Založ si blog

Hrajú sa s nami, ako mačka s myšou! Nedovoľme im ten hrozný záver!

Pravdepodobne každý vie, kedy sa toto porekadlo(?)/príslovie(?) používa.

Ale aby nedošlo k nedorozumeniu, tak na úvod si dovolím túto definíciu slovného spojenia – „Hrať sa, ako mačka s myšou“, znie takto – „Keď predstierame, že niekomu umožňuje robiť alebo mať to, čo chce, a potom im zabránime v tom, aby to robili alebo mali.“ – zdroj – https://www.bestenglish.sk/fraza-tyzdna/hrat-sa-s-niekym-ako-macka-s-mysou/ .

Všetci vieme, ako prebieha tá naozajstná hra mačky s myšou v prírode.

Mačka si chytí myš a neurobí jej koniec okamžite. Jednoducho mačka je hravá, ale zákerná (v prírode absolútna prirodzenosť!)! Dlhú dobu sa s myšou „hraje“, pohadzuje si ju labkami zo strany na stranu, nechá si ju poodbehnúť, až nakoniec ju ostrými zubami zakúsne a zožerie!

Áno a dnes (trvá to už neuveriteľných 16 mesiacov!) sa naša Covid apartheidná Covidchuntovláda, za jasnej pomoci Zuzany Čaputovej s nami Covid hraje na Covid mačku a Covid myši!!! Iste nerobila by to tak „sebavedomo“, keby nemala oporu niekde z vonku!

Z vonku pre mňa znamená od tých, čo majú zálusk na ešte väčšiu celosvetovú moc a keď sa im to nepodarilo ekonomickými „pandémiami“, tak udreli na strunu najzvučnejšiu a tým je zdravie a životy obyvateľstva. Podľa môjho presvedčenia, si na to zobrali na „pomoc“ vybrané farma firmy, ale toto tu teraz rozoberať nemieni.

Ale čo rozoberať mienim a dnes jednoznačne bude, tak to je tá hra na COVID MAČKU a na nás, covid myšky, pre nich absolútne nepodstatné!!!

Dám niekoľko citátov, aby bolo jasné, že nie som konšpirátor ba ani hoaxer.

Budem citovať hlavne tých, ktorí dnes hýbu svetom a všetkými nimi platenými médiami, sú najuznávanejšími „odborníkmi“ na riešenie celosvetovej Covid „pandémie“!

Samozrejme, že nemôžem začať nikým iným, ako Bill Gatesom. Musíme sa vrátiť o 11 (jedenásť) rokov dozadu, teda do roku 2010 na TED konferenciu, kde vystupoval, ako hlavný „prednášateľ, práve Bill Gates!

Skôr, ako prejdem k jeho „nehoráznej“ prednáške, ozrejmím v skratke, čo sa skrýva pod skratkou TED.

Samozrejme, že vychádzam z informácií na Wikipédii – „TED Conferences LLC (Technológia, zábava, dizajn) je americká mediálna organizácia, ktorá zverejňuje rozhovory online na bezplatnú distribúciu pod heslom „myšlienky hodné šírenia“. Encyklopédia  site:sk.wikiqube.net…“ – pokračovanie TU – https://sk.wikiqube.net/wiki/ted_(conference) alebo TU – https://sk.wikipedia.org/wiki/TED .

Ako z definície vyplýva, kde inde sa môže zrodiť a prevádzkovať takáto svetu „potrebná“ inštitúcia, ak nie v „slobodných“ a „demokratických“  USA!!!

No a teraz k predmetnej TED konferencií z roku 2010 a nehoráznym vyjadreniam „boha“ zeme Billa Gatesa.

Aby bolo zamedzené tomu, že šírim konšpirácie a hoax, tak najskôr uvádzam link na video aj so slovenským prekladom, o čom tam vlastne vtedy Bill Gates „táral“ a dnes sa to naplno realizuje a jeho myšlienky bezhlavo uplatňujú!

Teda to, čo sa dnes Covid deje, čo sa dnes deje okolo povinného Covid očkovania, nie je len tak samo od seba…! Teda TU – https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I&t=4s&ab_channel=TED alebo aj s komentárom TU – https://www.ezopress.sk/2010/10/ockovanie-ako-prostriedok-na-znizenie-poctu-obyvatelov/

Nuž idem na to!

