Založ si blog

Zastane sa Z. Čaputová „dobytka“ a okamžite sa obráti na Ústavný súd SR alebo. ..

…sa na neho vykašle, totálne ho odignoruje, ako obvykle?!

Áno, aj ja podľa „naj novinára“ „najobjektívnejšieho“ média, denníka SME.SK, Petra Schutza, patrím medzi ten ním označený ľudský dobytok, ako nás „pekne“ nazval lebo nie som Covid zaočkovaný a urobím maximum, aby som takýmito experimentálnymi vakcínami nebol nikdy zaočkovaný a zároveň odmietam akúkoľvek vakcináciu na Covid a iné respiračné ochorenia lebo moje telo si to nevyžaduje, moje telo to nepotrebuje, moje telo nepotrebuje vonkajšiu násilnú chémiu lebo moje telo mi už plných ostatných 15. mesiacov dokazuje, že sa stravujem zdravo (treba zjesť všetko s mierov – vitamíny, mäso, patria tu aj čili papričky, ale aj v rozumnej miere kvalitný domáci destilát, ale aj to pivko a pod.), že môj životný štýl je zodpovedný, veľa pohybu, dostatočný spánok, žiadne zbytočné stresovanie, už vôbec nie kvôli Covidu a hlavne žiadne hlúpe protipandemické obmedzenia, teda žiadne rúška, respirátory, odstupy o dezinfekcií na každom kroku už ani nehovorím!!! A žiadne povinné PCR a AG psie testy!!! Kto chce nech si to nechá robiť ráno/obed/večer!!! Ja sa tým nenechám buzerovať, ani zbytočne stresovať lebo len hypochonder si nachádza zbytočné ochorenia a na minútovej báze sleduje svoj, inak zdravý organizmus!!!

No a k tomuto výroku tohto „tiež novinára“ (mimochodom tento pán má už dostatočný vek, aby si užíval pokojnej „staroby“, rozumej dôchodku – 66 rokov!) na adresu nezaočkovaných občanov SR, Zuzana Čaputová ani brvou nepohla, ani náznakom verejne nepokarhala tohto „novinára“ za to, že uráža značnú časť občanov SR, ktorým je Zuzana Čaputová podľa svojho vlastného „hodnotového“ nastavenia/vyjadrenia, tiež hlavou nášho štátu!

Jej nevadí, keď nejaký „novinár“ pomenúva „jej“ národ DOBYTKOM, len preto lebo sa nechcú dať zaočkovať niečím, čomu nedôverujú ani ich samotní vynálezcovia a výrobcovia?!

Jej nevadí, že je hlavou štátu nielen občanov „prvej“ kategórie, tých „zodpovedných“ zaočkovaných, ale že je hlavou štátu, kde istá časť a nie malá, je zaradená medzi DOBYTOK???!!!

Nuž to sa ukáže v najbližších dňoch, komu je Zuzana Čaputová hlavou štátu a či aj ona prispeje svojou „troškou“ k rozdeľovaniu občanov SR na zaočkovaných a na DOBYTOK!!!

Prečo? Z akého dôvodu? Nuž úplne z jednoduchého!

Dnes je ten deň (piatok 23.7.2021), kedy Covidchuntovláda a jej Covidchuntokoaliční poslanci v NR SR budú „prerokovávať“ v skrátenom legislatívnom procese najdiskriminovanejší, vrcholne segregačný, až Covid apartheidny vládny návrh zákona resp. novelizáciu zákona, presné znenie, ako ho „vláda“ SR predkladá je tu –

„613,NÁVRH VLÁDY na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov“ – https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=497389

Pre lepšie pochopenie môjho dnešného názorového (riadne rozhorčeného!) článku, je potrebné si tento „vládny“ legislatívny návrh prečítať (nie je to dlhé – 3xA4)

Pre tých čo takúto možnosť nemajú, sa pokúsim teraz na tomto mieste vykonať stručný výber.

V uvedenom návrhu „vláda“ zdôvodňuje a argumentuje tento návrh zákona, takto hlúpo alibisticky, že to až bolí!

