Založ si blog

Od stredy, sme štát tajných represívnych zložiek! Ako sa takému štátu zvykne hovoriť? !

Žeby štát s režimom nacistickým? Neviem, nacizmus 30 rokov minulého storočia v Nemecku som nezažil. Áno, prežil som v socialistickom zriadení 23 rokov (1966-1989), ale ani tam som sa nikdy nestretol, aby ma na ulici zastavil akýsi tajný a pýtal sa ma na také absurdity, prečo nemáš rúško, prečo si na ulici a nesedíš doma, prečo ideš do práce, keď máš sedieť doma a štát ti za to ešte platí (Z čoho? Koho tým zadlžujeme?), máš test, že nemáš respiračné ochorenie a nemáš ho starší ako 7 dní a pod. absurdity. Áno, aj v socializme boli na uliciach príslušníci VB (Verejná bezpečnosť) a taktiež náhodne kontrolovali občanov, ale hlavne v dopoludňajších hodinách, keď mládež mala sedieť v škole a ostatní občania mali byť v zamestnaní. Vtedy VB v uniformách, kontrolovali, prečo občan nie je v práci, keď v práci mal byť, ak zistili podľa OP (Občianskeho preukazu), kde pracuje a nie je bez jasného dôvodu (návšteva lekára, dovolenka) v práci, tak to príslušnému zamestnávateľovi nahlásili a bolo zle nedobre! Áno, to boli OP, aké si dnes mládež nevie ani len predstaviť. Boli červené a mali niekoľko strán a z OP bolo jasné, kto kde aktuálne pracuje – bola tam pečiatka zamestnávateľa, boli tam zaznamenané aj údaje napr. o očkovaní a pod. Dnes? Dnes máme akési nič hovoriace kartičky a do budúcnosti sa počíta s akýmisi čipmi, kde už ani nebude rodné číslo, ba ani pohlavie, jednoducho budeme bezpohlavné kusy! Flákať sa nesmel nik! Kto bol zdravý, tak ten jednoducho musel pracovať resp. minimálne musel chodiť do práce a aj takýmto spôsobom mali všetci pracovné návyky, inak si bol príživník! Dnes? Dnes štát na nás posiela tajných nato, aby nás kontrolovali, či nosíme akési rúška, ktoré už nestačia a je potrebné akési FFP2 (minimálne). Dnes štát na nás posiela tajných, či náhodou nie sme vonku, kde nesmieme byť! Dnes štát na nás posiela tajných, prečo sme vonku a nie povinne doma! Dnes štát posiela na nás tajných, aby nám nedovolil chodiť do práce! Dnes štát s nami robí to, čoby si štát pred novembrom 1989 NIKDY NEDVOLIL!!!

A toto všetko sa deje v mene veľkého hesla – „Zachráňme životy!“ To takto, chceme zachrániť životy? Čo je toto za nezmysel? Je to o to väčší nezmysel, ak si uvedomíme, že ministerstvo zdravotníctva po roku, zdôrazňujem po roku (!!!) a po dlhých mesiacoch, čo je jasné, že aj C-19, ako každé iné respiračné ochorenie, je liečiteľné, liečiteľné liekmi, ktoré táto planéta a ľudstvo pozná 40 rokov, konečne zverejní – „Jasné pokyny pre lekárov i pacientov pomáhajú pri liečbe COVID-19“ – HURÁ, Dobre ráno Marek Krajčí a všetci tí jediní slovenskí odborníci na riešenie C-19 od marca 2020!!! (https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-pokyny-pacienti-lekari)

A aké sú tam „zázračné“ absolútne „nové“, až teraz objavené a vynájdené pokyny a odporúčania v časti „POKYNY PRE PACIENTOV A PRÍBUZNÝCH OCHORENIE COVID-19“? Nuž tie, za ktoré sa aj mne, poniektorí moji kritickí čitatelia doslova vysmievali, že či si myslím, že naozaj v boji proti C-19 ná pomôžu jablká a hrušky (podotýkam slovenské a aj iné slovenské ovocie a zelenina!) a voľný pohyb na čerstvom vzduchu a hlavne na priamom slnku bez obmedzení na horných dýchacích cestách!

