Založ si blog

Z. Čaputová jasne odhalila skutočnosť, ako sa s občanmi SR manipulovalo a plánuje manipulovať aj naďalej!

A na to musela Zuzana Čaputová vycestovať až za korunným princom Dánskeho kráľovstva, synom kráľovnej Margaréty II, Frederikom André Henrikom Christianom, grófom z Mompezatu!

Skôr, ako prejdem k samotnej Zuzane Čaputovej a jej odhaleniu slovenskej politickej krutej pravde, chcem sa na chvíľu zastaviť pri dánskej aristokracií, ktorú Zuzana Čaputová navštívila. Totiž Zuzana Čaputová má od aristokracie a aristokratickej krvi asi tak ďaleko, ako najbližšia hviezda k zemi, mimo našej slnečnej sústavy – Proxima Centauri – 4,22 svetelných rokov. Bežný občan si vie celkom „reálne“ predstaviť takúto vzdialenosť, keď si vôbec vie predstaviť, že svetlo urazí za sekundu „slabých“ 300 000 km. Rýchlejšia je už hádam len myšlienka!

No a rovnako tak ďaleko má k pospolitému ľudu, k problémom týchto naozaj obyčajných a poctivo pracujúcich ľudí, táto naozajstná aristokracia, šľachta, na ktorú tento ľud doslova drie!!! Ale aby Zuzana Čaputová vedela s kým sa to vlastne stretla, tak jej to trošičku pripomeniem, aby nemala na istej zaatlantickej ambasáde sídliacej v SR, v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí, nejaké nepríjemnosti! Ak by si Zuzana pozrela rodokmeň dánskeho korunného princa Frederika VIII., tak by zistila, že jeho prababka z dedovej strany svojej mamy (Margaréta II.) sa volala Anastázia Michailovna Romanovová a otec tejto jeho prababky, teda jeho prapra dedko sa volal Michail Nikolajevič Ruský!!! ( Margaréta II. (Dánsko) – Wikipédia (wikipedia.org))

Samozrejme, že väčšina významnej západnej šľachty a aristokracie, je prepojená, všakovako prepletená s ruskou, pred októbrovou (VOSR 1917) aristokraciou, ktorá tiež „dbala“ na „dobro“ chudobného ruského národa (nevoľníctvo!), presne tak, ako tá západná a preto mali k sebe tak blízko, blízučko, aj keď sa všetci navzájom nenávideli!!!

No a možno aj preto mala Zuzana Čaputová, keď sa fotila pre informácie chtivé média s dánskym korunným princom Frederikom VIII., prekrytú tvár, ale nie ako Popoluška slušivým závojčekom, na pre ňu zakázanom bále, ale rovno nepriedušným respirátorom, slovenskou to raritou, aby ju nebolo možné v istých vplyvných kruhoch identifikovať, či to bola naozaj ona! Teraz neviem, či sa Zuzana bála, že sa nakazí C-19 od Frederika alebo je stále, aj po druhej dávke vakcíny od Pfizer/BioNTech negatívna na C-19 a nechcela chudákovi Frederikovi ôsmemu dánskemu ublížiť na jeho pevnom zdraví, o čom hovorí skutočnosť, že korunný princ nemal žiadnu ochranu tváre!!! Jediné čo mal na tvári bol široký úsmev!

Pýtam sa, či sa Frederik VIII. nemohol cítiť urazene, že si „slovenská“ ctihodná „prezidentka“ nechcela v jeho prítomnosti odhaliť tvár! Alebo Zuzana Frederikovi položila zopár otázok (ako Popoluška princovi na bále, tiež chlapec nevedel v prvej chvíli od úžasu s Popolušky odpovedať!) a on nevedel odpovedať…?! Napr. či vie, prečo má respirátor na tvári a pod.! (Čaputová sa v Dánsku stretla s princom Frederikom – Svet – Správy – Pravda.sk)   https://www.facebook.com/zcaputova/photos/a.861261877415131/1712633432277967 https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1712871985587445/1712871068920870/

