Založ si blog

Marián Kotleba-je čas sa opäť nechať vláčiť po zemi našich ulíc, dnes Mikulco-Hamranovskou políciou!

Veru, život je už raz taký, raz si hore, raz si na dne.

A darmo budeme nariekať, že sa nám tak stalo lebo vo väčšine prípadov, si sami za to môžeme!

 

NR SR odhlasovala (iné sa od diktátorsko-despotických poslancov za „vládnu“ koalíciu ani čakať nedalo!), že berie na vedomie správu Mandátového a imunitného výboru NR SR o zániku mandátu poslanca NR SR za to, že ho súd SR uznal vinným za úmyselný trestný čin. BODKA!

Ďalej to nebudem rozoberať lebo toto už nie je možne zvrátiť.

Teraz je potrebné sa pozerať opäť dopredu!

A presne toto by mal Marian Kotleba (MK) urobiť.

Čosi sa mu stalo, čosi sa mu prihodilo, je o niekoľko rokov v NR SR hádam múdrejší a tak by si mal v tichosti sadnúť, sám kdesi do tichej miestnosti a premýšľať, čo zlé vykonal (teraz nemám na mysli pomoc šekmi v hodnote 1488,00€ – ktohovie, možno keby to bolo na šeku uvedené takto – s čiarkou a dvomi nulami, tak by sa Honz nemal čoho chytiť…), ale čo zle vykonal, ako už nie pouličný „krikľúň“, ale ako poslanec nášho jediného ústavodarného a zákonodarného orgánu!

Pominiem jeho pôsobenie, ako župana BBSK lebo to bola jeho lokálna politická pozícia, bez dosahu na občanov celého Slovenska. Toto nech si zhodnotia občania, ktorí v tomto regióne žijú…

Ja sa venujem MK, ako politikovi s celoslovenskou pôsobnosťou.

MK urobil obrovskú chybu (podľa mňa) ihneď po tom, ako sa so svojou stranou Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko po PV 2016 dostal do NR SR s počtom poslancov 14.

Ihneď od začiatku začal MK robiť tzv. salónnu parlamentnú politiku.

To znamená, že absolútne zabudol odkiaľ vyšiel – teda na tú povestnú ulicu.

Pokrytecky ba až alibisticky sa vyhováral na to, že sú v NR SR aktívny, ale ich „sila“ mandátov im neumožňuje, aby presadili čo i len jeden návrh zákona, ktorým deklarovali, že chcú zmeniť pomery života občanov SR.

Alibisticky sa začal MK vyhovárať na to, že sú v NR SR vytesnení všetkými vtedajšími parlamentnými stranami na okraj, ale že oni i napriek tomu budú i naďalej (len) predkladať svoje návrhy zákonov, nech by boli ako koľvek dobré, žiaľ šancu na úspech že prejdú boli absolútne nulové!

Tu MK podľa môjho názoru urobil obrovskú chybu.

Tu sa mal opäť vrátiť z tepla NR SR do sychravej ulice našich miest a mestečiek a tu hlásať už ako jasne opozičný poslanec NR SR, že zákonodarci i naďalej vedú SR smerom, ktorý nás vedie do záhuby.

Dnes MK doslova vyplakáva na sociálny sieťach, že on nie je Robert Kaliňák, ktorý dnes sedí vo vyšetrovacej väzbe lebo on sa do NR SER nedostal pokútnym spôsobom, spôsobom žeby ho niekto protežoval a už vôbec nie za pomoci jemu naklonených médií, aleže on sa dostal do NR SR skrze, doslova vláčenia jeho osoby po zemi našich ulíc a to priamo vtedajšou Kaliňákovou políciou!

Tak takto MK teda nie!

Lebo toto zaváňa tým známym slovenským – „Keď mne zdochla jedna koza, tak susedovi zhynú dve!“

Áno každý z nás, čo dôsledne sledujeme politické dianie na našej politickej scéne, od prvých dní „budovania demokracie“, si dobre pamätáme na zábery, kde vás vtedajšia moc doslova vláči po zemi našich ulíc – napr. TU – https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/marian-kotleba-slovensko-volby.A160306_115452_zahranicni_ert/foto/ERT61bec0_nacisti10_00.jpg

 

A áno, pamätáme sa aj na to, ako sa MK stal vlastníkom pozemkov pod hradom Krásna Hôrka po tom, čo tento vyhorel pričinením sa miestnych dvoch chlapcov z cigánskej/rómskej osady, ktorá bola nimi „zbudovaná“ na jasne cudzom pozemku.

Vtedy MK povedal, prostredníctvom jeho vtedajšieho člena predsedníctva ĽS-NS Miroslava Beličku o tomto pozemku toto – „Je to vedené ako trávnatý porast a po vložení prevodu do katastra nehnuteľností urobíme potrebné kroky, aby sa skutkový stav zosúladil s právnym,“ – https://www.bystricoviny.sk/spravy/marian-kotleba-uz-vlastni-pozemok-s-osadou-pod-krasnou-horkou/ (25 apríl 2012!)

Táto udalosť je dnes stará presne 10 rokov! Tak sa pýtam MK – v akom stave je dnes tento jeho pozemok pod hradom Krásna Hôrka? Už mu slúži ako trávnatý porast, presne tak, ako je to uvedené na liste vlastníctva?

Pretože podľa oficiálnej stránky NR SR a na základe majetkového priznania za rok 2020 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=vnf/oznamenie&UserId=Marian.Kotleba je MK stále vlastníkom danej nehnuteľnosti – TRVALÝ TRÁVNY PORAST; kat. územie KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE; číslo LV: 1741; podiel: 48/180 !

Alebo je všetko po starom a aj toto mu slúžilo ako marketingový ťah na to, aby sa dostal do povedomia občanov SR a následne na tejto vlne „dávania vecí do súladu s našim právnym stavom“ do poriadku sa dostať do NR SR?!

Na záver už len toľko!

MK by teraz nemal plakať a nariekať!

Teraz keď už nie je poslancom NR SR, má dosť času na to, aby opustil „salónnu politiku“ a opäť, ešte z väčšou vervou sa vybral do ulíc našich miest a mestečiek (aj dedín) a verejne hovoril všetku tu pravdu, ktorá je nám zamlčiavaná resp. popieraná.

Nech sa opäť nechá vláčiť, za pravdu, za národ, za Slovenskú republiku, po zemi dnešnou Mikulco-Hamranovskou políciou!

A potom možno v nasledujúcich PV získa toľko percent, že opäť bude súčasťou NR SR, ALE POZOR MK – tu už bude potrebné vyvíjať iné poslanecké aktivity a inak, ako doteraz a to tak, že ak to nepôjde v NR SR, tak to pôjde skrze ulicu!

Lebo nič v našom štáte, hlavne dnes(!), sa nedá zmeniť inak, ako len skrze ULICU!!!

A nie je na tom nič nezákonné a neústavne viď – Ústava SR, čl. 32 – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“ !!! – https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.