Založ si blog

„Vláda“ SR, koalícia a Ona, okamžite do režimu OO!

Ona – to je ta pani čo neodôvodnene skrze TV obrazovky bľačí po občanoch SR, po tých občanoch SR, ktorí sa jej, „vláde“ a celej „vládnej“ koalícií, skladajú na ich rozprávkovo-kráľovské platy!!!

Na tie kráľovské platy, za ktoré by mali ruky, nohy drať, aby sa všetkým týmto poctivo pracujúcim občanom odvďačili  dennodennou tvrdou prácou na ich prospech!

A čo vidíme?

Áno, dennodenne ruky, nohy drú a pracujú čo im sily stačia, ALE výhradne len a len na prospech svoj vlastný!

Keďže títo „dráči“ nás zaškatuľkovali, segregovali, akýmisi skratkami (OTP a pod.!), tak aj ja ich v tomto  mojom názorovom článku budem nazývať skratkou VKO, čo znamená „V“-láda, „K“-oalícia a „O“-na!

Takže títo VKO na nás od dnešného dňa uvalili, vraj len 90 dňový núdzový stav a Lockdown!

A vieš občan prečo? Aké sú podľa nich na to dôvody? Nuž takéto!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že Covid „pandemicka“ situácia je taká aká je!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že lekári neliečia, ale telefonujú!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že nemocnice kolabujú lebo z 26 000 nemocničných lôžok je niečo viac, ako 3200 obsadených „výhradne“ Covid pacientmi a už „žiadnou“ inou chorobou netrpia!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že pľúcne ventilátory síce sú, ale nemá ich kto obsluhovať!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že zo zdravotníctva v tomto roku odišlo okolo 1300 vysokoodborného personálu!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že ďalší vysokoodborný zdravotnícky personál sa chystá na odchod!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že náš zdravotnícky systém nebol počas uplynulých letných teplých mesiacov dovybavený ako po stránke technickej, tak po stránke ekonomickej!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že Covid sa nemôže liečiť tým, čo na neho zaberá napr. lacným (!) Ivermektínom…!

Ty občan SR si zodpovedný za to, že Covid je „poraziteľný“ výhradne len C-vakcínou, hlavne tou z USA a ostatné alternatívne, vysokoúčinné metódy, liečba, prevencia a pod., sú doslova zakazované!

A takýchto zodpovednosti za terajší stav Ty občan-volič SR, podľa VKO, máš ešte neúrekom!

Oni, VKO, nie sú zodpovední za NIČ! Oni NIČ, oni sú len Covid MUZIKANTI!!!

Jednoznačne môžem na základe týchto mojich poznaní a názorov napísať, že oni VKO, hodili svoju nebotyčnú neschopnosť viesť a riadiť štátne záležitosti na tých, čo ich v dobrej viere posadili do týchto „vládnych“ kresiel a oni sa mu teraz takto „odvďačujú“!!!

Na základe vyššie mnou napísaného, tvrdo navrhujem, aby títo VKO boli okamžite zaradení a mohli od teraz pracovať už len v režime OO!!!

Skratka „OO“ znamená – „O“-kamžitý „O“-dchod!!!

Záver:

Ja osobne sa necítim ani v najmenšom zodpovedný za Covid marazmus, čo tu dnes na Slovensku máme! Ani v najmenšom sa necítim zodpovedný za to, že naše zdravotníctvo kvôli 3200 (!) lôžkovým , vraj výhradne Covid pacientom, kľaká na kolená, ba podľa VKO sa už len plazí!

Apropo, to nariekajú len štátne nemocnice alebo aj súkromné?!

Totiž nikde som nezachytil, žeby súkromné zdravotníctvo takto Covid horekovalo! Nikde som nezachytil, žeby súkromné zdravotné zariadenia dennodenne zverejňovali štatistiku, koľkých odhalili Covid pozitívnych, koľkých z nich prijali na svoje lôžkové Covid reprofilizované oddelenia, koľkí z nich sú na JIS, koľkí na UPV a koľkí z nich v daný deň umreli „výhradne“ na C-19!!!

V súkromných nemocniciach je iný Covid režim, ako v tých štátnych? A je pravda, že za Covidové lôžko majú nemocnice inú, oveľa vyššiu platbu od štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne? A aj súkromné zdravotné poisťovne takto „zvýhodňujú“ covidové lôžka a preto Covid nehorekujú…?!

Ale aby som to uzavrel.

Nie, necítim sa ani v najmenšom zodpovedný za to, že dnes tu VKO opäť neodôvodnene gniavi tento národ slovenský Lockdawnom, Núdzovým stavom LEBO za posledných 20 mesiacov sa k svojmu zdraviu správam nanajvýš zodpovedne (veľakrát som o tom písal v mojich predchádzajúcich článkoch!), za posledných  20 mesiacov som ani raz nemeškal do práce, ani raz som nebol doma na žiadnej PN, ba ani na „Zvýhodnenej“ Covid PN, ani na OČR, ani na „zvýhodnenej“ OČR…

Za posledných  20 mesiacov som len a výhradne, zo svojej poctivo zaslúženej mzdy (a  nie malej!) odvádzal tomuto štátu všetky povinné odvody, dnes hlavne zdravotné a nemocenské! – teda moja solidarita k tým, čo zdravotnú starostlivosť potrebujú je nespochybniteľná! A ak bude treba, tak som ochotný platiť solidárne aj viacej! Nie však na platy, mzdy VKO!!!

A presne v týchto intenciách pokračujem aj dnes, teda chodím do práce, starám sa o svoje zdravie, Covid nepanikárčim, Covid nestresujem, Covid ustráchane nesedím doma atď. atď.

Na úplný záver uvádzam len toľko – My/Ja tento VKO, Covid úplne zbytočný teror vydržíme, aj to ich neľudské ponižovanie, len sa tak skromne pýtam, keď všetka Covid pravda vyjde na javo a VKO už nebudú vo svojich ochranných funkciách, tiež vydržia ten spravodlivý hnev, mňa/nás, teraz  nimi gniavených občanov SR?!

Postavia sa čelom k tomu, keď budú sedieť na laviciach obžalovaných za to, že nás zámerne dostali do situácie v akej sme?!

Áno, píšem zámerne, že raz VKO budú sedieť na laviciach obžalovaných z Covid gniavenia lebo toto nie je len môj názor, ale aj moje hlboké presvedčenie…!!!

Covid pravda má tie najkratšie Covid nohy!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.