Založ si blog

Aktualita – SME. sk tvrdo proti V. Lengvarskému a jeho covid očkovacej tyranii!

Nuž tvrdá a veru veľmi nečakaná to rana, doslova útok od chrbta, pre Vladimíra Lengvarského (VL) a všetkých Covid očkovacích slovenských tyranov od ich/im, už takmer dva roky v tejto Covid očkovacej tyranii doslova dennodenného pomocníka, od  denníka SME.sk.

Nikto na mediálnej scéne nezasadil takýto tvrdý úder dnešnej Covid vakcinačnej klike, ako to práve v týchto chvíľach urobil denník SME.sk, začo mu pravdepodobne prischne od dnešných Covid „vládnych“, prívlastok – „dezoláti jedni“!!!

A o čo ide?

Nuž o to, že akási redaktorka denníka SME.sk – Denisa Kolenčinová, uverejnila článok (podľa informácie nad článkom ide o platený obsah, teda si to niekto zaplatil), na titulnej stránke webu tohto denníka dnes o 13:21 pod názvom – „Našli achilovku chrípky, objav môže zachrániť státisíce životov ročne“

Nuž uvidím, ako dlho tam vydrží a či ho niekto z Covid vakcinačnej Lengvarského a spol. tyranie nenechá prostredníctvom Mikulca, Hamrana stiahnuť, že týmto denník SME.sk šíri konšpirácie, nepravdy, hoaxy a že sa dopúšťa trestného činu šírenia dezinformácie a môže občanov SR odradiť od „dobrovoľného“ Covid očkovania v dobe, keď sa na nás zo Západu a z USA valí pohroma, akýsi Covid omikron a teda hrozí, že náš zdravotný systém padne lebo nie vinou nedostatku zdravotníckeho personálu a vinou zákazu liečiť aj Covid, dostupnými a účinnými, lacnými liekmi ale vinou SME.sk, ktorý za všetko bude niesť zodpovednosť lebo bludárči a tliacha o niečom čomu „nerozumie“!!!

V uvedenom článku sa píše, (pokiaľ sa dá dočítať bez zaplatenia na jeho celé otvorenie) aj takáto doslova „nehoráznosť“ v dnešnej Covid omikronovej dobe takmer nevídaná až trestná opovážlivosť.

Citujem – „Vírus chrípky je veľmi premenlivý, rýchlo mutuje, a preto sa musia každý rok aktualizovať aj očkovacie látky.“

 

Čo to je za nezmysel? Ako to? Počuje to VL a spol.? Pro covid vakcinačný denník píše, že vírus chrípky rýchlo mutuje! Toľká nehoráznosť!

To v denníku SME.sk nezachytili akou rýchlosťou mutuje C-19? Ten nemutuje raz za rok, ale takmer raz za mesiac! A VL a spol. neustále verklíkujú, že pôvodná Covid vakcína (Pfizer!), ktorá je na Covid vakcinačnom slovenskom trhu od decembra 2020, je bez akejkoľvek zmeny a úpravy účinná proti akémukoľvek variantu/mutácií C-19 nech sa deje čo sa deje!

Ale pozor!, musí si ju daný jedinec nechať pichnúť v rovnakom zložení vždy akonáhle sa objaví nová „nebezpečnejšia“ mutácia C-19 a potom je označený O+, O++, O+++ atď.

A aký je vírus doteraz známej chrípky? Nuž je to taktiež Koronavírus! – https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=1609:informacia-oncoronavirusoch&catid=68:epidemiologia&Itemid=76

 

Avšak v SME.sk idú ešte tvrdšie proti VL a spol. a ďalej píšu toto – „Zloženie vakcín odborníci stanovujú podľa variantov, ktoré aktuálne cirkulujú v populácii.“

 

No toto?! Ako môžu napísať takú nehoráznosť, že vakcína proti koronavírusu – zvaného Chrípka, si neustále vyžaduje svoje aktuálne vylepšenia a to podľa toho, aké jej varianty v danom čase kolujú v populácií!!!

Nuž neviem či toto VL a spol. rozdýchajú a či nepodajú na SME.sk podnet na odobratie novinárskej licencie.

Nuž podľa toho, čo si „dovolili“ voči „zázračnému“ Covid vakcinovaniu stále tou istou, čo sa zloženia týka, vakcínou, by ich nič iné ani nemalo čakať a mal by sa SME.sk, ocitnúť v spoločnosti takých „konšpiračných“ a „hoaxových“ alternatívnych médií, akými sú Hlavne správy, Hlavný denník, Zem a Vek, Badateľ.sk, Slobodný vysielač a pod.

Predpokladám, že redaktori SME.sk už nebudú na TB VL a spol. o Covid vakcinácií stáť/sedieť v prvých radách, ak vôbec!

Záver:

Tak čo Slovač? Ešte stále si presvedčená, tá časť z Vás, čo ste sa nechali na základe agitácie týchto Covid vakcinačných Lengvarských a spol. tyranov až trikrát dobrovoľne Covid zaočkovať, že tá jedná a tá istá, viac ako rok stará Covid vakcína, ťa ochráni pred akýmkoľvek mutantom C-19 lepšie, ako keď si budeš prirodzeným spôsobom „pestovať“ svoju imunitu resp. ak sa respiračne nakazíš, ťa táto „božská“ Covid vakcína viac ochráni, ako účinné a lacné liečivá???

Nemám Slovač na teba v tejto chvíli viac otázok! Len prosím rozmýšľaj, myslí a nie len poddane, nevoľnícky počúvaj a potom ešte väčšmi poddanskejšie a nevoľnickejšie konaj!!!

(ak si dobre pamätám, tak niečo o Tvojej poddanosti a nevoľnickosti, čosi čítala v tohtoročnom Novoročnom prejave aj ZČ!)

 

Zdroj:

https://primar.sme.sk/c/22819909/nasli-achillovu-patu-chripky-objav-moze-zachranit-statisice-zivotov-rocne.html

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.