Založ si blog

Čaputová, Heger a spol. – stačilo, sranda skončila!

STAČILO!

Slovač čo im ešte dovolíme?

Nie, nejdem teraz rozoberať, kam nás „naši najvyšší“ ťahajú, do čoho nás zaťahujú lebo by to bol článok na desiatky strán!

Dnešný môj článok je o tom, že už niet priestoru na to, aby títo, čo za nás rozhodujú, tam boli len tak, ako doteraz, bezstarostne, že sa im všetko prepečie, že nás budú opíjať propagandou, že Slovač si pošomre a ide sa ďalej, ďalej v predklone pred USA administratívou a protiruskou krvilačnou centrálou EÚ!!!

Tak isto nestačí, aby dnešní opoziční politici, či už parlamentní alebo mimoparlamentní, len vypisovali statusy na FB a natáčali, aj keď vo väčšej miere pravdivé videá, a ulice sú prázdne!

Opoziční politici, ktorí sedia v laviciach NR SR, by dnes nemali sedieť vo svojich parlamentných kanceláriách a odtiaľ vypisovať statusy na sociálnych sieťach, čo s nami dnešná „verchuška“ vystrája lebo to jasne vidíme a pociťujeme v každodennom živote aj sami a za toto si ich, opozičných politikov neplatíme!

Toto si môže dovoliť opozičný parlamentný politik vtedy, keď sa národu žije dobre, keď mu nič nehrozí – viď desať rokov bezstarostnej opozičnej „práce“ v NR SR napr. takého Igora Matoviča!

Dnes by mali byť, minimálne parlamentní opoziční poslanci, celé dni v uliciach našich krajských a okresných mestách, aby sa ľudia k ním pridali lebo Slovač, len tak sama od seba do ulíc nevyjde (pravdepodobne sa má ešte dobre?!).

Každý deň napr. od 17:00 hod. alebo od 18:00 hod., by mali byť aspoň na hodinu veľké demonštrácie po celom Slovensku a to až do chvíle, kým by sme túto dnešnú propagandistickú diktatúru neprinútili k ich politickému pádu!

 

Áno, toto je dnes potrebné urobiť zo strany Slovače lebo o niekoľko týždňov neskôr, pri dnešnej protištátnej a proti národnej politike „našich“ zapredancov vo „vedení“ štátu, už nemusia byť naše ulice ulicami, ako ich poznáme dnes!!!

 

Takže Áno STAČILO, SRANDA SA SKONČILA!!!

 

SLÁVA SLOVENSKO!

SLÁVA NÁROD SLOVENSKÝ!

SLÁVA SLOVENSKÁ REPUBLIKA!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.