Založ si blog

Slováci, dokedy to budeme Čaputovej tolerovať? !

Alebo – „Ako hlboko Čaputová klesla!“ resp. „Ako hlboko ešte klesne?!“

Tento článok je výhradne môj osobný názor, nikomu ho nevnucujem, nepoužívam tu žiadne dezinformácie, žiadne hoaxy, žiadnu nenávisť, ale čo je celkom možné pre dnešnú „demokratickú“ dobu, tak možno tento môj rýdzo osobný názor, môže mať znaky nežiadúceho názoru!

„Inak povedané“, môže niesť znaky nežiadúceho obsahu, čo neznamená, že to nie je skutočné, „LEN“ je to pre dnešnú „demokratickú“ „vládnucu“ skupinku výsostne nežiadúce…!

Nuž uvidím.

K tomuto článku ma primäla tá skutočnosť, že Čaputová sa vybrala do parlamentu cudzieho štátu, kde predniesla nenávistný prejav voči inému cudziemu štátu. A je jedno, kto jej to písal, jednoducho to prečítala ona a teda je to jej zodpovednosť!

S veľkým sebazaprením som si vypočul celý jej politicky nízko položený prejav, ba môžem s kľudným svedomím napísať, že pre mňa osobne to bol prejav totálneho politického zúfalstva!

Nebudem tu rozoberať takú „maličkosť“, že prečo Zelenskyj sa „nášmu“ parlamentu prihováral skrze video hovor a pritom nie sme vojnovým územím a teda sme teoreticky bezpečný štát a ona išla priamo do vojnovej oblasti a vystúpila pred poslancami ukrajinského parlamentu osobne!

Na to nech si každý odpovie sám a nech každý sám posúdi, či toto je v súlade so zdravým politickým rozumom!

V tomto mojom názorovom článku sa zameriam predovšetkým na obsah jej mizerného, proti rusky, nenávistného politického prejavu v parlamente Ukrajinského štátu.

Žiaľ nedá sa to stručne.

Takže pekne po poriadku.

https://www.youtube.com/watch?v=Djbr5yEui1Q&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

použil som YouTube a nie video, ktoré si hrdo Čaputová zavesila na svoj FB profil.

Samozrejme, že na YouTube to zavesil azda „najnezávislejší“ denník, akýsi eN!

Čaputová vstupuje do sály parlamentu Ukrajiny, kde jej v stoji tlieska, podľa môjho odhadu približne 200 ukrajinských poslancov. Uvedomme si, že ukrajinský parlament má 450 poslancov! Kde boli ostatný? A kde bolo tých 13 % ukrajinských opozičných poslancov, ktorí sú pro ruský orientovaní?

Čaputová tam vstupuje v oblečení, v ktorom by na Slovensku nevyšla von ani v noci!

Nikdy som jej oblečenie a fyzickú úpravu nekomentoval, ale túto je to potrebné.

Niekto jej poradil, že sa nemôže prezentovať v drahej róbe a s extravagantným účesom napr. takým, akým sa prezentovala pri udeľovaní štátnych vyznamenaní toť nedávno, keď si akosi nevšimla, že vyznamenáva aj bývalých slovenských fašistov a nacistov z obdobia prvej Slovenskej republiky!

Letmý pohľad do sály je tiež nie celkom navodzujúci významnú udalosť pre samotných ukrajinských poslancov, ktorí sú taktiež v oblečení, čo práve na sebe mali, keď idú na piknik k rieke.

Poniektoré ich odevné zvršky, mi pripomínali doslova teplákové súpravy!

Toto sa robí hlave iného suverénneho štátu, ktorý im takto pomáha na úkor vlastných občanov a na úkor vlastného zadlženia a zbedačenia sa?!

Tu sa pozrime na „náš“ parlament, keď len skrze obrazovky sa im prihováral akýsi Volodymyr a „naši“ poslanci boli do jedného vyobliekaný v tých najdrahších šatách a oblekoch!

Ja chápem, že bolo „potrebné“ svetu ukázať, aká je teraz na Ukrajine chudoba, ale keď cez hranice Ukrajiny „prchajú“ manželky poslancov, ministrov Ukrajiny s kuframi, v ktorých sú desiatky miliónov dolárov, tak neverím, že poslanci ukrajinského parlamentu, nemajú dnes v skrini aspoň jeden oblek, aby si aj takto uctili hlavu iného štátu…!

https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/151547-mimoriadny-objav-madarskej-pohranicnej-straze-prominentna-ukrjainska-manzelka-chcela-v-kufroch-prepasovat-miliony

Čaputová svoj totálne politicky bezdôvodne nenávistný  prejav voči Ruskej federácií v parlamente Ukrajiny začala aj takto – „…dnes doobeda som navštívila Irpiň a Boroďanku a videla som skazu, ktorú spôsobila Ruská armáda…“

Zaujímavé, že keď sa Čaputová 16. júna 2019 ujala funkcie „prezidentky“ SR, sa nešla okamžite pozrieť na východ Ukrajiny do Luhanskej a Doneckej oblasti, aby sa tam na vlastné oči presvedčila o skaze, ktorú tam na ukrajinskom, vlastnom(!) národe, hovoriacom ruskou rečou, zanechala a napáchala ukrajinská vojenská zložka, akýsi batalión AZOV!!!