„Vláda“ píše – „Cieľom návrhu zákona je zabezpečiť ústavne súladnú možnosť využitia tzv. digitálnych očkovacích preukazov (ďalej len „GreenPass“) v rámci vnútroštátnych spoločenských a právnych vzťahov.“

Čo to znamená? Nuž „len“ toľko, aby Mikasove vyhlášky ÚVZ nadobudli právnu silu lebo Mikasovi bude stačiť na to, aby jeho Covid vyhlášky boli právne účinné, už len toto – každá Covid vyhláška sa bude začínať vetou – „Na základe Zákona č.355/2007 Z.z., Čl. I, §48, písmeno z), Úrad verejného zdravotníctva nariaďuje…“

A vieš občan SR, ako má znieť nové písmeno z), §48 Zákona č. 355/2007 Z.z.?

Samozrejme, že nevieš lebo „objektívne“ média ti to dopredu „neprezradia“ ba ani taká štátna „pluralitná“ inštitúcia, akou je dnes zapredanecká RTVS!!!

Toto písmeno z) má znieť takto – „dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzok priestorov zariadení, v ktorých dochádza k zhromažďovaniu osôb a vstupu na hromadné podujatia preukázaním sa vstupujúcich osôb potvrdením o absolvovaní očkovania proti COVID-19, alebo potvrdením o prekonaní COVID-19 alebo potvrdením o negatívnom výsledku testu na ochorenie COVID-19“https://www.facebook.com/ing.milan.uhrik/photos/a.193582427661544/1477555215930919/

 

A túto svoju Covid apartheidnu novelizáciu zákona vo svojom zdôvodnení priklincuje týmto – „Novela zákona zároveň umožní okamžitú reakciu zo strany Úradu a skrz protipandemické opatrenia.“

 

Slovo „Úradu“ znamená Úradu verejného zdravotníctva!

Teda, ak to schvália, tak Ján Mikas bude môcť prakticky konať okamžite, ihneď ako zákon nadobudne účinnosť!

A kedy nadobudne účinnosť? Nuž to záleží od Zuzany Čaputovej, ktorá má niekoľko možností.

Prvá možnosť je, aby ešte pred hlasovaním o tomto „vládnom“ apartheidnom Covid návrhu doplnenia zákona, vystúpila v priamom prenose štátnej RTVS (nie len na TA3!) a vyzvala všetkých príčetných poslancov NR SR z „vládnej“ koalície, aby nezahlasovali za takýto nehorázny návrh!

Avšak nemôže ostať len pri takejto suchej výzve! Musí to jednoznačne podmieniť svojim následným konaním, ak by i napriek jej výzve poslanci za „vládnu“ koalíciu takýto zákon schválili.

Tu pripadá do úvahy len jedná jediná podmienka, ktorá dokáže toto Covid apartheidne šialenstvo zastaviť okamžite a to je to, že Zuzana Čaputová verejne, v priamom prenose vyhlási, že okamžite po schválení takého proti občianskeho, proti ľudského zákona, sa ihneď obráti na Ústavný súd SR nie len s požiadavkou posúdiť súlad tohto zákona s Ústavou SR, ale celkom jasne žiadať aj okamžité pozastavenie účinnosti tohto zákona, až do doby riadneho rozhodnutia Ústavného súdu SR o jej sťažnosti!!!

Ja viem, bude to mať Zuzana Čaputová veľmi sťažené lebo tu vo svojom odôvodnení, sa už nebude môcť oprieť o „právny“ názor Denníka N, ako to vykonala pri petícií o konaní referenda za predčasné PV!

Tu totiž v Denníku N nenájde ani jeden článok, ktorý by sa v tomto smere občanov SR zastával akokoľvek a už vôbec nie tak vehementne, ako to bolo v prípade „nemožnosti“ konania referenda o predčasných PV lebo poslanci za „vládnu“ koalíciu „majú právo“ sedieť na svojich poslaneckých zadkoch a poslaneckých stoličkách celé štyri roky, hoc by národ slovenský dogniavili k smrti (ďaleko už k tomu nemajú!)!!!

Tu odporúčam Zuzane Čaputovej, aby zabudla na svojho právneho poradcu v oblasti ústavného práva JUDr. Petra Kubinu a aby sa s dôverou obrátila na slovenského ústavného právnika, emeritného sudcu Ústavného súdu SR (1993-2000) – doc. JUDr. Jána Drgonca, DrSc.

