Založ si blog

„Vláda“ SR v pohode, Čaputová už na Pohode!

A všetci sa veselíme, radujeme!

 

Nie, toto čo sa na Slovensku deje, nie je ani na veselenie sa, ba ani na radosť a už vôbec nie na oslavu!

Jednoducho Slovensko je dnes v takom spoločensko-ekonomicko-politickom marazme, ako nikdy pred tým!

Niet pochýb, že niekomu to vyhovuje!

Slováci to však nie sú!

Tento stav, ktorý tu teraz máme, nás Slovákov ubíja a uvrhuje nás do chudoby, biedy a hlavne závislosti od tých, ktorí si myslia, že sú pánmi sveta resp. že nimi budú- iste, mám na mysli USA administratívu a voči ním lokajský Brusel!

Slovenská „vláda“ nemá peniaze pre občanov SR, ale zato má miliardy na zbrojenie!

Nik sa v „slovenskej vláde“ neháda o tom, odkiaľ dnes zobrať miliardy na vyzbrojovanie SR (naozaj SR? Neskončia aj tieto „naše“ nové zbrane inde, ako na Slovensku?), ba ani „hlavná veliteľka“ OS SR, akási Čaputová sa nad tým nepozastavuje…!

Nuž ale pekne po poriadku.

„Vláda“ SR, ktorá vzišla z PV 2020 bola „vládou“ neželanou.

Nie z pohľadu občana-voliča SR lebo ten volil, ako volil a do NR SR poslal tých, ktorých poslal, ale jednoznačne to bola vláda neželaná z pohľadu zahraničia, zahraničia USA a Bruselu!

Nie takto, to malo dopadnúť!

Ale keď už to takto neželane dopadlo, tak sa tvárili, že vytúžená politická „zmena“ na Slovensku bola dokonaná.

Aj Čaputová sa po PV 2020 tvárila, že PV dopadli dobre a verila, že nová „vláda“, „vláda zmeny“, urobí zo Slovenska raj na zemi a že SR bude „očistená“ od predchádzajúcich vládnych politikov, ale nie od oligarchov!

Jasne, dnes všetci vieme, že novej „vláde“ prišla z „nenazdajky“ do cesty akási „pandémia“, teda bolo potrebné na základe príkazov, nariadení z Washingtonu a Bruselu, národ slovenský neodôvodnene gniaviť, vyskúšať si, čo vydrží, čo je ochotný ešte strpieť a keď dvojročná skúška dopadla pre nich dobre lebo občan-volič sa nechal absolútne neodôvodnene gniaviť po každej stránke, tak následne im chudáčikom do toho prišiel konflikt na Ukrajine, na ktorom USA, NATO, EÚ „neniesli“ a stále sa tvária, že „nenesú“ žiadnu vinu, žiaden podiel…!!!

A dnes sa dnešní „vládni“ SR obhajujú tým, že oni ako prvá slovenská vláda mala najťažšie podmienky na „vládnutie“ – očista politickej scény SR od skorumpovaných politikov, boj s pandémiou, konflikt na Ukrajine a pod.

Avšak problém je úplne inde!

Totiž zostava OĹANO-SaS-Sme rodina a Za ľudí, bola už od prvopočiatku odsúdená na neúspech a toto „vládnutie“ sa malo skončiť presne tak, ako rozumný a prezieravý občan-volič predpovedal, že táto „vládna“ zostava sa rozpadne do roka a do dňa!

A aj tomu tak bolo!

Už v marci 2020 malo byť po tejto „vláde“ a mali byť predčasné PV!

Všetci vieme, čo vykonala Čaputová 01. apríla 2020!

Áno, ona vymenovala druhú „vládu“ Igora Matoviča i napriek tomu, že už vtedy občania – voliči SR nechceli, aby táto skupinka politických diletantov pokračovala v akomkoľvek zložení ďalej!

Avšak, pravdepodobne dielo, ktoré malo byť dokonané, ešte nebolo dokonané ani na 25%!

Každý rozumný občan-volič videl a vnímal, že táto „vládna“ zostava nemôže ísť spolu!

Veď to bolo jasné už pred PV 2020, kedy tie politické subjekty, ktoré mali vyhrať PV 2020 (Za ľudí, PS/Spolu, ale ja KDH) a zostavovať povolebnú vládu „zmeny“, jasne deklarovali, že ak bude potrebné, tak so SaS, ako tak ešte áno, s OĽANO len vtedy keď to bude nevyhnutné a so Sme rodina len v prípade, žeby už politicky horelo!

Ďalší scenár, ktorý nasledoval, už občan – volič pozná a teda sa mu ďalej venovať nebudem.

