Založ si blog

Zuzane Čaputovej vyjadrenia R. Sulíka, V. Lengvarského a M. Kolíkovej sedia? !

Hneď na úvod môjho dnešného názorového článku musím jasne napísať, že politická kritika sa automaticky nerovná osobná nenávisť!!!

Prosím niektorých čitateľov mojich článkov, aby si to nejakým spôsobom celkom normálne, bez zaujatosti voči mojej osobe uvedomili.

To že kritizujem Zuzanu Čaputovú a dnešnú Covidochuntovládu SR neznamená, že mám voči ním osobnú averziu. Ani náhodou!

Ja ich hodnotím a kriticky posudzujem čisto a výhradne, len a na základe ich politického názoru a hlavne politického konania resp. nekonania!

Chvály na svoju adresu si užijú nadmieru z „našich mienkotvorných“ médií od rána do večera každý deň!

To je všetko, BODKA!!!

Dnešný článok sa týka „reakcie“ Zuzany Čautovej na vyjadrenia Richarda Sulíka, Vladimíra Lengvarského a Márie Kolíkovej k povinnému Covid očkovaniu a k opatreniam, ktoré občanov SR nútia sa „nechať“ zaočkovať experimentálnymi Covid vakcínami proti ich vedomiu a svedomiu, ľudovo povedané proti ich srsti!

Celkom nechápem, ako poniektorí občania SR mohli Richarda Sulíka pochváliť za tento jeho výrok – „…my si nemôžme dovoliť, my nemôžme takto ľudom diktovať, ako majú žiť, takto ich obmedzovať lebo sa rozhodli nezaočkovať…“!

Nechápem preto lebo ho buď nedopočúvali do konca alebo ak ho aj do konca dopočúvali, tak si plne neuvedomujú, ako ten svoj prvý výrok, tým druhým ihneď zotrel!

Koniec jeho vyjadrenia totiž znel takto –„…my musíme ľuďom dovoliť aj nerozumné, zlé rozhodnutia, keď oni to chcú…“ (https://www.aktuality.sk/clanok/907527/sulik-nemozeme-si-dovolit-ludom-diktovat-lebo-sa-rozhodli-nezaockovat/)

Uf! Takže Richard Sulík týmto svojím vyjadrením vlastne povedal občanom SR, že vakcinácia je super a keď sa Covid zaočkovať nenecháte, tak vám hrozí veľké zdravotné nebezpečenstvo!

Odkiaľ Richard Sulík berie takúto drzosť, takúto istotu, že nedať sa Covid zaočkovať je zlé, nerozumné rozhodnutie?!

On vie presne, že Covid očkovanie je bez vedľajších účinkov pre všetkých a nemôže ktorémukoľvek občanovi SR, bez predošlej konzultácie so svojim ošetrujúcim lekárom privodiť vážne zdravotné komplikácie aj s následkom smrti a to aj dovtedy úplne zdravých ľudí, aj mladých???!!

Uf! Richard Sulík vie, aký vplyv na ľudský organizmus bude mať táto Covid vakcína, hlavne tá Pfitzerovská mRNA, napr. o päť (5) rokov? Lebo to nevedia ani tí, čo ju vyvinuli, čo ju vyrábajú, čo ju distribuujú, čo ju propagujú, čo ju nimi vystrašeným ľuďom pichajú!!!

Tu Richardovi Sulíkovi a nie len jemu, ale všetkým Covidvakcinačnofilovým politikom, dávam do pozornosti najnovšie vyjadrenie MUDr. Soni Pekovej, PhD., ktorá okrem iných veľmi závažných vyjadrení smerom ku C-19 a ku Covid očkovaniu, povedala aj toto „…nevím, jak politik může vědět, že je to bezpečné, když to neví ani ten odborník, který se v tom oboru prostě léta pohybuje a říkám, tyto vakcíny jsou bezprecedentní, protože nikdy nebili použitý, až nyní a v tomto masovém měřítku…“

Odporúčam Richardovi Sulíkovi, celej Covidchuntovláde, ale aj Zuzane Čaputovej a „jediným správnym“ slovenským vedcom, ktorí radia a riadia spolu s Covidchuntovládou SR s jasným prispením Zuzany Čaputovej na Slovensku Covid „pandémiu“, aby si v pokoji a kľude vypočuli celý rozhovor so Soňou Pekovou –  https://www.bystricoviny.sk/bystricoviny-tv/doktorka-pekova-ide-dalej-svojou-vedeckou-cestou-a-hlada-pravdu-o-virusoch/ alebo na https://www.youtube.com/watch?v=bQNm03YouIA

Takže ja naozaj nemôžem Richarda Sulíka za tento jeho výrok pochváliť, pretože on nedal ľuďom voľnosť, slobodu pri Covid očkovaní bez toho, žeby ich neprimeraným a hlúpym spôsobom neoznačil za tých, čo sa jednoducho zle, nerozumne rozhodujú!!!

