Založ si blog

Igor Matovič – „. .. budú tak poslušne hlasovať jedná radosť. .. “

Presne takto začal svoju slovnú exhibíciu Igor Matovič v ostatnej letnej politickej relácií TV Markíza Na telo plus (https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2001590_matovic-v-na-telo-plus-sas-aj-za-ludi-stiahnu-chvost-a-budu-poslusne-hlasovat-v-rozpore-s-tym-co-tvrdia#). Ešte pred týmto výrokom, ktorým sa prihováral k svojim koaličným partnerom ohľadne ich výziev Borisovi Kollárovi, aby odstúpil z postu predsedu NR SR sa o nich (SaS a Za ľudí) vyjadril, že je to len také napínanie svalov ! Už hneď v prvej vete Igor Matovič tak neuveriteľným spôsobom urazil svojich koaličných partnerov, že sa čudujem SaS a Za ľudí, že vôbec zotrvávajú v takejto koalícií s človekom, ktorý ich vždy potom, keď majú iný názor, ako Igor, okamžite uráža a jednoznačne im dáva na javo, že nimi pohŕda. Myslím si a som o tom presvedčený, že SaS a Za ľudí, by mali Igorovi Matovičovi okamžite vystaviť žltú kartu za toto jeho neustále osočovanie a urážanie koaličných partnerov a ak v tom bude pokračovať, tak ide okamžite červená – to znamená vyslovenie nedôvery predsedovi vlády a samozrejme odchod z koalície. Ale poďme ďalej. Ďalší výrok Igora Matoviča na adresu poslancov a poslankýň koaličných strán SaS a Za ľudí v súvislosti s prípadným hlasovaním v pléne NR SR o zotrvaní resp. zosadení Borisa Kollára z postu predsedu NR SR znel takto „…predpokladám, že na konci SaS a Za ľudí stiahnu chvost a bola to len taká hra na ľudí…“ Nuž nádherné ! Nechať sa takto urážať a nereagovať, tak za tým musí byť niečo veľké ! Niečo čo stojí zato, zotrvať v takejto pozícií so stiahnutými chvostami ! Vie si niekto predstaviť, žeby sa v minulom období takto vyjadroval Robert Fico na adresu Andreja Danka, Bélu Bugára a na ich poslancov v NR SR ? Viete si predstaviť, ak by Robert Fico pred celým národom slovenským a všetkými občanmi SR povedal o svojich koaličných partneroch, že budú poslušne hlasovať so stiahnutými chvostami a ak aj niečo na jeho adresu povedia, tak je to len také napínanie svalov ? Ak by sa Andrej Danko a Béla Bugár voči takémuto urážaniu zo strany najsilnejšieho koaličného člena ostro neohradili, tak naše média by šaleli a denne by sa verejnosti predstieralo, že aké silné to musí byť „lepidlo“ čo ich drží v koalícií s tak urážajúcim predsedom vlády. To by sme sa denne napočúvali o lepidle peňazí lebo nie je dôležité, ako vás šéf najsilnejšej koaličnej strany douráža, dôležité je koľko vám dovolí ukradnúť z našich spoločných peňazí a pod. Dnes sa Richard Sulík a ani nikto zo Za ľudí tiež nijako neohradzujú voči urážkam zo strany Igora Matoviča a naše „objektívne“ média akosi nehľadajú, čo vlastne SaS a Za ľudí drží v takejto vládnej koalícií ! Nuž pýtam sa, aké lepidlo ich drží v tejto urážlivej atmosfére ? Nuž asi budú úplne iný ako tí pred nimi ! Áno určite za tým nebudú peniaze, ale len peniaze !!!

Neverím, žeby Andrej Danko alebo Béla Bugár zotrvali v koalícií, kde by ich Robert Fico takto verejne ponižoval a urážal !!!

A čo Zuzana Čaputová, toto sú podľa vás tie hodnoty „zmeny“ vládnutia o ktorých tak rada hovoríte ? Vám neprekáža, že v dnešnej vládnej koalícií je taká „demokracia“, že predseda vlády SR hovorí na adresu všetkých koaličných poslankýň a poslancov, že budú hlasovať poslušne a zo stiahnutými chvostami ?! Toto sú tie hodnoty a toto je tá vláda „zmeny“, ktorú občania SR si tak vehementne žiadali. Naozaj, toto ???

Nuž uvidíme, kam až Igor Matovič zájde vo svojich urážkach na koaličných partnerov a uvidíme, kam až mu dovolia v týchto urážkach zájsť SaS a Za ľudí ! Im nestačí, že ich Igor Matovič považuje za „poslušné zvieratká zo stiahnutými chvostami“, na to aby odišli z takejto dehonestujúcej koalície ?! Veď ste všetkým občanom na smiech, ako zobete z ruky diktátora a politického neokrôchanca Igora Matoviča ! Prajem vám ešte veľa takých a podobných urážok od človeka, ktorý sa nikdy nemal stať predsedom vlády SR !!! Hádam sa to štyri roky dá vydržať, hlavne, ak sa jedná o peniaze a to až v prvom rade !!! Naozaj ste úplne iný, ako tí pred vami, ešte oveľa, oveľa horší !!!

Vám voliči SaS a Za ľudí neprekáža, že Igor Matovič zametá s lídrami a poslancami NR SR za vami volené politické strany ?! Naozaj nevadí ?!

A vy voliči OĽANO a zvlášť voliči Igora Matoviča, vy sa nehanbíte za slovník lídra OĽANO ? Vám takéto hulvátske správanie sa Igora Matoviča neprekáža ? Lebo ak nie, tak potom sa nedivte, že vaše mentálne vybavenie sa celkom jasne dá porovnať s mentálnym vybavením Igora Matoviča a to by vás naozaj nemalo tešiť !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.