Založ si blog

Ak je R. Fico „zmrd“, čo je potom I. Matovič, Z. Čaputová, „objektívne“ média a spol. ?

Slovko zmrd som v nadpise môjho dnešného názorového článku dal v úvodzovkách, pretože to nie je môj výraz a ani si to o Robertovi Ficovi (RF) nemyslím, lepšie povedané, ja takéto vulgárne pomenovania nepoužívam na žiadneho slovenského a „slovenského“ politika!

Takto sa na svojom FB profile vyjadril „líder“ dnešnej „vládnej“ koalície Igor Matovič (IM) na adresu RF v súvislosti s „pytliackymi“ odposluchmi – https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/10222888814461353

Zároveň chcem požiadať čitateľa tohto môjho názorového článku o prepáčenie, ale tento matovičov slušný výrazový prostriedok, v rôznych obmenách budem dnes používať častejšie a samozrejme výhradne úvodzovkách, len ako citát!!!

Takže o čo tu vlastne ide?!

Nechal som niekoľko dní, aby sa „objektívne“ „slovenské“ média doslova politicky „nezávisle“ vyšantili na akejsi „pytliackej“ kauze, kde v hlavnej roli vystupuje nik iný, ako RF!

„Objektívne“ média píšu o akomsi super úlovku, ako sa RF „nezákonne“, „potajme“ stretáva s celou „bandou“ nezákonníkov a „zmrdov“, na akejsi „pytliackej“ chate, kde ani nemal byť lebo to všetko bolo nastražené „výlučne“ na riadne, v poľovníckom registri/spolku zaregistrovaných poľovníkov, či náhodou nepytliačia!!!

Naozaj čosi absurdné!

Tak akýsi policajt s veľmi „závažným“ zdôvodnením požiada súd SR, aby mu povolil v danej poľovníckej chate namontovať obrazovo-zvukové zariadenie (OZZ) lebo poľovníci v danom revíre sú podozrivý, že pytliačia! (Poľovníci na celom území SR, prosím dajte si skontrolovať vaše pytliacke, pardon poľovnícke chaty, či tiež nie ste „zákonne“ snímaní lebo ste poväčšinou pravdepodobne pytliaci…!)

Tu vyvstáva otázka na majiteľa/majiteľov danej poľovníckej chaty, pravdepodobne je to nejaký miestny poľovnícky spolok, ak sa jedná o poľovnícku chatu, či sa necíti/necítia byť dotknutí, že ich ktosi (štát, Polícia SR, súdy SR!) upodozrieva z nekalej „poľovníckej“ činnosti a to tak, že im dokonca potajme namontuje do interiéru OZZ!

Súd to povolí a hľa ho! „Škodná“ sa chytila! Ale nie tá, na ktorú bolo povolenie vydané, ale iná, tá ktorá zatieni všetky ostatné „pytliacke“ prehrešky a v mediálnom priestore tých „najobjektívnejších“ médií doslova exploduje Ficogate!!! Pod krycím názvom Slaninagate lebo na uvedenom videu sa RF „napcháva“ hlavne slaninou!!!

Pýtam sa tých „objektívnych“ médií, prečo nezverejnia zdroj od ktorého túto Slaninagate dostali na stôl? Je to tajné? Nie je vo verejnom záujme vedieť, kto bol taký „národný“ hrdina, že sa mu konečne podarilo „lapiť“ väčšieho slovenského zbojníka, akým bol pred časom Juraj Jánošík a celá „banda“ lúpežníkov okolo pachohýbskeho zbojníka – Pacha?!

Prečo s uvedenými „tajnými“ videami nezverejnili aj súdne rozhodnutie/povolenie na obrazovo-zvukové sledovanie interiéru tejto poľovníckej chaty, aby sa občan-volič dozvedel na aký účel súd SR povolil použitie OZZ?!

Čo je v odôvodnení súdu SR? Je tam aj to, že ak sa na záznamoch objaví aj iná osoba/osoby, ako pytliaci, tak sa môže bez ďalšieho, bez ďalšej žiadosti Polície SR pokračovať v sledovaní, aj v inej trestnej činnosti na aký bol vydaný?!

Nuž veru, ďalej sa takémuto „zmrdstvu“ venovať nebudem lebo každému, čo i len málinko rozumne politicky zmýšľajúcemu Slovákovi musí byť nad slnko jasné, že s najväčšou pravdepodobnosťou nebolo zámerom odchytiť poľovníkov-pytliakov, ale úplne iných „poľovníkov“.

