Založ si blog

Čaputovej dúhové myslenie!

Už sme si na Slovensku akosi zvykli, že Čaputová nemá vlastné myslenie a že väčšinou myslí buď Bruselský alebo vo väčšej miere Washingtonsky!

Avšak po dnešku môžem celkom pokojne prehlásiť, že Čaputová myslí aj dúhovo!

To, že medzi nami žijú ľudia s inou sexuálnou orientáciou nie je nič nové už dlhé desaťročia ba priam storočia, možno aj od nepamäti!

Nič proti ním, veď každý sme nejaký!

Ale aby sa z toho stala téma, ktorá má mať prednosť pred tradičnou rodinou – muž-otec, žena-mama a deti – dievčatká a chlapci, tak toto je neprípustné!

Je neprípustné, aby sa tieto skupiny ľudí dávali do popredia, ako niečo výnimočné, ako niečo nad čím je potrebné držať ochrannú ruku, ako niečo, čo je potrebné verejne vyzdvihovať, verejne ľutovať, verejne na uliciach v strohých oblečeniach podporovať/akceptovať!

NIE a ešte raz NIE!

Ja osobne takéto „dúhové pochody“ považujem za akcie, ktoré sú verejným pohoršením, keď sa nám na uliciach bozkávajú a objímajú v akomsi sprievode dvaja muži, či dve ženy a pritom majú na sebe len to nevyhnutné, aby zakryli svoje skutočné pohlavie…

Áno, dnes je to tak, že keď chlapec pobozká na ulici dievča, tak je to niečo nemysliteľné, spoločenský poburujúce!

Ale keď sa na ulici držia za ruky dvaja muži, dve ženy a ešte sa pritom bozkávajú, tzv. francúzakmi, tak to je hrdinstvo, tak toto je niečo, čo musíme akceptovať a povedať si – „no čo, oni sú už raz takí“!

Veru NIE a ešte raz NIE!

Dnes je situácia medzi mladými taká, že nie je v partií frajer ten, čo niečo dokáže napr. pekne hrať na gitare kdesi pri vatre alebo je dobrý v športe alebo v inej spoločenskej oblasti, nie, dnes je v partií frajerom ten, ktorý o sebe prehlási, že je gay resp. lesba a všetci mu tlieskajú, že mal tu odvahu sa k tomu priznať, všetci ho ľutujú a ešte ho aj povzbudzujú, veď čo už, dávaj to na javo ešte väčšmi, ešte viac žiadaj, žiadaj legitimizovanie partnerstiev rovnakého pohlavia, žiadaj adopcie detí partnermi rovnakého pohlavia, žiadaj aby ste boli nad ostatnými občanmi spoločnosti atď., atď.

Nie a ešte raz NIE!

Na Slovensku platí jedna Ústava, Ústava SR, ktorá dáva všetkým rovnaké práva!

Každé iné právo pre istú vybranú skupinu je jednoznačne nadprávo a toto by malo byť v našej spoločnosti neprípustné!!!

V súkromí nech si žije každý ako uzná za vhodné, ak neubližuje tomu druhému, ale navonok, v spoločnosti musíme mať rovnaké práva a postavenie.

Dúhoví hovoria, že nemajú možnosť po sebe dediť! Nuž áno, dedia po sebe poväčšinou len rodinný príslušníci, ale existuje aj taký inštitút akým je Závet!

Tak prečo im nestačí Závet, kde jasne napíšu, že v prípade ich smrti, komu má byť zverený, aj celý ich majetok?

Zároveň tu máme inštitút Darovacej zmluvy!

Tak prečo títo naši občania nevyužijú aj tento inštitút?!

Zároveň hovoria, že nemajú navzájom prístup k svojim zdravotným dokumentáciám!

Naozaj?

A ktorýže partner vo zväzku muža a ženy, má voľný prístup k zdravotnej dokumentácií toho druhého?

Ale aj tu je pomoc jednoduchá resp. jednoduché riešenie.

Ak si navzájom dôverujú, tak nech sa dôverne o svojom zdravotnom stave informujú!

Alebo potrebujú o svojom rovnako pohlavnom partnerovi vedieť napr. či nemá nejakú pohlavnú chorobu, aby sa od neho nebodaj nenakazil…?

Zároveň si žiadajú mať právo adoptovať si deti.

