Založ si blog

Protesty 1. septembra 2021 proti dnešnej covidchuntovláde nie sú pomoc ani SMERU-SSD, ani R. Ficovi, ale sebe samému!

Strach, nekonečný strach tých, čo pred parlamentnými voľbami 2020 za absolútnej pomoci Západnej rozvratnej činnosti a USA administratívy, ale hlavne za pomoci všetkých „mienkotvorných“ médií pôsobiacich na území SR na čele so štátnou RTVS prišli k moci, ako slepé kura k zrnu!

Hlavne Igor Matovič, ktorý ani nechcel byť víťazom volieb, ihneď po vyhlásení takmer konečných výsledkov PV 2020, niekde tesne po polnoci 1.marca 2020 doslova obelel, že to bude práve on, čo  ponesie bremeno zodpovednosti nielen za štát, ale hlavne sám za seba a svoje konanie!

Do vlády s ním sa hrnuli všetci tí, čo mu dovtedy ani na meno nemohli prísť i napriek tomu, že s ním dlhé roky zdieľali opozičné lavice v NR SR lebo ho tiež považovali za podivína, blázna a áno, aj za zákerného podrazáka a nadmieru pomstychtivého človeka!

Ale vidina papalášskeho života, vidina štátnych ministerských kresiel (niektoré boli umelo vytvorené – však Veronika?!), vidina možnosti nad zárobku, nad ministerské platy bola jednoducho tak veľká, že sa Igorovi ihneď ráno 1. marca 2020 doslova hodili k nohám a prvé čo bolo, na čo sa zmohli bolo vykrikovanie, že urobia poriadok z mafiou lebo toto oni svojim voličom sľubovali a teda prvý odkaz, ktorý od nich išiel smerom k Róbertovi Ficovi bolo – „Tíško Robko seď, šuchaj nožičkami a čakaj, kedy si po teba príde NAKA“.

Róbert nesedí, nožičkami nešúcha, ba práve naopak a už takmer 15 mesiacov NAKA nie a nie mu vylomiť dvere!

Čo sa deje Covidchuntovládcovia, že akosi NAKA po Robkovi nejde?!

Nuž čosi sa vám pokašľalo!

Sami ste si to pokašľali a teda viniť niekoho za to, že ste absolútni politickí amatéri, niekedy až idioti, nie je na mieste.

Ba dokonca aj tá „progresívna“ Zuzana z prezidentského paláca robila všetko preto, len aby vás Slovač mala rada a nič, nič nepomohlo. Doslova sama seba obetovala a neustále sa za Vás obetuje, stráca podporu svojich, aj zarytých, zaslepených podporovateľov a NIČ, nič vám nepomáha! (asi by už s tou „obetou“ za „Vládnu“ koalíciu mala prestať!)

Za tých 15. mesiacov sa táto partička politických diktátorov a despotov, tak znemožnila, že sa musia skrývať pred vlastným národom za húfom ochranky a v opancierovaných limuzínach.

Za tých 15. mesiacov národ slovenský tak neskutočne, neodôvodnene ponížili, zruinovali, gniavili a neustále v tom pokračujú s ešte väčšou razanciou a zakrývajú sa za akýsi Covid, že občania SR už nemajú iné východisko, ako opäť vyjsť do ulíc, ako tomu bolo v roku 2018 po udalosti, ktorá bola pre Igora Matoviča a spol. míľnikom pre ich nástup k moci!!!

Avšak rozdiel je tu obrovský!

Vtedy občania, hlavne zmanipulovaná mládež, nevychádzali do ulíc spontánne, ale jednoducho na povel, na základe dennodenného štvania „mienkotvorných“ médií za jasnej pomoci Západu a USA administratívy.

Nebol deň, nebolo hodiny, aby sa dookola v médiách prepieralo, ako je Vláda SMERu-SD a jeho koaličných partnerov spojená s Igorovým míľnikom, ako na najvyšších miestach Vlády SR pôsobí, ba dokonca priamo sedí mafia a ako sa ročne rozkradne 30 miliárd eur!

Vtedy každý deň, ba každú hodinu sa Slovač s „objektívnych“ médií dozvedala, kedy, kde a o koľkej sa uskutoční ďalší zo „spontánnych“ protestov pod patronátom Juraja Šeligu a spol. a ich „apolitického“ – Za slušné Slovensko!

Vtedy Slovač si nemusela hľadať, len a výhradne na internete, na facebooku, kedy, kde a o ktorej majú prísť protestovať! Nie, vtedy to doslova bola mediálna povinnosť o tom Slovač informovať, aby ulice boli plné!

A aj boli. Prečo? Nuž preto lebo vtedy sa ľuďom žilo dobre, nič ich netrápilo, nekvárilo, nikto ich bezdôvodne negniavil a teda vyšli do ulíc preto lebo však bude sranda a večer sa uvidíme napr. na RTVS, alebo v Markíze, samozrejme, že aj v JOJke a ktohovie, možno nás odfotia a budeme aj na titulných stránkach takých mediálnych „objektívnych velikánov“, ako sú SME.sk, Aktuality.sk, Denník N a pod.

Heslo médií v tých dňoch bolo – „Čo najviac informácií o konaniach protestov, aby Fico a spol. konečne padli“ a „Za každú cenu dostať do ulíc čo najviac „nespokojných“ občanov SR, aj na základe klamstiev a dezinformácií!“

A aké je heslo tých istých médií dnes?

Dnes znie – „Ticho, nič žiadne informácie o chystaných protestoch proti dnešným vládnym a už vôbec nie o takých protestoch, kde by sa v kritickom svetle mohla spomenúť úžasná Zuzana zo Zámku, pretože hrozí návrat Fica a spol.“

Všimla si si to Slovač? Toto je ta ich dnešná demokracia! Toto je tá ich dnešná pluralita názorov! Toto je ta ich „slušná“ politika! Toto sú tie ich iné „hodnotové“ nastavenia, aké tu boli pred nimi!!!

