Založ si blog

Nie Igor Matovič, ja nie som idiot! Život bez rúška znamená istú smrť? ! V žiadnom prípade!

To si Igor Matovič naozaj myslí, že som/sme všetci Idioti! Igor Matovič včera zverejnenými „proti opatreniami“ na akýsi Covid začal svoj Boj. Avšak si chlapec nevšimol resp. si nechce pripustiť, že ten boj nie je jeho bojom s akýmsi Covidom, ale že sa začal jasný a jednoznačný boj väčšiny občanov SR proti nemu. Týmito idiotskými opatreniami, ktoré občanom nepomáhajú, ale ich ešte väčšmi gniavia si to už úplne pokazil, minimálne u 95 % občanov-voličov SR. Tieto jeho, výhradne jeho „protiopatrenia“ ja osobne vnímam, ako jeho stále sa narastajúci strach pred zlobou občanov, ktorí už majú plné zuby jeho „pomoci“ chrániť a zachraňovať životy, nás občanov SR.

Áno, pýtam sa Igora v nadpise tohto môjho názorového článku, či si naozaj myslí, že som/sme idioti?! A prečo sa to pýtam? Nuž preto, že doteraz nám bolo z jeho strany jasne deklarované, že život bez rúška vždy a všade, znamenalo istú smrť pre každého! Dnes tvrdí, že obyčajné rúško, ba ani to medicínske (chirurgické) nestačí lebo vírus je zmutovaný, agresívnejší a nosiť obyčajné platené rúško alebo chirurgické rúško, vždy a všade, dnes znamená istú smrť na 50% a preto je potrebné občanom povinne nasadiť akýsi veľmi ochranný respirátor FFP2 a tak isto vždy a všade!!! Toto je čo za Idiotizmus najhrubšieho zrna??? To máme dýchať ešte ťažšie? Prečo? Veď aj Covid je respiračné ochorenie, ktoré sa šíri vírusom v kvapôčkovej forme a pokiaľ nemá „živnú“ pôdu v podobe živého organizmu, tak jednoducho hynie! Ja viem, ale fúka vietor, niekedy aj silnejší a teda sa prenáša aj vzduchom na veľké vzdialenosti! Ďalšia idiotina! To znamená, že keď som na ulici, takmer prázdnej, tak si ten vírus kdesi okolo mňa poletuje a čaká kedy sa nadýchnem resp. otvorím ústa a budem nasávať vo večšej miere, aby som ho do seba vdýchol?! Každý rozumný človek vie, ako sa má chrániť pred vírusmi, že je to hlavne hygiena a samozrejme posilňovanie imunity svojho organizmu atď. Už sa mi o tom už ani nechce písať. Jedno je jasné, zdravých ľudí treba nechať slobodne, bez akýchkoľvek obmedzení žiť a pracovať a chorých ľudí je potrebné, dnes nanajvýš nutné, liečiť! Nie očkovať za každú cenu, hlava nehlava, vakcínou, nevakcínou! Lieky sú, odskúšané, tak je potrebné okamžite zapojiť všetkých všeobecných a praktických lekárov do liečby aj tohto „nového“ C-19, vytvoriť im nato potrebné podmienky – materiálno-technické zabezpečenie, medikamentózne zabezpečenie a nie neustále vyplakávať a vymýšľať kadejaké bludárske obmedzenia, gniavenia národa! STAČILO! Áno Igor Matovič, boj sa začal! Avšak My nebudeme bojovať tak podlým spôsobom, ako vy a vaša chunta, nie, My budeme bojovať slušne, ale tvrdo, výhradne na základe zákonnosti a ústavnosti, ktoré platia na území našej milovanej Slovenskej republiky. Toto šialenstvo, ponižovanie, gniavenie sa musí skončiť čím skôr.

Záver:

Áno, nebojím sa žiadneho občana SR, ktorý sa nachádza v mojej blízkosti bez rúška a nejaví žiadne respiračné príznaky. Áno, všetci tí, čo majú respiračné príznaky sú povinný urobiť také vlastné opatrenia, aby hocijaké iné vírusové ochorenie, nie len C-19, nešírili a takými opatreniami je niekedy aj jednoduché zostatie doma niekoľko dní a liečiť sa dostupnými liekmi alebo navštíviť všeobecného lekára a prijať ním naordinovanú liečbu! Takže už žiadne strašenie, žiadne gniavenie národa slovenského!!!

Nikto ma nepresvedčí, že za tým všetkým nie sú jednoznačne špinavé peniaze a profit niektorých vybraných skupín, ktorým na zdraví a životoch prostých občanov, ktoréhokoľvek štátu sveta, kde sa deje to čo u nás, absolútne, ale že absolútne nezáleží!!!

Dôvetok:

Za rovnaký idiotizmus, ako povinné nosenie rúška, či už takého alebo onakého, rovnako považujem aj povinné psie AG testovanie všade a všetkých a taktiež je do neba volajúci idiotizmus, každého povinne očkovať, či sa mu to páči alebo nie!!!

A čo nie je idiotizmus? Nuž jednoznačne slobodná vôľa každého z nás, či si dám rúško a verím mu alebo si nedám rúško a verím sám sebe, ale aj ostatným bezrúškovým! Či sa nechám testovať a verím týmto buď PCR alebo AG testom alebo sa nedám testovať lebo nato, ako zdravý človek nemám najmenší dôvod a opäť verím sebe a môjmu imunitnému systému! Či sa dám zaočkovať proti akémukoľvek respiračnému vírusu a verím danej vakcinačnej látke alebo opäť, ako zdravý človek nevidím najmenší dôvod sa nechať zaočkovať, akoukoľvek narýchlo kvasenou a poriadne klinicky nevyskúšanou vakcínou, nech už pochádza odkiaľ koľvek! Áno toto je normálnosť a je potrebné sa k takejto normálnosti vrátiť čím skôr!!!

K včerajšej Sputnikovej V pomste (!) Igora Matoviča, sa vyjadrím v nasledujúcom článku.

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.