Založ si blog

Z. Čaputovej, I. Matovičovi a spol. – rok 2021 bude rokom pravdy a bez bodiek! !!

Praktický až dnes sa začína naplno rok 2021. Dnes je totiž prvý „pracovný“ deň v novom roku 2021, pravda, ak neberiem do úvahy prevádzky, ktoré nepoznajú „piatok ani sviatok“. V úvodzovkách preto lebo pre mnohých nemôže byť pracovný, aj keď sú absolútne zdraví. Igor Matovič je totiž „pracovitý a usilovný“, ako včelička a na absolútnom sklonku roka 2020 diktátorsky zavelil – od 1.1.2021 STOP!!!

Slová „pracovitý a usilovný“ vo vzťahu k Igorovi Matovičovi, by som celkom kľudne mohol nahradiť slovami – unavený, vyčerpaný a hlavne vystrašený!!! Preto od úplného začiatku roka 2021, uvalil na Slovákov tvrdý Lockdown!!! Nepomohla mu ani Zuzana Čaputová, ktorá jeho vládnutie a svoje „prezidentské“ pôsobenie v Novoročnom príhovore (priznaní) vystihla absolútne presne, keď „objektívne“ hodnotila rok 2020 – „Bol to tiež rok klamstiev, manipulácií, ľudskej hlúposti, či sebectva.“ Ako mohla Zuzana Čaputová vykonať Igorovi taký podraz na prahu nového roka 2021, keď ho po celý rok 2020 dokonale podporovala v tých „klamstvách, manipuláciách, ľudskej hlúposti a sebectvách“? Nuž čo, stalo sa! Je to malý náznak, že rok 2021 bude a musí byť bez vládnych a „palácových“ klamstiev, manipulácií, totálnej ľudskej hlúposti, sebectva a predovšetkým sa musí od počiatku začať pracovať na tom, aby sa čím skôr skončila diktatúra Igora Matoviča a spol., vykonávaná s „požehnaním“ Zuzany Čaputovej.

Hneď od úvodu roka 2021, musia byť zo strany občanov a širokej verejnosti nastoľované, dennodenné dôležité otázky! Na tieto otázky budeme musieť požadovať jasné a overiteľné odpovede. Žiadne suché čísla, žiadne „vedecké“ klamstvá a predovšetkým, žiadne Matovičove „bodky“ za všetkým a všetkými, čo dnešnému diktátorskému zoskupeniu nevyhovujú/nevyhovuje!!!

Budú to hlavne tieto otázky a témy!

Nemôžeme sa uspokojiť so zverejňovaním suchých čísiel o počte úmrtí „na C-19“!!! Každé jedno úmrtie, takto označené, musí byť riadne doložené pitevným nálezom a musí byť jasná  dôvodová pitevná správa, čo bolo hlavnou príčinou úmrtia! Nestačí, že u umretého bol vykonaný výter s nosohltana, kde sa mal indikovať nový koronavírus a toto je postačujúce, aby takýto nebožtík bol okamžite zaradený do počtu úmrtí len a výhradne s príčiny C-19!!! Musí byť z pitevnej správy jasné, že takýto človek nemal onkologické ochorenie, nemal srdcovocievne ochorenie, netrpel silnou cukrovkou, nebol nadmerne obézny a hlavne, či za posledných desať mesiacov, nebola u týchto ľudí zanedbaná lekárska opatera a liečenie na tieto ťažké choroby, lebo na Slovenku, od marca 2020 (žiaľ aj inde vo svete!) bola jedinou chorobou, ktorá si vyžadovala všetku lekársku a medicínsku pozornosť, len a výhradne ochorenie na obzvlášť „nebezpečnú“ prenosnú ľudskú chorobu C-19!!! Toto je jednoznačne úloha médií, aby od vládnych predstaviteľov a od tých čo zverejňujú tieto „presné“ a jedine „pravdivé“ čísla na dennej báze, žiadali profesionálne podložené informácie o týchto úmrtiach!!! Inej cesty niet!!! Je potrebné, aby sa okamžite prestali testovať pochybnými testami všetci zdraví ľudia! Zdraví ľudia nemajú byť v strese ! Stres, hlavne ten vnútorný, ktorý nie je vidieť, je prapríčinou všetkých závažných ľudských ochorení!!! Zdraví ľudia majú chodiť do práce a starať sa poriadne o svoje rodiny! Je potrebné začať okamžite občanov zbavovať sa zo strachu pred C-19, aby aj tí jedinci, ktorí síce boli akýmsi pochybným testom označení za pozitívnych na C-19 a nemajú najmenšie príznaky (lebo im nič nie je – viď Igorovu bezpríznakovú desaťdňovú FB „maródku“, nech táto jeho skúsenosť je príkladom všetkým na smrť vystrašeným!), ich vlastné rodiny nevytlačili zo svojich domovoch a takýto ľudia nemajú inú možnosť, ako sa dožadovať hospitalizácie v nemocniciach, ktoré pre zdravých ľudí nikdy nemali a ani by nemali mať voľné lôžka!!! Toto je podľa mňa, dnes jeden z hlavných dôvodov, prečo sú nemocnice preťažené…!

