Založ si blog

Naše deti majú zachrániť politický zadok Igora Matoviča a SR od „pandémie“ COVID-19 !

Zajtra ráno sa naše deti vyberú do škôl, aby opäť po dlhšom čase zasadli do školských lavíc v novom školskom roku 2020/2021.

Normálne by som im aj závidel, v dobrom slova zmysle, lebo ja som takto, ako prváčik putoval do školských lavíc v školskom roku 1972/1973 a opúšťal som ich, ako promovaný inžinier v školskom roku 1989/1990. Samozrejme, že som nebol „večný študent“, lebo v rokoch 1983 až 1985 som pracoval a následne prišlo na rad denné štúdium na VŠ. Ale to dnes nie je podstata môjho článku. Ja dnes našim deťom nielen že nezávidím, ale ich doslova ľutujem !

Igor Matovič si zobral naše deti za rukojemníkov v tom zmysle, že naše deti, keď budú prvé dva týždne povinne nosiť rúška výhradne v objektoch škôl, tak SR sa vyhne korona katastrofe ! Niečo neuveriteľné ! Toto by si voči našim deťom nedovolil žiadny zo súdruhov spred novembra 1989. Deti a poctivo pracujúci ľud, boli aj pre súdruhov posvätní !!!

Čo je na tomto nezmyselnom epidemiologickom opatrení logické a rozumné ?! No NIČ ! Ale zhola, že NIČ ! Tak deti sa pred začiatkom vyučovania, pred objektmi škôl môžu stretávať v ľubovoľnom počte a bez rúška, koľko chcú, to isté po vyučovaní a tu sa navzájom nemôžu „nakaziť“ „nebezpečným“ COVID-19, ale ako náhle sa ocitnú v školskom objekte, zaúčinkuje neviditeľná sila a ak by náhodou niekto z nich nemal rúško resp. by ho mal „na pol žrde“ (pod nosom), tak sú okamžite všetci ohrození na zdraví a živote !!!

Toto je niečo tak nebezpečné, aby sme naše deti vystavovali takejto demagógii, strašeniu, ale hlavne manipulácií ! Ba dokonca v jednom „mienkotvornom“ médiu (SME  – https://domov.sme.sk/c/22477258/ucitelka-strazovska-ak-ziak-nema-rusko-upozorni-ho-aj-spoluziak.html) sa objavil veľmi nebezpečný článok, ktorý hovorí o tom, že medzi jednotlivými žiakmi v škole môže a pravdepodobne aj dôjde k šikane, ba možno aj k fyzickému ataku, kvôli noseniu či nenoseniu rúška ! V tomto článku, istá učiteľka p. Strážovská (ZŠ v Bratislave) sa vyjadruje aj takto – „Keď vidíme, že nejaké dieťa rúško nemá, tak ho upozorníme. Ale ani v júni s tým nebol problém. Deti sa aj navzájom sledujú a povedia si…“ No povedzte zdravo zmýšľajúci rodičia, je toto normálne ?! Tak oni z našich detí idú urobiť špehov a donášačov ! Áno ja to presne takto vnímam ! Toto sa v socialistickej škole nedialo, aby sa žiaci navzájom kvôli nejakej štátom nariadenej veci sledovali, špehovali a navzájom na seba donášali ! Ja som niečo také nikdy v detstve nezažil a že som teda chodil do veľkej mestskej školy, keď sme chodievali na dve smeny (ráno, poobede) a jeden ročník na ZDŠ, mal triedy od „A“ až po „F“ a z uvedeného dôvodu sme sa ani navzájom všetci nepoznali.

Napr. v našej domácnosti sme už od začiatku, teda niekde od marca tohto roku nevykonávali žiadne mimoriadne epidemiologické opatrenia. Všetko u nás fungovalo a stále funguje, ako pred „korona krízou“. Dodržiavanie bežnej hygieny (umytie rúk po použití toalety, po návrate z vonku a pod.) bolo, je a vždy u nás bude samozrejmosťou, snažiť sa zdravo stravovať a mať čo najviac pohybu na čerstvom vzduchu, na slniečku a budovať si prirodzenú imunitu svojho organizmu. U nás sa z rúška nerobil „zázrak“ ja som ho vlastne vôbec nenosil a ostatná rodina len tam, kde to bolo povinné, lebo ak náhodou nemáte niekde rúško, tak ste okamžite označený za nebodaj vraha !!! A kto ho vie, možno aj niekto z nás prekonal tento „diablov“ vírus a ani o tom nevieme resp. sme to nijako nepocítili. A poviem na plné ústa, nikdy by som sa dobrovoľne nedal testovať na tento „nebezpečný“ vírus a nikdy ani ja, ani všetka moja blízka rodina, by sme si sami od seba, z vlastnej iniciatívy nenechali strkať vatové špilky hlboko do nosa a hrdla ! NIKDY !!!

