Založ si blog

Ministerstvo zdravotníctva SR nás považuje za absolútnych idiotov, tupcov? !

Dnešný nový „konateľ“ ministerstva zdravotníctva Brigádny generál (BG) Vladimír Lengvarský, prostredníctvom svojej hovorkyne Zuzany Eliášovej, odkazuje občanom SR, slovenskému národu, že tretia vlna ochorenia C-19 bude už miernejšia. A vraj to bude dôsledok zaočkovanosti veľkej časti slovenskej populácie a najdôležitejšou, už pravdepodobne večnou (len do doby kým táto chunta nepadne!) „zbraňou“ bude kombinácia testovania PCR a AG testami, nosenie rúšok a respirátorov na večné časy (!), vraj v závislosti od aktuálnej epidemiologickej situácie!!!

Niečo nehorázne! To za koho nás BG Vladimír má? Má nás za absolútnych hlupákov, tupcov?!

Myslí si BG Vladimír, spoločne s celou „vládnou“ chuntou, HH Jankom Mikasovie a celým „najodbornejším“ Covid konzíliom, že sme všetci padnutí na hlavu?!

Nuž BG Vladimír, mýlite sa , hlboko sa mýlite! Absolútna väčšina slovenského národa už vie, že C-19 je liečiteľné ochorenie, v rannom, počiatočnom štádiu, veľmi ľahko a účinne liečiteľné ochorenie a hlavne, že sa jedná jednoznačne o sezónne ochorenie, presne tak, ako to je resp. bolo pri „bežnej“ doteraz známej chrípke (kde sa podela?). To znamená, že respiračné ochorenia chrípka „bežná“ a Covid chrípka sa bude opakovať pravidelne so šesťmesačnou cyklickosťou – jeseň-jar, raz v silnejšom „prevedení“ a raz v slabšom!

Tu jednoznačne nepomôže „dobrovoľné“ cyklické očkovanie dvakrát do roka, ba ani žiadne PCR, nebodaj AG psie testovanie, ani rúško-respirátorové „náboženstvo“ lebo tu, BG Vladimír, pomôže hlavne toto.

Je potrebné okamžite sa zamerať na ambulancie všeobecných lekárov, aby mali čo najlepšie podmienky pre výkon svojej práce tzn. zabezpečiť čo najväčší počet, riadnych, dobre vybavených všeobecných ambulancií a kvalitných všeobecných lekárov, výborne zásobené lekárne liekmi na C-19, ÁNO, aj Ivermektín! Zabezpečiť ich materiálno-technické (lieky a pod.) a finančné zabezpečenie. Vykonať masívnu osvetu medzi občanmi SR, že návšteva všeobecného lekára s príznakmi respiračného ochorenia nie je pre daného občana, možno budúceho pacienta, hrozba, ale jednoznačne pomoc a pozitívum! Že nie vakcína znamená úsmev a slobodu, ale je to jednoznačne včasná návšteva svojho všeobecného lekára, včasná diagnóza ochorenia, včasné nasadenie tomu primeranej liečbe a pod.

