Založ si blog

Dnes na TA3 konečne viac pravdy alebo propagandy?

Televízia TA3 sa podujala na celodenný odvážny (?) projekt (tematický deň) pod názvom – „Všetko o očkovaní na TA3 už tento piatok: Sledujte diskusiu s Krčmérym aj Lengvarským“. (https://www.ta3.com/clanok/1208811/vsetko-o-ockovani-na-ta3-uz-tento-piatok-sledujte-diskusiu-s-krcmerym-aj-lengvarskym.html)

Už tento názov, tohto TA3 Covid projektu je dôvodom na to, aby som v samotnom názve dnešného môjho názorového článku vyslovil pochybnosť o objektivite tejto celodennej Covido-očkovacej relácie! Fakt, že hlavnou postavou tohto Covid očkovacieho projektu bude len a výhradne Vladimír Krčméry (VK), vo mne vzbudzuje značnú dávku ne objektivity až známky propagandy v prospech vakcinácie! Brigádneho generála Vladimíra Lengvarského v tomto celom, považujem za vcelku málo dôležitú osobu, pretože sa jedna dnes už o politika, politika ktorý sa pravdepodobne dobrovoľne stal súčasťou druhej vlády Igora Matoviča, tej vlády, ktorá nás tu už plných 14. mesiacov kŕmi Covid propagandou a bezdôvodne gniavi tento národ, občanov Slovenskej republiky!

A teraz k podstate článku. TA3 vo svojej upútavke na tento, jej dnes celodenný projekt o Covid očkovaní nabáda občanov SR, aby posielali svoje otázky hosťom (pre mňa len pre jedného hosťa!) napr. na  e-mailovú adresu 20ockovanie@ta3.com a bude im odpovedané. Nuž, ak bude dopovedať samotný Vladimír Krčméry, tak môžeme očakávať a pravdepodobne tomu tak aj bude, že z úst tohto pána zaznejú len odpovede v prospech vakcinácie, teda bez oponentúry sa jedná o číru propagandu. Preto sa pýtam samotného Vladimíra Krčméryho – prečo sa zúčastňuje takýchto absolútne nevyvážených relácií? Prečo si nežiada oponentúru odborníka v danej oblasti, ktorý sa nachádza na opačnom póle jeho jediných „správnych“ názorov na problematiku riešenia Covid „pandémie“? To si Vladimír Krčméry neuvedomuje, že on je najzodpovednejší za to, čo sa tu so Slovákmi už dlhých 14 mesiacov vystrája??? To si neuvedomuje, že ak Igor Matovič a jeho diktátorsko-despotická chunta hovorí, že musia zaviesť také a také prísne Covid reštrikcie a pritom sa odvolávajú na názory a stanoviská odborníkov, že tým vlastne v prvej rade myslia jeho, teda Vladimíra Krčméryho? Veď kto je hlavou poradného odborného „pandemického“ konzília prvej, aj druhej vlády Igora Matoviča? Áno, pre mňa osobne je to jednoznačne Vladimír Krčméry!!!

Toľko na úvod a teraz k otázkam, ktoré dnes oficiálne pošlem na uvedenú e-mailovú adresu TA3 a budem očakávať, aké odpovede na ne dostanem, pravda, ak sa na nich „dostane“!!!

Teda pýtam sa?

