Založ si blog

Igor Matovič – „Čaputová demoralizovala armádu“! ! ! POZOR, veľmi vážne slová! ! !

Nad týmto Matovičovým včerajším (16.12.2020) výrokom by som mohol (mohli) mávnuť rukou. Mohol, ale nemávnem. Prečo? Nuž preto lebo to nepovedal Igor Matovič, výkonný riaditeľ oblastného regionálneho inzertného plátku (napr. regionPRESS, s.r.o.), ale žiaľ, dnes Igor Matovič – predseda vlády SR! Mohol by som nad týmto výrokom Igora Matoviča mávnuť rukou a povedať si, že je to výplod chorej mysle, ale nemávnem. Prečo? Vysvetlenie je vyššie v texte. Mohol by som si povedať, že Igor Matovič je v súčasnosti tým povestným „zdochýnajúcim koňom, ktorý v tomto stave najviac kope“, ale ani to sa mi nejaví ako úplná pravda. Prečo? Nuž preto lebo Igor Matovič je dnes predseda vlády SR a či si to uvedomujeme alebo nie, či si to pripúšťame alebo nie, je zároveň aj najsilnejším mužom (politicky) v štáte a pokiaľ ho budú v tejto pozícií (farizejský, falošne) držať jeho poslanci v NR SR za OĽANO a jeho koaličný partneri, tak sa v súvislosti s Igorom Matovičom v žiadnom prípade nedá hovoriť, ako o „zdochýnajúcom koňovi, ktorý momentálne najviac kope“.

Povedzme si, čo slovo „demoralizovať“ vlastne znamená. Jeho význam podľa výkladového slovníka SJ, znamená aj – „mať nepriaznivý vplyv na poriadok a disciplínu“! Ak sa takto vyjadrí predseda vlády SR o hlavnom veliteľovi OS SR – Zuzane Čaputovej, že demoralizuje Armádu SR, tak sú to veľmi vážne slová! Potom je potrebné jedným dychom povedať, že hlavný veliteľ OS SR, dostal svojim konaním OS SR do stavu straty bojaschopnosti a úplného rozvratu! Tu neočakávam, žiadnu reakciu od Zuzany Čaputovej lebo, ako sa predčasom vyjadrila v rádiu EXPRES, že ak by mala každé Matovičové vyjadrenie na jej osobu brať osobne, tak by nemohla v politike existovať. Avšak tu už nejde len o jej osobu, ako hlavného veliteľa OS SR, tu ide o vyjadrenie predsedu vlády SR Igora Matoviča, predpokladám na základe vlastného poznania, že armáda bola (možno ešte stále je) v istom čase demoralizovaná, „inak povedané“ nevládol v nej poriadok a disciplína?! Tu sa to jednoznačne týka aj ministra obrany Jaroslava Naďa a hlavne náčelníka generálneho štábu OS SR. Títo dvaja páni boli jednoznačne Igorom Matovičom obvinení, že v Armáde SR vládne neporiadok, kde sa o nejakej disciplíne nedá ani hovoriť. Od Jaroslava Naďa neočakávam žiadnu reakciu, vzhľadom na jeho lokajskú pozíciu k Igorovi Matovičovi, ale od náčelníka generálneho štábu OS SR, gen. Ing. Daniela Zmeka, ktorý priamo podlieha hlavnému veliteľovi OS SR (Zuzana Čaputová), by som očakával ostrú reakciu na takéto vyjadrenie predsedu vlády SR Igora Matoviča, pretože, ak sa voči tomu neohradí, tak potom je naša Armáda v rozklade a je tým pádom znefunkčnená, čo predstavuje naozaj vážnu situáciu! Oveľa vážnejšiu, absolútne neporovnateľnú s „vážnosťou“ vývoja „ochorenia“ na C-19 lebo vážnosť „pandémie“ (načokoľvek!) na Slovensku, ale aj inde vo svete, závisí hlavne od „objektívnych“ médií, do akej miery budú dennodenne prinášať o tejto „pliage“ hororové informácie! Takže očakávam ráznu reakciu z radov OS SR voči takýmto veľmi vážnym vyjadreniam Igora Matoviča na adresu hlavného veliteľa OS SR a jeho demoralizujúceho vplyvu na OS SR!!! Zároveň, čo nato NATO?! Najvyššiemu veleniu NATO neprekáža, že armáda jedeného z členov tejto vojenskej organizácie, je demoralizovaná – bez poriadku a disciplíny?!

