Založ si blog

Čaputovú – „. .. považujem za falošnú a veľakrát zákernú ženu. Zažil som s ňou dve stretnutia, o ktorých keby sa ľudia dozvedeli, by boli zhrození“

V nadpise je citát, ktorý na teraz nechám bokom a začnem inak.

Aha ho na Zuzanu Čaputovú (ďalej len ona a pod.)!

V spoločnosti sa na jej osobu čoraz viac vyskytujú prejavy nespokojnosti s jej pôsobením na pozícií „prezidentky“ a preto jej prichádzajú na pomoc všetky „objektívne“ média, aby ju očistili a nedovolili, aby niekto siahol na jej politicky čisté „panenstvo“!

Božechráň, aby bola čo i len málinko politicky poškvrnená, veď ona je tak politicky čistá, ona je tak bez politickej viny, ona je tak…(odpadnem)

Ona sa rozhodla, že si urobí takú cestu Okolo médií, kde sa politicky vyplače, kde politicky nabrýzga na kade koho, len aby ona ostala politicky „nepoškvrnená“!

Vystupuje ako to najväčšie politické neviniatko, ako tá politická „panna Orleánska“, ba dokonca jej istá „najobjektívnejšia“ TV, akási JOJ, nechá vypracovať, akousi „objektívnou“ agentúrou AKO, prieskum „verejnej“ mienky, s ktorým sa ona politicky pyšne pochváli na svojom FB profile a my všetci v nemom úžase tomu „veríme“!!!

Len tak na okraj –

Zaujímavé, že zase agentúra AKO!

Zaujímavé, že zase agentúra AKO jej pribieha na pomoc a ťahá ju von z politického dna, na ktoré tak nezadržateľne padá, medzi občanmi SR.

Zaujímavé, že takýto prieskum vychádza okamžite po tom, ako sa na našich uliciach čoraz častejšie objavuje od občanov-voličov, na jej adresu, otvorená, hlasná kritika a s tým nemá nič, žiadna, dnes opozičná strana!

Občana-voliča SR, dnes nikto proti nej nehucká, sama si je svojou politickou „prácou“ na „prospech“ Slovenska, národa slovenského, občanov SR, vinná za to, ako ju občan SR začína vnímať! A to už nezmení ani ona, ba ani jej naklonené „objektívne“ média, RTVS nevynímajúc!

Ešte k tej „objektívnej“ agentúre AKO.

Slovač, pripomínam ti, že to bola práve agentúra AKO, ktorá ako posledná v predvečer moratória, pred prvým kolom prezidentských volieb 2019, dostala túto pani z Pezinka, dovtedy absolútne neznámu osôbku, aj pre samotných Pezinčanov,  zo 6,6% preferencií v decembri 2018, na neuveriteľných 52,9%, len o dva mesiace neskôr – 28.2.2019!!!

A mali „pravdu“ , v druhom kole prezidentských volieb 2019, jej odovzdalo svoj hlas 58,4 % zúčastnených voličov, čo je len 23,9 % všetkých oprávnených voličov SR v tej dobe!

Teda vyše 76%(!) oprávnených voličov ju nevolilo, teda ju za „prezidentku“ nechcelo!

A takto ja aj dnes vnímam jej „vysokú“ podporu občanov SR, ktorú jej namerala opäť agentúra AKO, teda pravdepodobne ju znovu za „prezidentku“ nechce približne 80% občanov-voličov SR. Takže Slovač, pri najbližších prezidentských voľbách, neleniť, ale prísť voliť!

A teraz k podstate tohto môjho názorového článku.

Zopakujem text resp. citát z názvu článku v plnom znení – „Čaputová je falošná a zákerná žena. V ďalších voľbách by som ju nepodporil

Takto sa na jej adresu vyjadril dňa 4. mája 2022, akýsi Igor Matovič, toho času „minister“ financií a do 31. marca 2021, aj predseda „vlády“ SR!

Pozri TU – https://dennikstandard.sk/201774/matovic-caputova-je-falosna-a-zakerna-zena-v-dalsich-volbach-by-som-ju-nepodporil%EF%BF%BC/

 

Takže to nepovedal nejaký dezinformátor, ba ani hoaxer lebo som si nevšimol, žeby dnešná diktátorsko-despotická moc, tohto pána nejakým spôsobom vypla!

A teda je načim si myslieť, že je to pravda, to čo o nej Igor tvrdí!

Nuž toto by ma až tak nevzrušovalo lebo aj ja som o nej takýto názor nadobudol, už od prvej chvíle, kedy ju média začali neobjektívne, až neúnosne propagandisticky, vynášať do politického neba, ešte v predvolebnej prezidentskej kampani.

