Založ si blog

Nebezpečné významné vyjadrenia, absolútne bezvýznamnej Veroniky Remišovej!

Včera, včera zazneli veľmi nebezpečné slová z úst akejsi Veroniky Remišovej (VR), zachytil som ich na SRo.

Píšem akejsi lebo už od prvého momentu, kedy sa VR zjavila na slovenskej politickej scéne vedľa Igora Matoviča, v polohe odhaliteľky „korupcie“ pri akejsi kompe cez rameno Dunaja, kedysi v roku 2015, som ju absolútne vypustil, ako političku a nevenoval som jej takmer žiadnu pozornosť lebo si ju ako „politička“ odo mňa vôbec nezaslúži.

Nezaslúžila nejako mimoriadne, až do včerajšieho dňa!

Nie žeby VR dorástla na „političku“ to teda nie, ale vypustila z úst tak nebezpečné slová, pre dnešnú napätú vnútro spoločenskú situáciu na Slovensku, že je potrebné na ne ostro upozorniť a zareagovať!

Totiž, ak by tieto slová povedala akási VR napr. v roku 2015, kdesi na brehu rieky alebo ešte ako opozičná poslankyňa NR SR, tak by som sa nad jej slovami iba ledabolo uškrnul.

Ale toto dnes povedalo indivíduum, ktoré sedí vo „vláde“ SR, ktorej ja dnes dávam prívlastok „vláda“ propagandistickej diktatúry!

A čože také závažne VR, absolútne pomýlene indivíduum vypustila/lo, zo svojich úst? Nuž toto.

VR povedala, že „jej“ ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, pripravuje legislatívny zámer (rozumej Zákon, novelu zákona) na zabezpečenie zamedzenia šírenia na sociálnych sieťach dezinformácií a správ so škodlivým obsahom!

Naozaj veľmi nebezpečný zámer!

Takže prečo je to pre mňa (pre teba Slovač NIE?) veľmi nebezpečné?

Preto!

Za dezinformáciu považujem takú informáciu, ktorá nie je v súlade so skutkovým stavom, ale vydáva sa za skutkový stav.

Príklad jednoduchej dezinformácie – niekto na sociálnej sieti (napr. FB) napíše, že kocka bola sivá a pritom bola jednoznačne čierna. Suché jednoduché konštatovanie, ktoré dotyčná osoba nedokázala napr. nejakou fotodokumentáciou.

Tu príde VR so svojim zámerom zamedzenia šírenia dezinformácií a jednoducho takéhoto dezinformátora vypne na večne veky – ÁMEN!!!

Nuž „vážená“ VR, v demokratickej spoločnosti, v štáte kde platia zákony a hlavne Ústava, sa takto z dezinformáciami nenarába. Totiž dezinformácie sa nevypínajú, ale VYVRÁCAJÚ FAKTAMI!!!

Lebo, ak sa dezinformácia, len jednoducho vypne, tak nikdy nebude dokázané, že to dezinformácia bola a neskôr, možno v inej podobe sa objaví opäť!

Preto je potrebné, aby niekto, komu záleží na vyvrátení takej dezinformácie (napr. VR) urobil toto – zobral predmetnú kocku, odfotil všetky jej šesť strán a zavesil to pod dezinformáciu, ako dôkaz, že kocka nie je sivá, ale celkom jednoznačne čierna a môže si byť každý istý, že už viac na takúto dezinformačnú sociálnu stránku, len tak niekto nezavíta a preto ju nie je potrebné vypínať, blokovať! LEN vyvrátiť jasnými dôkazmi a faktami, že je to lož!

 

Nuž, ale VR ide vo svojom propagandistickom diktátorstve ďalej a chce zamedziť, aby sa na sociálnych sieťach nešírili aj informácie so škodlivým obsahom resp. škodlivé správy a informácie!

Nuž a tu vážení POZOR! Obrovský POZOR!

Totiž, zatiaľ čo dezinformácia je lož, nepravda, tak správa so škodlivým obsahom nemusí byť ani lož, ba ani dezinformácia, ale čisto čistá pravda, podložená jasnými dôkazmi a faktami, ALE je pre niekoho, z nejakého dôvodu jemu nevyhovujúcemu – škodlivá!!!

Opäť príklad – niekto napíše na sociálnej sieti, že kocka je čierna. Fajn, je to pravda, kocka je naozaj čierna. Ale niekto chce, aby sa to nikto nedozvedel lebo doteraz si všetci mysleli, že kocka je sivá lebo takto to niekomu vyhovovalo!

To znamená, že táto vskutku pravdivá informácia, sa pre niekoho (možno práve pre, pri moci mocného!) stáva škodlivou!

Škodlivou pre neho a jeho spolu mocných a teda ju je potrebné označiť už nie ako za dezinformáciu, ale za informáciu s obsahom škodlivým a teda opäť vymazať, zablokovať, zničiť…!!!

Na teraz nemám viac, čo k tomu dodať lebo každý vnímavý, rozumný človek, človek schopný kriticky myslieť, človek schopný myslieť sám a nie na základe rôznych médií určených na vymývanie mozgov pochopil, čo som v tomto článku chcel napísať, na aké NEBEZPEČENSTVO pre nás všetkých som chcel poukázať.

Žiaľ, kto na to vlastným rozumom neprišiel, tak tomu nezostáva nič iné len žiť vo svete „pravdy“ tej jedinej dovolenej „pravdy“…

 

Zdroj:

https://dennikstandard.sk/179726/remisova-socialne-siete-treba-viac-kontrolovat-facebook-na-to-ma-len-jedneho-cloveka-aj-ten-sedi-v-prahe/

 

 

Podľa Čaputovej v II. sv. vojne nemecký nacistický fašizmus porazil len jeden, jediný neznámy vojak!

08.05.2024

Všetci najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky na čele s predsedom Vlády SR Robertom Ficom, za účastí ambasád štátov sveta pôsobiacich na území SR, sa dnes zúčastnili slávnostného stretnutia na Slavíne pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom, ja pridávam, že hlavne nad nemeckým nacistickým fašizmom. Stretnutie bolo svojou účasťou a programom na [...]

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.