Založ si blog

Slovákov uvrhli do biedy a teraz nimi nehanebne manipulujú! Žiadam Vás, už nás nechráňte!

Prvá, aj ta druhá „vláda“ Igora Matoviča, Slovákov viac, ako rok gniavila/gniavi svojimi nezmyselnými Covid opatreniami. Tento ostatný rok ich „vlády“, priniesol drvivú väčšinu národa slovenského, nie len na pokraj fyzických, psychických síl, ale ho aj ekonomicky doslova zruinoval!!!

Ľudia nemajú financie na základne ľudské potreby a oni sa vychvaľujú, ako je všetko na dobrej ceste, ako sme to výborne zvládli, ako do nás okrem Covid vakcín, „napichali“ množstvo štátnej pomoci a pod. nezmysli, dristy…!!! (zadlžili nás na desiatky rokov dopredu!)

Dnes, 28. apríla 2021 sa mal ukončiť Núdzový stav, ktorý na nás uvalila táto diktátorsko-despotická „vládnuca“ zberba ešte 1.10.2020, pôvodne na 45 dní!!! Teda už plných 7 mesiacov!!! Podotýkam, podľa môjho presvedčenia, že absolútne bezdôvodne!!!

Núdzový stav sa neskončí! „Vláda“ Igora Matovičo–Hegera, si ho na základe vlastného odporúčania (vraj na základe odporúčania pandemickej komisie! Tú tvorí z 90 % „vláda“ SR!) predlžuje od 29.4.2021 o ďalších, už „len“ 30 dní! Teda tešme sa, že nie o 40 dní, ako jej to novela zákona umožňuje. NEHORÁZNOSŤ!!!

Hegero-Matovič (EDKO) to zdôvodnil takto – „To najdôležitejšie je, že Núdzový stav, nie je politický nástroj. Je to nástroj na ochranu občanov a ich zdravia. Takýto máme postoj od začiatku, čiže to nie je o tom, žeby sme my chceli obmedzovať z nejakého dôvodu, dokonca predlžovať  z nejakého nezmyselného dôvodu Núdzový stav. Núdzový stav je pre každého nepríjemný. Pre mňa, pre každého občana lebo nás obmedzuje. Jediný dôvod prečo sme ho zaviedli, je ochrana životov.“ (https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/585831-pandemicka-komisia-odporuca-predlzenie-nudzoveho-stavu-o-30-dni/)

Ako môže vypustiť Edko z úst takúto sprostosť! Takéto nebotyčné klamstvo!

Vraj vyhlásenie a neprestajné predlžovanie Núdzového stavu, nie je politicky nástroj, politické rozhodnutie!!! Pýtam sa, ak o niečom rozhodne Vláda SR, ako politický orgán, tak sa jedná o aké rozhodnutie? Nie o politické? A ak sa rozhodne politický, tak je to aký nástroj? Nie náhodou nástroj politický?!

No a ešte väčšia sprostosť, ktorá Edkovi vyšla z jeho Covid „apolitických“ úst bolo, že týmto absolútne bezdôvodným ďalším predĺžením núdzového stavu chránia naše zdravie a životy!

„Ďakujem“ za takúto „ochranu“, ktorú nám „poskytujete“ už dlhé, predlhé mesiace!

„Ďakujem“, že najskôr ste nás „ochraňovali“ – rúškami, potom prišli odstupy, následne ruky-dezinfekcia a toto boli vaše tri naj „medicínske“ nástroje v boji proti C-19! Následne „mozog“ „vlády“ Igor Matovič, sa „poradil“ s Angelou a uvrhol nás Slovákov do večného AG testovania! Vraj dobrovoľného!!! IDIOTI!!!  A dnes nás nútite vraj opäť do „dobrovoľného“ Covid očkovania, až tak „dobrovoľného“, že na EÚ pôde sa zasadzujete za zavádzanie, akýchsi  pasov „slobody“ (doteraz sme poznali len ostrov slobody – KUBA!) „humánne“ nazvaných – Green pass – Zelený pas!!! Už raz v minulosti sme boli vlastníkmi Zelených pasov, avšak aj tie nám dávali neporovnateľné väčšiu slobodu v pohybe, ako tieto Vami preferované Zelené pasy „slobody“ (ZPS)!!! Nemáš ZPS? Nevadí! Máš „slobodu“ ostať doma!!! Daj si Covid vakcínu a budeš mať úsmev, šport, kultúru, cestovanie a pod. Však Zuzana, nateraz prebývajúca v Grasalkovičovom paláci?! IDIOTI!!! Tu, nech sa páči, si môžete pozrieť, akú „slobodu“ vám zaručuje Green pass a Vy všetci ostatní, ktorí sa slobodne nechcete dať zaočkovať lebo ste si ešte zachovali zbytky zdravého rozumu, sa budete musieť, ako ináč, „dobrovoľne“, vzdať všetkých týchto slobôd, ktoré až do vypuknutia Covid „pandemického“ ošiaľu boli absolútne bežnou súčasťou Vašich/našich životov – https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=https://corona.health.gov.il/en/directives/green-pass-info/&prev=search&pto=aue

(https://corona.health.gov.il/en/directives/green-pass-info/)

Na záver ešte raz zdôrazňujem, vy diktátorsko-despotickí diktátori, už nás „nechráňte“!!!

Slovensko a Slováci nepotrebujú núdzový stav, Slovensko a Slováci potrebujú NÚDZOVÉ RIEŠENIE!!!

Slovensko a Slováci nepotrebujú vaše „milostivé uvoľnenia“, Slovensko a Slováci vás už čoskoro nemilostne, nemilosrdne UVOLNIA z vašich pozícií, ktoré ste si premenili zo služby národu Slovenskému, na diktát a despotizmus národa slovenského!!!

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.