Založ si blog

Informoval Igor Matovič svoju šéfku Angelu Merkelovú o účinkoch slovenskej atómovej bomby? !

Na Igora Matoviča z mojej strany už len tvrdo, nekompromisne, bez rúška, ale výhradne v medziach zákona!!!

V súvislosti s Matovičovou poslednou návštevou Bruselu (10.-11.12.2020) si najskôr pripomeňme jeho predošlú návštevu Bruselu, presnejšie deň – 16.10.2020. Pre Slovensko „pamätný“ to deň, ktorý by som nazval, ako „Matovičova Bruselská zrada“ (MBZ), „inak povedané“ – O nás bez nás!!! V tento, pre drvivú väčšinu občanov SR, „pamätný“ deň sa Igor Matovič „ozval“ Slovákom z Bruselu „super“ dobrou správou! Tá správa znela – parafrázujem – „…práve som si pohrkútal s mojou šéfkou Angelou a informoval som ju, že na Slovenku použijeme atómovú bombu v podobe „dobrovoľného“ povinného testovania AG testami, ktoré sú určené Billom Gatesom, pre rozvojové štáty tretieho sveta. A keďže my sme tiež rozvojový štát v rámci starých „demokratov“, „starej“ EÚ, tak pre nás musia byť tieto testy, až akýmsi nadštandardom! Zároveň som Angelu Merkelovú uistil, že ju budem o výsledkoch informovať…“

A ešte dodávam, či náhodou to nemohlo byť opačne, že nie Igor Angelu, ale Angela Igora „informovala“ že by bolo dobré a potrebné, ak by Igor spáchal na občanoch SR takýto hokus-pokus!!! ((12) Igor Matovic | Facebook) (a odmena bude sladká!)

Teraz sa vrátim k poslednej návšteve Igora Matoviča v Bruseli, minulý týždeň. Akosi som si nevšimol, žeby sa Igor stretol s Angelou medzi štyrmi očami a poinformoval ju o účinkoch jeho „jadrovej“ zbrani v podobe povinného plošného testovania občanov SR! Ako to, že ho Angela neprijala a pred celým svetom resp. minimálne pred všetkými lídrami EÚ nepochválila, že Igor ukázal celému svetu, že ak sa chce, tak sa dá! Čo sa stalo, že ho všetci nepotľapkávali po pleci a nevyjadrovali mu uznanie za tak super výkon???

Ako to, že mu nedali priestor v rámci rokovania lídrov EÚ, aby ich Igor na mimoriadnom zasadnutí poinformoval o detailoch tohto celoplošného pretestovania občanov SR na báze „dobrovoľnosti“??? Igor by im premietal všakovaké grafy, pred testovaním, po testovaní a samozrejme by ich nezabudol upozorniť, že ak nám teraz krivka pozitivity na C-19 stúpa, tak to je len preto lebo tento slovenskí nevďační národ, namiesto toho, aby mu nohy, ruky bozkával, sa nevďačne 17. novembra vybral do ulíc a preto účinok jeho atómovej zbrane proti C-19 sa tak skoro pominul!!!

Nie je potrebné teraz, aby som do detailov rozoberal tieto jeho absolútne nezmysly. Teraz chcem jasne poukázať na to, že celá EÚ mu svojim nezáujmom na jeho výsledky celoplošného testovania, dala jasne najavo, že tento spôsob, ktorý diktátorsky presadil Igor Matovič na občanoch SR je absolútne k ničomu a jediným jeho výsledkom je práve terajší prudký nárast pozitivity na C-19. Preto je podľa môjho názoru potrebné bezpodmienečne Igora Matoviča odstaviť nie len od „riadenia“ boja proti C-19, ale je potrebné jeho a aj celú jeho terajšiu vládu a terajšiu pandemickú komisiu odstaviť absolútne od všetkého a nastoliť tu zdravý sedliacký rozum!!!

A na záver jedna perlička z víkendového vyjadrenia „ministra zdravotníctva“ Mareka Krajčího, ktorá by mala otvoriť oči všetkým tým zarytým vyznávačom povinného celoplošného testovania AG testami na C-19. Marek sa totiž cez víkend nechal počuť, že občania, ktorí si nechajú vykonať v týchto dňoch AG test a ak AG test ich označí za negatívnych na C-19, tak takýto občania budú mať aspoň jeden deň istotu, že nie sú pozitívny na C-19!!! Nuž je toto normálne??? Tak už aj Marek Krajčí jasne povedal, že AG testy sú účinné v momente vykonania testu a ich platnosť je „až“ maximálne jeden (1) deň!!!

Nuž počkajme s čím nás dnes „poteší“ Igor Matovič, keď nám bude na TB oznamovať o akých sprísneniach dnes rozhodne „vláda“ SR na základe piatkového (11.12.2020) odporúčania pandemickej komisie. Podľa vyjadrenia Mareka Krajčího o účinnosti AG testov očakávam, že Igor Matovič príde s ďalšou prelomovou myšlienkou a oznámi, že testovanie bude „dobrovoľné“, celoplošné a to každých 24 hodín!!! Žiaľ opäť nebude môcť svoje predsavzatie splniť, pretože Richard Sulík je budíš k ničomu, pretože nedokáže zadovážiť nejakých slabých 16 miliónov AG testov načas a k takejto geniálnej myšlienke diktátora Igora Matoviča nebude môcť dôjsť, čo nám krivku pozitivity zdvihne do nekonečných výšin, ešte dobre, že idú Vianoce a bude sa menej testovať, čo určite pomôže sploštiť krivku pozitivity na C-19!!!

Takže ostáva len jediné múdre a zásadné riešenie – Igor Matovič odstúpte z pozície predsedu vlády SR – Naozaj už stačilo!!!

BODKA:

Igor Matovič sa po chodbách EÚ v Bruseli veselo prechádza bez rúška ((12) Facebook) a nám na Slovensku nariadil nosiť rúško už aj do postele!!! Totálny výsmech do očí všetkých občanov SR!!! To ti občan SR nevadí???

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.