  • Čo hovorí VK na to, že taliansky vedci zistili a následne publikovali skutočnosť, že skúmaním vzoriek talianskych občanov, odobratých v období od septembra 2019 do februára 2020, malo až 11 % v tele protilátky na C-19 (SarsCov-2)? Ako je to možné? Keď oficiálne bol tento vírus „prvýkrát“ vystopovaný až 17. novembra 2019 v Čínskej provincií Chu-pej!
  • Ďalej sa VK pýtam. Keď Číňania, ako prvý „objavili“ nový koronavírus C-19, tak museli mať jeho vzorku, ako tento vírus vyzerá! Teda oni boli prvý na svete čo uvideli, ako tento „nový“ C-19 vyzerá! To znamená, aby ho mohli aj iné štáty na svojom území laboratórne PCR testami objaviť a určiť jeho prítomnosť, museli mať „vzor“ takpovediac etalón tohto nového „Čínskeho“ vírusu! To Čína rozposlala do každého kúta sveta vzorku C-19, aby ostatné štáty mali s čím porovnať odobratú biologickú vzorku svojich občanov, aby presne určili či sa jedná o nový C-19 alebo o niečo iné??? Žiadam presnú odpoveď!
  • Ďalej sa VK pýtam. Oficiálne sa C-19 na území SR potvrdil 06. marca 2019 u 52 ročného muža z Bratislavského kraja (kde je tento pán dnes?). Na základe čoho sme zistili, že sa v jeho tele nachádza vírus C-19? Mali sme už vzorku, etalón „čínskeho“ C-19? A ako sa k nám dostal? A prečo bol vyrieknutý ortieľ, že sa u neho tento vírus vyskytol až 6.marca 2019 a či ho nenosil vo svojom tele, možno ešte od septembra 2019?
  • Pýtam sa VK ďalej. Prečo po nástupe Matovičovej vlády sa odborné „pandemické“ konzílium nedohodlo, že najlepšie bude riešiť tento Covid problém v „tichosti“, nie pred očami a ušami, v drvivej väčšine neodbornej laickej verejnosti? Prečo sa nevykonávali opatrenia na úrovni zdravotníckych zariadení, tak, aby v spoločnosti nevznikla panika, strach a beznádej? Prečo to bolo potrebné všetko nadmieru propagandisticky zmedializovať? Prečo sa neustále živil strach vo verejnosti?
  • Dnes keď vieme, že rúška a respirátory sú nadmieru škodlivé (https://samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava/vedci-a-lekari-prekrytie-hornych-dychacich-ciest-skodi/?fbclid=IwAR3lBJKiJX6oI6otcDWEJ1iOD5DRupahTZL-hPwPQeQW_2SEnN5CfQDc4K8) a neriešia daný problém C-19, sa stále na nich bazíruje? Prečo sa ľuďom nedá sloboda v nosení týchto „ochranných“ pomôcok – kto chce, nech to nosí, kto nechce, nech to nenosí!!!
  • Pýtam sa VK. Ja a moja blízka aj vzdialenejšia rodina sme sa od 20.marca 2019 vyhýbali akémukoľvek prekrývaniu horných dýchacích ciest, všade, okrem nutnej návštevy obchodov s potravinami, MHD a pod. Vekové rozpätie od 10r. do 80r. Za celé toto obdobie nikto z našej rodiny nemal akékoľvek príznaky, akéhokoľvek respiračného ochorenia! Ako je to možné? Nie je to náhodou tým, že sme našim organizmom dopriali priamy čerstvý vzduch? Že sme naším organizmom dopriali bez prekážkovité vydychovanie telesného „odpadu“? Nie je to práve tým, že sme naše organizmy vystavovali okolitým vírusom prirodzene? Aby si naše organizmy svojou prirodzenou imunitou poradili postupne s okolitými Covid nástrahami? A nie je to práve tým, že sme sa snažili byť čo najviac, bez akýchkoľvek Covid opatrení na čerstvom vzduchu a priamych slnečných lúčoch? Ja a moja rodina sme absolútne presvedčení o tom, že práve takýmto našim zodpovedným správaním sa, sme počas celého doterajšieho Covid ošiaľu na tom zdravotne, po stránke Covid ochorenia, absolútne v poriadku a mienime v tomto našom nadmieru zodpovednom správaní sa zotrvať aj naďalej a slobodne!!!
