Založ si blog

Slovač nepodceňujme to a dôrazne požadujme od V. Krčméryho a Polície SR, jasnú odpoveď!

Slovač tebe/Vám naozaj neprekáža/nevadí ten marazmus, čo tu už viac ako rok a pol na Slovensku máme?

Ten marazmus, bezdôvodné Covid gniavenie celej našej spoločnosti?

Naozaj ti/Vám Slovač nevadí, že nevieme čo je a čo nie je pravda a to nie len, ale hlavne okolo „pandémie“ C-19?!

Jediný, ktorý to dnes na Slovensku môže dať na pravú mieru nie je nik iný, ako samotný Vladimír Krčméry (VK).

Ten VK, ktorý sa len teraz nedávno verejne vyjadril o blížiacich sa Vianociach 2021, že –„A môže dôjsť medzi Vianocami a Novým rokom ku kroku, ktorý obmedzí cestovanie alebo zhromažďovanie.“ – https://slovensko.hnonline.sk/11260498-krcmery-pre-hn-dusicky-budu-este-volne-v-hre-je-vsak-lockdown-na-vianoce

 

Aj na základe jeho tohto „dnešného“ vyjadrenia, tvrdo/nekompromisne vyzývam VK, aby nahlas a pred celým národom svoje slová z marca 2020 buď potvrdil, ako pravdu alebo to vyvrátil, že to, čo vtedy povedal pravda nebola!

Prečo svoj názor radikálne zmenil, kto resp. čo ho k tomu primälo alebo dokonca donútilo?!

Konal pod nátlakom alebo sa s nami občanmi SR škaredo zahrával a naďalej ešte škaredšie zahráva?!

Teda o čo presne ide?!

Áno, opäť ide o jeho video rozhovor, ktorý poskytol v marci 2020 pre TREND.sk – https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw&t=7s&ab_channel=IngSharky

Kde celkom jasne, pri zmysloch, hovorí tieto veľmi vážne, závažne, dôležité slová, vety o vtedy sa šíriacom novom koronavíruse SARS-CoV-2 (C-19) v Európe, svete a tým pádom aj na Slovensku – „Tak tuná môžem povedať len samé dobré správy. Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická…“ a následne to pritvrdil týmto vyjadrením – „Prvé, čo ma zaujíma je, aby pacient nezomrel a o každom lieku, o ktorom viem, že by mu mohol pomôcť,  mu ho dám, či je registrovaný alebo nie je registrovaný, aj keby ma mali za to, prosím pekne, trestne stíhať…“

Takže sa VK ešte raz pýtam – To čo ste povedali v marci 2020 vtedy platilo, že vtedy sme mali 4 lieky, 4 účinné lieky na včasnú liečbu C-19?

A ak to pravda bola, prečo ste to o niekoľko dni nato popreli a dnes tvrdíte, že máte proti C-19 len vakcínu a že nie sú ešte žiadne odskúšané účinné lieky na C-19?!

Ja tomu vášmu „otočeniu sa“ akosi nerozumiem!

História už jedno také otočenie pozná – hovorí sa mu „Od Šavla do Pavla“ – kto tomuto nerozumie, nech sa páči naštudovať – https://sk.wikipedia.org/wiki/Pavol_(apo%C5%A1tol)

V súvislosti s VK a jeho „obrátením sa“ v otázke liekov na C-19 a následne na Covid vakcínu,  by som to celkom pokojne mohol obrátiť aj opačne – „Od Pavla do Šavla!“

 

Veď vo svojom marcovom (2020) vyjadrení  priamo na kameru redaktorov TREND.sk, jasne hovoríte, že vy by ste tie štyri lieky na koronavírus použili na ich vyliečenie, záchranu ich života, aj za cenu žeby ste za to boli trestne stíhaný!

Čo sa stalo, že dnes to už pre Vás neplatí?!

Veru niet dôvod sa viac o tom rozpisovať.

Jediné čo od Vás VK, žiadam a verím, že aj väčšina Slovákov, aby ste sa hrdo, smelo postavili pred kamery v priamom prenose a povedali jasne či existujú resp. už v marci 2020 existovali štyri vysokoúčinné lieky na C-19 a ak existovali a aj dnes existujú prečo, z akého dôvodu dnes ich existenciu popierate???

Kto resp. čo, Vás donútilo k takejto veľmi dôležitej zmene názoru???

A prečo ste pristali na akúsi hlúpu podmienku, že ak sa na Slovensku denne nakazí C-19/Delta viac, ako 2000 občanov SR zistených na základe PCR a AG Covid testov (!), tak vy sa na Slovensko opäť vrátite?!

Prečo sa vrátite? Veď ste nám a hlavne dnešnej Covid apartheidnej chuntovláde  a ich jediným správnym odborníkom na C-19, už o „boji“ proti tomuto koronavírusu odovzdali všetko čo ste odovzdať vedeli! Alebo máte ešte niečo v talóne?! Niečo čo ste nám neprezradili ani vtom marcovom rozhovore, kde tvrdíte že existujú 4 lieky na účinnú liečbu voči C-19 a koronavírusom?