Z uvedeného videa je v „konšpiračných“ médiach zverejňovaná hlavne tá časť, ktorá je z neho najdôležitejšia. Dostanem sa k nej málinko neskôr a to preto lebo podľa mňa je najdôležitejší úplný začiatok jeho hnusnej, proti ľudskej prednášky.

Bill Gates (BG) svoju prednášku začína takto – „…dnes budem hovoriť o energií a klíme. A možno to znie trochu prekvapujúco, pretože môj plný úväzok v nadácií je prevažne o vakcínach a semenách, o veciach, ktoré musíme vymyslieť a vyrobiť…“!!!

Vnímaš Slovač o čom BG, už v roku 2010 celkom otvorene, hrdo, bez zábran hovorí? Hovorí že musia vymyslieť a vyrobiť vakcíny!!!

BG ďalej hovorí o tom, ako je potrebné zmeniť pomery na svete, tak, aby sme mohli prežiť a nato použije ich „humánny“ vzorec, ako to dosiahnuť, znížením na nulu produkciu CO2! Počuješ resp. čítaš Slovač, že znížiť produkciu CO2 na NULU! To sa dá? Nuž podľa BG sa to dá (!), podľa tohto vzorca –  CO2 = P x S x E x C, pričom:

P = People = Počet obyvateľov

S = Services per person = množstvo Služieb na jedného obyvateľa

E = Energy per service = množstvo Energie na jednu službu

C = CO2 per energy unit = množstvo CO2 na jednu jednotku energie

BG začína prvou premennou v jeho „humánnom“ vzorci a tým je písmeno „P“ – People – ľudia-obyvatelia našej zeme.

A tu hovorí tieto mrazivé slová, bez akéhokoľvek zakolísania v hlase – „…táto rovnica má štyri faktory. Je to lineárna rovnica. Na ľavej strane je CO2, ktoré sa snažíte znížiť na nulu, a to je ovplyvňovanie počtom ľudí na tejto planéte…!!!

Čítaš Slovač Covid vystrašená, Covid vystresovaná???

BG považuje svoju „humánnu“ rovnicu na zníženie produkcie CO2 na NULU (totálne sci-fi!) za lineárnu, čo znamená, že nárast, v tomto prípade pokles sledovanej veličiny, je priamy, ničím neprerušovaný z nejakého bodu „A“, až do bodu „B“ a tým bodom je na grafe, na osi „x“ – bod NULA!!!

Z toho je možné „zakonšpirovať“, že BG chce dosiahnuť NULOVÚ produkciu emisií CO2, aj tým, že zníži počet obyvateľov tejto planéty takmer na NULU lebo podľa jeho zvrátenej, chorej mysle, máme tomu rozumieť, tak, že čím menej ľudí, tým menšia potreba potravín a tovarov, tým menšia produkcia CO2 a planéta zem je zachránená??? Áno „zachránená“, ale už len pre zver a páru vyvolených napr. pre BG a jemu podobným!!!

A ako chce BG dosiahnuť potrebné „množstvo“ ľudí na tejto planéte, aby platila jeho obludná, absolútne mentálne chorá rovnica, že ľavá strana (NULA CO2) sa musí rovnať pravej strane a teda – NULA obyvateľov, NULA služieb na jedného obyvateľa, NULA energie na jednu službu a NULA množstva CO2 na jednu jednotku energie!!!

Tu je jeho choré vyjadrenie, ktoré dnes už začali prostredníctvom Covid „pandémie“ realizovať, BG bohorovne hovorí – „Poďme sa na jednotlivé časti pozrieť a zamyslieť sa nad tým, ako sa dostať na NULU. Vo výsledku, pravdepodobne, bude musieť byť jeden člen takmer NULOVÝ. Týmto sme späť v algebre strednej školy…,“

Čítaš Slovač, ktorá pozerá video – počuješ Slovač, aké je to pre BG jednoduché, „optimalizovať“ počet ľudí na tejto planéte, aby znížil produkciu CO2 na NULU?

Stačí, ak ovládate algebru strednej školy, v tomto prípade mal BG na mysli asi tu ich strednú školu v USA!