Kto iný, ako emeritný a dnes stále verejne aktívny advokát jej najspoľahlivejšie poradí a vysvetlí, čo je v tomto návrhu zákona protiústavné! A aby som to Zuzane Čaputovej uľahčil, nech sa páči kontakt na doc. JUDr. Jána Drgonca, DrSc., ktorý je verejne známi a ľahko dostupný na – https://www.azet.sk/firma/884835/judr-jan-drgonec-drsc-advokat/ alebo tu – https://www.edb.eu/sk-firma-1294230-judr-jan-drgonec-drsc-advokat-bratislava-mestska-cast-ruzinov/kontakty.

 

Zuzana Čaputová kedy bude študovať návrh tejto zvrhlej novely zákona? Nevidí dôvod?

Alebo sa mu bude venovať, až keď ho dostane na stôl na podpis?

Prečo sa s ním neoboznámi vopred, aby sa vedela pripraviť a okamžite ústavne zareagovať, keď ho Covid apartheidní poslanci v NR SR schvália?!

Zuzana Čaputová v tomto návrhu zákona nevidí jasné protiústavné znenie?! Jasné proti ľudské znenie?! Znenie ponižujúce ľudskú dôstojnosť so zámerom nezaočkovaným občanom SR znepríjemniť život tak, že žiť sa už ani neoplatí???!!!

Takže môj komentár k navrhovanej Covid apartheidnej novele zákona č. 355/2007 Z.z.

Ak toto prejde v NR SR a Zuzana Čaputová neurobí nič, aby zamedzila jeho platnosti, stane sa podľa mňa toto!

Covid nezaočkovaný občan starší ako 12 rokov, sa už nebude môcť pohnúť ani len z domu a ak, tak len na základe pravidelného PCR a AG psieho testovania na vlastné náklady!

Veď ako sa dá rozumieť tomuto zneniu v novele tohto zákona – „…dočasné podmieňovanie vstupu do prevádzok priestorov zariadení, v ktorých dochádza k zhromažďovaniu osôb a vstupu na hromadné podujatia…“, ak nie takto?

Po prvé – čo je to dočasné? Do akého času? Kto rozhodne a na základe čoho, kedy ten čas uplynie, keď sa začínajú množiť mutácie pôvodného C-19, ktorý vo svojej pôvodnej podobe pravdepodobne už ani neexistuje???!!! Nastane takýto čas vôbec niekedy?

Toto je hlúpe a právne nepriechodné, aby zákon, tak vážneho znenia a s tak vážnymi následkami na celú našu spoločnosť, zdravie a životy našich občanov, mal takéto všeobecné znenie resp. žiadne časové „obmedzenie“!

Po druhé – čo sa rozumie pod pojmom – „…do prevádzok priestorov zariadení, v ktorých dochádza k zhromažďovaniu osôb…“???

Myslia tým aj osobný výťah do ktorého môže naraz vstúpiť 6 osôb?! Alebo je to aj verejná hromadná doprava? Veď to je tiež zariadenie, prevádzka, ktorú niekto prevádzkuje a dochádza tam bezpochyby k nadmernému zhromažďovaniu osôb?!

Samozrejme že tu môžem zaradiť všetky zákazníkmi využívané priestory reštaurácií, klubov, barov, kongresových sál, fitnescentrá, jednoducho všetky zariadenia, kde sa jednoducho musí stretnúť viacero ľudí!

Tu jednoznačne radím aj školy, každého druhu!

To zámená, že do škôl budú môcť chodiť bez obmedzení len tí žiaci nad 12 rokov, ktorí sú plne zaočkovaní a ostatní budú musieť poslušne v pravidelných intervaloch (48 resp. 72 hod.) strpieť PCR res. AG psie testovanie???

A ak do spoločných priestorov, prevádzok budú môcť ísť len zaočkovaní a testovaní, tak to potom jednoznačne znamená, že personál tam pracujúci nemá inú možnosť, ako sa nechať napichať Covid chémiou alebo pravidelné testovanie do aleluja!

