Založ si blog

Nemecká diplomacia by si mala dávať riadny pozor na jazyk resp. ho riadne držať za zubami!

Nikdy, Nikdy neuschnú slzy všetkých tých, čo im nemecký nacistický režim bezdôvodne a kruto povraždil predkov a to len preto lebo nejaký nemecký (rakúsky) blázon, fanatik sníval o nemeckej tretej tisícročnej ríši a ľud nemecký za nim nielenže išiel, ale doslova šalel.

Vtedajší Nemci, drvivá väčšina Nemcov, vedela čo prostredníctvom/na príkaz Hitlera páchajú na iných európskych národoch a to hlavne na východ od nich! Vedeli to, nepostavili sa voči tomu, nevzopreli sa takejto vlastnej rozpínavosti na úkor iných národov a teda nesú a navždy ponesú na svojich pleciach tento svoj historický hriech!

Podľa môjho najhlbšieho presvedčenia, by Nemci už nikdy nemali mať prístup k zbraniam ba ani k vlastnej armáde a mali by byť ostro v tejto otázke sledovaní a kontrolovaní!

Avšak po necelých 83 rokoch, kedy Európu zasiahol nemecký nacistický mor, sa dnešní nemecký diplomati začínajú vyjadrovať slovníkom, ktorý bol tak typický pre ich vtedajšieho vodcu Adolfa Hitlera (AH).

Presne takýmto slovníkom sa nedávno, ale aj dnes vyjadrila/vyjadruje nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková (AB) (41r) na dresu Ruskej federácie (RF), keď RF odkázala takéto nehorázne, nesmierne opovážlivé a drzé slová – „…Spravíme všetko pre to, aby sme zaistili bezpečnosť Ukrajiny. Spravíme všetko, aby sme zaistili bezpečnosť Európy“ a ešte pritvrdzuje aj takýmto slovníkom, že Moskva – „za akúkoľvek ďalšiu agresiu zaplatí vysokú cenu“.

 

Čo si to táto, doslova politická sopľaňa, dovoľuje smerom k RF!

Smerom a na adresu ruského ľudu, ktorý obetoval najviac ľudských životov, aby Európu, ale aj svet, zbavil nemeckej nacistickej hrôzy, doslova ľudskej špiny a podlosti!!!

Čo ma na mysli AB, keď ruskému ľudu odkazuje slová, že voči RF „spravia všetko“, len aby bolo tak, ako si oni Nemci a ich povojnový „spasiteľ“ USA prajú a chcú, ako sa má RF vnútroštátne vyvíjať?!

Chcela AB povedať, že nebudú váhať a použijú voči RF zbrane?! A ak áno, tak aké? A nie náhodou aj tie, čo U.S. ARMY má v pláne rozmiestniť aj na našom, slovenskom území???

Veru už to raz Nemci urobili! A pamätá si resp. sa o tom samotná AB učila, ako vtedajší nacistický Nemci skončili? Pamätá si, kde sa v apríli 1945 zastavila sovietska Červená armáda?!

Pamätá si AB, ako skončil jej predok, nacistický nemecký vodca, nemeckého ľudu – AH?!

Pamätá si resp. sa o tom učila, koľko tragédií nacistický Nemci, teda jej predkovia spôsobili iným národom Európy a hlavne ruskému ľudu?!

A čo ma na mysli AB, keď RF odkazuje, že ak nebudú počúvať dnešných terajších Nemcov, tak „zaplatia vysokú cenu“?!

Čo si AB predstavuje pod pojmom „zaplatiť vysokú cenu“, keď sa vyjadruje smerom k ruskému národu? Je to cena najvyššia? Je to život/životy?! Takúto cenu má zaplatiť ruský národ lebo Nemci, prostredníctvom AB si opäť o sebe myslia to, čo o nich samotných svojho času hlásal AH, že sú nadradenou rasou, že Nemec je – der Übermensch (nadčlovek)?!

Toto sú naozaj veľmi nevhodné a nanajvýš veľmi nebezpečné vyjadrenia dnešnej nemeckej diplomacie na adresu RF a jeho ľudu! Sú to doslova vojnovo provokačné vyjadrenia, ktoré majú navodiť dojem, že vojna medzi „Západom“ a RF je nevyhnutná lebo zlá RF!

Podľa môjho názoru je najvyšší čas, aby nemecká diplomacia smerom k RF už konečne držala jazyk za zubami.

Dve svetové vojny a hlavne tá druhá, ktorá by mala byť pre celý svet, a Európu zvlášť, už navždy mementom!

Samozrejme, že Nemci nie sú jediní čo sa takto agresívne a vojnovo štváčsky vyjadrujú smerom k RF. Najväčším vojnovým štváčom proti RF je samozrejme USA administratíva.

Títo idú ešte ďalej ako Nemci a doslova USA vojnovo-štvavá administratíva kričí do sveta, že RF je hrozbou svetového mieru lebo podľa USA vojnových štváčov vraj RF isto iste v najbližšom čase napadne vojensky Ukrajinu!

Viď vyjadrenie, posledné vyjadrenie ministra ZV USA Antony Blinkena, dokonca to povedal priamo v Kyjeve (čo tam preboha robí?!) – „…Rusko môže zaútočiť na Ukrajinu v blízkej dobe.“

O senilných vyjadreniach „prezidenta“ USA Joe Bidena o tom, ako už zajtra RF napadne Ukrajinu a ako s nimi USA „zatočia“, naozaj nemá zmysel písať lebo Joe patrí niekam úplne inde, len nie do Bieleho domu! Sú na to iné domy…

Pýtam sa prečo by to robili?

Rusi sa môžu tak akurát brániť lebo západná hranica Ukrajiny je už doslova prešpikovaná vojskami NATO a USA, len sa o tom akosi mlčí!

Takže Nemci, USA, ale aj vojnoví slovenskí štváči – držte už konečne jazyk za zubami a nerozdúchavajte vášne medzi dvomi slovanskými národmi – Ruským a Ukrajinským!!!

Záver:

Nevraživosť Západu voči Rusku je pochopiteľná. Totiž oni všetci svojou rozlohou (a nie len tým!) k rozlohe (a nie len jej!) Ruskej federácii vyznievali, vyznievajú a navždy budú vyznievať, ako trpaslík voči obrovi!

Veď posúďme

  • rozloha Nemecka 357 386 km² čo je takmer 48x menej ako rozloha Ruskej federácie
  • rozloha USA 9 834 000 km² čo je takmer 2x menej ako rozloha Ruskej federácie
  • rozloha Ruskej federácie – 17 130 000 km2

 

Zdroje:

 

https://svet.sme.sk/c/22821961/baerbockova-apelovala-na-diplomaticke-riesenie-konfliktu-medzi-ukrajinou-a-ruskom.html

https://cs.wikipedia.org/wiki/Annalena_Baerbockov%C3%A1

https://www.webnoviny.sk/putina-hnevaju-vojska-nato-na-hraniciach-s-ukrajinou-je-to-cervena-ciara-a-vyvola-raznu-odpoved/

https://hnonline.sk/svet/19296152-blinken-rusko-moze-zautocit-na-ukrajinu-v-blizkej-dobe-putinovi-odkazal-aby-sa-drzal-diplomacie

 

https://sk.wikipedia.org/wiki/Nemecko

https://sk.wikipedia.org/wiki/Spojen%C3%A9_%C5%A1t%C3%A1ty

https://sk.wikipedia.org/wiki/Rusko

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.