Nuž, ale pokračujem v jeho citáte ďalej – „…, ale pozrime sa na to. Najprv tu máme populáciu…“

Samozrejme, že BG leží na srdci „dobro“ obyvateľstva planéty a tak ako prvú premennú, podľa neho faktor na pravej strane rovnice, ktorú je potrebné znížiť na NULU je práve človek, ľudia!!!

BG pokračuje – „…Dnes je na svete 6,8 miliárd ľudí (2010). Čo stúpne ma 9 miliárd…“

Akýže to „super“ matematik – svetový demograf!!!

Dnes podľa https://www.worldometers.info/sk/ , je k dnešnému dňu na tejto planéte približne 7,9 miliardy ľudí. Podľa nie stredoškolskej, ale matematiky prvého stupňa základnej školy (aspoň na základných školách v SR!) platí, že keď v roku 2010 bolo na našej planéte podľa BG 6,8 miliardy ľudí, tak ním spomínaných 9 miliárd (čo je podľa neho najvyššia možná hranica!) by sme mali dosiahnuť, už len o ďalších 11(!) rokov teda v roku 2032!, čo je pre BG a jemu podobných, čo nevidieť a hrozí zánik ľudstva lebo koncentrácia CO2 v ovzduší bude už taká veľká, že sa všetci podusíme, teda aj on chudák, pravda ak bude ešte vzhľadom na jeho dnešný vek a Covid „pandémiu“ ešte nažive – dnes 65r., v roku 2032, by mohol mať 77r.!!!

Apropo už je Billko Covid plne zaočkovaný, jeho vlastnou Covid vakcínou???!!

BG však vo svojej „humánnej“ nebotyčnej stupídnosti, pokračuje takto – „Ak sa nám podarí vyvinúť nové vakcíny, zlepšiť lekársku starostlivosť a reprodukčné zdravotné služby, možno by sme mohli toto číslo znížiť o 10 až 15 percent, ale aj tak je to 1,3 násobný nárast…!!!

UF, UF, UF!!!

Ako teda čítať s porozumením tieto BG vyjadrenie? Nuž ja to čítam takto!

Najskôr vývoj vakcín! Áno, ale na to je potrebné „vymyslieť“ aj nejakú tu pliagu, proti ktorej sa tieto vakcíny budú aplikovať – povinne!

Potom keď sa tak stane a pliaga už bude „na svete“, príde BG (Covid) vakcína a bude potrebné „zlepšiť zdravotnú starostlivosť“, tak, aby bolo dostatok vakcinačných miest po celom svete a dostatok zdravotníckeho personálu, ktorí bude túto (Covid) vakcináciu vykonávať. Samozrejme, že ako prví by mali byť (Covid) zaočkovaní tí, ktorí budú (Covid) vakcíny aplikovať lebo oni podľa GB pôjdu z tohto sveta ako prví a ak by sa aj následne vyvinula naozaj už dokonalá a účinná (Covid) vakcína, tak už nebude dostatok „zdravotnej starostlivosti“, kto by ju „zostatkovej“ ľudskej populácií aplikoval!!!

No a týmto BG v prvej fáze dosiahne zníženie svetovej populácie o 10 až 15 % a čísla v znižovaní budú naďalej rásť, až sa jedného dňa dostanú k vytúženej BG NULE!!!

A koľko je tých 10 až 15 % svetovej populácie dnes?

Nuž matematika slovenskej základnej školy hovorí, že dnes pri počte obyvateľov zeme niekde na úrovni 7,9 miliárd to predstavuje o 790 000 000 až 1 185 000 000 ľudí menej po jeho (Covid) vakcinácií!!!

Pýtam sa, ktorá svetová vojna alebo naozajstná zdravotná/bilogická pandémia zabila toľko ľudí tejto planéty, ako to chce dosiahnuť, (Covid) vakcináciou Bill Gates???

ŽIADNA!!!

Takže, aj TY SLOVAČ, už konečne otvor Covid oči a nastráž Covid uši a premýšľaj, a premýšľaj, a premýšľaj, či sa tu niekto s nami/s Vami nehraje, ako tá povestná (Covid)mačka s (Covid)myšou???!!!