Vladimír Lengvarský – ten sa mal vyjadriť vo vzťahu riešenia Covid“ pandémie a „dobrovoľného“ očkovania, ako minister zdravotníctva SR, ešte raz, ako minister zdravotníctva SR takto (parafrázujem) – „…ja som vojak, keď dostanem úlohu, tak nerozmýšľam, jednoducho ju musím splniť…“

Uf! Takže Vladimír Lengvarský dostal úlohu za každú cenu zaočkovať každého Slováka, vrátane detí a on pri tejto úlohe nerozmýšľa, ale ide ju bez rozmyslu splniť!!!

Za toto už dávno nemal sedieť na stoličke ministra zdravotníctva a už by nikdy nemal byť na akejkoľvek štátnej pozícií lebo práve takýto ľudia, ktorí všetko, slepo vykonávajú bez rozmyslu, všetko, čo im je z hora nadiktované, sú najhorší!!!

Mária Kolíková – ta na vyjadrenie Richarda Sulíka o tom, žeby „vláda“ SR nemala ľuďom diktovať či sa Covid zaočkovať alebo nie, sa mala vyjadriť takto – „…Vláda určuje ľuďom, ako majú žiť, či sa nám to páči alebo nepáči…“

Uf! Uf! Uf!

Tak takéto niečo si nedovolil ani jeden doteraz žijúci diktátor, čo kedy chodil po tejto zemi!!!

Mária Kolíková sa jednoznačne postavila do polohy diktátora, ktorý absolútne nehľadí na názor väčšiny národa!

Nie, nevyhrážam sa Márií Kolíkovej, ale za tieto slová bude ona, azda najviac politicky, ale možno aj trestnoprávne trpieť, až skončí táto Covidchuntovláda a národ jej ukáže, kto tu koho má počúvať a kto ako má „žiť“ resp. pracovať pre blaho národa, keď ho národ postavil na pozíciu vysokú, štátnu, ústavnú…!!!

 

No a teraz prichádza na scénu Zuzana Čaputová, presnejšie mala by prísť, ale akosi neprichádza!

Zuzana Čaputová neprichádza na scénu a neodsúdi takéto nehorázne diktátorské vyjadrenie sa našich „vládnych“ Covid politikov, hlavne nehorázne drzé vyjadrenie Márie Kolíkovej o tom, že to bude ona, ako „ministerka“ spravodlivosti, ktorá nám/mne, bude určovať, ako mám/máme žiť!

Pýtam sa. Kto je Mária Kolíková? Kto je, že si uzurpuje právo mne/nám riadiť moje/naše životy, riadiť moje/naše rozhodnutia a pod.?!

A prečo Zuzana Čaputová sa ostro nevymedzila k takémuto vyjadreniu sa Márie Kolíkovej a ostro ho neodmietla, ba mala Máriu Kolíkovú za tieto diktátorsko-despotické slová doslova vyzvať na odstúpenie a mala to požadovať aj od samotného „predsedu vlády“ SR Eduarda Hegera???!!!

NIE! Zuzana Čaputová opäť strčila hlavu do politického piesku a tvári sa že nič nepočula ba ani nevidela!!!

Takže áno vážený môj kritický čitateľ, ktorý so mnou takmer v ničom nesúhlasíš, pýtam sa ťa. Schvaľuješ takéto vyjadrovanie sa Márie Kolíkovej o tom, že aj tebe/Vám bude ona riadiť Vaše životy a budeš/budete žiť len tak, ako Vám to ona nalinajkuje?

A nevadí Vám, že „prezidentka“ „všetkých“ Slovákov Zuzana Čaputová, akosi nechce započuť tieto diktatorizmi, ktoré z úst týchto Covidchuntovskovládnucich diktátorov zaznievajú čo raz častejšie a s čoraz väčšou razanciou???

Nie?

Naozaj?

Nuž potom je to veľmi, preveľmi zlé, ale ako hovorí klasik – „Kto chce kam, pomôžme mu tam“

Mne osobne takéto vyjadrovanie sa dnešných „vládnych“ Covidchunťákov nesmierne prekáža a prekáža mi aj to, že vo vzťahu k takýmto „vládnym“ vyjadreniam Zuzana Čaputová zaryto mlčí lebo, ako sa zvykne hovoriť – Kto mlčí, ten svedčí“ a tu to o Zuzane Čaputovej platí dupľom!!!

HNUS!!!

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.