Založ si blog

Ďalšia brutálne špinavá protiruská propaganda!

Ja neviem, ale to si naše „objektívne“ pro Bruselsky a pro Washingtonsky zapredanecké média naozaj myslia, že sme úplní hlupáci?

Že sme ľudia bez mozgu?

Že sme jedinci, ktorí nie sú schopní vlastného myslenia?

Že sme tí, čo nepočujú a nevidia?

Naozaj toto si o nás myslia?

Nuž veru, od začiatku Rusko-Ukrajinského konfliktu, konkrétne toho, ktoré sa začalo vstupom ruských vojsk na územie Ukrajiny – od 24.2.2022, sme sa o danom konflikte napočúvali oficiálnych dezinformácií, neprávd, poloprávd, zámerne skreslených informácii z dovolených „mienkotvorných“ médií, nie len slovenských, ale aj všetkých eurounijných (česť výnimkám!) naozaj dosť a denno denne v tom pokračujú s ešte väčšou razanciou!

Niet ani len najmenšieho náznaku akej takej postupnej objektivity a prinášania informácií rovnakým dielom z oboch strán konfliktu!

Akosi sa už zabudlo napr. na ukrajinskú Buču!

Prečo?

Veď Buča bola takým prvým, najväčším „dôkazom“ o ruskej brutalite na civilnom obyvateľstve Ukrajiny.

Boli toho plné všetky povolené média, ba dokonca naša „prezidentka“, aj bez najmenších dôkazov, že za Bučianskym masakrom stali ruskí vojaci, okamžite túto „ruskú“ brutalitu odsúdila, ba dokonca tam poslala slovenských, absolútne apriori proti rusky „nezaujatých“ expertov na prešetrenie „ruských“ vojnových zločinov…

Od týchto odborníkov sme sa následne dozvedeli, že skúmali mŕtve telá ruských vojakov!

Ale oni tam nemali ísť na túto činnosť, ale mali jasne predložiť dôkazy o tom, že v Buči vyčíňal ruský brutálny agresor…

Kde sú záverečné, dôkazmi podložené správy, že v Buči vraždili ukrajinské civilné obyvateľstvo ruskí vojaci?

KDE?

Akosi je o Buči ticho!

PREČO?

Toto už „slovenských“ „mienkotvorných“ novinárov nezaujíma?

A keď som už pri nich, tak sa im málinko povenujem.

Mne sa zdá, že naši „objektívni“ novinári majú doslova zakázané komunikovať a vyspovedovávať aj druhú stranu konfliktu, teda Rusov!

Ak sa naši „smelí“ novinári dokážu vybrať do „vojnovej“ zóny na východ Ukrajiny a prinášať nám srdcervúce informácie o ruskej brutalite, o ktorej ihneď prehlásia, že tieto informácie nemajú overené resp. sú ťažko overiteľné, ale na spak ruky ich prehlasujú za pravdivé, tak prečo nenájdu odvahu a nejdú priamo do Moskvy?

Prečo naša štátna RTVS nevyšle svojho redaktora/reportéra do Moskvy, nevybaví mu/im akreditáciu, aby sa mohol/li zúčastňovať všetkých Putinových (ale aj Lavrovových) tlačových besied, aby sa ho napriamo pýtali štipľavé otázky a priamo ho konfrontovali s ich zisteniami na vojnovej Ukrajinsko-Ruskej línií?!

Boja sa žeby im Putin, ako je to u neho zvykom pri zahraničných novinároch, napriamo a do očí položil tiež niekoľko nepríjemných otázok?

Napríklad, čo by odpovedali naši novinári Putinovi na to, či je pravda, že NATO aj napriek jasnému protestu Ruska, sa na pokyn USA, vyše 30 rokov rozširovalo stále viac a viac naprieč Európou na východ (SR nevynímajúc), až sa dostalo na samú hranicu Ruskej federácie?!

Ako by naši novinári reagovali na Putinovu poznámku, či si uvedomujú, že SR je priamo zapojená do tohto vojenského konfliktu, ako člen NATO, ktorý mal byť výlučne medzi RF a Ukrajinou, ktorí ani jeden nie je členom NATO?!

Ako by reagovali slovenskí novinári na Putinovu poznámku, či si uvedomujú, že aj SR poskytuje Ukrajine svoje vlastné vojensko-bojové zariadenia a muníciu…?

Veru, ako by sa naši novinári tam cítili, ale hlavne, aké informácie by nám z takýchto TB Putina, či Lavrovova, prinášali, hlavne, ak by si boli vedomí, že z takýchto TB ruská televízia prináša priame prenosy, ktoré by si občan SR mohol pozrieť, aj v preklade napr. na You tube???

No a teraz k poslednej, podľa mňa totálne brutálne vymyslenej protiruskej propagande a pre mňa osobne aj proti ruskej provokácií!