Idem do dnešných dní, do dnešnej slovenskej reality.

Istý Richard Sulík a jeho SaS sa postavilo na politické zadné a zahralo sa na divadielko, akože dávajú OĽANO, Hegerovi, ultimátum do konca augusta 2022, aby Matovič bol vyhodený z „vlády“!

Pýtam sa a čo budú robiť celé leto?

Čo sa na Slovensku bude diať do 31.8.2022?

Čo tu bude?

Nič?

Ultimátum bolo dané a ide sa oddychovať?!

Všetko sa nechá na pospas Bruselu a USA administratívy?!

Počas leta netreba na Slovensku nič riešiť?

Počas leta sa zastaví brutálne zdražovanie?

Počas leta bude všetko v pohode?

A začnú „pracovať“, až od 01.09.2022?

SaS dali „objektívnym“ „slovenským“ médiám do rúk hračku, aby sa s ňou celé leto hrali a oni budú v pokoji čakať resp. oddychovať?

To znamená, že „vláda“ SR je v pohode?

To znamená, že „vláda“ SR je v pohode!

A čo v tejto chvíli robí Čaputová?

Nuž Čaputová je už na Pohode!

Čaputová si zavesí na svoj FB profil status, ako sa všetci Slováci (hlavne ona!) tešia na akúsi totálne, po stránke kultúrnej, pomýlenú, brakovú Pohodu!

Len politický slepec nevidí, aký je pravý význam tohto „kultúrneho“ podujatia!

Len politický slepec nevidí resp. nechce vidieť, že toto „kultúrne obohacovadlo“ našej nič netušiacej mládeže, je predovšetkým politická akcia neoliberálov!

Politická akcia neoliberálov na to, aby zúčastnenej sa slovenskej mládeži, ešte väčšmi vymývali ich mladé hlávky, ich mladé mozgy, ktoré nemyslia na nič iné, len ako si bezstarostne žiť, ako počúvať bezmyšlienkovite, čo im vravia a nahovárajú všetci tí, čo tam budú „apolitický“ vystupovať a pritom ich budú akože zabávať, kade akým „kultúrno-hudobným“ brakom, pri ktorom sa aj pes s mačkou musia kdesi chovať lebo im z toho trhá uši!

Áno, Čaputová v čase, kedy je/sú, Slovensko/Slováci, doslova na kolenách, tak ona sa už vidí na Pohode a je v pohode!

Nie Sulík, ale Čaputová mala dať tejto „vláde“ ultimátum, ale nie do konca augusta 2022, ale do konca Júla 2022.

Ultimátum jedine na to, aby podali demisiu a to do daného termínu!

Inak použije svoje ústavne právo a povinnosť, a postaví sa na stranu občanov SR!

A že takúto ústavnú možnosť má, je nad slnko jasné, je tu – Ústava SR, čl. 104, ods. (1), sľub prezidenta SR – „Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“.

Takže na základe tejto svojej ústavnej povinnosti, by mala Čaputová verejne vystúpiť a vyzvať občanov SR, keďže na teraz inú možnosť nemá, keď v NR SR sa „koaliční“ poslanci dohodli, že v NR SR budú túto „vládu“ SR držať po kope, aby občania – voliči SR využili svoje ústavne právo, ktoré im umožňuje čl.32 Ústavy SR a tým je, zjednodušene povedané, vypovedať poslušnosť „vláde“ SR a postaviť sa na aktívny odpor v zmysle verejných, a masových, masívnych protestov, samozrejme bez akéhokoľvek násilia!

Slováci už viackrát v minulosti preukázali, že vedia byť voči „mocným“ tvrdí, ale pritom nanajvýš slušní!!!

Ale nie, Čaputová je už na Pohode a „vláda“ SR je ešte stále, už viac ako dva a pol roka, úplne v pohode!!!

A čo občan SR?

Ten je kde?

Ale pravda je taká, že stále sme si na vine sami!

Sami sme im dali moc do rúk!

A teraz keď vidíme ich totálnu neschopnosť, keď vidíme kam nás vedú, tak nie sme schopní im túto moc sami zobrať a dať niekomu úplne inému!

Možno aj takým, ktorí ju doteraz ešte nikdy nemali!

Veď každé PV sú akýmsi politickým experimentom.

A ten z 29. februára 2020, absolútne pohorel, ba absolútne pohorel aj ten prezidentský s marca 2019!

Tak sa nebojme a poďme do nových PV, aj do nových prezidentských volieb, do nového politicky-spoločenského experimentu lebo ja som presvedčený, že raz to musí vyjsť!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.