Založ si blog

Z. Čaputová ? I. Matovič? – oni tu pískajú alebo je to niekto iný ? Z vonku ?

Vyzerá to tak, že na Slovensku sa dnes tancuje tak, ako Igor Matovič píska ! A to jeho pískanie je čoraz viac despotické, diktátorské a hlavne pomstychtivé !!! Igor Matovič ide vytrestať občanov SR za to, že si dovolili tú drzosť a 17.11.2020 vyšli do ulíc, aby vyjadrili svoj postoj, názor k jeho „pro“ Slovenskej činnosti. Za toto sa im ide „odvďačiť“ tým, že poveril svojho „najneposlušnejšieho“ ministra Richarda Sulíka, aby nakúpil ešte 16 miónov AG testov lebo Igor sa diktátorsky rozhodol, že do konca roka od 5.12.2020 ešte tri (adventné) víkendy celoplošne pretestuje „dobrovoľne“ občanov SR AG testami !!! A na tieto AG testy chce z našich peňazí vyhodiť von oknom ďalších približne 70 miliónov eur !!! Toto Zuzana Čaputová nevidí ? Jej nevadí, že sa takto mrhá našimi spoločnými peniazmi ? Ju nezaujíma odkiaľ Igor Matovič berie tieto nehorázne veľké sumy na zbytočnosti, keď pred voľbami a hlavne po voľbách do NR SR, kričali a stále kričia, že našli „prázdnu špajzu“ ?! Naozaj Zuzanu Čaputovú nezaujíma čo sú to za financie, kto ich bude splácať a pod. ???

Prečo Zuzana Čaputová nezapíska, aby si pozvala na konzultáciu ministra financií Eduarda Hegera a opýtala sa ho, či to je on, čo podpisuje „výdavkový“ a „príjmový“ list k týmto AG testom ? Prečo sa nezaujíma, kto podpisuje došlé faktúry za tieto AG testy a tým berie na seba zodpovednosť za správnosť a opodstatnenosť týchto faktúr ? To Zuzanu Čaputovú nezaujíma, keď nadíde deň „D“ a vyjde najavo, že všetko to bol len jeden veľký celosvetový podvod, kto bude za tieto zbytočné nákupy a mrhanie našimi peniazmi, braný na zodpovednosť ? Alebo sa povie, že tu sa uplatňuje kolektívna zodpovednosť lebo v čase obstarávania a nákupu týchto pranič riešiacich AG testov, nebol nikto proti a teda vinní sme všetci a teda niet koho potrestať ?!

Odpoveď nato, prečo sa o to Zuzana Čaputová nezaujíma, môžeme nachádzať v jej lokajskom konaní vo vzťahu k Igorovi Matovičovi. Igor Matovič na to, aby mohol s občanmi SR ešte viacej kývať, nechal si v NR SR koaličným valčiskom schváliť novelu zákona č. 355/2007 Z.z. – „O ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia…“. Tento zákon bol koaličníkmi „vylepšený“ o množstvo absurdít a bol šitý na mieru Igorových diktátorských chúťok s odôvodnením, že si to vyžiadala pandemicka situácia okolo obzvlášť „nebezpečného“ vírusu C-19. V tomto „vylepšení“ je aj taká absurdita, že odber AG testov budú môcť vykonávať doslova naše deti – kde v definícií „zdravotnícky pracovník“ sa rozumie aj žiak druhého alebo tretieho ročníka strednej zdravotníckej školy !!! Koľkože má rokov žiak druhého ročníka strednej školy ? 15? 16? Takže podľa a na pokyn Igora Matoviča, žiaci-deti nebudú chodiť do školy, ako sa patrí a sluší v normálnej vyspelej spoločnosti, ale pôjdu povinne, pod hrozbou vylúčenia zo školy, v lepšom prípade pod hrozbou zníženia známky z mravov, na ulicu do stanov pchať svojim súrodencom, rodičom, starým rodičom, známym, neznámym, špilky hlboko do nosa ! Áno, podľa novely, vraj len vtedy, keď bude nad nimi zdravotnícky dohľad. A aký to bude zdravotnícky dohľad ? Ten, čo si objednáme zo zdravotníckej humanitárnej vetvy z NATO, aký sme si objednali naposledy z Rakúska a Maďarska ??? Alebo to môžu byť aj iné štáty, ktoré sú súčasťou NATO – napr. USA, Turecko a pod.? No a tento despotický, diktátorský paškvil, si vraj Zuzana Čaputová naštudovala a následne bez problémov podpísala a tak tento zákon platí v plnej sile od 12.11.2020 !!! To znamená, že Zuzana nemá najmenšiu výhradu k novele tohto zákona, nevidí problém v tom, že sa na diktátorské účely Igora Matoviča budú zneužívať naše ešte nie dospelé deti ! To znamená, že keď teraz Igor Matovič diktátorsky vyhlási tretie, štvrte, piate celoplošné testovanie do konca roka 2020, tak Zuzana Čaputová sa ani nebude zaujímať o to, či ju opäť Matovič s Naďom neobídu a použijú na to Ozbrojené sily SR, ako tomu bolo naposledy ?! Bude spokojná, že sa opäť ľudia vyženú ako hoviadka na porážku do zimy, aby si Igor Matovič vyskúšal opäť účinnosť svojej atómovej bomby ?

