Založ si blog

Za kráľa, za USA!

V dávnych časoch, keď vládli králi, sa vojny viedli pod heslom „Za kráľa“!!!

Teda nie za ľud, ale len a výhradne Za kráľa! A pospolitý ľud išiel a bojoval, za kráľa (kráľov) umieral, zatiaľ čo králi a ich pridružená šľachta, sa na svojich hradoch a zámkoch veselo zabávala v hojnosti!

Dnes nás „naši“ najvyšší, doslova a do písmena bez rozmyslu, ženú do vojny s RF, s bojovým pokrikom – „Za USA!“

Nuž veru, ak oni chcú za záujmy USA v Európe bojovať so zbraňou v ruke proti svetovej veľmoci RF, tak prosím, proti gustu žiaden dišputát!

Nech sa páči Zuzana Čaputová, Eduard Heger, Jaroslav Naď, celá „vláda“ SR a všetci „vládni“ koaličný poslanci, spolu so všetkými, dnes propagandistický dovolenými/nezablokovanými „objektívnymi“ médiami (absolútne „bez“ USA agentov!) – nech sa páči, prezliecť do vojenských maskáčov, nasadiť plnú poľnú, samopal do ruky a hajde na Ukrajinu!

Ale nám dajte s tou vašou vojenskou „mierovou“ politikou pokoj!!!

My nechceme byť súčasťou konfliktu USA-RF! My nechceme v Európe VOJNU! VOJNU, akúkoľvek a medzi kýmkoľvek!

My tu chceme mať MIER, MIER, ktorý bol počas rokov socialistickej éry nášho štátu SAMOZREJMOSŤOU a akýkoľvek vojenský konflikt medzi európskymi národmi bol NEPREDSTAVITEĽNÝ!!! (Vplyv USA bol jasne blokovaný…!!!)

A keďže žijeme už nejaký ten čas v „slastnom“ kapitalizme, tak MIER by mal byť rovnakou SAMOZREJMOSŤOU!

Či nie?

Lebo veľkokapitál sa už nevie zmestiť do vlastnej kože a žiada sa mu stále viac a viac?!

Lebo tu nebojujú medzi sebou obyčajní ľudia, pospolitý ľud jednotlivých štátov a národov!

Tu bojuje, prostredníctvom pospolitého ľudu,  nenažratý USA kapitál s ostatkom sveta o nadvládu nad touto planétou a v ceste mu stojí okrem iných (napr. Čína) hlavne Ruská federácia!!!

Takže na záver – NIE, MY pospolitý ľud, ľud republiky Slovenskej, My národ slovenský odmietame bojovať nie len „Za kráľa“ ale aj a predovšetkým „Za USA“!!!

My nepotrebujeme, aby nám tu niekto propagandisticky a voči všetkým Rusom nenávistne bez rozdielu, vešal na nos, že Ukrajina a Ukrajinci bojujú, aj za našu slobodu a demokraciu a preto ich musíme čo najviac podporovať zbraňami!!!

Nie, My národ slovenský podporujeme mierové a diplomatické riešenia vzniknutého vojenského konfliktu na Ukrajine, LEN tak a nijak INAK lebo len tak, nás následne čaká MIER, sloboda a demokracia (prosperita?), o ktorej môžeme dnes, pri dnešných diktátorsko-propagandisticky „vládnych“, len snívať!!!

SLÁVA TI SLOVENSKO!!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.