Založ si blog

Matovičova goebbelsovská manipulácia s „presnými“ Covid číslami !

Paul Joseph Goebbels, bol v Hitlerovej nacistickej vláde ríšsky minister pre ľudovú osvetu a propagandu a bez akejkoľvek pochybnosti, bol aj jeden z najzákernejších Hitlerových vojnových zločincov ! Jeho najznámejšie výroky sú – „Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou“, „Verím len tým štatistikám, ktoré som sám sfalšoval“.

V žiadnom prípade tu nejde o propagáciu tohto zvrhlého nacistického zločinca a ani o porovnanie Matoviča s Geobbelsom, to teda nie ! Len chcem poukázať na praktiky Igora Matoviča, keď sa jedna z jeho strany o prezentáciu „alarmujúcich“ čísel ohľadne vývoja nakazenosti (pozitivitu) nášho slovenského obyvateľstva na C-19. Môj názor je ten, že ak Igor Matovič nepripustí žiadny protiargument, k jeho tvrdeniam o C-19, ak nedovolí verejnú diskusiu (napr. v RTVS) rôznych názorov celkom zreteľne podložených vedeckými podkladmi a presadzuje, aby z médií sme sa dozvedali len ten jeden „správny“ názor, len tu jednu, jedinú „správnu“ pravdu o C-19, tak to nemôžem nazvať inak ako PROPAGANDA !!! A ak sa občanom podsúvajú nepresné čísla, manipuluje sa  nimi, ako to diktátorovi, manipulátorovi vyhovuje a sa to stokrát opakuje, tak potom tu platí výrok z úvodu článku, že „stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou „! A presne toto tu robí Igor Matovič. Média to do nekonečná omieľajú a nemierne mu v tejto geobbelsovine pomáhajú ! Vysvetlím tento môj názor a postoj.

Začala so sa vo veľkom testovať. Denne okolo 10 000 testovaných ! Pýtam sa, kto sú tí ľudia, odkiaľ sa denne berie takéto množstvo ? Robia to dobrovoľne alebo ich niekto k tomu núti ?! Nuž podľa všetkého sú medzi nimi aj dobrovoľníci, aj keď nemajú žiadne príznaky, ale strach, ktorý v nich vyvolal Igor svojou nepríčetnosťou v otázke C-19, ich prinútil k takémuto, pre mňa nepochopiteľnému kroku. (už som to raz napísal, ja sa dobrovoľne nenechám testovať ani na C-19, a ani na nič iné ! A možno práve to, že som nebol už minimálne 20 rokov u lekára som zdravý !!!). Ani si neuvedomujú ako škodia sebe, svojim blízkym, svojmu okoliu …prečo ? Nuž preto, že ak im „presný“ C-19 test „potvrdí“, že sú pozitívny na C-19, bez ohľadu nato, že sa cítia zdraví ako rybička, okamžite musia ísť do karantény ich blízki, všetci tí s ktorými sa v poslednom období stretávali, nastávajú problémy ich detí v škole, na ich pracovisku atď. atď.

No a potom tými testovanými môžu byť tí, ktorých k tomu prinútil štát (povinné testovanie napr. zdravotný personál – a potom aj celkom zdravý zdravotný personál, ale s C-19 v nosohltane, musí sedieť doma aj keby mohli s rúškom na tvári pracovať ďalej, čoho následkom je to avizované kolabovanie zdravotného systému…!!!) proti ich vôli, ale tu si človeče nepomôžeš lebo v „demokracií“ pre blaho Igora a spol. je to dovolené !

Ďalšími takýmito do počtu testovaných sú tí, od ktorých to „v súlade“ so zákonom vyžaduje zamestnávateľ ! A opäť človiečik slovenský obyčajný prostý, buď tíško lebo ak sa nepodvolíš, rázom si „demokratický“ na ulici !

No medzi tými testovanými predsa nemôžucýbaž aj tí, čo prichádzajú z iných štátov Európy a sveta lebo aj tam čert nespí, pardon C-19 nespí a šarapatí !!!

No a teraz prichádza na scénu narcis urazený, Igor Matovič a začne svoju prednášku o počte budúcich pozitívnych – o týždeň 500, následne 800, čoskoro presiahneme 1000, na Slovensku behá na „slobode“ možno aj 200 000 infikovaných na C-19, a nielenže oni o tom nevedia, ale ani samotný Igor to akosi nevie zistiť a to ho zožiera snáď najviac atď. atď.