Nuž ťažko čakať od lokaja, aby si naplno zapískal tou svojou píšťalkou, keď je nanajvýš pravdepodobné, že jej diktátor tú píšťalku akýmsi, nateraz pre nás záhadným spôsobom vytrhol a hodil pravdepodobne do Dunaja !

A kto ho vie, či Igor Matovič používa vlastnú píšťalku alebo píska na píšťalke, ktorú mu podarovala svojho času Angela z NSR, keď ju Igor vraj informoval o svojom zámere takto neľudský zaobchádzať s občanmi vlastného štátu, aby „vykynožil“ pliagu C-19 ? Áno, natíska sa tu takáto malá „konšpirátorska“ otázka, či to s tou Angelou nebolo naopak a nie Igor Angelu informoval, ale naopak Angela dala jasné inštrukcie Igorovi, čo je potrebné robiť, aby si ostatný svet na občanoch SR otestoval, čo všetko občania znesú, ak sa bude s nimi zaobchádzať, ako s nami zaobchádza Igor Matovič. Čo ak sme naozaj pokusnými králikmi, minimálne v rámci EÚ a ostatné „staré“ štáty EÚ chcú vidieť reakciu národa a na základe toho budú postupovať potom oni doma? Zdá sa niekomu táto otázka, ako konšpiračná alebo môže byť na nej aj kusisko pravdy ?! Odpoveď nech si dá každý sám, ešte takú slobodu máme, že si môžeme aspoň v duchu odpovedať !

Na záver by som ešte uviedol, že ihneď potom, ako sa skončí éra Zuzany Čaputovej a Igora Matoviča, ich éry sú závisle jedného od druhého – keď padne jeden, tak ide dole aj druhý, bude potrebné, aby sme na Slovensku okamžite založili samostatný Ústav pamäti národa éry Zuzany Čaputovej a Igora Matoviča ! Nesmieme dopustiť, aby sa tieto neprávosti, ktoré sa na občanoch SR páchajú počas éry diktátu Zuzany Čaputovej a Igora Matoviča, odprezentovali, ako kolektívna vina a oni z toho vyšli, ako nevinní ! Nie, na toto poníženie, na túto potupu, ktorú tu ich vinou zažívame minimálne od marca 2020, nesmieme nikdy zabudnúť a spravodlivo, na základe platných zákonov na území SR, aj v krátkej dobe potrestali ! Zároveň nové zloženie NR SR bude musieť okamžite zrušiť všetky tieto despotické, diktátorské zákony a ich novely!!! Lebo víťazmi budúcich PV budú len tie politické subjekty, ktoré budú mať toto vo svojom programe až na prvom mieste ! No a následne sa budeme musieť, ako celá slovenská spoločnosť zamyslieť nad tým, čo s tými médiami, čo nás dennodenne klamú, zavádzajú, strašia a nami manipulujú ! Áno, budeme musieť dať občanom do popredia tie média, ktoré sú dnes označované nie ako alternatívne, ale jednoznačne ako konšpiračné a pritom najkonšpiračnejšími sú práve dnes tie, ktoré sa prezentujú ako mienkotvorné na čele (bohužiaľ) s RTVS !!! Áno, toto nás čaká ihneď po tom, čo sa skončí éra despotizmu, diktátorstva, zahraničného lokajstva na čele so Zuzanou Čaputovou a Igorom Matovičom!

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.