Vykonať masívnu osvetu medzi občanmi SR, prostredníctvom médií, hlavne štátnej RTVS (od rána do večera), že nie vakcína nám/im zabezpečí trvalú imunitu, ale že je to správna životospráva, riadna, pravidelná strava, mäso, ryby, strukoviny atď. a hlavne veľa čerstvého ovocia a zeleniny, hlavne slovenskej produkcie! Tu je potrebné, aby sa BG Vladimír, čo najskôr skontaktoval so svojim „vládnym“ kolegom Jankom Mičovským a rázne ho požiadal (možno aj prostredníctvom médií, nevadí, že tými „zlými“ alternatívnymi!), aby prostredníctvom ministerstva, ktoré ma pod palcom, teda ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, čo najskôr zabezpečil, aby občania SR mali čo najľahší prístup k slovenským kvalitným potravinám, ovociu a zeleniny, aby správnou, zdravou životosprávou nadobudli tak prepotrebnú imunitu a aby ju nezískavali rôznymi chemickými roztokmi, ušľachtilo nazývaných, ako „vakcíny“! A keďže Janko nedostal z EÚ v „slovenskom“ pláne obnovy po Covid „pandémií“ ani groš nato, aby slovenské pôdohospodárstvo, ešte väčšmi zruinované niekým vplyvným svetovo riadenej Covid „pandémií“ (celý čas sme v nadnárodných supermarketoch nakupovali zväčša západné treťotriedne, vraj potraviny!) postavil na nohy a BG Vladimír ich dostal až 1 450 000 000 € (1,45 miliardy eur!), tak by mal Janko BG Vladimíra rázne požiadať, aby mu z tej svojej 1,45 miliardy eur, okamžite presunul na účet jeho pôdohospodárskeho ministerstva minimálne tú čiastku, ktorú už doteraz táto dvoj „vláda“ Igora Matoviča použila na nákup nezmyselných AG psích testov, na ich „dobrovoľnú“ aplikáciu, teda niekde okolo 1 miliardy eur!!!

Ďalej je potrebné zo strany ministerstva zdravotníctva a BG Vladimíra vykonať prostredníctvom médií, hlavne prostredníctvom štátnej RTVS, masívnu kampaň, že nie vakcína je úsmev, sloboda a imunita, ale že tomuto všetkému napomôže, aj čo najviac pohybu na čerstvom vzduchu, za akéhokoľvek počasia, ale hlavne počas pekných slnečných dní! Že je potrebné, všade, teda nie len v exteriéri, ale aj v interiéri, prijímať do svojich pľúc čerstvý vzduch bez akýchkoľvek zábran a to isté aj pri vydychovaní lebo vydychovaný, odkysličený vzduch je odpad, ktorý ľudský organizmus nepotrebuje a nemá ho prijímať späť, keď už raz bol vypudený, vydýchnutý!!!

Áno, toto presne je potrebné BG Vladimír vykonať z vašej ministerskej pozície a následne aj ako celá „vláda“ SR!!! A nie nám odkazovať doslova bludy, že bude tretia vlna „pandémie“ C-19, ale buďte občania SR spokojní lebo bude už miernejšia! Lebo síce nevykonáme nič, ale ste predsa zaočkovaní! „Slobodne“, „dobrovoľne“ a „bez“ akýchkoľvek podmienok zaočkovaní!!! Čo ešte viac chcete, občania SR vykonať v boji proti tejto pliage??? Toto Vám nestačí??? HNUS!!!

Áno, ja osobne považujem takéto vyjadrenia zo strany BG Vladimíra, prostredníctvom jeho hovorkyne za také, ktorými si z nás občanov doslova a do písmena robia idiotov, tupcov!!!

Na záver opíšem, čo mi toto vyjadrenie a konanie BG Vladimíra Lengvarského a jeho ministerstva pripomína. Budem parafrázovať scénu z filmu, ktorá sa odohráva v prostredí BG Vladimírovi tak blízkom. Áno je to z prostredia vojenského, z prostredia z ktorého BG Vladimír Lengvarský vyšiel. Budem parafrázovať scénu z filmu Černí baróni, soudruha poručíka Troníka, ktorý kládol súdruhom vojakom kontrolní otázky.

V mojej parafráze bude súdruhom Troníkom, BG Vladimír Lengvarský a soudruhov vojínov budú zastupovať soudruhovia občania SR. Zámerne píšem čechizmy a taktiež celá parafráza bude v češtine, samozrejme, že nie spisovnej.