Čomu sa však hodlám venovať je výrazový slovník IM, ktorý používa na svojich politických oponentov a prenesiem to na neho, jeho „vládnu“ koalíciu, jeho „vládnych“ kolegov v samotnej „vláde“ a samozrejme aj na ich politickú slúžku Zuzanu Čaputovú (ZČ)!

Nuž začnem otázkou prvou.

Ako sa dá nazvať človek, ktorý sa jedného dňa rozhodne, že sa vrhne do politiky, do najvyššej slovenskej politiky, aby porazil nenávideného politického protivníka RF a vykoná to takým podlým spôsobom, že sa nechá vyniesť do slovenského parlamentu na pleciach strany, ktorá mala reálnu šancu sa dostať do NR SR (SaS!) a deň po zvolení za poslanca NR SR verejne prehlási, že dostal politickú korupčnú ponuku 20 miliónov eur (20 000 000!), keď s tromi ďalšími poslancami Obyčajných ľudí povalí Radičovej vládu!

Najskôr jeho vážne oznámenie a neskôr zľahčenie, že si z neho vystrelil jeho kámoš a „objektívne“ média, hlavne tie „investigatívne“ napr. Denník N a jeho naj „novinárka“ MT, to dodnes „investigatívne“ nevypátrali…!

Takže ako nazvať takéhoto „politika“, nuž dovolím si na neho použiť jeho vlastný výraz – „zmrd“?!

Ďalej, ako mám označiť človeka, ktorý takmer presne takto pred rokom protizákonne nahnal ľudí, doslova do jesenného „psieho“ počasia, na celoštátne psie AG Covid testovanie, keď obišiel aj hlavného veliteľa OS SR (ZČ) lebo jeho úlohu HV OS SR, považoval za rýdzo ceremoniálnu a následne sa situácia, vplyvom zabránenia včasného a účinného liečenia respiračných chorôb a zanedbania všetkej zdravotnej starostlivosti, zhoršila natoľko, že ľudia, občania SR začali umierať vo veľkom a samozrejme, že na tieto úmrtia neexistovala iná diagnóza, ako C-19! (a stále to platí, aj v dnešných časoch a to už máme „účinnú“ Covid vakcínu zo západu“)

Takže ako nazvať takéhoto človeka, politika“ ak nie jeho vlastným výrazom – „zmrd“?!

Ďalej sa pýtam, ako mám nazvať celú I. aj II. „vládu“ IM a všetkých ich členov, ktorí sa jasne podieľali, od samého začiatku, až do dnešných Covid vakcinačne-apartheidno diktátorských dní na bezdôvodnom gniavení národa slovenského?

Nuž nijak inak, ako citáciou ich politického vodcu, politického vydierača – „zmrdi“!

Ďalej, ako mám nazvať všetkých poslancov v NR SR za dnešnú Covid apartheidnu „vládnu“ koalíciu, ktorí v NR SR presadia každý jeden zákon, ktorý je jasne namierený proti ľudu SR, ktorý jednoznačne ničí tu krehunkú demokraciu v našom štáte a ktorí sa k svojim opozičným poslancom v NR SR správajú nie lenže povýšenecky, ale doslova dehonestujúco napr. tým, že ich odmietajú zvoliť za predsedov niektorých poslaneckých výborov, ktoré podľa našej parlamentnej tradície (dohody medi koalíciou a opozíciou!) by mali opozícií pripadnúť?!

Nuž neostáva mi nič iné, len použiť aj na nich citát ich politického vodcu – IM – „zmrdi“!

Ako mám nazvať ZČ, ktorá momentálne sedí na pozícií najvyššieho ústavného činiteľa SR? Ako mám nazvať ZČ, keď denno denne vidíme, ako sa „zastáva“ národa slovenského, ako „nehľadí“ na cudzie záujmy presadzované na našom zvrchovanom území napr. USA administratíva  a nemecko-francúzska EÚ byrokracia z Bruselu?

Ako mám nazvať ZČ, ktorá sa „proti“ svojej vôli zúčastní na utajenom stretnutí v najtajnejšej komnate SIS, kde si vypočuje, podľa všetkého, hrôzostrašné informácie, ako sa nakladá s nepohodlnou rýdzo slovenskou opozičnou politickou silou na Slovensku prostredníctvom „elitných“ príslušníkov orgánov činných v trestnom konaní?!

