Založ si blog

Poslanecký klub OĽANO v NR SR, ako nevyčerpateľná studnica politických idiotov? !

Pre mňa osobne aj naďalej zostáva neprekonateľným politickým idiotom, samotný vodca OĽANO Igor Matovič, ale pravdepodobne sa mu v tomto politickom idiotizme chcú vyrovnať aj také jeho OĽANO esá, akými sú Jozef Pročko, či Romana Tabáková (veru, veru, na Slovensku nie Tabák, ale výhradne Tabáková …ová, ová!!!)

A tu, kde sa vzal, tu sa vzal, ďalší adept na OĽANO politického idiota, akýsi Peter Kremský (PK).

Isteže viem o tomto pánovi, že existuje v NR SR za klub OĽANO, ale nevenoval som mu pozornosť i napriek tomu, že je predsedom Výboru NR SR pre hospodárske záležitosti.

Nemal som na to mimoriadny dôvod lebo som ho považoval za absolútne nepodstatnú politickú osôbku. Aj naďalej ho za takúto nepodstatnú politickú osôbku považujem, (aj) ktorá sa z politického priestoru SR, okamžite doslova politický vyparí, ihneď potom, ako padne táto segregačno-diktátorská  Covidchuntovláda!!! Akurát mu za seba prideľujem pred jeho politický titul „poslanec NR SR“ aj politický podtitulok – „politický idiot“!!!

Avšak, vždy sa musí dnes a denne, niečo udiať okolo kohokoľvek z terajšej „vládnej“ Covid chunty.

A presne toto sa udialo okolo osoby PK dňa 01. decembra 2021, keď sa vyjadroval k povinnému Covid testovaniu tých zamestnancov, ktorí nie sú Covid experimentálne zaočkovaní, ktorí sú síce už od prvopočiatku Covid „pandémie“ po tejto respiračnej stránke, absolútne zdraví a poctivo počas celého obdobia Covid „pandémie“ chodia do práce (tu sa hrdo radím aj ja!) a svojou prácou vytvárajú hodnoty, odvádzajú na ich základe povinné odvody do štátneho rozpočtu, aby ešte ako tak fungovala infraštruktúra štátu, aby aj takýto politický idioti, za akého PK považujem, mohli dostávať svoje honosné poslanecké mzdy, aby Igor Matovič mohol už tak „prázdnu špajzu“ ešte väčšmi vyprázdňovať na dlh a vrub našich pra,pra,pra,pra…vnúčat a pod.!!!

PK sa vyjadril k povinnému Covid testovaniu nezaočkovaných zamestnancov vo vzťahu k zamestnávateľovi a aj štátu, pred nástupom do práce takto – „Testovanie zamestnancov vo firmách pokladám za ich dočasný príspevok k riešeniu ťažkej pandemickej situácie na Slovensku. Štát však musí vytvoriť lepšie riešenie, ktoré nebude dávať firmám úlohy, ktoré im nepatria,“

No nie je to idiotské?!

Tak štát prostredníctvom ÚVZ SR vydá záväzne vyhlášky o povinnom Covid testovaní nezaočkovaných zamestnancov lebo inak nemôžu vojsť do priestorov firmy, kde pracujú a zaviažu zamestnávateľa, aby si s tým poradil ako uzná za vhodné, s tým, že im náklady s tým spojené, preplatí až potom (nikto nevie kedy!), a to v „horibilnej“ sume 5€/kus/zamestnanec!!!

Keď zistia, že zamestnávateľ má s tým len oštaru a hlavne má oštaru s dotknutými zamestnancami lebo to sú tí jediní, ktorí mu až doteraz riadne chodili do práce, tak PK sa postaví pred TV kamery a zahlási, že štát nemôže v tomto smere úkolovať zamestnávateľov!!!

To znamená, že štát môže takto úkolovať, doslova deptať, len a len výhradne zamestnancov, aby bolo jasné, len tie tupela, ktoré sa nechcú dať zaočkovať experimentálnou C- vakcínou, úplne zdravých???!!!