Nuž sú to dva dni od toho, čo Ruská a Ukrajinská strana, v Istanbule pod záštitou tureckého prezidenta (Recep Tayyip Erdogan) a Generálneho tajomníka OSN (António Guterres) podpísala Dohodu umožňujúcu vývoz Ukrajinského obilia z ukrajinských prístavov Čierneho mora (hlavne Odesa) a už sa svet dozvedá, že Rusko nie je spoľahlivý zmluvný partner, spoľahlivý partner na dohody lebo v Odese, ani nie 24 hodín po podpísaní tejto dohody spadla/vybuchla akási raketa!

To že tam spadla a vybuchla akási raketa niet pochýb a o tom nepochybujem ani ja.

Ale o čom pochybujem, sú zaručené správy v našich a iných eurounijných médiach, že to bola výhradne ruská raketa, ktorú na tento cieľ vedome vystrelili Rusi.

Doslova sa mi uši krivili, keď som o tom počúval na českej TV stanici ČT24, ako o tom oni informovali. Naše média v tomto neboli o nič horšie a v ničom nezaostávali!

Tieto média, média jasne proti ruskí orientované, média s jasnou protiruskou propagandou informovali, že Rusi nie sú schopní dodržať akékoľvek dohody lebo raketa nimi vypálená na Odesu po podpísaní Dohody o vývoze Ukrajinského obilia je toho dôkazom.

Na to povedali jednu vetu o ruskej reakcií na túto udalosť a tá znela stručne – „Ruská strana poprela, žeby mala niečo do činenia s touto udalosťou“

BODKA! Viac sa neunúvali!

Ale v čom sa unúvali bolo to, že okamžite dali na obrazovku Zelenského, ako jasne hovorí o tom, že to bol Putin, čo takto porušil Dohodu.

Následne dali akúsi hovorkyňu Ukrajiny v danej oblasti, ktorá tiež za vinníka označila Putina a Rusko!

Okamžite na to dali na obrazovku akéhosi zástupcu ukrajinských vývozcov ukrajinského obilia, ktorý ani na sekundu nezaváhal (lebo inak nemôže?) a taktiež za vinníka označil Putina a Rusko!

A aby „objektivity“ v tomto konkrétnom prípade nebolo málo, tak okamžite dali na obrazovky informáciu, že aj britská tlačová agentúra tiež za vinníka jasne značila Putina a Rusko!

UF!

Toľko „objektivity“, že až, nuž kto by tomu neuveril?!

Avšak títo proti ruskí propagandisti sú dnes už tak tupí, že okamžite na to dali opäť na obrazovky Zelenského, ktorý už v deň podpísania Dohody o vývoze ukrajinského obilia cez Čierne more, sa vyjadril resp. vyjadril svoju pochybnosť, že Putin a Rusko takúto dohodu dodrží!!!

Takže Zelenskyj v deň podpisu Dohody medzi Ukrajinou a Ruskom o vývoze ukrajinského obilia vopred upozorní na to, že Putin a Rusko pravdepodobne nedodržia „ani“ túto dohodu a ako napotvoru na druhý deň, priamo v Odese, padne v blízkosti odeského prístavu „ruská“ raketa!

Nuž takejto propagande uverí len ten, čo sleduje len jedne a jednostranné európske, dovolené „objektívne“ média a nehľadá informácie aj v iných médiach, nech si o nich myslí čokoľvek.

Z takýchto médií sa napr. dozvieme aj to, že tento incident ruská strana označila za jasnú proti ruskú provokáciu.

Nuž veru, po vyššie napísanom a po informáciách všetkého druhu, ktoré som si prečítal, som aj ja presvedčený, že aj v tomto prípade ide o nechutnú protiruskú propagandu a jasnú proti ruskú provokáciu, ktorá má v málo informovanom občanovi EÚ vyvolať dojem, že Rus je podvodník, že Rus nedodržiava žiadne Zmluvy a Dohody, že Rusa je potrebné ešte väčšmi nenávidieť a preto je potrebné na Ukrajinu posielať ešte viac zbraní a preto je potrebné na Rusov uvaliť ďalšie sankcie…

Ale pozor, Nemci v dovoze ruského plynu môžu mať výnimku a zároveň si ho môžu za lacný peniaz, na priamo(!) od Rusov nakupovať, zatiaľ čo my ostatní, poslušní eurounijci, sa jej máme zrieknuť resp. ju od Nemcov za drahý peniaz kupovať skrze ich západné energetické burzy…!!!

Apropo, ak majú Nemci výnimku na kúpu ruského plynu, pýtam sa, kupujú ho za doláre, eurá alebo za ruské ruble???

 

Naozaj je mi z toho všetkého nanič!

Je to HNUS!!!

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.