Ešte sa vyjadrím, k iným včerajším udalostiam a vyjadreniam Igora Matoviča. Igor Matovič na svojej včerajšej „chodbovej“ TB o sebe konečne prezradil a priznal, že on žije „cudzí život“! Schizofrénia? Asi áno! Schizofrénia – „Jedná sa o najčastejšie a najzávažnejšie ochorenie zo skupiny psychotických duševných porúch. Chorí strácajú kontakt s realitou a počujú alebo vidia veci, ktoré nie sú skutočné. Pod vplyvom svojich predstáv potom môžu konať nezvyčajne a neprimerane.“ (Schizofrénia – HUMANITÁR (humanitar.sk) Igor Matovič priznal, že musel odísť, opustiť rokovanie vlády SR v pondelok 14.12.2020 lebo psychicky nezvládol počúvať, ako nikto nechce pochopiť, že jeho celoplošné testovanie AG testami je to naj z najlepších riešení, ako poraziť „pliagu“ – C-19!!! Vo výklade schizofrénie sa hovorí, že človek postihnutý touto chorobou sa – uzatvára do seba, prerušuje sociálne kontakty, horšie komunikuje, hovorí nesúvislo, sám pre seba, vykonáva podivné rituály, býva podráždený, stráca záujem o okolitý svet. Každé jedno z týchto, niektorých indikácií ochorenia na  schizofréniu, ja na Igorovi Matovičovi vidím, napr. sme si včera mohli všimnúť, ako sa pred samotnou jeho „chodbovou“ TB, otočil novinárom chrbtom aj s tlmočníčkou do posunkovej reči a vykonával akési „podivné rituály“ (Chodbová tlačovka Igora Matoviča – Fotogaléria – Správy – Pravda.sk) Celý obsah tejto jeho TB nebudem komentovať, toto naozaj nemá zmysel – plač, plač a zase len plač. Predsa len, jedno jeho konštatovanie ešte spomeniem. Igor Matovič celkom vážne povedal, keďže sa nenaplnila jeho vízia, jeho sen, že sa v decembri 2020, pred Vianocami neuskutočnili, ním navrhované tri kolá povinného celoplošného pretestovania „africkými“ AG testami, tak nám v najbližšej dobe na C-19 bude umierať denne stovky ľudí! Považujem toto jeho vyjadrenie za šírenie poplašnej správy – haló, nový pán GP Maroš Žilinka…! Totiž ešte nikto nepredložil serióznu vedeckú štúdiu, že ľudia ktorí umreli „na“ C-19, naozaj umreli len „vďaka“ C-19 a preto je nanajvýš zavádzajúce tvrdiť o umretí na C-19, pretože správne je s C-19, čo v slovenskom jazyku znamená, že človek mohol a pravdepodobne umrel na úplne inú chorobu a C-19 v tomto nezohrával, takmer žiadnu úlohu (preto máme dnes na Slovensku denne toľko úmrtí na C-19???!!!)

Ďalej si včera konečne aj slovenskí „novinári“ všimli Igorovu úchylku, že občas si sadne, na TB, medzi nich a tvári sa, že je jeden z nich. Už raz to urobil, ale vtedy si to „objektívne“ média nevšimli. Avšak všimol si to, vtedy ešte nepotrestaný, pre mňa naozajstný novinár Martin Daňo ( Daňo upozornil, že na tlačovke Remišovej sa Matovič „zahral“ na novinára – Hlavné správy (hlavnespravy.sk), keď na TB, vtedy ešte pravej ruky Igora Matoviča, Veroniky Remišovej, v januári 2019, jej Igor Matovič sediaci úplne vzadu medzi novinármi, položil otázku na ktorú zrejme zabudli novinári a Veronika odpovedala, ako keby ju položil niekto z prítomných novinárov!!! Nuž a včera sa Igor vrátil opäť späť do svojej niekdajšej opozičnej, bezstarostnej minulosti a počas TB besedy predstaviteľov vlády SR, po rokovaní vlády SR, si sadol medzi novinárov a tváril sa, že je jeden z nich. Nuž nebolo by na tom nič zvláštne, ak by Igor Matovič nebol súčasne aj predseda vlády a nie len „nezávislý novinár“ a keby práve neprebiehala TB o výsledku rokovania vlády SR, ktorej „náhodou“ a nanešťastie je Igor Matovič jej predseda!!!

Nuž naozaj niet čo dodať, len súhlasiť s niektorými komentármi a výzvami smerom k Igorovi Matovičovi –„Igor, je čas hodiť uterák do ringu“…!!!

Záver:

Čo sa týka Lockdawnu, tak len jedna poznámka, ak by neurobili vo vzťahu k normálnemu životu nič, urobili by tak oveľa viac, ako takýmto, ďalším zmätočným rozhodnutím!!!

Dôležité!

Bude vo štvrtok v parlamente Noc dlhých nožov? Schyľuje sa tam k nevídanému masakru právneho štátu – Hlavné správy (hlavnespravy.sk)

 

 

 

 

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.