Žeby to bola tretia podporná dávka Covid vakcíny a potom ďalšie a ďalšie podporné dávky…???

 

Veľmi dôležitý záver – Pýtam sa redakcie TREND.sk – Vás nezaujíma, či VK Vám v marci 2020 klamal alebo hovoril pravdu?

Vás dnes nezaujíma, prečo VK tak radikálne zmenil názor?

Vy dnes nemáte potrebu zistiť prečo VK vtedy tvrdil, že lieky na C-19 máme a dnes tvrdí, že jedine čo proti C-19 máme je Covid vakcína, predovšetkým tá USA Pfizer a liekov už niet resp. nikdy neboli?!

A čo vy redaktorka TREND.sk, Vy čo ste predmetný rozhovor v marci 2020 s VK uskutočnili – Vy Eva Mihočková, Vy dnes takýto opakovaný rozhovor s VK nechcete urobiť z novu, kde by ste ho konfrontovali s jeho vtedajšími vyjadreniami a jeho dnešnou Covid vakcinačnou „modlitbou“?

Alebo takýto rozhovor s VK už dnes vykonať nemôžete???

Naozaj ma to veľmi zaujíma a verím, že aj väčšinu národa slovenského lebo jedno z tvrdení VK musí byť klamstvo!

Ktoré to je? Je to o tých štyroch účinných liekoch, že neexistujú a exitovať mali alebo je to klamstvo o tom, že len jedine Covid vakcíny sú záchranou všetkého ľudstva našej planéty…???

A čo Polícia SR, ktorá má zriadený FB profil pod názvom „Hoaxy a podvody – Polícia SR“?

Keďže má prácu len s nami bežnými občanmi, „šíriteľmi“ Covid hoaxov, tak im ešte jednu pridám.

Vážená Polícia SR, vážení policajti, ktorí si tak poctivo vykonávate svoju prácu na dennej aktualizácií policajného FB profilu „Hoaxy a podvody – Polícia SR“ pýtam sa Vás, ktoré video v ktorom vystupuje Vladimír Krčméry považujete za hoax?

Je to toto, kde tvrdí, že na liečbu koronavírusu a teda aj C-19 poznáme 4 druhy liekov a on by ich bez váhania použil, aby zachránil čo i len jeden ľudský život, aj za cenu zhnitia v slovenských väzniciach ? – https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw

ALEBO

Je hoaxom toto video na ktorom Vladimír Krčméry natvrdo hlása, že jedinou zbraňou ako poraziť C-19 je Covid vakcína a na znak toho sa nechal takouto Covid vakcínou zaočkovať ako prvý Slovák na území SR? – https://www.youtube.com/watch?v=zogzmk0rqRk , alebo je hoax zo strany VK toto video – https://www.youtube.com/watch?v=CY4p13jgOzs

ALEBO je zo strany VK hoax toto – https://www.infovojna.sk/article/krcmery-vakcina-je-jedine-riesenie-na-covid-19-musime-zaockovat-celu-europsku-uniu-a-pritiahnut-sem-migratov , kde VK okrem iných „zaujímavých“ vecí tvrdí hlavne toto – „„Nechcem, aby sme urobili krok naspäť, treba urobiť krok dopredu. Preto odporúčame, aby sa všetci nechali zaočkovať. Zaočkovanosť musí byť najmenej 80%, inak nemá zmysel.“

Preto vyzývam aj Políciu SR a hlavne tých čo sa podieľajú na „veľmi dôležitej“ FB stránke – „„Hoaxy a podvody – Polícia SR“, aby a teraz použijem výraz ich dnešného šéfa, Prezidenta PZ SR Štefana Hamrana, citujem, aby „Raz a navždy“ tému hoaxou Vladimíra Krčméryho ukončili, rozluskli a povedali národu slovenskému, čo je zo strany Vladimíra Krčméryho hoax – je to to, čo tvrdil v marci 2020, že lieky na C-19 sú/existujú, ale je zakázané ich používať lebo byrokrati USA a EÚ ich nechcú oficiálne v našich štátoch zaregistrovať alebo je zo strany Vladimíra Krčméryho hoax to, že jedinou „zbraňou“ proti C-19 je jedine Covid vakcína lebo žiadne lieky neexistujú???!!!

Žiadam Vašu jasnú odpoveď a keď určite/rozhodnete, ktoré z týchto výrokov sú hoaxy v podaní Vladimíra Krčméryho ohľadom C-19, tak potom Vás žiadam aby ste postupovali v zmysle ústavnosti a zákonnosti platnej na území SR vo vzťahu k samotnému „hoaxerovi“(?) Vladimírovi Krčmérym lebo ako vieme, naša covid apartheidná, covid chuntovláda každé úmrtie, kde bol čo i len malý náznak prítomnosti C-19, označuje automatický za úmrtie na C-19 a teda niekto by zato mal niesť trestnoprávnu zodpovednosť, že tu máme tak vysokú úmrtnosť na C-19!

Či nie? Mýlim sa vážení policajti SR z protihoaxovej FB stránky – „Hoaxy a podvody – Polícia SR“ ???

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.