  • Veľmi dôležitá otázka na VK. Pýtam sa prečo sa, ako zdravý človek musím nechať zaočkovať, akoukoľvek vakcínou na C-19, keď si moje telo počas celých 14 mesiacov s týmto vírusom poradilo samo, bez akýchkoľvek príznakov? Neverím, že by som sa za tento čas ešte nikde nestretol s týmto nano vírusom, hlavne ako som v predchádzajúcich otázkach deklaroval, že noseniu rúška, respirátora sa vyhýbam, ako čert krížu!
  • Prečo sa musím, ako absolútne zdravý jedinec neustále nechávať AG testovať? Keď nato nie je najmenší dôvod? Odpovedzte VK!
  • VK nevidíte v povinnom očkovaní lebo to je povinné očkovanie a čím ďalej tým viac (!), ak z neho vyplývajú isté ďalšie, ľudskú dôstojnosť ponižujúce povinnosti, že sa jedná o celkom jasný zásah do slobody mojich práv? Nevidíte za tým celkom jasnú následnú SGREGÁCIU???
  • Pýtam sa VK, či je normálne, aby sa občania nielen SR, ale dnes už celkom otvorene aj celej EÚ, označkovali za občanov prvej kategórie, akýmisi Covid pasmi? A čo zdravý občan, ktorý sa nepodrobí ani testovaniu, ani očkovaniu, ten bude zaradený do akej kategórie ľudí? A bude môcť vôbec žiť?
  • Pýtam sa VK. Čo s drvivou väčšinou občanov SR (ale aj celého sveta), ktorí sú absolútne po Covid stránke v poriadku, Nie sú zaočkovaní ani sa zaočkovať nechcú! Za celý čas Covid „pandémie“ ani raz nepocítili čo i len náznak akéhokoľvek respiračného ochorenia! Čo podľa Vás VK majú urobiť takýto občania, aby splnili vašu predstavu o občanovi prvej kategórie?
  • Pýtam sa Vás VK či nepociťujete pocit absolútnej zodpovednosti za tie tisíce zbytočných úmrtí? Veď ste to boli práve Vy a Vám podobní, čo ste vláde SR poradili, aby sa nielenže obmedzila všeobecná ambulantná starostlivosť, ale sa úplne zakázala?! Toto nevidíte, ako dôvod nadmernej úmrtnosti? A prečo ste dovolili, aby sa na Slovensku obmedzili, zúžili zdravotné problémy len na jeden jediný problém, na C-19? To nám teraz neumierajú neliečení a „nenájdení“ noví občania na choroby, ochorenia onkologické, srdcovocievne, diabetické, nadmerná hmotnosť a pod.?
  • Prečo Vy VK neodporúčate občanom SR, že viac, ako vakcína, viac ako rúško, viac, ako respirátor je prevencia pred ochoreniami na respiračné ochorenia? Že sú to hlavne zdravá, vyvážená životospráva, pohyb na čerstvom vzduchu, pohyb a pobyt na priamych slnečných lúčoch a absorbovať z nich čo najviac prirodzeného D „vitamínu“? Prečo toto nerobíte?
  • Prečo nie ste absolútnym zástancom slobody každého občana v jeho slobodnej, ničím podmieňovanej vôle sa buď nechať zaočkovať proti/na C-19 alebo, ak sa u neho prejavia počiatočné príznaky respiračného ochorenia, tak aby mohol užiť lieky na to vyskúšané napr. Ivermektín???

Na záver otázka s odporúčaním:

Prof. MUDr. Vladimír Krčméry, DrSc., FRSP, FACP, FRCP., Dr.h.c. mult, pýtam sa vás na záver, nie je čas, aby ste urobili zo svojej pozície maximum preto, aby sa život na Slovensku vrátil späť do koľají a obdobia pred C-19? Áno, myslím tým, absolútny návrat! Už žiadne strašenie, žiadne povinné očkovania, povinné testovania, mediálne sledovanie počtu nakazených, počtu na JIS na PV, počtu umretých vraj jedine na C-19!

Osobne Vám odporúčam, aby ste na tom začali pracovať a to okamžite lebo Vy ste príčinou toho, čo sa tu dnes na Slovensku ohľadne C-19 deje! Vráťte ľuďom ich slobodu, vráťte im normálne životy, ale dôrazne podotýkam, bez akéhokoľvek podmieneného Covid očkovania, bez akéhokoľvek povinného testovania, život bez rúšok, bez respirátorov a naším deťom okamžite zabezpečte, aby sa v školách mohli vzdelávať, tak ako do marca 2020 . To znamená slobodne, bez strachu, bez testovania, bez rúšok a pevne verím, že v budúcnosti aj bez povinného očkovania!!!

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.