Založ si blog

Rusov ženieme do náručia Číny a prosperity, nás do ešte väčšieho područia USA a biedy!

Dávno pred tým, ako som napísal svoj prvý verejný článok, tu na blog Pravda, som tvrdil a stále to platí, že s Rusmi sa nebojuje, ale vyjednáva!

Že USA nevedia žiť v mieri, z mieru, z mierových časov, v čase mieru, ale výhradne z vojen a vo vojnách, ďaleko od ich pevninského územia!

Celkom jasne to povedal aj americký exminister zahraničných vecí Henry Kissinger, toť na stretnutí „mocných“, na Svetovom ekonomickom fóre vo švajčiarskom Davose.

Kissinger hovorí – „…s Moskvou je nevyhnutné rokovať.“ A dodáva, že – „…V opačnom prípade riskujú (EÚ/Európa), že Rusko vstúpi do permanentnej aliancie s Čínou.“

Iste, niekto by namietal, že H. Kissinger má už 98 rokov a teda nevie čo hovorí.

Dobre, tak potom prečo všetci počúvajú Georga Sorosa, ktorý je len o niekoľko rokov mladší (91)!!!

Oni síce svorne tvrdia, že Sorosa nepočúvajú, ale dennodenná skutočnosť je iná!

Iste, v pozadí sú aj iné figúrky ako napr. Klaus Schwab, Bill Gates a pod.

Podstata veci spočíva v tom, podľa môjho názoru a presvedčenia, že USA začali svoju vojnu voči ZSSR/Rusku, ihneď po ukončení II. sv. vojny, potom ich na istý čas pribrzdilo obdobie „studenej vojny“, ale po rozpade Východného socialistického bloku európskych štátov a po rozpade ZSSR, sa ofenzíva USA voči Rusku rozvinula naplno, o čom svedčí neustále rozširovanie NATO, zo 16 členov NATO v roku 1990 na súčasných 30!!! A vždy len smerom na východ, vždy bližšie a bližšie k hraniciam Ruska!!!

Od roku 1990 USA úplne zabudli na dialóg s Ruskou federáciou a išli cestou NATOnizácie Európy lepšie povedané militarizáciou Európy zameranej voči Ruskej federácií.

Každým rokom boli väčšie a väčšie požiadavky na členské štáty EÚ/NATO, aby sa zvyšovali vojenské výdavky, vraj pre lepšie zabezpečenie vlastnej obranyschopnosti! A voči komu sme sa mali brániť, keď Rusko o nás vyše tridsať rokov ani len nezavadilo?!

My toto o sebe, vo vzťahu k Rusku, môžeme povedať to isté?!

A dnes „žneme“ úrodu na východ od nás!

Áno, až tu dospela tá anglo-saská spupnosť, povýšenectvo, nenávisť voči Rusom(všetkým Slovanom) a hlavne kapitalistická nenásytnosť!!!

Západ nevie už dlhé desaťročia prekusnúť, že Rus je tak veľká zem, že Rus je doslova vo všetkom sebestačná, že Rus je slovanská, že Rus je hrdá a vlastenecká!!!

Západ nevie zabudnúť Rusku najme to, že v II. sv. vojne porazil jedného z nich, jedného z anglo-sasov – hitlerovské nacistické Nemecko!!!

 

Dnešná situácia je asi takáto – My, „vyspelý“ Európsky Západ (možno vyspelý technológiami, ale celkom isto zaostalí rozumom, ako nezničiť samých seba) robíme presne to, čo nedávno povedal Sergej Lavrov o Číne, že Čína neskáče ako USA pískajú, avšak my všetci, celá EÚ, skáčeme presne v rytme USA piskotu!!!

Kto to nevidí a necíti práve v tieto ostatné dni, tak tomu už niet pomoci!

A teda Rusko celkom jasne mieri so svojou spoluprácou na Východ a na Juh – teda orientuje sa na užšiu spoluprácu s Čínou, s Indiou, s niektorými veľkými štátmi Južnej Ameriky a s mnohými štátmi, USA a Západom, zbedačenej Afriky!!!

Rusi s Čínou a spol. majú tendenciu vytvoriť nové svetové spoločenstvo, ktoré nebude mať najmenšiu konkurenciu! V NIČOM!!!

My sa odpojíme od lacného plynu a lacnej ropy z Ruska a napojíme sa na oveľa drahšie energetické suroviny z USA a morských ropných plošín!

Rusko, Čína a spol. budú prekvitať, budú smerovať k blahobytu a My totálni hlupáci sa zavesíme dobrovoľne na „šnúrku od gatí“ USA a budeme sa seba trýzniť drahými energetickými surovinami, budeme sa seba trýzniť drahými potravinami, budeme sa seba trýzniť rôznymi „pandémiami“ a bude nám „dobre“!!!

A bude nám dobre?

NIE, bude nám zle, ako nám ešte nikdy tak zle nebolo!

Preto na záver vyzývam všetkých rozumných ľudí, ktorým Západná a USA proti ruská propaganda ešte úplne nezatemnila mozog, pardon rozum lebo mozog má každý, ale rozum nie, aby sme sa zbavili tej pomyselnej nadradenosti na Ruskom, nad Rusmi a začali tvrdo tlačiť na našich volených zástupcov, aby prestali s Ruskom BOJOVAŤ a začali s nim ROKOVAŤ!!!

Lebo len toto je cesta von z tejto dnešnej mizérie!!!

Na teraz len toľko, aj keď téma je to obšírna, zároveň nie tak jednoduchá, ako som ju vyššie v stručnosti načrtol, ale mierové rokovania s Ruskom je potrebné započať IHNEĎ!!!

A tieto rokovania viesť nie z pozície nadradeného, ale výlučne z pozície sebe rovného/sebe rovných!!!

Žiadne zbytočné podmienky, žiadne sankcie, ale jasné férové, obojstranne akceptovateľné, obojstranne výhodné  DOHODY!!!

Zahoďme tu anglo-saskú ješitnosť, spupnosť a nadutosť, je nám len a len na príťaž!!!

 

Zdroj:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/627832-kissinger-ukrajina-by-sa-mohla-vzdat-casti-uzemia/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.