Je potrebné, aby sa naše deti okamžite dostali do školských lavíc a to bez obmedzení! Prečo? Nuž preto, že samotný výrobca „zázračnej“ vakcíny hovorí (hovoria), že je určená pre ľudstvo nad 16 rokov života. Z toho mi jasne vyplýva, že pre osoby mladšie, ako 16 rokov, táto obzvlášť „nebezpečná“ ľudská choroba C-19, nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo, keď pre nich nebolo potrebné vyvinúť žiadnu „účinnú“ vakcínu a teda tu niet najmenšej prekážky, prečo by nemali okamžite nastúpiť na riadny vyučovací proces, fyzicky do škôl!!!

Je potrebné okamžite začať s osvetou zdravej výživy u všetkých občanov a úpravy telesnej hmotnosti u tých jedincov, ktorí trpia nadmernou obezitou! Je potrebné na dennej báze, od rána do večera, vo všetkých dostupných médiach dávať občanom informácie o dôležitosti vitamínu „D“ (hlavne prirodzený slnečný svit!), ktorý je najdôležitejšou zložkou našich organizmov, čo sa týka hlavne imunity našich organizmov, ktorý nám zabezpečí niekoľko násobne väčšiu ochranu pred C-19, ako akékoľvek nosenie, akýchkoľvek rúšok, odstupov a nezmyselných chemických „dezinfekcii“ rúk, hlavne ak sú tieto ruky špinavé a riadne neumyté mydlom!!! Je potrebné zložiť rúško z tváre všade tam, kde to nemá žiaden význam, teda úplne všade, možno s výnimkou návštevy nemocničného prostredia a to hlavne na infekčných oddeleniach. Je potrebné, aby sa ľuďom do pľúc dostávalo čistého kyslíka v čo najväčšej miere! Viď príklad Igor Matovič – všade nosiaci rúško, absolútne dodržiavanie epidemických opatrení a predsa bol infikovaný C-19!!! Ako to? A následne viď príklad Zuzana Čaputová, takmer celý pobyt vo Vatikáne bez rúška a C-19 sa jej ani nedotkol! Ako to? Áno presne v tomto ja vidím pravdivosť Čaputovej vyjadrení v jej novoročnom prejave/priznaní, keď hovorila o – „…klamstvách, manipuláciách, ľudskej hlúposti, sebectve a pod.“

Je potrebné minimálne na týždennej báze, ak nie dennej, porovnávať úmrtnosť za dané obdobie v roku 2019, 2020 a dnes v práve prebiehajúcom roku 2021! Je potrebné hlavne v tomto smere poznať skutočné čísla, či keď v roku 2019 nám na Slovensku denne, v priemere umieralo okolo 150 ľudí, či v rovnakom období roku 2020 a dnes v roku 2021, je toto číslo rovnaké, približné alebo nám naozaj denne umiera o 70, 80, 100 ľudí denne viac, ako v rokoch bez korónových na C-19!!! Toto je jedna z najpodstatnejších informácií a je potrebné sa na ňu pýtať denne!!!

Od prvých dňoch roku 2021 je potrebné, aby justičné orgány, riadne zdôvodnili „politické“ zatýkania a či je vôbec dôvod na ich väzobné stíhanie! Nie, neobhajujem žiadne protiprávne konanie, ale je potrebné predísť takým tragédiám, aká sa prihodila nebohému Milanovi Lúčanskému!!!

Zároveň je potrebné od prvých chvíľ roku 2021 si brániť našu štátnosť a mediálne si všimnúť, že Zuzana Čaputová vo svojom novoročnom príhovore/priznaní oslovila divákov aj zo zahraničia a zabudla aj týmto zahraničným „slovenským“ divákom jasne pripomenúť, že Prvý Január, nie je pre národ Slovenský a občanov SR len dňom začiatku Nového roka, ale predovšetkým je to jeden z najdôležitejších našich, štátnych sviatkov – VZNIK SLOVENSKEJ REPUBLIKY – 1.1.1993!!! A to Zuzana Čaputová opomenula v plnom rozsahu!!! Toto sa už viac nesmie stať!!!

Takže áno, rok 2021 začne náročne, ale musí začať z ostra, pravdivo, bez klamstiev, bez manipulácií, bez toho, že tu bude len jedná jediná „pravda“…

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.