Založ si blog

Čo odkáže Z. Čaputová Matovičovým zdravotníckym „psom“ ? A zachová sa už konečne, ako hlava štátu a hlavná veliteľka OS SR ? ! Odvolá z Matovičovej akcie jedine jej podliehajúce OS SR ? !

V úvode je potrebné vysvetliť pojem zdravotnícky „psi“. Na včerajšej mimoriadne dôležitej TB Slovenskej lekárskej komory (SLK) k nastávajúcemu celoplošnému testovaniu pofidernými antigénovými testami na C-19, jej prezident MUDr. Marian Kollár povedal, okrem iných závažných informácií, jasne aj toto – „pán premiér, kto vám to poradil ? Kto rozhodol, že toto je to, čo Slovensko potrebuje ? Okrem toho, to sme počuli x-krát, že budeme prví! My nechceme byť prví, my chceme byť úspešní!…, …doteraz som odpoveď nedostal!“ Ďalej hovorí – „…Kocúrkovo je slabý výraz. Viete nám to pripadá tak, že teraz nás, teraz nás veľmi potrebujú, teraz sme už aj hrdinovia. Pred dvomi tromi mesiacmi pán premiér nám nevedel prísť na meno! Lekári neboli „vôbec“ v prvej línií, preto si nezaslúžia ani odmenu.“ A teraz to najhlavnejšie, najšokovanejšie, čo zaznelo z úst MUDr. Mariana Kollára, keď sa ho novinári pýtali nato, či na Ústrednom krízovom štábe (ÚKŠ) naznačil Igorovi Matovičovi, že plošné testovanie nemá opodstatnenie a že je takto realizované úplne zbytočné, Kollár odpovedá – „Prepáčte ja som to nenaznačil. Ja som to povedal na poslednom ÚKŠ úplne otvorene ! Úplne otvorene ! Reakcia bola, čo mňa veľmi prekvapilo – „Vy sa starajte o to, aby tam došlo 20 000 lekárov!“, zdravotníkov, dobre aby som, nie lekárov…, …tak toto bola asi tá odborná „diskusia“…, …keď sme sa pýtali na ochranné prostriedky, tak tam už padla úplne kosa na kameň, že čo my pýtame sa vôbec na ochranné prostriedky, veď my, našou povinnosťou je, aby sme ich mali zabezpečené. Zabezpečené na 30 dní dopredu. Musím povedať, že ma to prekvapilo lebo tá tónina toho hlasu, to nebolo oznámenie, to bola výčitka. To bola dôrazná výčitka, že to nás ani nemá zaujímať, pretože my máme nejaké povinnosti…, …a tento štát vám povie – „VAŠOU PSOU POVINNOSŤOU je, ak chcete liečiť ľudí a ostať pri tom pacientovi, dokonca padli aj iné poznámky, že zdravotníci, aby si doniesli ochranné prostriedky na testovanie…“ A tak ďalej, kto má záujem môže si to v plnom znení vypočuť a urobiť si vlastný názor – https://www.ta3.com/clanok/1195602/tb-slovenskej-lekarskej-komory-pred-celoplosnym-testovanim.html.

Na to prišla diktátorská reakcia Igora Matoviča, ktorú nateraz nemá význam, vzhľadom na jeho mentálny a emocionálny stav rozoberať, kde Mariana Kollára označil za Bludára !!!

Tu sa zameriam na Zuzanu Čaputovú. Čo urobila Zuzana Čaputová ? Ak si niekto myslí, že po tak závažných informáciách, ktoré zazneli z úst prezidenta SLK Mariana Kollára, si práve tohto zdravotníckeho „psa“ a „bludára“ ihneď pozve do „svojho“ paláca a dopodrobna sa nechá informovať o tom, čo povedal na ich TB, tak sa škaredo mýli ! Zuzana Čaputová zdvihla telefón a zavolala iným zdravotníckym „psom“ a „bludárom“ a to nie slovenským, ale rovno českým, aby sa, ako informuje o tom na svojom FB profile, prezvedela, akými problémami sa boria naši bratia zdravotnícki „psi“ a „bludári“ v Českej republike. Chápe tomu niekto ? Ja nie ! Tak Zuzana Čaputová má plné ústa toho, že „máme počúvať názory odborníkov“, že „máme robiť len tie správne rozhodnutia“, že „máme robiť premyslené rozhodnutia“, že „veci musíme komunikovať zrozumiteľne a cielene“ a že, a že…! Prečo najskôr nezavolá, ako prvých  slovenských riaditeľov najvyťaženejších nemocníc, ale má zámer im zavolať až potom, ako sa oboznámi so situáciou v nemocniciach v ČR ? Prečo Zuzana Čaputová v tak vážnej situácií, do ktorej Igor Matovič ženie obyvateľov SR, pod vyhrážaním sa prísnych represií a pokút, ak sa nezúčastnia na jeho nezmyselnom a nič riešiacom celoplošnom testovaní, nezmení svoju všeobecnú rétoriku presne takto – „Igor Matovič má počúvať názory odborníkov“, „Igor Matovič má robiť len tie správne rozhodnutia“, Igor Matovič má robiť premyslené rozhodnutia“, „Igor Matovič musí veci komunikovať zrozumiteľne a cielene“ !!! Ak Zuzana Čaputová pri týchto vyjadreniach používa výrazový prostriedok – „musíme“, tak potom tým celkom jasne myslí aj seba ! Uvedomuje si to vôbec ? V čase, keď vládla ešte predošlá vládna garnitúra, tak keď Zuzana Čaputová poukazovala na nedostatky predošlej vládnej garnitúry, tak buď ich oslovovala menom „…Robert Fico by mal…“, „Peter Pellegrini by mal…“ resp. – „…vláda by mala…“ Dnes hovorí v neurčitku a hlavne v množnom čísle !!!