Teda už len z tohto znenia jasne vyplýva, že výnimku z očkovania resp. pravidelného testovania za vlastné peniaze nebude mať nikto!!!

Po tretie –  čo máme rozumieť pod – „…a vstupu na hromadné podujatia…“???

Čo sú hromadné podujatia podľa Covidchuntovských aparhteidnikov?

Nuž ja pod tým rozumiem všetky podujatia, ktoré oni označia za hromadné napr. náhodný zhluk občanov na zástavke MHD v čase rannej, popoludňajšej špičky!

A nie je takým hromadným podujatím aj nedeľná svätá omša? Pýtam sa Mons. Zvolenského? Aj toto je v duchu vašej (Konferencie biskupov Slovenska) požiadavky, ako ste to odprezentovali po boku Lengvarského na TB, kde ste svetu zvestovali, ktorí občania SR sa môžu a ktorí nesmú stretnúť s pápežom???!!!

Trošičku odbočím. Na tej predmetnej TB Lengvarského a Zvolenského, to malo vyzerať úplne opačne. Totiž nie Zvolenský mal padnúť Lengvarskému k nohám (tak mi to pripadalo), ale celkom jednoznačne mal Lengvarský padnúť k nohám Mons. Zvolenského a prosiť Boha skrze neho o odpustenie čoho až doteraz zlého napáchali na občanoch našej vlasti!!!

Všetci sme žiaľ videli pravý opak!

Ďalej čo môžu byť hromadné podujatia? Nuž tu vidím celkom jasne zámer zmariť občanom SR účasť na protivládnych protestoch 1. septembra 2021, tak ako je to avizované. Totiž, ak v tej dobe by nebodaj (nedaj BOH!) už platila táto Covid aprtheidna novela zákona, tak na takomto hromadnom podujatí, by sa mohli zúčastniť len plne zaočkovaní alebo zákonom predpísanom PCR a AG psom testovaní!!!

Nie je aj toto zámer, prečo dnešná Covidchuntovskávláda sa tak ponáhľa v skrátenom legislatívnom konaní v NR SR schváliť túto Covid apartheidnu novelu?!

Podľa mňa je toto jeden z ich najhlavnejších dôvodov lebo strach z ľudu je u nich už príliš veľký?!

Takže áno, je nad slnko jasné, že tu ani v najmenšom nejde o medicínske hľadisko z dôvodu „lebo Covid“ ale celkom jasne tu ide o udržanie verejného poriadku, tak, aby ich občania nezvrhli „ulicou“ lebo ústavne si to už na Ústavnom súde zabezpečili skrze Zuzanu Čaputovú!!!

Lebo kde niet žalobcu niet ani sudcu! Keby sa Zuzana Čaputová nebola zákerne obrátila na Ústavný súd s referendovou aktivitou takmer 600 000 nespokojných, dospelých, svojprávnych občanov SR s dnešnou situáciou na Slovensku, tak ak by niekto podal ústavnú sťažnosť na platné referendum, teda účasť na ňom by bola na základe Ústavy SR a výsledok by bol kladný, tak by sa Ústavnému súdu SR rozhodovalo o ústavnosti a zákonnosti takéhoto referenda nepomerne ťažšie, ako pred jeho konaním!!!

Záver tohto môjho názorového článku je len jeden.

Teraz je to v rukách Zuzany Čaputovej, či dovolí, aby sa občania SR už definitívne, na základe zákona rozdelili na „zodpovedných“ Covid zaočkovaných a na „nezodpovedný“ Covid nezaočkovaný DOBYTOK!!!

Lebo „vládna“ hlasovacia Covid apartheidná mašinéria v NR SR sa pravdepodobne nezastaví pred ničím, aby tento národ slovenský dogniavila až na doraz!!!

 

PS:

V tejto súvislosti ešte malá sonda do duše médií, ako sa stavajú k tejto téme, aké články uverejňujú, s akým obsahom a pod akými názvami.