A v tomto kontexte ešte citát „nášho“, „našou“ apartheidnou Covidchuntovládou najuznávanejšieho Covid odborníka Vladimíra Krčméryho, ktorý v slabej chvíľke prezradil občanom SR to, čo BG na plné ústa povedal, už na TED 2010 (apropo nebol na tej konferencií aj samotný Vladimír Krčméry alebo niekto dnes jemu profesne blízky? Nože „novinári“ opýtajte sa ho na to! Buďte aj tu Covid investigatívny! Jáj, ja viem, zabudol som, nemôžete, veď za ´to nie ste tiež Covid platení!).

Vladimír Krčméry prezradil, že negatívne účinky dnes vpichovaných Covid vakcín budeme môcť reálne posúdiť až o päť rokov!

Nuž podľa BG to znamená, že o päť rokov v roku 2026, by nás malo byť celosvetovo o 50 až 75 miliónov menej!!!

A pre všetkých Covidfilov a Covidvakcinačnýchfilov, ešte jeden citát, ktorý považujem nie len za rozumný, ale v kontexte schválenia NR SR (77 poslancami apartheidnej Covidchuntovskejvlády a o 24 hodín podpísanej apartheidnou „prezidentkou“ SR Zuzanou Čaputovou!!!) apartheidnej novely zákona č. 355/2007 Z.z, aj za pravdivý, je tento z 27.7.2021 a povedal epidemiológ Martin Pavelka a znie takto – „Vo chvíli, keď Slovensko prejde na antigénové testovanie, začne sa tretia vlna, varuje epidemiológ.“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595761-politici-vyhrali-nad-odbornikmi-epidemiolog-pavelka-virus-to-rozdeli-za-nas/ .

Pravda pravdúca!!!

Preto je potrebné okamžite zastaviť, na základe tohto apartheidného zákona, povinné vykonávanie Covid podvodných PCR a hlavne ešte Covid podvodnejších AG psích testov na každom, kto je buď Covid zaočkovaný neúplne alebo je Covid nezaočkovaný!!!

O Covid neobjektivite PCR testov (teda potom už ani nehovorme o nejakej Covid objektivite oveľa menej presných Covid AG psích testov!) jasne hovorí článok na stránkach CDC – Centers for Disease Control and Prevention (WIKI – Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb je popredným národným inštitútom Spojených štátov amerických pre verejné zdravie -https://cs.wikipedia.org/wiki/Centers_for_Disease_Control_and_Prevention ) pod názvom – „07/21/2021: Lab Alert: Zmeny CDC RT-PCR pre testovanie SARS-CoV-2“, kde sa okrem iného píšu tieto závažné slová – „Po 31. decembri 2021 stiahne CDC žiadosť od amerického úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) o povolenie núdzového použitia (EUA) diagnostického panelu real-time RT-PCR CDC 2019 – nový koronavírus (2019-nCoV), test bol prvýkrát predstavený vo februári 2020 iba na detekciu SARS-CoV-2….“ – https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html )

Stačí, vy PCR testovací maniaci! Stačí Vám to nato, aby ste pochopili, že PCR test je svojim spôsobom podvodný (o AG psích Covid testoch už ani nehovoriac!) a označí za Covid chorého aj absolútne Covid zdravého človeka lebo jeho technológia spočíva, že Vašu „dobrovoľne“ odobratú Covid biologickú vzorku zväčšia 35 cyklami, čo je niekoľko miliónkrát viac a zistia, že akísi koronavírus vo svojom organizme máte (lebo ich jednoznačne máme – „či sa nám to páči alebo nie“ a to už od narodenia, tisícročia!), ale pre Vás, ani pre vaše blízke okolie neznamená žiadnu zdravotnú ani medicínsku hrozbu!!!

Ľud slovenský už sa konečne Covid preber a vnímaj Covid dianie okolo seba aj medzi riadkami a hlavne medzi riadkami!!!

Toto všetko sa musí čo najskôr skončiť, aby sme v rukách Covid mačiek neskončili tak, ako tá povestná myška, že teraz sa s nami Covid hrajú a v jednej chvíli nás to Covid zakúsne a budeme Covid (keďže sme ľudia a nie zver!) spapkaný!!!

Zníženie tvorby emisií v podobe CO2 na základe BG predstavy sa začína!

ZASTAME to čo najskôr a vráťme sa do pred Covidového normálu s výnimkou, že už nikdy nedáme tak veľký priestor takým, ako je BG a jemu podobní, vo svete aj na Slovensku!!!

 

 

 

 

 

 

 

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.