Nuž aj tu mi neostáva nič iné, ako použiť výraz človeka, ktorého samotná ZČ poslala/posadila aj do II. Matovičovej „vlády“ teda IM, nijak inak, len ako „zmrd“ alebo tu by IM použil výraz „zmrdka“?!

Veru, z hĺbky mojej duše sa  mi protiví oslovovať ľudí, s ktorými nesúhlasím alebo mi inak politický/ľudský nesedia!

Protiví sa mi takýto štýl komunikácie a hlavne sa mi protiví, ak takéto komunikačné výrazové prostriedky používa „politik“ alebo politik na adresu svojich politických oponentov, zvlášť ak zastáva vysokú štátnu funkciu!

Toto, napr. ZČ neprekáža?!

Voči tomu sa prečo neohradí? Prečo to verejne neodsúdi? ZČ si nemyslí, že práve takéto hlúpe, politického protivníka dehonestujúce vyjadrenia nevyvolávajú v našej, už tak dosť, nimi samotnými,  rozhádanej spoločnosti, nebezpečné vášne?!

Mám si myslieť že si to isté myslí aj ona, ZČ o RF?

A potom ako mám nazvať celý ten dnešný marazmus, čo tu prežívame vďaka IM, celej „vládnej“ koalície a aj samotnej ZČ?

Môžem ho nazvať slovníkom IM napr. „Zmrdistan“?!

Nuž občan-volič SR urob si na to vlastný názor!

 

Na záver veľmi dôležitý dôvetok.

 

Tento môj názorový článok nie je ani náhodou článkom na obhajobu „zmrda“ RF a jeho „zmrd“ „kumpánov“ (pozor!, opäť len citujem IM!).

Len som chcel poukázať na to, že ak majú (prokuratúra, Polícia SR…) neprestrielné dôkazy o nekalej činnosti RF (včera, dnes a zajtra!) a jeho kolegov, tak potom nech na základe týchto veľmi vážnych a nepriestrelných dôkazov presvedčia súd SR, aby bolo možné na neho/ich nasadiť OZZ a sledovať ho/ich legálnou zákonnou činnosťou!

A ak sa ich podozrenia, dôkazy potvrdia aj takto zákonne získanými spôsobmi, tak potom je potrebné jeho/ich zadržať opäť len zákonnou činnosťou a vykonať všetky zákonné úkony s tým súvisiace!

A nie takýmto podlým („zmrdovským“) spôsobom, keď sa povie, že sa sledovala poľovnícka chata lebo pytliactvo?!

Keď sa takto nezákonne získane obrazovo-zvukové záznamy objavia na verejnosti skrze „objektívne“ média presne v čase, kedy sa prevalí korupčníctvo/rozkrádačstvo na najvyšších miestach dnešnej „vládnej“ Covidchunty – viď. napr. prípad z Pezinka?!

A hlavne v predvečer, kedy má nezávislý súd (špeciálny trestný súd SR – ŠTS SR) rozhodovať o predĺžení kolúznej vyšetrovacej väzby „účastníka“ „pytliactva“ na poľovníckej chate v zastúpení svojho syna, teda konkrétne, aj o zotrvaní vo vyšetrovacej väzbe bývalého policajného prezidenta PZ SR – Tibora Gašpara (TG)!

Veď prokurátor sa voči tomuto rozhodnutiu ŠTS SR odvolal z odôvodnením, že je k dispozícií obrazovo-zvukový záznam, ktorý vraj jasne nasvedčuje tomu, že prepustený TG bude s tými „zmrdmi“ čo tam boli, mariť ďalšie konanie v tejto trestnej veci lebo agilný špeciálny prokurátor, špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica, počas niekoľkomesačnej väzby TG, nedokázal uniesť dôkazové bremeno na predĺženie jeho kolúznej väzby a to sa mu podarilo, až toť pred dvoma dňami, keď do mediálneho priestoru sa „nechtiac“(?), „náhodou“(?) doslova podhodila, ako psovi mlsná kosť, akási „pytliacka“ nahrávka v hlavnej úlohe so „zmrdom“ RF…!!!

Myslím, že na dnes stačí!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.