Založ si blog

Z. Čaputová a jej jasná prezentácia neúčinnosti vakcíny Pfizer. Plus absurdity ostatného víkendu!

Na Slovensku sa už dlhé mesiace potykáme s kopou absurdít, nezmyslov, despotizmu, absolútne diktátorského prístupu k občanom našej republiky a to hlavne od diktátora Igora Matoviča s požehnaním Zuzany Čaputovej.

Výnimkou neboli ani posledné víkendové dni, počínajúc piatkom.

Hneď v úvode totálna absurdita galaktických rozmerov, na čele ktorej stojí Zuzana Čaputová.

Pamätáme si, čo povedal Vladimír Krčméry pred začiatkom očkovania „božskou“ vakcínou „proti“ C-19? NIE? Nuž pripomeniem. Vladimír nám odkázal, že všetci tí, čo budú zaočkovaní „proti“ C-19 budú mať tú výhodu, že nebudú musieť nosiť rúško a tým sa odlíšia od tých, čo tak neučinia. Zároveň sa pre týchto „šťastlivcov“ takmer úplne uvoľnia opatrenia a budú žiť, ako „slobodní“ občania nášho štátu.

A tu prichádza „na scénu“ Zuzana Čaputová. Najskôr 27.12.2020 je zaočkovaná „proti“ C-19 prvýkrát a v treťom týždni 2021, bola zaočkovaná druhýkrát a to znamená, podľa slov Vladimíra Krčméryho, že Zuzana Čaputová sa už nemusí obávať C-19 a môže chodiť voľne, bez rúška, bez odstupov, bez dezinfekcie rúk a hlavne bez AG testovania! Je tomu naozaj tak? Veru nie je, ba ešte horšie! Zuzana Čaputová sa na svojom FB profile pochválila, ako „pomáha“ občanom SR s Igorovými nezmyslami, ohľadne povinného celoplošného testovania a dňa 22.1.2021 – piatok, sa nechá odfotiť, ako navštívila jedno z testovacích miest v Bratislave a čo občan na fotografií neuvidí?! Nuž každý by očakával, že Zuzana Čaputová po druhom očkovaní „proti“ C-19 bude, ustrojená tak, ako sľuboval Vladimír Krčméry! Avšak v prípade Zuzany sa nič také neudialo, ba práve naopak k rukaviciam, rúšku jej pribudol ešte ochranný štít na tvár!!! Nuž ďakujem pekne, za tak „účinnú“ vakcínu od spoločnosti Pfizer, ktorú, keď si necháte dvakrát vpichnúť, tak si musíte zadovážiť ešte aj ochranný štít! Totálna absurdita!

Ďalej Zuzana Čaputová celý víkend, tak pozorne „sledovala“, ako Slovač poslušne a „dobrovoľne“ prichádza na odberové testovacie miesta, že jej jediný postreh z tohto vysoko nehumánneho diktátorského aktu Igora Matoviča bol ten, že si všimla akési „biele vrany“!!! Nuž áno je zaujímavé, keď si „čierna vrana“ všimne len „biele vrany“ a nevidí, čo s národom slovenským, vystrája „čierny havran“ – Igor Matovič! Zuzana – „Gratulujem“, naozaj všetko pre národ, všetko pre ľud!!!

Ďalšou víkendovou absurditou je vyjadrenie sa poslankyne za Za ľudí, MUDr. Andrei Letanovskej, ktorá sa v relácií TV Pravda – „Ide o pravdu“, na adresu jej koaličného ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, na otázku moderátorky, či Marek Krajčí je dobrým ministrom zdravotníctva SR, vyjadrila, že „NIE“ a na ďalšiu otázku, či si myslí, že Marek Krajčí je slabým ministrom zdravotníctva, Andrea odpovedá – „ÁNO“. Nuž výborne! Ďalšia absurdita! Podľa koaličnej poslankyne, doktorky, je Marek Krajči nanič ministrom, ale ide sa veselo ďalej a zlý minister zdravotníctva sedí naďalej pevne vo svojom ministerskom kresle a „pomáha“ v zdraví občanom SR!!!