Tak potom je namieste sa domnievať a klásť si oprávnenú otázku, či aj ju Igor Matovič nedrží v šachu, že aj na ňu niečo má ! Veď si pamätáme, že nominantom Igora Matoviča na prezidenta SR bol Robert Mistrík a ešte 13. februára 2019 Igor Matovič jasne hovorí, že Robert Mistrík má nato, aby porazil Maroša Šefčoviča ! Potom sa začala hra medzi Mistríkom a Čaputovou o preťahovanie, kto má viac preferencií v „objektívnych“ prieskumoch verejnej mienky, a kto sa v čí prospech vzdá ! Všetci si túto frašku veľmi dobre pamätáme, až nakoniec Igor Matovič ustúpil lebo vtedy ešte nikto neveril „bludárom“, že Matovič by mohol vyhrať PV 2020 ! Ale nevieme podmienky zo zákulisia tejto špinavej hry na kandidáta do prezidentských volieb, za akých bol Igor Matovič ochotný ustúpiť od presadzovania, aby sa prezidentských volieb zúčastnil aj jeho kandidát Robert Mistrík. A dnes pravdepodobne musí Zuzana Čaputová tieto podmienky voči Igorovi Matovičovi napĺňať a plniť !!! Zdá sa vám takáto moja konštrukcia nepravdepodobná ? Nuž mne až tak nie ! Ak si uvedomíme, že Zuzane Čaputovej neprekáža ani to, že hlavným veliteľom OS SR nie je dnes ona, ale samozvaný „hlavný veliteľ“ Igor Matovič a jej úloha je v tomto podľa neho len a výlučne ceremoniálna ! Zuzana Čaputová na základe informácií, ktoré odzneli na TB SLK, by mala postupovať rovnako, ako samotný Marian Kollár, ktorý oznámil, že opúšťa Matovičov krízový štáb a mala by jedným lusknutím prstov, ako hlavná veliteľka OS SR okamžitým rozkazom stiahnuť armádu SR z tejto celoplošnej nezmyselnej akcie a vojaci by si mali predovšetkým v týchto ťažkých kovidových dňoch plniť úplne iné úlohy – zabezpečenie našich hraníc, ešte s väčším dôrazom sa zamerať na nácvik bojaschopností atď. A nie sa hrať na koordinátorov, zdravotníkov, smetiarov, tak ako im to Igor Matovič prostredníctvom Naďa a gen. Zmeka nariadil !!! Lebo armáda každého štátu má byť v zbrani, pripravená chrániť svoju vlasť ! Veď si uvedomme, že Igor Matovič odzbrojil 8000 príslušníkov našej armády ! Videl niekto, žeby vojaci pri zabezpečovaní „bojovej“ úlohy, ktorú im nariadil ich terajší „hlavný veliteľ“ mali pri sebe zbraň/ne ?! Veď oni na minimálne dva dni stratili bojaschopnosť resp. im bola znemožnená ! To vrchná veliteľka OS SR Zuzana Čaputová nevidí, že jej podliehajúca armáda nie je v plnej bojovej a obrannej pohotovosti v zbrani, ale že sú absolútne neboja schopný ???!!! Niečo neuveriteľné a absolútne neprípustné !

