by mala platiť Ústava SR a všetky Zákony pre všetkých rovnako???!!!

 

Považujem aj tento „štátnicky“ počin Čaputovej za vysoko neprofesionálny, za absolútne nezlučiteľný s výkonom funkcie prezidenta/prezidentky SR a hlavne za absolútne zbytočný, nepotrebný, slušných občanov SR DEHONESTUJÚCI!!!

 

Veru, nech sa Čaputová aj v tejto oblasti nášho života pozrie do svojho politického zrkadla lebo súhlasím, z jej tvrdením, že – „…problém nie je s vami, ale s tými, ktorí si z vás robia terč pre naplnenie svojich politických cieľov.“, ktoré v súvislosti s ňou a s toto témou, na ňu samotnú upravujem takto – problém nie je s vami LGBTI, ale s tými, ktorí si z vás robia terč pre naplnenie svojich politických cieľov, kde predovšetkým radím samú seba…“

Lebo jediný, kto túto tému využíva, ako svoju politickú zbraň, ako svoju politickú agendu je na teraz hlavne Čaputová, čo by ma vôbec netrápilo, ak by nebola na pozícií na ktorej Bohužiaľ je!!!

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.