Založ si blog

Očistec „očistca“!

Zapredanecké, neoliberálne, Covid apartheidnej segregačnej diktatúre naklonené „slovenské objektívne“ média doslova šalejú! „Novinárske“ vlasy si trhajú!

Koľkože títo zapredaneckí „novinári“ nadpráce vykonali, aby sa naplnili slová Igora Matoviča o tom, že oni (Matovičovci a spol.) budú iní, ako tí pred nimi, že oni kradnúť nebudú, že oni sú Vláda čisto protikorupčná a o nič iné im nejde len o „očistu“ spoločnosti od predchádzajúcich „zlodejov“, „mafiánov“ a „vrahov“!!!

„Celé“ Slovensko podľa týchto „zapredaneckých médií“ „jasalo“, že konečne na Slovensku zavládne raj na zemi a že sa slovenské väznice zaplnia bývalými vládnymi špičkami a nominantami v štátnej správe za stranu SMER-SD, SNS a MOST-HÍD!

Akosi „zázrakom“ sa ani okrajovo nedotkli strany MOST-HÍD, akoby Bugárovci, ani neboli súčasťou vlády „vagabundov“ a o SNS sa len málinko obtreli, keď si dobre pamätám, tak mali akési výhrady voči  bývalej ministerke pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky – Gabriel Matečnej a PPA!

Do MOST-HÍD sa neodvážili rýpať, však mohlo by sa to vnímať, ako hra „maďarskou kartou“ alebo preto, že MOST-HÍD mal vo vláde so SMER-SD a SNS, Luciu Žitňansku, ako ministerku spravodlivosti, ktorej pravou rukou bola dnešná „naj“ ministerka „spravodlivosti“ Mária Kolíková, ktorá by ostala na svojom poste v dnešnej Covidchuntovláde, aj keby prestúpila zo Za ľudí priamo do SMER-SSD lebo lepšej už niet a nikto iný nedokáže vykonať reformu súdnictva a justície, takú reformu, ktorá bude „čistiť“ našu spoločnosť výhradne od politických špičiek a bývalých nominantov strany SMER-SSD.

Nie, neobhajujem prešľapy SMER-SSD, ale takto sa očista nerobí „do psej mate..e“!!!

MOST-HÍD mal aj ďalších dvoch ministrov – László Sólymos – minister životného prostredia a po odvolaní nominanta SIETE, mali aj Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky – Árpád Érsek. A keďže dnes v cele predbežného zaistenia nesedí ani jeden nominant MOST-HÍD, tak je to dôkaz, že sa na týchto ministerstvách počas vlády „zlodejov“ SMER-SD nekradlo? Veď Igor Matovič hodil do jedného vreca celu Vládu SR za roky 2016-2020!!!

Čosi mi tu nesedí! Čosi mi tu silno politický smrdí, keď sa dnešná „protikorupčná“ Covidchuntovláda zamerala výhradne na „vagabundov“ zo strany SMER-SSD!

Dokonca sa zadúšajú, že oni „vládnuť“ neprestanú, pokiaľ všetkých týchto „vagabundov“ nedostanú pred „spravodlivý“ súd! To znamená, že nebudú nie len predčasné PV, ale ani riadne PV, na jar 2024 lebo, čo ak sa im to dovtedy nepodarí?

Nepodarí lebo im v tom bráni ich a nimi zvolený GP Maroš Žilinka?!

Alebo sa im to podarí lebo dajú Maroša Žilinku dole aj „inak“, tak ako to povedal „naj“ právnik Alojz Baránik?!

Všetko sa to začalo úplne, aleže úplne zle!

Hneď na úvod to vtedy začínajúcej vládnej koalícií, pokazil Igor Matovič, ktorý si ako prvého zobral na mušku šéfa štátnych hmotných rezerv Kajetána Kičuru lebo v skladoch ŠHR nenašiel ani jedno jediné rúško a občania SR si museli doma prácne šiť rúška po domácky z toho, čo ako prvé prišlo pod ruku!

Veru, akýže ste to boli poniektorí hlúpi, keď ste už vtedy takto Covid naleteli začínajúcej Covid diktátorskej chuntovláde!