 

Nuž dosť bolo málinko recesného bulváru, idem k podstate článku. Budem vychádzať z jednej jedinej vety, ktorú Zuzana Čaputová vyslovila vo svojom „štátnickom“ príhovore na Kodanskom summite (10.5.2021), vraj o demokracií (už viac, ako 30 rokov zisťujeme na Slovensku, čo znamená slovo demokracia v západnom veľkokapitalistickom ponímaní a prevedení!). Tá veta mala znieť takto – „Keď sa korupčné záujmy pokúsili zajať súdnictvo alebo políciu, zmobilizovala sa občianska spoločnosť a médiá, ako aj bežní občania, aby ich chránili,“ (zdroj – Čaputová: Demokracia potrebuje tri základné línie obrany (teraz.sk))

Neviem, ako pre ostatných občanov SR, ale pre mňa osobne je táto veta nie len pravdivá, ale neskutočne mrazivá! Pravdivá, len je potrebné pomenovať, koho sa táto slovenská mrazivá pravda týka!!!

Je to natoľko vážna veta, že je potrebné, aby som, sa jej povenoval podrobnejšie, detailnejšie!

Zuzana Čaputová v úvode vety hovorí o akýchsi korupčných záujmoch. Pravdepodobne sa vracia do marca roku 2018, kedy sa u nás, podľa vtedajšieho opozičníka Igora Matoviča, udial akýsi míľnik, ktorý Igor vtedy okomentoval takto, pravdepodobne absolútne, pre vtedajšiu opozíciu pravdivo – „Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice, by predpokladám mohol konečne spôsobiť návrat k svedomiu poslancov Smeru“ (https://www.facebook.com/watch/?v=1677033999006610)

Ešte ďalej v tej dobe zašla, dnes „vážená“ europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, keď verejne vyzývala na toto – „Tu musí dôjsť proste k prevratu…“ – Chystá sa na Slovensku majdan? Nicholsonová otvorene hovorí o prevrate: „Tu musí dôjsť k prevratu, teraz je dôvod na pád vlády!“ – Hlavné správy (hlavnespravy.sk)

No a tento opozičný Míľnik a jednoznačne pokus o nelegálny prevrat (puč!) v štáte, bol podľa mňa, jednoznačne štartom, ktorý je obsiahnutý v ďalšej časti Čaputovej vety – „…zmobilizovala sa občianska spoločnosť a médiá,…“ Nuž áno zmobilizovala, ale kto ju zmobilizoval? Sama sa zmobilizovala alebo tam boli špinavé zákulisné hry, aj s nemalým prispením západných rozvratných síl, na položenie dovtedy celkom stabilnej a úspešnej vlády SMERu-SD?! A áno, hlavne sa zmobilizovali média! Ale aké média? Boli to tie alternatívne alebo výlučne, len tie „mienkotvorné“, „slovenské“, „najobjektívnejšie“??? Nuž áno, hlavne sa zmobilizovali resp. boli niekým zmobilizované tieto média – Aktuality.sk, Denník N a v ňom najväčší „investigativec“ Monika T., SME.sk a čo je najtragickejšie, aj štátna RTVS, ktorá ako taký papagáj od rána do večera preberala všetky „pravdy“ zo „zmobilizovaných“ médií vyššie menovaných!!!

Áno boli to hlavne média! Ktoré (?), to som už uviedol. Ale koho myslela, myslí Zuzana Čaputová, keď hovorí o – „…zmobilizovala sa občianska spoločnosť…“. Kto to je, tá občianska spoločnosť! Podľa všetkého má Zuzana Čaputová na mysli kadejaké „slovenské“ mimovládne organizácie, rozvratným spôsobom pôsobiace na území zvrchovanej Slovenskej republiky a podľa všetkého, aj akési „spontánne“, zázračne narýchlo vzniknutá občianska iniciatíva – Za slušné Slovensko! Všetci presne vieme, kde skončil jej najväčší „apolitický“ protagonista novodobý „Janko Budaj“, len mu chýbala budajka – Juraj Šeliga, dnes najväčší porušovateľ vlastných, proti pandemických opatrení…!!!