A PK to priklincuje ešte takýmto vyjadrením – „Nakoniec by si neočkovaní zamestnanci platili testy sami podobne, ako to bolo napríklad v lete pri cestách do zahraničia,“

Naozaj, neviem ako inak mám pomenovať takéto vyjadrenie „koaličného“ poslanca, poslanca za OĽANO, ak nie ako nebotyčný politický IDIOTIZMUS!!!

Takže politický idiot PK, aby bolo jasné, ak aj niekto bol v lete na dovolenku v zahraničí a dal sa kvôli tomu Covid otestovať, tak to urobil len preto lebo to Covid idioti vyžadovali!

A aby vám PK bolo jasné, že ľudia na dovolenku idú za účelom zotaviť sa po niekoľko mesačnej tvrdej drine!

A aby Vám PK bolo jasné, ak niekto ide na dovolenku, tak len preto lebo nejaké tie eurá si našetril a teda ich ide minúť!

Ale ak ide človek do práce, tak tam nejde za účelom oddychu, ale aby poctivo odovzdal zamestnávateľovi taký výkon, za ktorý dostane zaslúženú mzdu a z tej mzdy živý rodinu!!!

Vidíte PK v tomto rozdiel???

Ešte raz – na dovolenku za účelom oddychu a eurá sa míňajú, zatiaľ čo do práce poctivo pracovať a zarobené peniaze idú na/pre potrebu riadneho života rodiny daného tvrdo pracujúceho jedinca!!!

A aby som neminul ani seba samého, tak PK informujem, ako som sa ja a moja rodina postavili k dovolenke, zahraničnej dovolenke po tom, čo sa na svet uvrhla Covid „pandemicka“ mánia!!!

Ešte v decembri 2019, na leto 2020, sme si uhradili 100% za dovolenku pri mori na 15 dní, Ultra All Inclusive, teda sa jednalo o niekoľko tisíc eur lebo sa správame zodpovedne!

Vieme čo nastalo v lete 2020 a aké boli podmienky vycestovania do zahraničia.

Napíšem to tak, ako to bolo. S manželkou sme sa rozhodli, že ak nás pustia bez akýchkoľvek obmedzení, tak jednoducho bez Covid strachu, Covid stresu vycestujeme a oddýchneme si na slniečku (načerpať prirodzený D-vitamín!) do sýtosti, ale ak budeme musieť podstúpiť potupnú procedúru Covid testovania pred odletom, potom po prílete, následne po prílete do Vlasti opäť Covid testovanie a následne aj povinné domáce väzenie, aj keď sme nič trestné nevykonali, „krásne“ to nazvané Covid karanténa, tak v takomto prípade nie, ani náhodou!!!

Ja a moja rodina nebudeme zo seba robiť hlupákov, nenecháme sa nikým bezdôvodne ponižovať a tak sme na vytúženú zahraničnú dovolenku nevycestovali!!!

Peniaze nám CK (všetka česť!) vrátila v plnej výške až v auguste 2021!!! Čiže až 20(!) mesiacov potom, čo sme si za zájazd/dovolenku plnú sumu uhradili ešte v decembri 2019!!!

Je vám to jasné PK???

Je vám jasné, že sa nenecháme špárať, absolútne zbytočne v nosohltane, len preto aby som išiel na dovolenku k moru do zahraničia a to len preto, že takéto hlúpe, neľudské, pre mňa osobne, totálne idiotské pravidlá nastavili takí, za akého považujem aj vás PK, teda Covid politický idioti!!!

Takže Vaše, PK, prirovnanie povinne špáranie sa v nosohltane pre nezaočkovaných zamestnancov s dovolenkou na oddych, považujem za jeden z vrcholov Covid politického IDIOTIZMU!!!

Povinné špáranie sa v nosohltane zdravých jedincov, či už c-zaočkovaných alebo c-nezaočkovaných pred nástupom do práce považujem za absolútny, čisto politický idiotizmus a raz príde aj na to, že aj za túto bezdôvodnú buzeráciu obyvateľstva SR, budú niesť, dnes  zodpovední, teda aj PK, podľa všetkého aj trestnoprávnu zodpovednosť!!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.