Že dnes nepočúvaš od rána do noci, každú hodinu, kde, kedy a o koľkej sa uskutoční protivládny protest z médií, ktoré si hovoria „mienkotvorné“, jediné „pravdivé“?!

Nie, dnes je „demokracia“ na tak „vysokej“ úrovni, že o takýchto „maličkostiach“ sa predsa nebude informovať. Veď, kto chce, tak nech surfuje na internete a nech si takéto „malicherné“ informácie hľadá sám!

Nuž veru, „zmena“, ako hrom!

Avšak nič platné! Občania SR sú už tak nespokojní, doslova ubití touto Covidchuntovládou, že 1. septembra 2021 v deň štátneho sviatku – dňa Ústavy SR, či sa to niekomu páči alebo nepáči, prídu v státisícoch na námestia našich miest a mestečiek aj napriek tomu, že „objektívne“ média o tom zámerne mlčia. Áno, hovorím o tých, takmer 600 000 nespokojných občanoch SR, ktorí aj napriek veľmi sťažením podmienkam (núdzový stav, „pandemické“ obmedzenia a pod.!) preukázali svoju občiansku odvahu, zdravý rozum, svoju nespokojnosť a išli a podpísali petíciu za vypísanie referenda za konanie predčasných PV a všetci vieme, ako táto ich snaha skončila. Skončila v KOŠI!!!

A práve toto sú tie státisíce, ktoré by sa mali 1. septembra 2021 objaviť v uliciach slovenských miest a mestečiek, ba aj na dedinách, pred obecnými úradmi, kde sedia poslušní nominanti dnešnej Covidchuntovlády!!!

Nie, občania neprídu na námestia len preto, že na takéto protesty ich už otvorene vyzýva aj samotný Róbert Fico! Nie, tieto protesty nebudú o záchrane Fica. Nie tieto protesty nebudú o návrate SMERU-SSD späť k moci! NIE!

Tieto protesty budú jednoznačne preto lebo terajšia „vládna“ moc za absolútnej asistencie Zuzany Čaputovej, totálne ignoruje občana SR! Oni nevládnu, oni neslúžia, oni jednoducho diktujú, segregujú a bezdôvodne gniavia tento národ!

Je totálny nezmysel, ak sa dnešná Covidchuntovláda neustále oháňa tým, že nemôžu byť predčasné voľby i napriek tomu, že za predčasné voľby sa na petičné referendové hárky podpísalo takmer 600 000 slovenských, zbedačených, ubitých Slovákov lebo by sa k moci vrátil Fico a spol.

Odkiaľ berú tú drzosť, takýmto spôsobom neadekvátne ovplyvňovať občana – voliča! Odkiaľ vedia, že nespokojný občan bude voliť práve Fica a spol.?!

Len aby Covid farizeji neboli prekvapení kohože si národ slovenský zvolí!

A čoho sa boja Covid farizeji?! Veď od rána do večera už plných 15. mesiacov Slovákom „pomáhajú“, tak by mali byť týmto národom doslova milovaní?!

Nuž veru strach je u nich veľký a ja sa obávam, že tak ako každý človek, keď dostane strach a je zatlačený do kúta, je náchylný na nepredvídané ťahy, tak aj oni ešte môžu poriadne tomuto národu podkúriť a opäť to zakryjú farizejský Covidom, nateraz Delta variantom a nezaočkovaným doslova zakážu vyjsť na ulicu a zaočkovaní budú sledovaní na každom kroku, veď majú na to Covid vakcinačnú aplikáciu vo svojich mobiloch!

Takže ešte raz, občianske nepokoje, protesty 1. septembra 2021 nebudú preto lebo Fico, nebudú na obranu Fica, ale budú preto lebo Matovič, lebo Heger, lebo Sulík, lebo Kollár, lebo celá dnešná diktátorsko – despotická koalícia, lebo zapredanecké média na čele so štátnou RTVS a v neposlednej rade preto lebo Zuzana z prezidentského zámku, pardon paláca!!!

Záver:

Včera, v stredu 21.7.2021 sa „minister“ vnútra Roman Mikulec na adresu občanov SR, ktorí buď pracujú v pohraničí alebo na základe voľného pohybu a pobytu v rámci EÚ bývajú blízko pri slovenských hraniciach v zahraničí, ktorí protestovali voči absolútne hlúpym, ľudskú dôstojnosť a ľudské životy dehonestujúce, ničiace nariadenia tejto Covidchuntovskej vlády, vyjadril takto diktátorský, despotický – „…„Absolútne nič im to nepomôže…“!!!

Odkazujem Romanovi Mikulcovi, že pomôže! Ako? Nuž, to s najväčšou pravdepodobnosťou uvidí už onedlho, len aby chlapec nebol prekvapený, že potom už ani jemu „ absolútne nič nepomôže“, že on to tak nemyslel, že jemu išlo len a len o zdravie týchto občanov a podobné vyjadrenia lebo ho bude strach biť z toho, čoho je občan, ponížení, zgniavení schopný!!!

Toto nie je vyhrážanie sa! Toto je možná budúca realita, ak sa títo Covidchuntovskí despoticko-diktátorsky jedinci rýchlo nespamätajú a sami sa nepoberú do politického invalidného dôchodku! Lebo to čo oni s týmto národom vystrájajú a čo ešte majú v pláne navystrájať, je súce len politického invalida, politického invalida po stránke politickej invalidnej mentálnej výbavy!!!

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.