Veľmi zaujímavá veta vyšla z úst Veroniky Remišovej na konci rozhlasovej relácie RTVS – „sobotné dialógy“, kde „diskutovala“ s Robertom Ficom. Veronika Remišová síce nevedela absolútne nič o smernici EÚ ohľadom plnenia kritérií na prideľovanie a posudzovanie eurofondov platnej od 01.01.2021, ale celkom jasne a zreteľne povedala túto naozaj veľmi zaujímavú, pre Slovensko a celý svet podstatnú informáciu – „…pretože sme veľmi blízko ku koncu pandémie…“ Nuž naozaj veľmi zaujímavá a zásadná informácia! Takže už čoskoro niekto zavelí a bude po pandémií? A bola tu vôbec nejaká pandémia, resp. bol dôvod na celosvetovú pandémiu…?!

V tejto súvislosti jedna absurdita tohto víkendu z poza hraníc – ČR – keď český minister zdravotníctva Ján Blatný pre ČT24 povie, takúto vetu –„My víme, že zhruba 30 procent ze smrtí, které vykazujeme, je jednoznačně spojeno s koronavirem. Deset procent, kam patří například i ta autonehoda, je bez spojitosti s koronavirem, protože opravdu můžete umřít na něco úplně jiného, včetně té citované autonehody,“

Pýtam sa nášho ministra zdravotníctva, platí táto veta aj na Slovensku.? Lebo ak áno, tak potom k dnešnému dni nemáme na Slovensku počet úmrtí výhradne na C-19 až 4068, ale „len“ 1220!!! ÁNO, je to obrovský rozdiel lebo smrtnosť na C-19 nie je 1,72%, ale „len“ 0,52% prepočítaný na celkový počet pozitívnych!!!

No a obrovskou absurditou a totálnym nezmyslom, tento víkend zakončil diktátor Igor Matovič, ktorý sa v nedeľu večer „štátnicky“ prihovorí občanom SR, aby im farizejský poďakoval za doterajšie „dobrovoľné“ skríningovanie sa psími AG testami, ktorých doterajšie výsledky jasne preukázali nezmyselnosť tejto jeho despotickej akcie a vypustil z úst aj túto nehoráznu vetu resp. slová – „…ďakujem Vám, Vám ktorí ste pomohli zorganizovať tento úžasný spoločný náš projekt…“ Igor Matovič, vyprosujem si, aby ste za nás občanov a je nás absolútna väčšina, sa vyjadrovali, že tento idiotský nezmysel, akým povinné celoplošné, nič riešiace psie AG testovanie, bez pochyby je, nazývali „naším spoločným projektom“!!! NIE, My s tým nemáme  nič spoločné!!!

Nuž veru, víkend plný absurdít, nezmyslov a manipulácií!!! NIE, nesmieme rezignovať, ba práve naopak, je potrebné tvrdo bojovať ďalej, aby tieto nezmysly, absurdity, manipulácie, klamstvá a zavádzania zo strany „čiernej vrany“ Zuzany Čaputovej a „čierneho havrana“ despotu, diktátora Igora Matoviča skončili čo najskôr!

ZDROJE:

(5) Facebook – Zuzana Čaputová po druhej vakcinácií „proti“ C-1 – vakcínou Pfizer

Príhovor a poďakovanie I. Matoviča k celoplošnému skríningu | TA3

Přímo na covid zemřela jen třetina z vykázaných obětí, připustil Blatný – iDNES.cz

Letanovská v Ide o pravdu: Čakáme na schválenie lieku, ktorý pomáha pri COVIDE-19 | Ide o pravdu | Relácie | TV Pravda.sk

2021-01-23 – Sobotné dialógy – alkoHranol vs. Remisova – YouTube

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj letisko v Rzeszówe používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.