Igor sa postaví bohorovne pred kamery a povie  „…za včerajšok máme rekord v počte zistených infikovaných…“, ale už nedopovie z akého množstva testovaných a už vôbec nepovie, koľkýže z tohto nového rekordu prejavovali príznaky nejakého respiračného ochorenia a koľkí boli testovaní opakovane a stále sú pozitívny…nepovie či náhodou títo na C-19 nie sú zároveň pozitívni aj na starú známu chrípku a že nevie s istotou povedať čí sú výhradne pozitívni na C-19 alebo len na korona vírus už dávno známej a liečiteľnej chrípky ! A už vôbec od manipulátora čísel neočakávajte, aby sa len okrajovo dotkol, koľkýže to sa za uplynulý deň z tejto „pliagy“ „vyliečili“ (preto v úvodzovkách lebo vakcína je ešte v inej galaxií, niekoľko svetelných rokov od planéty zem a účinný liek tiež nemáme!) No a keď mu nevyhovuje porovnanie s predošlým dňom, tak porovnáva napr. štvrtok tohto týždňa so štvrtkom s predošlého týždňa a možno očakávať, že ak mu jeho strašenie a manipulácia číslami nebude vyhovovať v porovnaniach po sebe idúcich dní, týždňov, tak prejde na porovnávanie medzimesačné, medzi kvartálne, medzi ročné, medzi storočiami, medzi tisícročiami, až sa Igor dostane do bodu veľkého tresku, kedy podľa vedcov vznikol vesmír a Igor bude v koncoch !

Dám konkrétny príklad. Igor Matovič na svojom FB profile vo štvrtok (15.10.2020), „zhodou“ okolnosti práve v deň, keď začali platiť, celkom zreteľne, neadekvátne situácií s C-19, protiepidemiologické opatrenia, takto vyplakával – „…Dva rekordy: 1 929 ľudí pri 12 502 testoch, to je naďalej dramatický rast – 63% voči minulému týždňu.“

Teda jeden rekord v počte pozitívnych a ten druhý v počte testovaných ! Takže porovnával, aký bol stav pred týždňom – 8.8.2020 (štvrtok) tu bola situácia 1085 pozitívnych pri 9518 testoch. Z uvedeného porovnania vychádza, že za uvedené porovnávané dni sa vykonalo o 2984 testov viacej a pribudlo o 844 pozitívnych viacej. Všelijako počítam, ale 63 % nárastu sa neviem z týchto čísel dopočítať… !

Oveľa závažnejšia informácia o manipulácií s číslami a obyvateľmi SR predovšetkým, Igorom Matovičom  je to, že absolútne obchádza čísla, rekordy „vyliečených“, teda tých u ktorých C-19 záhadne zmizol a uvádzajú sa v štatistickej kolónke na oficiálnej web stránke www.korona.gov.sk , ako  vyliečený !!! Samozrejme, že tieto rekordy si nevšímajú ani „objektívne“ „mienkotvorné“ manipulatívne média, média, ktoré tiež nehoráznym spôsobom manipulujú verejnú mienku !

Opäť budem čerpať údaje z korona.gov.sk a uvádzam tento príklad o rekordoch v počte „vyliečených“ lepšie povedané, tých čo „obzvlášť“ nebezpečný vírus C-19 prekonali sami, vlastnou imunitou a nijakými medikamentami resp. „liečivami“, ba ani zázrakom  !

Tak sa nato pozrime, čo Igor Matovič (aj média) zámerne obchádzajú resp. nijako nekomentujú veľkými vyhláseniami a veľkými titulkami na titulných stránkach svojich denníkov resp. hlavných spravodajských, večerných relácií. Ak Igor a média láskavo dovolia, urobím to za nich.

V nedeľu 4.10.2020 bolo uverejnené, že za sobotu 3.10.2020 sa „vyliečilo“ ďalších 37 pred tím „chorých“ na C-19 lebo boli pozitívne testovaný. Presne o týždeň neskôr máme v počte „vyliečených“ tieto štatistické ukazovatele – v nedeľu 11.10.2020 bolo uverejnené, že za sobotu 10.10.2020 sa z C-19 „vyliečilo“ 400 (!) pred tým „chorých“ a pozitívne testovaných na C-19 ! Pýtam sa Igora Matoviča a médií, toto číslo nie je rekord ? Toto číslo nestojí za samostatnú tlačovú besedu ? Nie ? Prečo ? Nehodí sa do scenára Núdzového stavu a držania ľudí na uzde a v poslušnosti ?! A Igor, ak je taký výborný v počtoch, nech vypočíta, o aký percentuálny nárast v počte „vyliečených“ sa jedná ak porovná sobotu 3.10.2020 so sobotou 10.10.2020 ?! Mne to podľa môjho prepočtu aj podľa prepočítavacej kalkulačky vychádza, že sa jedná o 981,08 % nárast v počte „vyliečených“ !!! Tak je toto možné považovať za rekordný nárast „vyliečených“ alebo nie ?! (kalkulačka – https://www.hackmath.net/sk/kalkulacka/vypocet-percent)

Nuž čísla sa oklamať nedajú, ba ani počty, ale dá sa s nimi veľmi cielene  a manipulatívne zaobchádzať, narábať a to presne tak, ako to v tomto prípade, diktátor Igor potrebuje a ako to vyhovuje jeho neodolateľnej chuti ľuďmi manipulovať a držať ich v strachu a panike pred veľmi „nebezpečným“ C-19!!!