Toto je čo za ich ďalší nezmar?

Nie!

Ak sa dali na cestu života s partnerom rovnakého pohlavia, tak prosím, je to ich slobodné rozhodnutie a nikoho do toho nič!

Ale aby si adoptovali cudzie dieťa, ktoré prišlo na svet len vďaka tomu, že sa tak stalo medzi mužom  a ženou, tak to teda NIE!

Veď si položme otázku, čo by sa stalo o nejaký čas, ak by sme mali väčšinu partnerstiev rovnakého pohlavia?

Ako by sa zabezpečila prirodzená reprodukcia ľudstva?

Zo skúmaviek? Zo sperma banky?

Nie a ešte raz NIE.

Ak sa niekto rozhodol žiť vo zväzku s partnerom rovnakého pohlavia, tak sa musí zriecť resp. si musí byť vedomí, že nikdy nebude mať vlastné potomstvo! BODKA!

Tato sa zriekajú toho, že nikdy nebudú mať deti napr. mnísi resp. mníšky a nežiadajú od spoločnosti nič naviac, ako im spoločnosť dáva lebo toto bolo ich slobodné rozhodnutie do ktorého ich nikto nenútil a zároveň ich za to nikto nedehonestuje!

A teraz k Čaputovej.

Čaputová sa opäť raz ukázala, že nie je hodná byť na pozícii nášho najvyššieho ústavného činiteľa.

Keď sa jedná o tradičnú rodinu, o základnú bunku spoločnosti, tak tam na jej podporu nevypisuje žiadne podporné listy.

Ale k Dúhovému pochodu napísala jeden „hrdý list“, na čo upozornili aktivisti/organizátori Dúhového pochodu, ktorí si tento Čaputovej podporný list hrdo zavesili na svoju sociálnu sieť, kde za to Čaputovej ďakujú a aj ho doslova citujú!

Čaputová svoj podporný list Dúhovému pochodu začína takto, pre mňa osobne absolútne neakceptovateľne na človeka v jej pozícií, akú momentálne, žiaľ Bohu, v našom štáte má, Čaputová im píše a takto ich povzbudzuje– „Milé spoluobčianky, milí spoluobčania, pochody hrdosti v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici…“

Ďalej radšej nepokračujem lebo toto je pre mňa osobne, tak nechutné, že to až bolí! (kto chce nech sa páči TU –  https://refresher.sk/118650-Vo-viacerych-slovenskych-mestach-sa-zacina-Duhovy-Pride-Podporila-ho-aj-prezidentka-Zuzana-Caputova )

 

Takže Čaputová tieto dúhové pochody označuje za pochody akejsi hrdosti, za prejav akejsi hrdosti…!

Hrdosti k čomu!

Hrdosti pred kým, pred čím, za čo a na čo???

Na čo majú byť títo dúhovo pochodujúci hrdí?

Nuž nemám slov!

Čaputová Dúhové pochody označuje za pochody hrdosti a protesty, zhromaždenia občanov SR, ktorí sú čím ďalej tým viac „vládou“ SR, aj za jej jednoznačného prispenia, zbedačovaní, tak týchto považuje za čo?

Čo je podľa nej to, ak sa nespokojní občania zídu napr. na proteste pred „jej“ prezidentským palácom?

Toto nie je hrdosť?

Čo je toto podľa nej?

Odvaha?

Odvaha, že ich dnešná totalita nejakým spôsobom nebude prenasledovať, napr. za to že nemali rúška, respirátory lebo v tej dobe boli bezdôvodne akousi Mikasovou vyhláškou prikázané…?

Naozaj nemám, viac slov k tomu, čo dnes opäť „štátnicky“ predviedla táto pani…

Len sa ešte opýtam – Kedy začne Čaputová myslieť aj národnoštátne?

Kedy začne myslieť aj pro rodinne?

Lebo ak si nevšimla, tak nám klesá demografická krivka a Dúhové pochody asi nie sú na podporu zvýšenia pôrodnosti, nie sú to pochody, ktoré by zaručili zdvihnutie demografickej krivky…

Či áno?

 

PS.

Čaputová nezaostala dúhovo ani na svojom FB profile, ale toto sa mi už naozaj nechce, ba sa mi priam prieči komentovať. Kto chce nech sa páči TU – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/393076996141148/

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.