Založ si blog

Aj poradkyňa WHO žiada odstúpenie nekompetentnej slovenskej Vlády.

WHO – Svetová zdravotnícka organizácia disponuje resp. má k dispozícií množstvo svetových medicínskych kapacít. Títo svetoví odborníci z oblasti medicíny, svojimi poradnými odbornými stanoviskami k rôznym medicínskym problémom z veľkej časti formujú, prípadne rozhodnutia, odporúčania WHO.

Jeden/jednou z takýchto poradcov/poradkýň je aj Tess Lawrie riaditeľka The Evidence-Based Medicine Consultancy, Spojené kráľovstvo.

Tess A. Lawrieová sa aj prostredníctvom videa prihovára všetkým lekárom celého sveta o účinnosti užívania lieku Ivermektín v liečení, predchádzaní ochoreniu na C-19 a vyzýva ich, aby tento liek používali v čo najväčšej miere.

WHO jej odporúčania dlhodobo ignoruje, zatajuje, pretože pre WHO sú podľa všetkého oveľa dôležitejšie „vedecké“ dôkazy o C-19 od tých svetových medicínskych „odborníkov“ ktorí ju štedro dotujú a tým ju nepriamo vlastnia a riadia napr. Bill Gates a jemu podobní!!!

Nuž čo Tess Lawrieová vo svojom videu, lekárom celého sveta, teda aj našim, odkazuje?

Áno presne toto – „Ahoj, volám sa Dr. Tess Lawrie a neprihováram sa k autoritám.

Dnes hovorím s tými z vás, ktorí ste zložili Hippokratovu prísahu.

Prisahali ste, že urobíte pre svojich pacientov to najlepšie a Ivermektín je jediná vec, ktorú máme a lieči COVID-19 vo všetkých fázach.

Dôkazy sme vyhodnotili správne a vidíme, že Ivermektín podstatne znižuje počet úmrtí a predchádza infekciám. Existuje mnoho dôkazov, že z nejakého dôvodu zdravotnícke úrady jeho výsledky nevyhodnocujú správne.

Viem, že ste naozaj zaneprázdnení, ale je vašou povinnosťou pozrieť sa na tie dôkazy a sami sa rozhodnite, či vás to presvedčí, alebo nie.

Som si istá, že budete súhlasiť, že tie dôkazy sú ohromujúce a Ivermektín by ste mali okamžite používať na záchranu životov.

Je to kľúč k tomu, aby sme sa dostali všetci späť do normálu.

Prosím, pozrite sa na dôkazy.“

„Tess Lawrie je riaditeľka The Evidence-Based Medicine Consultancy, poradkyňa WHO a jej práca (metaanalýza o Ivermektíne) je ignorovaná.

ÚRYVOK Z VÝSLEDKOV JEJ PRÁCE

Nedávne nezávislé preskúmanie a metaanalýza kontrolovaných pokusov Dr. Tess Lawrie, riaditeľky spoločnosti Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, ukázali, že Ivermektín znížil riziko úmrtia o 83% (95% CI 67-92%). Okrem toho bol Ivermektín tiež vysoko účinný pri prevencii prenosu SARS-CoV-2. U ľudí, ktorí dostávali Ivermektín, sa v porovnaní s kontrolami znížilo riziko získania Covid infekcie o 88%. V absolútnych číslach to predstavuje mieru infekcie asi 4% u tých, ktorí dostávali Ivermektín, v porovnaní s 35% mierou infekcie v kontrolnej skupine.“ ZDROJ – Category: Dr Tess Lawrie, MedicalUpdateOnline.com. https://www.facebook.com/watch/?v=2938797769731197.

Tess A. Lawrieová na stránkach MedicalUpdateOnline o účinkoch a užívaní Ivermektínu tvrdí aj toto – „Myslím si, že najskôr to musíme dostať k našim zdravotníckym pracovníkom a ďalším frontovým zamestnancom – mali by byť uprednostnení – a ďalším zraniteľným ľuďom. Jedným zo spôsobov by bolo mať balenia, ktoré obsahujú tablety Ivermektínu a dostatok vitamínu, vitamínu D a zinku na sedemdňovú liečbu. Navrhujem, že takéto balíčky by mohli byť umiestnené pre ľudí, ktorí ich majú doma uchovávať, pokiaľ to nie je potrebné. Keď sa u ľudí objavia príznaky covid-19 alebo keď sú vystavení niekomu inému, kto má toto ochorenie, mohli by začať užívať lieky. Takéto prístupy sa už úspešne používali v iných krajinách, napríklad v Indii.“

Správa doktorky Lawrieovej pre praktických lekárov bola jednoduchá: „Ivermektín účinkuje“ a pripomenula im, že lekári sú oprávnení predpisovať pre svojich pacientov liek, ktorý považujú za najlepší.

Tess A. Lawrieová tento článok ukončila takto – „Pokyny klinickej praxe, vláda, že Národný inštitút pre vynikajúce zdravie a starostlivosť (NICE) a Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) sa vždy spoliehali na Cochraneho recenzie ako základ odporúčaní. Z tohto dôvodu som spojila svoje sily s Dr. Andrewom Hillom v Liverpoole, aby vykonali rýchlu Cochranovu kontrolu Ivermektínu pre covid-19. Kontrolu plánujú dokončiť do troch týždňov. Dúfajme, že to otázku vyrieši raz a navždy“.

https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=https://medicalupdateonline.com/speciality/Dr-Tess-Lawrie/&prev=search&pto=aue

Ja osobne čítam, tieto závery a odkazy Dr. Tess A. Lawrieovej, ako odkaz všetkým vládam sveta a teda aj tej našej slovenskej, že ak nemajú odvahu, vybrať sa smerom liečenia a predchádzaniu ochorenia C-19, prostredníctvom aj lieku Ivermektín, tak nech svoje pozície, funkcie ponúknu tým, ktorí tu odvahu budú mať!!!

Viac k tomu nemám čo dodať!

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.