Že Čaputová si od 16. júna 2019 do 24. februára 2022, nenašla ani raz čas ísť sa ta pozrieť!

Ísť sa na vlastné oči presvedčiť, ako boli AZOVOM neľudsky zabíjaní ruskí hovoriaci Ukrajinci – starci, mami, otcovia a okolo 400 nevinných detí!

Zaujímavé, že toto Čaputovú nezaujímalo ani vtedy, ba ani dnes, ba čo je ešte horšie, že vtedy nemala potrebu ísť vystúpiť v ukrajinskom parlamente, aby pomenovala tieto neľudské hrôzy páchané AZOVOM na nevinných, rusky hovoriacich Ukrajincov!!! Vtedy nemala potrebu ísť pomáhať týmto ubíjaním Ukrajincom?! Toto pre ňu neboli a nie sú Ukrajinci?!

Čaputová ďalej v nenávistnom prejave pokračuje aj takto – „, akým právom Vám niekto takto ublížil…“

Tu Čaputová jednoznačne naráža na vstup ruských vojsk na ukrajinské územie.

Samozrejme, že nikto, ešte raz – nikto, nemá právo vojenský ani inak vstúpiť na cudzie územie a robiť si tam čo chce.

Veru NIKTO. Nemali na to právo ani vojska U.S. ARMY/NATO/ vo Vietname, v Belehrade, v Líbyi, v Afganistane…

Avšak Čaputová, ako vyštudovaná „právnička“ by mala vedieť jednu zásadnú vec, ktorú vo svojom nenávistnom proti ruskom príhovore nepovedala.

Každý sudca, ktorý chce obžalovaného spravodlivo súdiť a následne aj odsúdiť prípadne oslobodiť spod obžaloby, sa obžalovaného nepýta, akým právom ste daný skutok vykonali, ale sa ho pýta – „Aký dôvod resp. aké pohnútky vás k spáchaniu trestného činu viedli?“

Týmto dotyčný sudca nijakým spôsobom neospravedlňuje spáchaný trestný čin, len chce poznať aj príčinu, aby mohol skutok posúdiť absolútne spravodlivo a na to potrebuje mať všetky informácie!!!

Toto Čaputová nevie? Ona nepotrebuje vedieť aj príčinu spáchania trestného činu?

Tak potom, ako mohla vykonávať advokátsku činnosť?

Poznať aj príčinu spáchania trestného činu, v žiadnom prípade neospravedlňuje jeho spáchanie, len dáva vedieť prečo sa tak stalo a čo je potrebné v budúcnosti vykonať, aby sa niečo také už nikdy nestalo?

Lebo ak neodstránime príčinu, tak skutok sa bude vracať/opakovať neustále, „len“ v inej, možno ešte horšej podobe!!!

Poznať príčinu vojenského vstupu na územie Ukrajiny, ešte neznamená tento vstup obhajovať resp. s ním súhlasiť!

Znamená to len jedno jediné – je potrebné poznať aj tú druhú pravdu!

A potom nech naozaj hodí kameňom prvý ten, ktorý je bez viny?

Je Ukrajina, Západ, USA, EÚ, NATO, ale aj Čaputová v tomto vojenskom konflikte bez viny? A je vinná len Ruská federácia?

V prejave Čaputovej zaznelo ešte veľa neskutočne primitívnych, nenávistných, pre mňa doslova totálne hlúpych viet, ktorým sa už bližšie venovať nebudem lebo je to čistá strata času!

Záver z mojej strany je jednoznačný!

Týmto svojim absolútne hlúpym politickým vystúpením, Čaputová ublížila nám Slovákom a občanom SR tak, ako ešte nikto pred ňou na pozícií prezidenta/„prezidentky“ SR!

Toto by sme jej nemali nielenže tolerovať, ale ani akceptovať a následne už nikdy dovoliť!

Je nanajvýš potrebné, aby sa nekonalo referendum len za predčasné parlamentné voľby, ale jednoznačne aj za predčasné prezidentské voľby!

Týmto svojim vystúpením v ukrajinskom parlamente Čaputová prekročila všetky tolerované medze!!!

STAČILO!!!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia, neexistuje už väčší dôkaz o tom, že Čaputová, ako „hlava“ nášho slovenského štátu, sa týmto dopustila vlastizrady lebo takýmto politicky neuváženým krokom, zradila všetkých normálne, zdravo uvažujúcich/mysliacich Slovákov, občanov SR, pričom predpokladám, že ich je viac, ako 80%!!!

 

Zdroje:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Batalion_Azov

https://sk.wikipedia.org/wiki/Verchovna_rada_Ukrajiny

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/519922-zelenskeho-strana-zrejme-ziska-v-parlamente-vacsinu-kresiel/

https://op.europa.eu/webpub/eca/special-reports/ukraine-23-2021/sk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.