Založ si blog

Štátny covid segregačný idiotizmus v priamom prenose!

V dnešnom názorovom článku sa nebudem prvotne zaoberať prevenciou a liečbou C-19 resp. rozumnými medicínskymi krokmi v riešení respiračných sezónnych ochorení, ale výhradne idotizmami, ktoré tu segregačno-apartheidná chunta zaviedla a nezmyselne zavádza!!!

Odprezentujem na tomto príklade:

kto môže nech si pozrie túto živú kameru –  https://www.panorama.sk/sk/webkamera/chopok-biela-put-jasna/2214  ,

pre tých čo takúto možnosť nemajú, danú živú kameru okomentujem – ide o živú kameru z lyžiarskeho strediska Jasná pod Chopkom- Biela púť.

Lanovka, otvorená, vzdialenosť  medzi jednotlivými sedačkami je minimálne 10m.

Avšak na lanovku si môžu ísť sadnúť len tí, čo sú podľa covid segregačno-apartheidnej chunty c-zaočkovaní alebo tí čo podľa nich, prekonali(!) ochorenie spôsobené výhradne C-19!!!

Pozorný sledovateľ tohto živého prenosu si nemôže nevšimnúť, že pri nástupe na otvorenú lanovku, lyžiarov chtivých občanov SR, stoja minimálne štyria zdatní chlapi, ktorí kontrolujú každého lyžiara, ktorý má záujem sa vyviesť otvorenou lanovkou na lyžiarsky svah, drahou čítačkou mobilov, či je alebo nie je „zodpovedne“ c-zaočkovaný resp.  v minulosti c-nakazený/í, c-chorý/í, terazky c- prekonaný/í!!!

Ak túto podmienku spĺňa, tak mu nalepia akúsi nálepku, aby ho následne, keď zlyžuje svah už mali identifikovaného, ako lyžovať „oprávnený/í!!!

Takže zhrnutie – na otvorenú lanovku môžu len štátom oddelení, c-segregovaní tí, čo podľahli štátnemu nariadeniu, chtíču po akejsi virtuálnej  „ c-slobode“!

Jednotlivé lanovkové sedačky  sú od seba vzdialené minimálne 10m.

Tí čo nemajú žiadnu segregačnú nálepku, si musia svah vyšliapať!

Dole svahom zlyžovávajú spoločne OP aj nie OP, na svahu sa môžu o seba aj obtrieť, môžu hodnú chvíľu stáť tesne pri sebe, podebatovať si, ale v rozostupoch 10m otvorenej lanovky sa už spoločne, každý zvlášť, vyviezť nemôžu!!!

Záver tohto článku, hlavná myšlienka tohto  môjho názorového článku je jediná – toto  mohol vymyslieť a do praxe zaviesť, len totálny idiot!!! Idiot, ktorý si o sebe myslí, že on je ten, čo bude národ slovenský bezdôvodne gniaviť!

Idiot, ktorý národu slovenskému jasne ukázal, že všetky tie ich idiotské Covid obmedzenia, hlavne c- nezaočkovaných, sú len na smiech a s medicínskym hľadiskom nemajú nič spoločné!!!

PS:

Aký je rozdiel medzi lyžiarmi-lanovkármi, c-zaočkovanými a „pešími“ lyžiarmi-nelanovkármi, c-nezaočkovanými?

Nuž, na prvý pohľad žiadny!

A pritom tak obrovský!

Obidve skupiny, na konci dňa majú pocit z vydareného lyžiarskeho dňa!

Avšak tí, čo sa mohli, čo mali od štátu dovolené, sa vyviesť na svah lanovkou lebo sú „covid zodpovední“, tak tí oproti covid „nezodpovedným“, majú ešte  jednu „veľkú výhodu“ – tou ich výhodou je to, že oni majú v tele neidentifikovateľnú cudziu chémiu, o ktorej nik nevie, čo z ich organizmami spraví, ale im dovoľuje „slobodne“ sa pohybovať,  možno 6,9 mesiacov a potom daváj – ďalšiu dávku c-vakcíny, inak hore svahom šliapeš po vlastných…!

Zatiaľ čo tí „nezodpovední, „covid dobytkári“, sa síce dole svahom spustili o niečo menej, viacej sa museli hýbať, čím jednoznačne prečistili svoj krvný obeh, budú večer spravodlivo unavení líhať do postele s vedomím, že v ich tele nekoluje cudzia látka, akási chémia, ale jedine čerstvý, prirodzený kyslík, ktorý plnými dúškami nasávali, keď šliapali hore na lyžiarsky svah!!!

A ešte jeden „nepodstatný“ postreh – lyžiarske strediská naliehali na „vládu“, aby aspoň c-zaočkovaným dopriali väčšej „slobody“, aby aspoň ich nechali sa do sýtosti vylyžovať, aj keď bez adekvátneho ubytovania lebo ich to finančne ruinuje, ale na platy minimálne štyroch strážcov na kontrolu C-zaočkovaných financie majú?!

Je potrebné si všimnúť, na uvedenej živej kamere, že návštevnosť lyžiarskeho strediska je „enormná“!

Som presvedčený, že za týchto podmienok, si lyžiarske strediská nezarobia ani na mzdy týchto covid strážcov lebo, ak by takéto hlúpe, covid idiotské opatrenia neboli dané do praxe, tak by svahy, lanovky týchto stredísk praskali vo švíkoch, na svahoch by boli len zdraví jedinci lebo chorí sa predsa nepôjde lyžovať…!!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.