Založ si blog

USA, starajte sa o svoje domáce aj zahraničné zločiny!

Američania (USA) opäť strčili ten svoj „demokraticky“ nos do niečoho, do čoho ich nič!

Alebo žeby predsa?

Žeby niečo o tom vedeli?

Žeby mali o tom vedomosti, o ktorých my nateraz ani len netušíme, ale raz uzrú svetlo sveta?

A o čo ide?

Veru, len o takú „maličkosť“!

Akýsi americký mladík menom Matt Sarnecki sa „blysol“ na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch akousi vraj filmovou snímkou pod názvom Killing of a Journalist (Vražda novinára).

Nuž, ale nejde o filmovú snímku z divokého amerického Západu, ale „čuduj“ sa svete, tento americký mladík sa rozhodol sfilmovať vraždu slovenského novinára a jeho priateľky!

Každý vie o čo ide!

Aké „dojímavé“!

Takže americký mladík nenašiel vo svojom domovskom štáte v USA inšpiráciu na natočenie filmového bestselleru, ale musel chudák zamieriť až na Slovensko aby natočil „trhák“!!!

Samozrejme jeho „veľdielo“ okamžite zaujalo neoliberálov a všetkých „demokratov“ napr. takú Kristínu Kúdelovú, redaktorku kultúrneho oddelenia z akéhosi „demokratického“ denníka Sme.sk!

I priniesla Kristínka pre slovenskú kultúrnu obec srdcervúci článok o tomto americkom braku! – https://kultura.sme.sk/c/22953097/zabitie-novinara-kuciak-film.html

Ale toto teraz pominiem.

Zaujímalo by ma však, kde mladý americký „filmár“ čerpal informácie o vražde slovenského novinára a jeho priateľky, aby sa mu podarilo natočiť takýto „bestseller“!

Aby sa mu podarilo sfilmovať túto dvoj vraždu, ako rýdzo skutočný príbeh, so skutočnými postavami, na základe skutočných udalosti!

On vie viacej, ako naše orgány činné v trestnom konaní!

Mal možnosť nahliadať do trestných spisov…?!

Ako je možné, že naše Súdy ešte nevyriekli konečný, definitívny rozsudok (nevieme kto bol objednávateľ, ba ani odsúdení “vrahovia“ nemusia byť tými pravými vrahmi!), verdikt a akýsi americký mladík vo svojej „filmovej“ snímke tento verdikt už vyniesol!

On vo svojom „filme“ jasne divákovi predostiera, kto všetko za touto dvoj vraždou stojí, akí slovenskí politici, akí slovenskí oligarchovia a pod.

Naozaj niečo „úžasné“!

Ešte nie je konečný verdikt slovenských Súdov a akýsi americký mladík si už dovolí natočiť film, ktorý je vraj spracovaný na základe skutočných udalostí!

Veď samotná Kristínka zo Sme.sk o tomto filme píše aj toto – „No aj Slováci, ktorí si myslia, že o vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej už všetko čítali a počuli, v ňom uvidia nevídané zábery s nečakaným emocionálnym nábojom. Takto kľačal, takto ležala. Zásah bol jasný…“

 

Uff!!!

 

Naozaj veľmi zaujímavé, že Slováci sa nedozvedia, ako to bolo, na základe riadneho vyšetrenia slovenskými OČTK, ba ani z rozhodnutia slovenských Súdov, ale priamo z tejto americkej „filmovej“, pre mňa osobne tvrdo dezinformačnej, tvrdo manipulatívnej zlátaniny!

Doslova a do písmena totálny filmový hoax!

 

Akýže to musí byť pocit absolútnej beznádeje, keď americký filmárik, akýsi Matt, nenachádza pre svoje „filmové“ veľdiela inšpiráciu doma, teda v USA. Ale musí za senzáciami chodiť po Európe, hlavne  a výhradne po Európe východnej, po štátoch bývalého socialistického bloku!

Tento americký mladík je totiž veľmi „dôležitá“ a „vážená“ osobnosť v neoliberálnej časti „kultúrneho“ sveta, pretože dnes zastáva funkciu vedúceho producenta v akejsi OCCPR – Organized Crime and Corruption Reporting Project – https://www-occrp-org.translate.goog/en/aboutus/staff/matt-sarnecki?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc , čo je veľmi „potrebná“ mimovládna organizácia pôsobiaca hlavne na územiach štátov bývalého východného socialistického bloku – https://en.wikipedia.org/wiki/Organized_Crime_and_Corruption_Reporting_Project .

Nebudem sa tým ďalej podrobnejšie zaoberať lebo pre mňa osobne sa jedná o organizáciu, ktorá je pre mňa absolútne nepodstatná, dezinformačne štvavá, ktorej cieľom je v týchto post socialistických štátoch poukazovať na „pravdivé“ príbehy, ktoré vyhovujú americkej zahraničnej propagande, americkému chtíču dosadzovať v týchto štátoch také politické figúrky, ktoré budú pracovať výhradne v ich geopolitické záujmy a v ich prospech – u nás napr. viď Čaputová, Naď, Korčok, Osuský a pod.

Na záver by som mladíkovi menom Matt Sarnecki odporučil, ak už chce natáčať srdcervúce filmy, s dojímavými príbehmi, nech sa pekne vráti späť domov, do USA a nech natáča filmy o tom, ako sa im tam navzájom strieľajú a vraždia deti v školách, prečo sa tak deje, nech natáča svoje investigativity napr. o tom, ako všetky povojnové vlády USA (po II.sv. vojne) vraždili nevinné obyvateľstvo vo svete, hlavne nevinné deti – Hirošima, Nagasaki, Vietnam, Líbya, Sýria, Belehrad, Afganistan, Jemen, ale aj Ukrajina!

Áno, aj Ukrajina lebo mňa nikto nepresvedčí, že za utrpením Ukrajincov nie sú hlavne USA a ich kolonizátor Veľká Británia!!!

Nech natočí srdcervúci príbeh synáčika dnešného USA prezidenta Joe Bidena, akéhosi Huntera, ako „podnikal“ na Ukrajine, ako on tam bol prepojený na oligarchov, na Majdan a pod – https://www.aktuality.sk/clanok/252914/syn-americkeho-viceprezidenta-ma-biznis-na-ukrajine/ alebo napr. o tomto nech natočí Matt srdcervúci príbeh – https://cnn.iprima.cz/syn-bidena-figuroval-ve-vyzkumu-smrtelnych-viru-na-ukrajine-tvrdi-britsti-novinari-88453 – „Bidenův syn figuroval ve výzkumu smrtelných virů na Ukrajině, tvrdí britští novináři“

 

Toto je môj názor!

Názor na americké filmové braky!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.