Verím, že dnes už vidíte, že tie po domácky vyrábané rúška Vás neochránili absolútne pred ničím lebo dnes musia v červených okresoch nosiť aj plne c-zaočkovaní občania SR v interiéri respirátory (!) a nie len obyčajné lekárske rúška!!! Ale toto tu riešiť nejdem lebo aj dnes po tom všetko, čo všetko o Covid „pandémií“ vieme, na uliciach vídam tak Covid vystrašených občanov SR, že tie respirátory nosia dokonca aj na čerstvom vzduchu vo Vysokých Tatrách!!!

Idem späť k Igorovi.

Igor to všetko začal tým, že na sociálnej sieti sa pochválil s tým, že to, že orgány činné v trestom konaní zadržali Kajetána Kičuru, tak to podľa Igora Matoviča neznamenalo nástup „spravodlivosti“, „rozviazania“ rúk všetkým justičným orgánom, ale Igor to komentoval takto – „MÔJ PRVÝ SKALP … KAJETÁN“ !!!

Už tu mal každý občan SR spozornieť lebo Igor Matovič nenapísal, že toto je „prvý skalp“ orgánov činných v trestnom konaní, ale jeho osobne!!! Toto sa stalo 21.apríla 2020! – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219121537481783&set=a.10216351837281009&type=3&theater

O niekoľko dní na to prichádza bývala hviezda Igora Matoviča a jeho OĽANO, následne hviezda Andreja Kisku a jeho Za ľudí a dnes „hviezda“ post Za ľudí Veronika Remišová a na politický trh uvádza svoje politicko-likvidačné pexeso, presne 13. mája 2020 na ktorom má zatiaľ, len 8 „vagabundov“, z ktorých má už červeným x-kom preškrtnutých troch! (Lučanský ešte žije, je na pexese, ale ešte nie je „spravodlivou“ rukou Veroniky Remišovej preškrtnutý!)

https://www.facebook.com/remisova.veronika/photos/a.369372319932397/1257636051106015/

Toto jej však nestačilo a 3. decembra 2020 sa k svojmu politicko-likvidačnému pexesu vracia. Na tomto pexese má už 10 „vagabundov“, všetkých zaškrtnutých, teda už aj Milana Lučanského! – https://www.facebook.com/remisova.veronika/photos/a.369372319932397/1431639583705660/

Teda tu opäť aj Veronika Remišová ukazuje, že nie orgány činné v trestnom konaní majú rozviazané ruky, ale sú to oni „vládnuca trieda“, ktorá určuje a chváli sa tým, ktorý z predchádzajúcich politikov, verejných činiteľov predchádzajúcej Vlády SR skončí za mrežami lebo oni to takto ľuďom pred PV 2020 sľúbili a sľuby sa predsa musia plniť nech to stojí čo to stojí, ale musia to byť výhradne Ficovi „vagabundi“!!!

Áno, takto zle začali „očistu“ od „vagabundov“!!!

A dnes, keď začínajú ochutnávať z toho, čo varili a navarili pre tých, čo tu boli pred nimi, tak im to zrazu akosi nechutí!

Ba dokonca sú tak diktátorsky drzí, že sa neokúňajú hlasno kričať, že za to, že dnes idú do vyšetrovacej väzby, tí čo tu mali od nich „rozviazané ruky“ len a len na „vagabundov“, že aj za toto môže Fico a jeho mafia, ktorú oni za 18. mesiacov nedokázali dostať z justičného prostredia preč!!!

Nuž veru, takémuto nezmyslu, bludarizmu, môže naozaj uveriť už len ultra volič týchto Covid apartheidných diktátorov!

Prajem im dobrú chuť, nech sa do sýta najedia z tej ich „očisteneckej“ delikatesy!!!

Ja viem, že Veronika Remišová je dnes, čo sa slovenskej politickej scény týka už takmer absolútna nula, ale aj napriek tomu dnešný môj názorový článok zakončím z jej FB statusov lebo dokonale vystihujú tú ich „očisteneckú“ podvodnú, nezákonnú frašku!