Záver tohto článku je jednoznačný. Zuzana Čaputová, ako najvyšší ústavný činiteľ SR by mala okamžite v RTVS, urobiť štátnické, nadmieru závažné prehlásenie k Slovákom a všetkým občanom SR v zmysle, že vyzýva Igora Matoviča a jeho vládu, aby s okamžitou platnosťou odvolali povinné celoplošné testovanie a ponechali to na naozajstnej dobrovoľnosti obyvateľov SR, či sa takéhoto otestovania chcú zúčastniť, bez akých koľvek podmienok a trestov, keď sa do toho investovalo tak veľa. Áno ak ľudia chcú, tak nech idú na „bezplatné“ otestovanie sa – je to len a len na nich! Bez „udeľovania“ pochybných negatívnych certifikátov, ktoré nemajú žiadnu právnu opodstatnenosť – obyčajný papier nemôže a nesmie nahradiť zdravotnú dokumentáciu a už vôbec to nie je doklad, ktorý by nám občanom SR určoval akú máme diagnózu – „chorý na C-19“ !!! Diagnózu môže určiť jedine ošetrujúci lekár, aj to výhradne a jedine na základe iných potrebných vyšetrení a nie len tak kvapnutím istej tekutiny, na istú výterovú vzorku !!!

Zároveň by Zuzana Čaputová mala rázne oznámiť, že velenie OS SR preberá do svojich rúk a od teraz všetko čo v tejto celoplošnej maškaráde ASR bude vykonávať, bude jednoznačne len na jej príkaz, rozkaz resp. s jej vedomím a súhlasom !!! Ak je akcia už rozbehnutá, tak prosím, nech príslušníci ASR vypomáhajú v rámci svojich možností, ale len tak a v takom rozsahu, aby počas týchto dvoch dní nebola narušená bezpečnosť štátu. Zároveň je potrebné jednoznačne vyhlásiť, že testovanie je nadmieru dobrovoľné, maximálne vysoko odporúčané, ale bez akýchkoľvek PODMIENOK, TRESTOV a REPRESIÍ pre tých, čo sa ho slobodne nezúčastnia !!! Žiaden povinný papier na vstup do obchodu a už vôbec nie, ako podmienka nastúpenia zdravého občana SR do práce, na výkon svojich pracovných povinností !!!

Takže ZUZANA ČAPUTOVÁ ste na rade ! Dnes už len vy ! Ak sa k veci nepostavíte, tak ako to odporúčam vyššie v texte, tak sa stávate spoluzodpovedná za všetko, čo bude nasledovať DEŇ PO !!!

Záver :

Len jedná absurdita, ktorá nastane, ak všetko ostane tak, ako naplánoval a nariadil diktátor Igor Matovič : – testovanie v rodine označí manžela za pozitívneho a ide do povinnej 10 dňovej domácej karantény. Manželka dostane certifikát o negativite na C-19, ale keďže žije v spoločnej domácnosti so svojim manželom (čo je vo väčšine prípadov normálnych rodín, Igor Matovič a Zuzana Čaputová absolútna normálnosť), tak sa aj na ňu vzťahuje povinná 10 dňová domáca karanténa (domáce väzenie). Manželka a manžel síce boli testovaní na jednom odbernom mieste, ale v inom čase. To znamená, že ak bola manželka na testovanie pred manželom a obdŕžala certifikát o negativite, tak ho utekala s radosťou ukázať všetkým doma. Následne príde domov smutný manžel a oznámi, že je pozitívny a teda musia všetci ostať nasledujúcich desať dní v domácom väzení ! No a teraz sa pýtam, aké príde komando k ním domov, aby jeho manželke odobrali certifikát o jej negativite ? Prídu policajti – kukláči, prídu príslušníci OS SR, prídu samotný zdravotníci ? Kto vlastne príde a jeho manželke nasilu odoberie tú vysnívanú, vymodlenú vstupenku do „slobodného“ života v núdzovom stave ! Aha ! Už viem ! Manželka sa zachová presne podľa inštrukcií Igora Matoviča a pritakávajúcej Zuzany Čaputovej – manželka pozitívneho manžela „buďte, buďme zodpovedný, veď inštrukcie sú zrozumiteľné!“, či NIE ?! A ak zapisujúci personál na odbernom mieste zistí, že sa prišla testovať manželka, už predtým pozitívne testovaného manžela, bude vôbec pripustená na testovanie ? Veď už jej to môže byť jedno, aký bude maž výsledok ! Veď aj keby bola negatívna, aj tak musí ostať s manželom a celou rodinou v domácom väzení 10 dní a následne ešte raz ísť na pretestovanie !!!

Toto vážení občania Slovenskej republiky nie je Kocúrkovo, toto je dnešná realita násobne kocúrkovského Slovenského štátu !!! Ale veď toto sme „chceli“, či NIE ?! Za mňa jednoznačné a absolútne – NIE !!! A nemienim sa s tým zmieriť, ani sa tomu dobrovoľne podriadi

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.