Takže:

Soudruh BG Vladimír se postaví před nastoupenou vojenskou jednotku, před soudruhy vojíny, občany SR a klade kontrolní otázku – „soudruzi vojíni, občané SR. Kontrolní otázka. Co myslíte, so se stane v Slovenské republice letos na podzim s onemocněním Covid devatenáct, když jsme už teď zaočkovali patnáct procent obyvatelstva jednou, zcela nejlepší vakcínou Pfizer/BioNTech, kterou nám dodali soudruzi z uesej, za kterou jsme jím zaplatili mnoho miliard soudružských eury? Nooo, co se stane soudruzi vojíni, občané SR?“

Z nastoupené jednotky vojínu, občanů SR se jeden osmělí a popod nos si zašimrá – „No nic, ne vole“. Nato se soudruh BG Vladimír pozdvihne na opětkách a řekne – „Vojíne, občane Správně. A co ještě?“

V nastoupené jednotce je ticho, protože už nic jiného se stát nemůže, ale soudruh BG Vladimír jím otevře oči a odpovídá za ně – „No ještě se to bude chovat mírněji! Vy tupci!“

 

Nuž presne takto  mi dnes pripadá to naše dnešné Covid slovenské kocúrkovo!

Občania SR, rozumní občania SR, veľmi dobre vedia, kde je Covid pes zakopaný. Je preto potrebné, čo najskôr tohto Covid psa vykopať, ale domnievať sa, že ho vykope tá dnešná Covid despoticko-diktátorská, zapredanecká chunta, je absolútne naivné!!!

A preto je potrebná zmena na vládnych pozíciách, na základe predčasných parlamentných  volieb čo najskôr, aby si tu z nás už nikto nerobil nielen idiotov, ale hlavne pokusných králikov.

Apropo Brigádny generál Vladimír Lengvarský, sleduje on vlastne resp. má vedomosť o tom, koľko AG psích „dobrovoľných“ testov sa na Slovensku vykonalo k dnešnému dňu? BG Vladimír, k dnešnému dňu sa na Slovensku vykonalo neuveriteľných  33 722 142 AG psích testov!!! Ak má SR 5,5 milióna obyvateľov, tak teoreticky bol AG psím testom, vrátane nemluvniat, každý Slovák otestovaný za posledné mesiace už šesť (6) krát!!! A pýtam sa BG Vladimíra, kde a ako sa likviduje tento nadmieru, životu nebezpečný Covid odpad!!! Veď celá „vláda“ despoticko-diktátorská tvrdí, že Covid -19 koronavírus je nadmieru životu nebezpečný, tak čo sa deje s týmto biologicky, celosvetovo nebezpečným odpadom?!

A ďalej sa BG Vladimíra pýtam čo resp. kto pomohol tým 683 284 občanom SR, ktorí podľa PCR a AG psích testov boli v minulosti označení za chorých na C-19, ktorí sú dnes na korona.gov.sk vykazovaný už nie, ako vyliečení, ale ako neaktívni z celkového počtu aktívnych(!) 767235?! Takže už propaganda neuvádza, že vyliečení lebo to by sa im nehodilo do absolútne absurdnej propagandy, že vyliečiť vie len vakcína a tak ich už nazývajú neaktívni, ako by sa mali každú chvíľu stať aktívnymi, ako sopka Vezuv a tých aktívnych je dnes, vraj ešte 83951 a denne z nich ubúda v priemere okolo 15 000. Ak bude takýto denný úbytok pokračovať aj naďalej tak, by sme o nejaký týždeň tu nemali mať ani jedného aktívneho, ale pozor stále sme všetci aktívny, a teda núdzový stav je nanajvýš „prepotrebný“ a hlavne právo zhromažďovať sa , je absolútne Covid neakceptovateľné lebo „situácia je vážna“!!!

Nuž čo dodať na záver? Snáď len toto. Žiaľ, dnes na Slovensku nevládnu neškodní Černí baroni, ale celkom nekompetentní, diletantskí, diktátorsko-despotickí – „Covid baróni“!!!

Pýtam sa Ťa občan-volič, DOKEDY im to ešte budeme tíško, tichučko, ustráchane tolerovať? DOKEDY ich necháme, aby  nás takto absolútne bezdôvodne gniavili a považovali, za IDIOTOV a TUPCOV???!!!

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.