Veronika Remišová, už 1. mája 2020 dáva pre Denník N rozhovor s názvom – „Zbavme sa problémových nominantov Smeru aj za cenu zmeny zákona“ – https://dennikn.sk/1878347/remisova-zbavme-sa-problemovych-nominantov-smeru-aj-za-cenu-zmeny-zakona/?cst=83ed7f4713edb389848206f2e145459a51ffe53f&fbclid=IwAR1nZj100e1o5EVqeyQPRd18FvM_VCo9Bdp7On-koXSeSk7IYg-HMB2HVRU

Vtedy tomu máloktorí z občanov-voličov SR venoval patričnú pozornosť lebo bolo krátko po PV 2020, do toho prišla „silná“ vlna C-19 „pandémie“, ale dnes sa ukazuje, že Veronika Remišová vtedy nehovorila len tak do vetra lebo dnes vidíme, že tie zákony menili presne tak, ako to vtedy Verona povedala a to nie len v zmysle, ako dostať čo najviac „smeráckych vagabundov“ do väzenia, ale ich menili a chystajú sa meniť tak, aby si čo najviac podmanili občanov SR a aby ich čo najviac obmedzili na slobode…!!!

Je potrebné k tomu ešte niečo dodať? Nuž veru len toľko, že OČISTEC ich „Očistca“ sa práve ZAČAL!!!

Záver:

Píše sa 23. marec 2020 a Veronika Remišová, za celú, vtedy „Vládu“ SR ešte s „vládnym“ mliekom na politickej „vládnej“ brade (!), na FB píše toto – „Práve kvôli takýmto ľudom (K. Kičura),  ktorí nemajú žiadne  zábrany potrebujeme  účinný zákon preukazovania pôvodu majetku.“ – https://www.facebook.com/hashtag/presad%C3%ADmeto

Dnes sa píše 15. september 2021 a o Zákone o preukazovaní pôvodu majetku ani chýru, ani slychu! A žeby sa dnes hodil, ako soľ do jedla, tak to je neodškriepiteľné!

Na všetkých bez rozdielu!

Na všetkých politikov súčasnej „vládnej“ garnitúry, bývalej vládnej garnitúry, celého osadenstva prezidentského paláca, všetkých dnešných aj bývalých našich/ich ľudí, ale aj „novinárskej“ obce, aby sme sa dozvedeli, ako si môže „novinár/novinárka“ zo svojho niekoľko stoviek eurového platu dovoliť luxusný byt, vraj za pol milióna eur (!), nie slovenských korún (!), kdesi v lukratívnej časti Bratislavy na Slavíne – https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/08/fico-sa-spytal-todovej-na-byt-na-slavine-za-pol-miliona-a-ona-sedela-tam-ako-parena-buchta-perli-blaha/

 

A dnes Veronika Remišová na svojom FB profile takto horko vyplakáva a s ňou celá ta ich „protikorupčná“ Covid apartheidná diktátorská chuntovláda, Covid chuntonovinári – „Chaos v bezpečnostných zložkách vyhovuje iba organizovanému zločinu“ a vystrašene pokračuje takto – „Ak sa ale ukáže, že stíhania policajtov najväčších káuz bývalej garnitúry sú účelové, Slovensko má obrovský problém, z ktorého sa nemusí spamätať.“

Veru, toľko strachu a takéto vyjadrovanie sa môže používať len ten, čo nemá čisté svedomie a ja teda pre Veroniku Remišovú a celú tu jej/ich Covidchuntovskú diktátorskú „vládnu“ garnitúru na čele s ich prísluhovačkou v prezidentskom paláci Zuzanu Čaputovú a všetkým im nakloneným chuntonovinárom, tento Veronikin výrok upravujem takto – „Ak sa ale ukáže, že stíhania policajtov najväčších káuz bývalej garnitúry nie je účelové, tak nie  Slovensko má obrovský problém, ale tí čo počali „očistný“ proces podľa svojej svojvôle, z ktorého sa Slovensko a celá slovenská slušná spoločnosť spamätá, až skončí táto „vláda“, „prezidentka“ a ich chuntonovinári, a to musí nastať ihneď, bezodkladne!“

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.