Igor Matovič si opäť ide niečo dokazovať a po dvoch týždňoch urobí ďalšiu zo svojich infantilných tlačoviek a oznámi celému Slovensku, že vďaka opätovným epidemiologickým proti koronavírusovím opatreniam, ktoré si odniesli v najväčšej miere naše deti !, sme v boji proti „zákernému“ COVID-19 na čele Európy, sveta, galaxie a všetkých priľahlých paralelných vesmírov. Veď si už konečne uvedomme, že vírus tu síce je, ale jeho škodlivosť nie je taká alarmujúca, ako sa prezentuje. Áno aj ja som v počiatkoch vnímal správy o novom víruse s istým rešpektom, ale tento pominul u mňa v plnom rozsahu ihneď potom, ako sa objavila prvá správa o prvom „vyliečenom“ (kto a čo ho vyliečilo, keď ešte ani dnes po 10 mesiacoch nie je oficiálna vakcína či liek ?!) človekovi ! Neskôr sa rétorika médií a politikov zmenila z vyliečených na tých, čo túto „zákernú“ chorobu prekonali a pod. zmiernenie výrazov. Ja sa dnes pýtam, prečo si Igor Matovič nepozve do haly v Trnave, kde oslavoval v noci svoje volebne víťazstvo, všetkých tých, do dnes na Slovensku „vyliečených“ (okolo 2500!) „pacientov“ na COVID-19 a neopýta sa ich na zázračnú medicínu, čo ich z toho dostala a prečo sa ich neopýta, aký to malo u nich priebeh a či by sa dali testovať, ak by nebola takáto hystéria okolo toho vyvolávaná a stále udržiavaná na najvyššom stupni paniky ?! A následne by mal urobiť pred celým Slovenskom a pred celým svetom tlačovú besedu, kde by oznámil výsledok tohto jeho smelého stretnutia, samozrejme bez rúška a mohol by byť prvým predsedom vlády na svete, ktorý by oznámil, že na Slovensku sa COVID-19 vyskytuje, bude už navždy vyskytovať, ale pre bežného zdravého jedinca (99% populácie) nepredstavuje väčšie riziko, ako bežná chrípka. Lebo ako vieme „bežná“ chrípka sa sama od seba nevylieči, ale je potrebné si naordinovať minimálne acylpyrín !!! A smelo prehlási, že SR upúšťa od akýchkoľvek epidemiologických nadštandardných opatrení (povinné rúška – lebo toto je asi jediné opatrenie, ktoré nás zachráni aj od pádu meteoritu na naše územie!) a zotrváva, nástojí na dodržiavaní bežných hygienických štandardoch pre všetkých občanov SR a to bez výnimky !!! Teda bežná klasická hygiena, pravidelné umývanie sa, udržiavanie svojich príbytkoch v čistote a pod.

Záver je jediný.

Igor Matovič, manipulátor, diktátor musí skončiť na pozícií predsedu vlády SR čo najskôr, bezodkladne tzn. ihneď !

Možno to naše deti tie dva týždne vydržia, ale garantujem Igorovi Matovičovi, že potom to už bude pre neho úplne iná „pesnička“ !!! Pretože Igor Matovič – hra sa skončila !!! Na rad prichádzajú všetky demokratické a našim zákonom dovolené nátlakové akcie, aby ste na poste premiéra SR skončili tak rýchlo, ako je to len možné ! Ostatne vy si to aj uvedomujete lebo ste sa v tomto zmysle vyjadrili aj pri vašom infantilnom slávnostnom prejave pri príležitosti 76 výročia SNP, kde ste povedali, že na takomto podujatí ste prvý krát a možno aj posledný v pozícií premiéra vlády SR lebo vraj politika je už taká ! Nuž čo na to povedať ? Snáď, že je to celé choré !!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.