Založ si blog

Ďakujem vám Zuzana Čaputová lebo už len toto nám chýbalo!

Moje „poďakovanie“ Zuzane Čaputovej (ďalej už len Č) za to, čo predviedla včera 20.01.2022, hlbšie rozvediem v inom článku.

Dnes by som to poňal tak trochu z inej stránky.

Kedysi „dávno“ pred Novembrom 1989, keď sa „nič“ nesmelo a pritom bolo dovolené oveľa, oveľa viac ako dnes(!), dokonca sa aj pracovať muselo(!), koloval medzi pospolitým ľudom takýto sarkastický vtip o Mórickovi:

Súdružka učiteľka sa pýta žiačikov v triede na vyučovaní, kto z nich si myslí, že majú doma už všetko.

Nikto sa nehlási, len Mórickovi ide ruku odtrhnúť.

Súdružka učiteľka ho teda vyvolá a pýta sa ho – „Vy Móricko už máte doma všetko?“

A Móricko jej odpovedá, že – „Áno“.

Súdružka učiteľka – „Ako to Móricko, nože nám to vysvetlí“

A Móricko spustil – „Včera sa ocko vrátil z práce a hovorí mamke – bol som dnes u lekára a povedal mi, že mám syfilis. A mamka mu dopovedala – No, už len toto nám chýbalo“

 

No a presne takto mi to vyznelo včera v súvislosti s Č, keď absolútne bez akýchkoľvek zábran odobrila „obrannú“ Dohodu s USA lebo naozaj už len toto nám Slovákom a Slovenskej republike chýbalo!!!

Ale viete čo Slovač, dám Vám na záver tohto môjho dnešného názorového (krátkeho) článku ešte jeden „komunistický“ z pred Novembra 1989, takisto o Mórickovi:

Móricko sedí v lavici na vyučovaní, hlavu má jednou rukou podopretú, hľadí von oknom a takto si dookola sám pre seba, ale dostatočne nahlas, hovorí – Dnes je pekne, dneska by to šlo.

Súdružke učiteľke to nedá a pýta sa ho – „Móricko, to čo si neustále dookola opakuješ, že dnes je pekne, dneska by to šlo?

A Móricko jej odpovedá – „Ocko, keď včera prišiel z práce a bol dosť nahnevaný, tak povedal mamke, že jedného pekného dňa všetkých komunistov povešajú. A súdružka učiteľka pozrite vonku, ako je dnes pekne.“

 

Nuž vtedy sme sa na takýchto vtipoch o „diktátoroch“ komunistoch a spoločenskom socialistickom zriadení schuti zasmiali lebo sme vedeli, že sú to naozaj len vtipy a išlo sa ďalej.

Ale ak by som dnes do týchto vtipov zapracoval dnešných naozajstných diktátorov, čo nás tu už takmer dva roky gniavia a ešte nás podhodili aj vojny chtivým Američanom, tak mi je z toho horko v ústach a …!!!

Záver:

Nuž naozaj už len toto nám chýbalo, aby sme v prezidentskom paláci, v NR SR (roztrieštenú a nejednotnú opozíciu nevynímajúc!), vo „vláde“ SR, mali tých čo tam máme! Sami sme si na vine a sami sa musíme z tohto marazmu dostať.

Len mi je nesmierne ľúto, že máme tak samoľúbu opozíciu, či už tu parlamentnú alebo aj neparlamentnú, ktorá sa nevie povzniesť nad svoje ego/egá a každý z nich sa hraje na vlastnom politickom piesočku…

Vážená dnešná opozícia, nože si spomeňte a nie je to až tak dávno, ako spolu držali všetky vtedajšie opozičné strany (parlamentné aj neparlamentné) a pritom sa nenávideli do politického špiku kosti, aby vás vymenili vo Vláde!

A oni sa navzájom nenávidia aj dnes, ale majú jedno silné spojivo a tým je tak ako vtedy, tak aj dnes – SMER-SD (SSD) a Robert Fico!

Vy také spojivo dnes voči ním nemáte, ktoré by Vám dovolilo ísť spoločne proti ním, aj keď sa tiež  nemusíte?!

A nemohlo by byť tým vaším spoločným spojivom – Zuzana Čaputová, Igor Matovič, Jaroslav Naď, Roman Mikulec, Ivan Korčok, Veronika Remišová, Mária Kolíková atď. atď.

Lebo čo meno, to Covid diktátor a zapredanec národa slovenského, našej štátnosti a suverenity!

NAOZAJ – UŽ LEN TOTO NÁM CHÝBALO!!!

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.