Mňa na Matovičovom vyjadrení zaujala najme táto jeho stať, toto jeho následné vyjadrenie o nej – „Zažil som s ňou dve stretnutia, o ktorých keby sa ľudia dozvedeli, by boli zhrození“ !

A toto je už vážna vec.

Vyzývam Igora Matoviča (IM), aby zverejnil dopodrobna, do posledného detailu, fakty z týchto dvoch stretnutí s ňou lebo inak Slovensku, Slovákom a všetkým občanom SR škodí a jej pomáha!

Ja osobne sa to chcem dozvedieť!!! A ty Slovač nie???

Nech IM strhne z tváre tejto pani, tú masku politickej nevinnosti, nech sa neobáva, že občan-volič bude z nej zhrozený a nech nám vyrozpráva pravdu o nej napr. tiež ako ona, v Sobotných dialógoch, aká ona v skutočnosti je, keď ju neberú kamery, keď svoje rozhovory nenatáča v JOJ, v rádiu Expres, v Denníku N a naposledy aj v RTVS!!!

Pýtam sa IM – z čoho by bol občan zhrozený vo vzťahu k nej?!

Lebo občan-volič, ktorý už dávno nemá na očiach ružové okuliare, je z tejto pani, už neraz zhrozený, ale predpokladám, že IM ma také o nej informácie, že to zhrozenie by znamenalo, ešte väčšie protesty v uliciach a ešte otvorenejšiu kritiku občanov-voličov SR vo vzťahu k jej osobe!

Zaujímavé je od nej aj reakcia na tieto slová IM o nej samotnej, keď o tomto jeho vyjadrení na jej osobu, ako „prezidentku“ SR, hovorí toto – „Tieto veci musíme prekonať a pokiaľ ja aj minister Matovič zastávame verejnú funkciu, sme povinní spolupracovať a vedieť komunikovať.“

Aha ju! Tak s IM, i napriek tomu, že ju doslova politicky znemožnil v očiach občana-voliča SR, je ochotná naďalej komunikovať lebo zastávajú verejnú funkciu a opozíciu, za oveľa miernejšie výroky na jej adresu, posiela do kriminálu lebo s nimi nie je povinná komunikovať?!

Nuž tu je jasne vidieť, keď sa na pozíciu (politickú) najvyššiu v našom štáte, za pomoci iných, dostane osôbka, ktorá je marketingovým, rýchlo kvaseným „politikom“, bez potrebnej politickej praxe!

Bez toho, aby si predtým vyskúšala nižšie, oveľa nižšie politické pozície!!!

A vie vôbec ona, kto ju prvýkrát označil za americkú agentku? (aj keď nie celkom práve takýmto slovným spojením – pomenovaním)

Veru, nebol to ani Ľuboš Blaha, ba ani nik iný, ale bol to ten, čo o nej povedal tieto slová – „Ak by bola pani prezidentka prezidentkou ľudí, tak by si počas vládnej krízy zavolala mňa ako premiéra a koaličných partnerov a snažila by sa byť sprostredkovateľom mieru. Miesto toho sa stretávala s americkou veľvyslankyňou, Máriou Kolíkovou, Richardom Sulíkom a spoločne kuli pikle, ako povaliť vlastnú vládu,“ – https://www.startitup.sk/hlava-statu-so-sulikom-kolikovou-a-americkou-velvyslankynou-kuli-pikle-matovicove-vyroky-poburili-prezidentsku-kancelariu/

Nuž mne osobne z takéhoto hodnotenia veci a jej samotnej, nevychádza nič iné len to, že ona je americkou agentkou lebo ak s cudzou mocou „kujem pikle“ voči vlastnej vláde, tak s ňou spolupracujem minimálne na úrovni agenta! Či sa mýlim?

 

A tento pán ju toť nedávno politicky upratal aj takto – „Pani prezidentka by si mala robiť svoju robotu, ktorá patrí jej mandátu, a nemala by sa starať do vecí, ktorým nerozumie,“

A ja dodávam, že jednou z vecí, ktorej ona nerozumie, je aj jej vlastný národ, keď sa na jeho adresu onehdy takto nehanebne, z pozície „prezidentky“ „všetkých“ občanov SR, vyjadrila takto – „Mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem.“ – https://www.youtube.com/watch?v=Ypuj6MUHuH8&ab_channel=WOODOOTUBE

Myslím, že na teraz k nej, stačilo, aj keby bolo načim ešte o čom písať!

Je to proste pani „prezidentka“, ktorú keď budem parafrázovať, tak napíšem toto  – „Občania SR majú pocit, že absolútne nerozumejú tej pani z paláca“!!!

A preto jej výmena na tejto pozícii, tak isto, ako výmena „vlády“ SR, už neznesie ODKLAD!!!

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.