Založ si blog

Aktuálne-Sme. sk mali radšej zostať pod Pentou lebo to, čo teraz predvádzajú, nemá mediálnu obdobu!

Niekedy v apríli 2021 Penta predáva svoj podiel (34% balík v Petit Press) v denníku SME.sk, fondu  Media Development Investment Fund (MDIF-GS /George Soros!/), ktorí finančne podporuje George Soros – https://e.dennikn.sk/2361736/penta-predala-podiel-v-spolocnosti-petit-press-ktora-vydava-dennik-sme/ .

Áno, aj dovtedy redaktori, politickí komentátori tohto, pre mňa naozaj bulvárneho plátku, písali protivládne – rozumej, len proti tým vládam, kde figuroval Smer-SD, HZDS, SNS.

Písali síce absolútne politické bludy, ale aspoň boli zameraní výhradne na politikov!

Dnes, keď do SME.sk prišiel nový spoluvlastník z poza veľkej „mláky“, tak sa z politikov preorientovali na bežného občana a hania ho, a hania ho absolútne bez rozmyslu a hanby!

Doslova rozoštvávajú národ slovenský, čo považujem za veľmi nebezpečné, až hraničiace s množstvom obzvlášť závažných trestných činov, od hromadného urážania, až po navádzanie na hromadnú nenávisť a hromadné ubližovanie  na zdraví.

Nuž posúďte Slováci sami:

Peter Schutz, komentátor tohto bulvárneho plátku napíše o občanoch SR, ktorí sa slobodne rozhodli nenechať Covid zaočkovať, že je DOBYTOK!

Mariana Čengel Solčanská , vraj režisérka, scenáristka, spisovateľka, áno to je tá pani, ktorej v roku 2017 bol uvedený na slovenskú kinematografickú „kultúrnu“ pôdu, „super film“ postavený a nakrútený výhradne na „faktoch“ s príznačným názvom „ÚNOS“ (jediný cieľ bolo potupiť Vladimíra Mečiara, to sa jej však u drvivej múdrej slovenskej populácie nepodarilo!).

A keďže táto jej tvorba mala veľký „úspech“, asi tak päť dní, tak sa vrhla na ďalší „slovenský“ kinematografický „skvost“ pod názvom „Sviňa“ (na „výslní“ bol asi tri dni!), tu bol zase jediný cieľ potupiť človeka, čo pije kolu – Roberta Fica a v tomto stále tvrdšom slovníku Mariana pokračuje ďalej, keď jej vychádza v denníku SME.sk článok, v ktorom Covid nezaočkovaných občanov SR nazýva „hovädami“ resp. Covid nezaočkovaného slovenského jedinca, ako „hovädo“!!!

„Gratulujem“, nie len Mariane, ale hlavne Denníku SME.sk! „BRAVO“!!!

No a aby toho nebolo dosť, tak 30.7.2021 (dnes) v tomto bulvárnom denníku SME.sk vychádza resp. je zverejnený článok redaktora tohto bulvárneho plátku – Jána Krempaského pod názvom – „Bratislava rúška nezloží. Očkovanie z nej však počas delty spraví ostrov slobody“

To je tak hlúpy názov, že to až bolí.

Názov článku doslova rozdeľuje Slovensko a občanov SR na Bratislavu-Bratislavčanov a na ostatnú časť Slovenska.

Tá bratislavská je „zodpovedná“ lebo tu je najväčšia Covid zaočkovanosť a zbytok Slovenska je ešte stále tým Schutzovským „dobytkom“

Autor článku sa v nadpise „zamýšľa“ nad tým resp. konštatuje, že vďaka „obrovskej“ plnej Covid zaočkovanosti Bratislavčanov bude Bratislava síce vždy zarúškovaná, ale slobodná!

Pre Boha, ako môže byť niekto slobodný, keď musí povinne nosiť rúško?! Čo je toto za nezmysel, za totálny BLUD?!

A čo napíše Ján Krempaský, keď tí plne Covid zaočkovaní „zodpovedný“ Bratislavčania začnú chorieť, ťažko chorieť na respiračné choroby?! Lebo, ako je známe Covid vakcína neochráni nikoho, aby sa opätovne nenakazil Covid vírusom, ba aj iným respiračným vírusom?!

Prečo Ján Krempaský radšej nenabáda , aj Bratislavčanov, aby sa viacej venovali imunite svojich „mestských“ tiel?

Prečo ich nenabáda na pohyb, na voľné dýchanie bez rúšok, na zdravú výživu, na zdravú životosprávu a nie aby posedávali po bratislavských kaviarňach (možno aj od cigaretového dymu) zadymených priestorov, kde o budovaní nejakej imunity ich „kaviarenských“ tiel, nemôže byť ani reči?!

Prečo ich nevyzýva, aby vyšli von na priame slnečné lúče a naberali prirodzenou cestou, tak prepotrebný „D“ vitamín? PREČO?

A prečo ich povzbudzuje k „jedinej“ Covid záchrane a to ku Covid očkovaniu???

Povzbudzuje spôsobom „nevídaným“ a to takým, že z nich robí „ostrov slobody“ lebo budú vo veľkom množstve „zodpovedne“ plne Covid zaočkovaní a stavia ich proti iným častiam Slovenska do polohy Covid nadradenosti???!!!

Apropo Ján Krempaský, nás učili a platí to aj dnes, aj keď neoliberálnej, pro USA kaviarni sa to akosi nepáči, ale jediným ostrovom Slobody je a predpokladám, že vždy bude KUBA!!!

Nuž veru tak je! Od kedy Penta odišla zo SME.sk a jej miesto zaujala americká MDIF-GS, ide to s nimi, nie len politický dole kopcom, ale morálne padajú strmhlav do hlbokej čiernej mediálnej priepasti a to je dobre lebo taký bulvár, akým pre mňa denník SME.sk jednoznačne je, nemá čo hľadať v takej slovnej a v takej obsahovej podobe na slušnom, pro národnom, pro štátnom, mediálnom priestore.

Na koniec sa pýtam GP Maroša Žilinku, či on nevidí, ako a o čom sa píše v SME.sk lebo Zuzana Čaputová „vidí a citlivo vníma“, ale ako vždy mlčí a národ „svoj“ neobraňuje! Jej nevadí, že niekto nazve „jej“ národ dobytkom a hovädami a svojimi bludnými článkami tu vytvára akési Covid ostrovy „slobody“???!!!

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.