Avšak tu dávam Igorovi Matovičovi do pozornosti ešte jedno naozaj veľmi dôležité číslo/čísla z oficiálnej web stránky korona.gov.sk – k 16.10.2020 (od marca 2020) bolo u nás v SR, spolu pozitívne testovaných na C-19 26300 osôb, v štatistike sa uvádza že na/s C-19 umrelo 71 osôb, to v percentuálnom vyjadrení znamená, že smrtnosť na/s C-19 je na Slovensku 0,27 % !!! Toto sú množstva, ktoré v smrtnosti robia z C-19 medicínsku situáciu, aby sme hovorili o pandémii resp. veľmi vážnom epidemiologickom stave ?

A ak sa budeme s číslami hrať ďalej, tak podľa tej istej štatistiky bolo od marca 2020 do 16.10.2020 testovaných na C-19 v SR 594 245 osôb z toho 26 300 osôb z pozitívnym výsledkom(nie chorých na C-19!) čo znamená, že pozitívne testovaných na C-19, teda tých u ktorých bol zistený C-19 (väčšinou bezpríznakových!) to predstavuje 4,43 % ! A keby sme chceli byť maximálne geobbelsovky, tak z toho celkového počtu testovaných na C-19 (594245) umrelo na/s C-19 71 osôb, čo predstavuje 0,01 % !!! A toto číslo o čom hovorí, kde v Igorových štatistikách by zaujalo miesto ? Áno, celkom oprávnene v štatistike idiotských čísel vo vzťahu k závažnosti C-19! Len som chcel poukázať na to, že Igor Matovič manipulatívne a propagandisticky zaobchádza s číslami vo vzťahu k C-19, presne tak, ako to jeho diktátorskej, narcisticko-urážlivej povahe vyhovuje ! A tu potom čosi nebude v poriadku s jeho mentálnym a duševným stavom ! O emocionálnom stave Igora Matoviča už nie je potrebné viac písať !

No a neodpustím si na záver, aby som všetkým rúškafilom a hlavne Igorovi Matovičovi a celému jeho epidemiologickému rúškokonzíliu nedal do pozornosti článok nemeckej neurologičky Margarety Griesz-Brissonovej, kde okrem iného píše aj tieto závažne vety – „Opätovné dýchanie vlastného vydýchnutého vzduchu bez pochýb vytvára kyslíkový deficit a záplavu tela oxidom uhličitým“, „Vy si možno myslíte, že časom ste si na nosenie rúška a opätovné vdychovanie vlastného vzduchu zvykli. V skutočnosti sa degeneratívne procesy vo vašom mozgu postupne s prebiehajúcim chronickým nedostatkom kyslíka zväčšujú.“, „Ďalší problém je, že vaše nervové bunky v mozgu sa nedokážu normálne deliť. Takže, aj keď nám naše vlády dovolia o pár mesiacov zložiť rúška a znova voľne dýchať, stratené nervové bunky sa už nikdy neobnovia. Čo je raz preč, je navždy preč.“, „Neexistuje žiadna opodstatnená lekárska výnimka pre nosenie rúšok, pretože nedostatok kyslíka je nebezpečný pre každý mozog. Musí byť na slobodnom rozhodnutí každého človeka, či chce nosiť rúška, ktoré sú absolútne neefektívne pri ich ochrane pred vírusom.“, „Deti a adolescenti majú extrémne aktívny a adaptabilný imunitný systém a potrebujú neustály kontakt s mikróbmi Zeme.“, „Oberať detí a mladých ľudí o kyslík, alebo akokoľvek im brániť vo voľnom dýchaní, je nielen nebezpečné pre ich zdravie, ale je to doslova kriminálne.“, „Ja viem, aký škodlivý dokáže byť nedostatok kyslíka pre mozog. Kardiológ vie, aký škodlivý je pre srdce, pneumológ vie, aký škodlivý je pre pľúca. Nedostatok kyslíka poškodzuje každý orgán!“ atď. atď. Najpodstatnejšie vyjadrenie tejto doktorky som si nechal na záver, Margaret píše s plnou vážnosťou – „Ja rúško nenosím, pretože potrebujem, aby môj mozog myslel. Keď ošetrujem svojich pacientov, chcem mať jasnú myseľ a nie byť v stave anestézie vyvolanej oxidom uhličitým.“ a „Kde sú naše zdravotnícke úrady, naše zdravotné poisťovne, naše lekárske združenia? To naozaj má človek alebo jeho lekár dokazovať, že nedostatok kyslíka ľuďom škodí? Aký druh medicíny tí naši lekári a lekárske združenia vlastne reprezentujú? Kto je zodpovedný za tieto zločiny? Tí, ktorí toto nariaďujú? Tí, ktorí dovolia, aby sa tak činilo a zúčastňujú sa toho? Alebo tí, ktorí tomu nebránia?“ (https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/16/ruska-mozu-sposobit-nedostatok-kyslika-co-zas-moze-trvale-poskodit-mozog-hlavne-u-deti/)

Tak ako Igor Matovič, kam by ste zaradili tento vysokoodborný článok o nosení rúška a jeho nebezpečnosti pre náš organizmus ? Ja viem, určite medzi mudrosráčov, bláznov, dilinov…

A viete kam zaraďujem ja vás ? Áno, podľa obsahu článku, presne tam…!!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.