Najskôr tie média, ktoré sa pasujú do role „mienkotvorné“ a „objektívne“, ktoré sú na strane „pravdy“,:

Denník N – „Pár desiatok protestujúcich a kilometrové kolóny na hraniciach: Protest pendlerov podporil Hlas, Republika aj ĽSNS“, „V Anglicku sa po finále šíri „Wembley variant“. Futbal sa však dá sledovať aj bezpečne, vraví slovenská výskumníčka“,

„Očkovaciu lotériu spustia 1. augusta, prémia za presvedčenie bude aj pre už zaočkovaných“, „Pandémia postihuje najmä nezaočkovaných, v USA tvoria 99,5 percenta úmrtí“ a Kedy Slovensko zruší opatrenia ako Anglicko a čo by sa stalo, ak by to prišlo teraz? Odpovedajú Kollár, Smatana, Šuster a Bražinová“

Naozaj samá „objektivita“! Niečo neskutočné!

Denník SME.sk – „Účinnosť Pfizeru a Astry pri delte takmer vôbec neklesá, ukazuje štúdia“, „Prehľad zaočkovanosti na Orave. Prečo sú rozdiely v obciach také veľké?“, „Život očkovaných sa priblíži normálu, ak koalícia nezlyhá“ – tento článok je naozaj Covid apartheidná „novinárska“ katastrofa!!!

Aktuality.sk – „Koronavírus: Vakcíny od Pfizeru a AstraZenecy sú účinné proti variantu delta“, „Koronavírus: Variant delta je extrémne nákazlivý, ukazuje štúdia“, „Koronavírus: Polovica nových infekcií v Rakúsku je u ľudí do 25 rokov“, „Koronavírus: Štát na ochranu pracovných miest vyplatil už takmer dve miliardy eur“ – tento článok je ich Covidová „perla“, veď ak by sa chovali Covid racionálne, tak ľudia by si na seba zarobili sami, pracovné miesta by sa nemuseli takýmto umelým spôsobom udržiavať a teraz štátom subvencovať na úkor zadlženia našich ďalších generácií!!!

O tom ako o tejto téme výhod pre zaočkovaných hovoria na RTVS, Markíze a JOJke škoda hovoriť!

Naozaj všetky tieto jediné „správne“ na Slovensku povolené média sú, ako keby ich jedna Covid apartheid matka mala! HNUS!!!

 

No a teraz zopár nadpisov článkov tých zlých „nedemokratických“, „konšpiračných“, „antivaxesrských“ verejne nepovolených a verejne zosmiešňovaných médií:

Hlavný denník – „Baránek vyzýva ľud k protestom: Ide o arogantné podkopávanie samotných základov demokracie“, „Mega škandál: Slovenskí policajti obmedzovali Harabina a Slovákov na území Maďarska!“, „Nasrdený Blaha: Monštrá ako Matovič a Mikulec musia ucítiť hnev ľudu!“, „India popiera, že na koronavírus zomreli milióny jej obyvateľov“, „Domoškola Pramienok otvára deťom svoju náruč – žiadne testy ani rúška a už vôbec nie očkovanie“, „Vláda nemôže ľudí nútiť do očkovania tak, že ak nebudú zaočkovaní, finančne ich zruinuje, hnevá sa Saková“

Hlavne správy – „Bez testu do obchodu, lekárne, kostola už len pod hrozbou pokuty? Covid pasy zajtra na schôdzi NR SR, protest pred parlamentom“, „

Známy hudobník Eric Clapton nebude vystupovať na podujatiach, kde budú vyžadovať potvrdenie o očkovaní“ – tu si dovolím citát tohto svetovo uznávaného Pána hudobníka – „„Pokiaľ nebude ustanovené, že sa môžu zúčastniť všetci ľudia, vyhradzujem si právo šou zrušiť,“, „Pirošíková parlamentu: Okamžite zastavte neopodstatnenú diskrimináciu nezaočkovaných, nerozširujte ju. Očkovanie len predpokladá protilátky proti covid“, „Klaus si nebral servítku pred ústa: Žijeme vo zvrátenej spoločnosti, nech už sa na nás vláda konečne vykašle“ – citát Václava Klausa, ktorí v „mainstreame“ nenájdeme – „Vláda by sa už na nás mala vykašľať, už by nás mala nechať normálne žiť, umožniť nám, aby každý volil svoju mieru rizika, svoju mieru zodpovedného správania voči blízkym, svetu. Každý by sa mal sám rozhodovať o tom, ako sa bude covidovo správať. Je bezcenné, aby nám štát radil, aby nám navyše radil tak hlúpo ako doteraz,“

No fuj pán Klaus, takto sa vyjadriť o vláde, ktorá ľuďom nerobí nič zlé, len im riadi životy a ochraňuje ich zdravie a zachraňuje ich životy pred Covid smrťou! (asi takto teraz reagujú všetci tí, ktorí sú z našich peňazí platení, aby držali stranu Covid apartheidnej „vládnej“ moci v „mienkotvorných“ médiach!)