Nuž nech sa páči, doslova a do písmena odcitujem túto časť týchto pokynov MZ SR: – „DOMÁCA LIČBA:

Pitný režim: Dôležitý je príjem vyššieho množstva tekutín.

Strava: Ľahká, vyvážená, zvýšiť príjem ovocia a zeleniny.

Dostatok odpočinku.

Bolesti hrdla: Voľnopredajné plastiky na cmúľanie.

Kašeľ: Voľnopredajné lieky podľa typu kašľa po porade s lekárom (antitusiká pri suchom kašli, dráždivom kašli, mulokylitiká pri vlhkom, produktívnom).

Zvýšená teplota/horúčka: Paracetamol, acylpyrín a pod. (moja poznámka – báli sa uviesť resp. tým „a pod.“ mysleli napr. IVERMEKTÍN?!)

Podpora imunity: Vitamín C – 2g/deň rozdelené do 2-3 dávok, Vitamín D – 1000 IU/deň, Zinok-10 mg/deň.“ (https://www.health.gov.sk/Sources/Lists/Stories/NewForm/pokyny.png)

Takže občan SR, aj ty krútiš neveriacky hlavou nad tým, aké je naraz jednoduché liečenie a vyliečenie sa na/z C-19 v domácom prostredí? Hlavne ma tam zaujal ten „acylpyrín“, ktorý bol v časoch, pred novembrom 1989, takmer „povinnou“ výbavou každej domácej lekárničky! Veľmi dobre si pamätám, že ako dieťa, školopovinné, som pri nachladení, chrípke, takmer vždy brával práve Acylpyrín! Áno, neskôr sa udomácnil taký vtip, že ak niekto bol taký nemastný-neslaný voči tomu druhému, tak sa mu „nadávalo“, že je ako Acylpyrín – teda neublíži, ale ani nepomôže? Ja však tvrdím, že acylpyrín nám pomáhal pri liečbe respiračného ochorenia vtedy a aj dnes! Poznámka – niekedy liek zaberie už len tým, že sme ho užili lebo je to taký akýsi psychologický „ťah“ na „ťažko“ chorého pacienta – lekári by o tom vedeli veľa a dlho rozprávať, že „pacientovi“ predpísali, absolútne neškodný a nič zvlášť pomáhajúci liek (väčšinou nejaké vitamíny s veľmi odborným názvom) a „pacient“ sa pri nasledujúcej kontrole pochválil, že ten liek je zázrak a že sa cíti, ako ryba v horskej bystrinke!

Nuž, a aj tu, je dnes ten povestný Matovičov „pes“ zakopaný, prečo máme dnes toľko veľa „chorých“ ľudí! Toľko veľa chorých v nemocniciach a pritom by sa možno polovica z nich mohla účinne, jednoducho, bez stresu a paniky, liečiť doma, tak ako to bolo pred tým, pred korona ošiaľom!

A prečo sme dnes v tak kritickom Covid stave? Nuž preto lebo sme ich (ovplyvniteľných, ľahko z manipulovateľných občanov SR) do špiku kosti vystrašili, že C-19 je smrteľný pre každého a pritom to nie je pravda a dá sa úspešne liečiť o čom našli odvahu napísať, už aj zdravotnícke kapacity pracujúce priamo na Ministerstve zdravotníctva SR!!!

V uvedenom „pokyne“ MZ SR som sa dočítal ešte jednu veľmi dôležitú vec, ktorá je v absolútnom rozpore s tým, čo sa dnes deje na našich uliciach v súvislosti s tajnými agentmi Polície SR. Totiž, že majú povinnosť nás kontrolovať, pokutovať a inak represívne postihovať (viď napr. prípad vodiča MHD na konečnej zastvávke), keď sa chceme nadýchať čistého, čerstvého vzduchu a to bez akejkoľvek ochrany a obmedzení horných dýchacích ciest!

