Založ si blog

Richard Sulík odkazuje Igorovi Matovičovi – trepeš nezmysly, Kolíkovú si nedáme !

Dnes sa v NR SR odohrá ďalšie koaličné divadlo na slušnú, zásadovú, hodnotovo super nastavenú koalíciu, ale Kolíkovú si nedajú! Nedajú i napriek tomu, že Igor Matovič mal podľa Márie Kolíkovej, jej priamo do očí rázne povedať, žeby mala odstúpiť ešte skôr, ako dôjde k jej odvolávaniu v NR SR!

Takže Igor Matovič ide na občanov SR zahrať ďalšie jedno veľké farizejské divadlo, keď povie, že ak niektorí poslanci s klubu OĽANO, sa buď zdržali alebo aj hlasovali za vyslovenie nedôvery Márií Kolíkovej, tak je to preto, že oni sú absolútne slobodní poslanci a každý hlasuje tak, ako mu nie on, Igor „Veľký“ prikáže, ale ako mu to jeho vedomie a  svedomie nakazuje!

Slovami Igora Matoviča – „totálny blud“!

Podľa môjho názoru sa všetko udeje tak, že Mária Kolíková ostane v kresle ministerky spravodlivosti, keď za jej odvolenie resp. za vyslovenie nedôvery bude hlasovať 74 poslancov, čo bude len o dva hlasy menej, ako je potrebné na jej odvolanie NR SR! Pretože podľa Ústavy SR je v NR SR, na odvolanie predsedu vlády resp. člena vlády potrebná nadpolovičná väčšina všetkých poslancov NR SR tzn. minimálne 76!!! A to dnes určite nebude! (Ústava SR, Čl.88, ods.(2))

Nech už hlasovanie o dôvere Márií Kolíkovej dopadne, akokoľvek, akýmkoľvek pomerom hlasov a „Za“, „zdržal sa“, „proti“, jedno je isté, že niektorí poslanci z klubu OĽANO budú držať líniu Igora Matoviča a buď sa zdržia hlasovania (tzv. farizejské hlasovanie!) alebo budú dokonca proti (hlasovanie za predčasné voľby!), ale i napriek tomu Mária odvolávanie ustane a to bude pre Igora Matoviča ďalšia frčka do nosa, napr. od takého jeho politického „priateľa“, akým je Richard Sulík!

Áno, ten Richard Sulík, ktorý v nedeľnej Markízackej „objektívnej“ politickej relácií v „Na telo“ povedal niekoľko vraj „zásadných“ postojov strany SaS. Richard Sulík na margo Matovičových návrhov na zvýšenie rodinných prídavkov na každé dieťa v rodine pracujúcich rodičov na 200€/mesiac, doslova toto – „Áno, sú to nezmysli“. Ďalej Richard hovorí o akýchsi „červených čiarach“ , ktoré vraj SaS neprekročí, len si Richard nevšimol, že jeho neprekračovanie akýchsi červených čiar vyvoláva u Igora Matoviča efekt zúrivých, pomstychtivých červených očí!!!

Richard sa na adresu Igora Matoviča ostro vyjadruje ďalej a doslova vypustí zo svojich „pevných“ koaličných úst toto – „ Ak by Igor Matovič (OĽANO) naozaj odišiel, vláda by bola pokojnejšia, mali by sme menej kríz…“

Z tohto Richardovho vyjadrenia usudzujem, že Igor Matovič je tzv. „krízový manažér“, pardon predtým „krízový premiér“ a terazky „krízový minister“, Igor totiž krízy nerieši, ale jednoznačne vyvoláva!

Samozrejme, že Igor sa nedá a na vyjadrenia, podľa neho „idiota“ Richarda Sulíka, okamžite reaguje na svojom FB profile a Riškovi odkazuje toto – „Mrzia ma útoky a klamstvá SaS o 25% DPH s cieľom vopred naštvať čo najviac ľudí.“

A tu sa Igora pýtam, prečo by aj SaS nemohla naštvať čo najviac ľudí? Veď Igor sa predčasom, v minulom roku, počas tvrdého Lockdawnu tiež raz vo svojom FB profile vyjadril, že on dokonca zbožňuje a užíva si také dní – „…keď naštvem veľa ľudí…“! Teda Igor, ale až takýto dvojaký meter?! Je potrebné dopriať radosť z naštvania aj iným, nie len sebe!

Igor vo svojej nekonečnej pomstychtivosti nekončí a Richardovi Sulíkovi odkazuje, že mu tie jeho liberálne ústa nakoniec klapnú naprázdno – „…a ľuďom, ktorí im závidia, klapnú ústa naprázdno.“

Nebol by to Igor, keby nepoužil ten najťažší kaliber a tým je aj povalenie „vlády“ svojho najväčšieho lokaja Eduarda Hegera, keď hneď v úvode svojho FB statusu píše a zdôrazňuje toto –„… chcem všetkým matkám verejne sľúbiť, že urobím nemožné, aby sme dosiahli pre ne základnú spravodlivosť.“

Nuž, čo si má slovenská matka resp. občan-volič SR predstaviť pod Igorovým slovným spojením, pod pojmom – „…urobím nemožné…“

Pre mňa osobne to znamená len jedno. Buď Igor presadí tento svoj, podľa Riška „nezmysel“ alebo nedokáže SaS dokopať, aby prekročili ďalšiu „červenú čiaru“ a nemožné sa stane možným! „Vláda“, aj ta druhá Igora Matoviča padne, aj bez referenda!

Nuž držme v tomto Igorovi palce, aby sa tak stalo čo najskôr!!!

Záver:

Richard Sulík v predmetnej TV relácií absolútne vedome zahral na city Eduarda Hegera a postavil ho pred neriešiteľnú vec! Totiž Riško úplne natvrdo požaduje od Eduarda Hegera, aby si z Igorom urobil poriadok a aby celému svetu ukázal, že je autonómny a že Igor nemá ne neho žiaden vplyv! Teda Richard chce, aby Edko vrazil Igorovi politickú dýku do chrbta!

To by znamenalo, že nie SaS rozbije túto „vládu“, ale jednoznačne si to zoberie na svoje plecia Eduard! Bude to teda, len a len Eduard, ktorý vyhodí z „vlády“ človeka, ktorý trepe len samé nezmysli.

Veru, veru vážený občan-volič SR, pýtam sa, je nám toto treba? Je nám treba takúto politickú neistotu? Je nám treba, aby sme mali takúto rozhádanú, neschopnú vládu?

Za mňa, jednoznačne NIE!

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.