Zem&Vek – „Blíži sa doba temna a nové vyhlásenie stanného práva“, „Francúzi podpaľujú očkovacie centrá kvôli povinnému očkovaniu zdravotníkov“ – Fuj zlí Francúzi, to aký príklad dávate slovenským „antivaxerom“? (môj, samozrejme ironický komentár), „45 tisíc ľudí zomrelo do 3 dní po covid vakcíne,” tvrdí vládna informátorka v USA“ – no toto? O tomto sa hovorí v štátoch ktoré dali svetu experimentálnu vakcínu Pfizer?! Ako to, že o tom Slovákov neinformuje minimálne štátna RTVS???!!! Asi sa im to nehodí lebo len ich redaktori vystupujú v spravodajstve s rúškami na tvári! (majú príplatky za sťažené pracovné podmienky spôsobené na strane zamestnávateľa?), „V Indii označujú neočkovaných lebkou so skríženými kosťami s nápisom: Drž sa odo mňa ďalej“ – veru už sa aj ja vidím, ako chodím po našich uliciach s podobným označením, keď NR SR (Covidchunťáckiapartheidovci!) schvália apartheidny „vládny“ zákon!

Badatel.net – „Ameriku zasahuje „vakcínová ľútosť“ tých, ktorí sa nechali zaočkovať“ – k tomuto článku sa povenujem v osobitnom mojom názorovom článku, priamo z prameňa – https://www.naturalnews.com/2021-06-22-vaccine-remorse-hits-america.html

„Celosvetovo pribúdajú záhadné úmrtia pilotov, zrušené sú veľké množstvá letov“, „„Je to desivé“ opisuje mama vážny srdcový stav syna po očkovaní proti covidu“, „V Izraeli Covid-19 možno potlačili, no objavujú sa iné netypické vírusové infekcie“, „Konatelia Pfizeru sú zločinní recidivisti: Opakovane propagujú smrtiace lieky“ atď.

Nuž veru bola potrebná táto malá ukážka medzi naozajstným informovaní a medzi mútením mozgov „slovenskými“ „mienkotvornými“ médiami, ktoré som uvádzal, ako prvé.

Čerešnička na Covid apartheidnej torte na záver:

„Vláda“ SR vo svojom zdôvodnení, prečo je potrebné v skrátenom legislatívnom konaní v NR SR prijať túto Covid apartheidnu novelu uvádza okrem iného aj toto – „Návrh zákona je v súlade s Ústavou Slovenskej republiky, ústavnými zákonmi a nálezmi Ústavného súdu Slovenskej republiky a zákonmi, ako aj s medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná a súčasne je v súlade s právom Európskej únie“. NAOZAJ? A čo „len“ taký Čl.19, ods.(2) Ústavy SR – „ Každý má právo na ochranu pred neoprávneným zasahovaním do súkromného a rodinného života.“ a Čl.23, ods.(1) – „Sloboda pohybu a pobytu sa zaručuje.“ a Čl.26, ods.(1) – „Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené“ a Čl.28, ods.(1) – „Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje.“ ??? Nič z toho tento „vládny“ Covid apartheidny návrh zákona neporušuje? NIE a teda ak mám právo resp. mám Ústavou SR zaručené sa pokojne zhromažďovať, tak potom kde sa v Ústave SR píše, že toto právo majú len Covid zaočkovaní a ostatný „DOBYTOK“ NIE???!!!

Ešte by sa našlo množstvo rozporov s Ústavou SR, ale uvedomujem si, že tento môj názorový článok je dnes naozaj dlhý, ale tak závažná vec, ako je táto sa nedá odbiť len tak!

(na budúce sa polepším, pravda ak sa bude dať)

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.