Čo odporúča MZ SR ľuďom, ktorí sa budú môcť konečne na základe týchto štátnych „pokynov“ liečiť doma? Odporúča jednoznačne toto – „pravidelne vetrajte v domácnosti“ !!! Super, tak keď som chorý, tak mám pravidelne vetrať! Samozrejme, že súhlasím, ale ľudia sa boja vetrať lebo ich ktosi vystrašil tým, že C-19 sa šíri aj vzduchom a to na niekoľko sto až tisíc metrov a to podľa toho, aký práve vonku fúka vietor! Neprotirečí si tu niekto? A s tým samozrejme súvisí ešte jedna poznámka. Ak sme doma a máme vetrať, tak predpokladám, že drvivá väčšina občanov, vo vlastnej domácnosti nenosí rúško a už vôbec nie o niekoľko dní všade povinný respirátor FFP2, cez ktorý sa starší resp.  inak chorľavý ľudia, ani poriadne nenadýchnu!

A ak sme zdraví a vraj, ak môžeme pracovať z domu, tak máme ďalšie dlhé týždne povinne sedieť doma a nevychádzať na čerstvý vzduch a na priame slnečné lúče, lebo ak tak neučiníme, tak opäť vonku na nás čakajú, zákerne číhajú tajní a náš zamestnávateľ môže byť dokonca za takúto nehoráznosť, aj pokutovaný!

Naozaj absurdita na absurditu!

Avšak tento článok  mal byť predovšetkým o tom, akým vojensko-policajným štátom sme sa za ten rok stali. Takže sa ospravedlňujem, že som sa nechal uniesť a odklonil som sa od témy „tajných“ k téme liečenia C-19 a nepresadzovať za každú cenu len vakcináciu, podotýkam, že absolútne „dobrovoľnú“ lebo ak ju nebudeš mať, tak zabudni na slobodný život!!!

Na záver sa vrátim k tým dnešný, pouličným tajným. Čí sú to zamestnanci? Nuž veru, sú to štátny zamestnanci! Štátom, teda nami všetkými platení! Čo majú majú títo štátny tajní zabezpečovať na našich uliciach? Nuž veru, majú zabezpečiť a zabezpečovať bezpečnosť! Akú bezpečnosť? Nuž veru takú, aby vládna moc nebola hrozená tými, ktorí sa jej nechcú podvoliť, podvoliť sa ich nezmyselným a zdravie škodiacim nariadeniam (viď dôkaz vyššie v texte)!

Takže ako môžeme nazvať tieto tajné štátne zložky? Veru úplne rovnako, ako to bolo pred novembrom 1989 – Štb – inak povedané – Štátna bezpečnosť, v tomto prípade celkom jednoznačne, tajná štátna bezpečnosť!!!

Nuž gratulujem všetkým tým neoliberálnym „mozgovým“ gigantom!!! Áno, až tu sme to po vyše 30 rokoch dopracovali, ale na oveľa vyššej úrovni, dnes v mene demokracie, slobody slova, prejavu, pohybu a neviem ešte akej inej kapitalistickej „demokratickej“ „slobody“, že nás na uliciach pranierujú štátne tajné bezpečnostné zložky a to len preto lebo chceme žiť, ako ľudia, pracovať ako poctiví, zodpovední ľudia, ktorí chcú mať a vychovávať svoje drahé, milované pokolenia!!!

„Gratulujem“ všetkým, ktorí toto na nás dnes páchajú a žiadam všetkých tých, čo aj keď majú otvorené oči a stále to nevidia, nech si tie oči poriadne pretrú a potom dúfam sa im vráti „zrak“!!!

Táto vláda, vláda s nacistickými, fašistickými, diktátorskými, despotickými chúťkami a maniermi, musí skončiť okamžite a akási „rekonštrukcia“ stávajúcej vlády SR neprichádza, absolútne do úvahy!!! Toto ukončia a „vyliečia“ len a len predčasné PV!!!

Nenechajme trpieť, hlavne naše deti, ktorým uniká mladosť, ktorú im už nikto nikdy nevráti! Len preto, že My, ich rodičia sme ustráchaní! Nie je najmenší dôvod na to, aby sme ich takto trestali za to, že my dospelí sme ustráchaní a mlčíme, ako voš pod chrastou! Už sa konečne vzchopme a urobme, vykonajme to, čo urobiť a vykonať máme!!!

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.