Založ si blog

Súkromím Čaputovej zakrývajú absolútnu neschopnosť Matoviča vládnuť. ..

…a zároveň sa tým snažia odviesť pozornosť od jeho trestnoprávnej zodpovednosti . Igor Matovič je jednoznačne zodpovedný za to, že počas posledných viac, ako dvoch mesiacoch, z dôvodu nezmyselných prísnych opatrení bolo na Slovensku viac zbytočných úmrtí, ako keď opozičný poslanec Igor Matovič páli 5 000 sviečok pred úradom vlády – podľa neho to bol ročný úbytok obyvateľov Slovenska, ktorí umreli na odvrátiteľné choroby, ale keďže vládli zlodeji, mafiáni a vrahovia, tak neboli peniažky na ich liečenie a vyliečenie. Teraz Matovič ani nemusel kradnúť (a čo predražený nákup rýchlotestov o 1 euro drahšie, ako predchádzajúca vláda – škoda 500 000 eur!) a zbytočné úmrtia boli, čo sa pevne verím v krátkom čase preukáže. Poznám jeden prípad – krátko – pani dostala srdcovú príhodu – previezli ju sanitkou do jednej okresnej nemocnice, ale najskôr jej museli urobiť test na COVID-19 – čakali na výsledky tri hodiny, potom zistili, že stav je vážny, tak ju síce vrtuľníkom previezli do krajskej nemocnice na VÚSCH, kde i napriek tomu, že už jej bol vykonaný test na COVID-19, jej oznámili, že bola prevážaná a oni sa musia istiť a tak sú povinný jej urobiť opäť test na COVID-19, opäť sa na výsledky čakalo 3 hodiny a až následne začali s lekárskymi úkonmi ! Táto pani na druhý deň v nemocnici umiera ! Lekári zbytočne stratili viac ako 7 hodín ! Kto je v tomto prípade na vine ? Nuž áno, nezmyselné Matovičove nepružné opatrenia !!!

Takže za toto je Matovič trestnoprávne zodpovedný a aj za ďalšie následky, ktoré sa ešte len preukážu a následky, ktoré obyvateľov SR ešte len čakajú.

A oni, neoliberálne a „objektívne“ média sa to snažia prekryť Čaputovej súkromím, Kotlebovým charitatívnym darom na sumu 1488 € a veľkou senzáciou – pomýleným straníckym zradcom Petrom Pellegrinim !

Tu sa jednoznačne musím zastať environmentalistky Čaputovej lebo naozaj i napriek tomu, že je na najvyššom politickom poste v našom štáte, tak jej najosobnejšie súkromie má a musí byť nedotknuteľné ! Čo je nás do toho s kým žije. Čo je nás do toho, akú má novu lásku. Nuž absolútne nič a ešte raz nič ! Neobstojí konštatácia niektorých „novinárov“, že oni sa nato politikov pýtajú lebo je to vo verejnom záujme ! Nie je a nikdy to vo verejnom záujme nebude. Zuzany Čaputovej je potrebné sa pýtať na iné veci a to naozaj bez servítky lebo Čaputová je politička a rozlišovať medzi mužom politikom a ženou političkou nemá opodstatnenie. Ak sa jej kladú otázky na telo, ktoré sú úzko spojené s jej politickou činnosťou resp. nečinnosťou, nemožno to označiť za hulvátsvo nebodaj za ponižovanie a neváženie si žien ! Nemožno si mýliť status ženy političky so ženou matkou, ženou manželkou !

Takisto sa snažia prekryť Matovičovu neschopnosť absolútne pomýleným súdnym pojednávaním Mariana Kotlebu za charitu K-ĽSNS v podobe daru v hodnote 1488 €, Nie K-ĽSNS a nie Marian Kotleba týmto číslom „oživili“ nacistickú symboliku, je to pomýlený prokurátor špeciálnej prokuratúry a práve tí aktívni „novinári“, ktorí sú vo svojej nekonečnej hlúposti horší a nebezpečnejší, ako triedny nepriateľ lebo, ak by mali iné, pre SR potrebné veci a témy, na práci, tak by nesedeli dlhé hodiny pri svojich PC a nevypátrali by, že Hitlerovsky nacisti mali isté zakódované symboliky. Až do tej chvíle kým to títo „novinári“ nevytiahli na svetlo božie, minimálne 99,99 % obyvateľov SR nevedelo, čo toto číslo znamená v nacistickej symbolike ! Tí čo dostali tento dar v hodnote 1488 eur vidia v tomto čísle jedine hodnotu peňazí, ktorá im aspoň na určitú dobu pomôže vyriešiť ťažkú životnú situáciu, do ktorej sa nedostali vlastnou vinou a absolútne neriešia, či to je nejaká symbolika alebo nie ! To riešia len ľudia, ktorí majú pomýlené hodnoty, hodnoty ľudského zdravia a života ! A keď ste prokurátor Tomáš Honz taký spravodlivý, tak potom nechápem prečo ste nepodali obžalobu aj na tých čo tento dar prevzali, veď podľa vašej pomýlenej logiky aj oni tým pádom propagujú a na území SR rozširujú nacistickú a fašistickú symboliku, či nie ?! Veď podľa našej legislatívy, vinný nie je len ten čo dáva, ale rovnako je vinný aj ten, čo prijíma resp. berie !!!

Ďalej neschopnosť a diktátorské chúťky Igora Matoviča chcú prostredníctvom „objektívnych“ médií prekryť „rozkolom“ v SMER-SD, takým politickým zapredancom, akým Peter Pellegrini je. Oni síce sú neschopní a nekompetentní vládnuť, ale veľmi dobre si uvedomujú, že ak by sa im prostredníctvom médií podarilo dosadiť na čelo SMER-SD práve Pellegriniho a jeho skupinu ľudí, tak v tom momente ich rozoberú na súčiastky a je po SMERE-SD. To sa im však tiež nepodarí lebo nech si už o Ficovi myslíme čokoľvek, jedno sa mu uprieť nedá, je to inteligentný „starý“ politický harcovník. Pellegriniho a jeho kumpánov hravo zvládne a uprace tam, kam patria, na smetisko politických dejín.

A vy „objektívne“ média, platené západnou a USA propagandou, môžete sa aj roztrhať od aktivity odvrátiť našu (občiansku) pozornosť od Matoviča a jeho (ne)vlády, od jeho nekompetentnosti a jednoznačnej škodlivosti pre našu drahú republiku, vedzte, že sa vám to nepodarí lebo Matovič tu za dva mesiace, tak spoločensky a ekonomicky poškodil SR, že keby tu SMER-SD „bačoval“ ešte ďalších dvanásť rokov, tak by tu oproti tomu, čo po sebe zanechá Matovič, bol raj na zemi a radosť žiť !!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.