Takže áno, tu Zuzana Čaputová hovorí o občianskej spoločnosti, ale vo vete má aj tento jej neoddeliteľný výraz – „…,ako aj bežní občania…“! Tak sa pýtam v tej jej „občianskej spoločnosti“ nemá Zuzana Čaputová zahrnutých aj „bežných občanov“? Z akých občanov sa podľa Zuzany Čaputovej skladá „občianska spoločnosť“? Sú to Slováci? Sú to občania mimo slovenského občianstva? Kto sú to tí, teda tá „občianska spoločnosť“??? Naozaj, chcem to vedieť! A bežný občan SR už nepatrí do občianskej spoločnosti? Sú bežní občania SR vyradení na pokraj „slovenskej občianskej spoločnosti“??? Tak, ako to vlastne je?! To tie „spontánne“ demonštrácie v uliciach slovenských miest a mestečiek organizovala „občianska spoločnosť“, ktorá mala tú výsadu a vystupovala na pódiách a pod pódiami stáli (zmanipulovaní, oklamaní…!) bežní občania?! Áno, takto mám tomu rozumieť?! Teda bežní občania SR nemôžu byť resp. nie sú, súčasťou Čaputovej a spol. „občianskej spoločnosti“???

Naozaj veľmi zaujímavé slovné spojenie v jednej vete od Zuzany Čaputovej, ktorá ak má papier, z ktorého číta, tak sa takýchto faux pas (fó-pa), ťažko dopúšťa!

Nuž, ale treba Zuzane Čaputovej uznať, že v tomto má absolútnu pravdu! Áno, občania SR sú týmito rozvratnými skupinami, hlavne zapredaneckými médiami, nadmieru klamaní, manipulovaní, pravdepodobne, v mene iných, tých nepohodlných a najnepohodlnejších, aj vraždení, len aby táto neoliberálna proti slovenská, žiaľbohu slovenská, skupina ľudí prevzala moc v našom štáte a lokajsky slúžila cudzej moci – USA administratíve a EÚ byrokratom!!!

No a Zuzana Čaputová túto svoju „historickú“ vetu končí slovami – „…aby ich chránili.“

Veru, veru Zuzana Čaputová, aj to je pravda, ale v súvislosti s Vami a dnešnou, v krátkom čase vami vymenovanou, už druhou Matovičovou vládou! Ihneď, ako skončí núdzový stav, zákaz zhromažďovania sa, základne to ústavne právo každého slobodného občana SR, tak bude platiť to vaše – „…aby ich chránili.“ Za slovkom „…ich…“ si dosaďte všetkých tých, ktorí nás tu už takmer 15 ostatných mesiacov bezdôvodne Covid gniavia!!!

Na záver dodávam, už len jedno. Je potrebné si túto „historickú“ vetu Zuzany Čaputovej poriadne zapamätať a pripomenúť jej ju, aj dnešnej despoticko-diktátorskej, nás všetkých bežných ľudí bezdôvodne Covid gniaviacej „vláde“, predpokladám už onedlho, keď sa bude opäť pred predčasnými PV aktivizovať tá ich „občianska spoločnosť a média…, …aby ich chránili“! A My, bežní občania SR im svojim hlasovaním v najbližších PV, musíme ukázať, že už na veľmi veľkú časť občanov-voličov SR, tá ich nekalá manipulácia, tie ich špinavé klamstvá, ani v najmenšom nezaberajú!!!

Slovač sa už nenechá obalamutiť tou ich, aj Čaputovej „občianskou spoločnosťou“, ani ich, aj Čaputovej „proslovenskými“ médiami večne píšucich pro americky (USA), pro EÚ, pro západne a absolútne proti slovenský, proti národne!!!

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.