Založ si blog

Pellegrini sa politicky pochoval. ..

…a s ním všetci tí, čo stáli na jeho ostatnej TB po jeho boku. SMER-SD, ako taký ma nezaujíma (som členom inej politickej strany). Ale čo ma zaujíma u všetkých politických subjektoch, aktívne pôsobiacich na našej politickej scéne, je politické chrapúnstvo jednotlivých vysokopostavených členov tej ktorej strany, hlavne ak na vzniku strany a jej neskorších úspechoch nemali žiaden podiel ! Pellegrini je ukážkový príklad politického chrapúňa ! Kde bol Peter Pellegrini v roku 1999, kedy 8. novembra bola založená nová politická strana SMER na čele s hlavným zakladateľom Robertom Ficom (Dušan Čaplovič, Boris Zala, Monika Beňová…) Vtedy mal Peter 24 rokov a podľa životopisu bol osobou samostatne zárobkovo činnou ! Teda jeho podiel na zakladaní strany je v tomto období nulový ! Predpokladám, že Robert Fico bol pre neho, ako mladého chlapca, takmer politickou modlou. Následne sa v roku 2002 stáva asistentom poslanca NR SR za SMER – Ľubomíra Vážneho. Tu sa začína jeho politická kariéra a postupne sa šplhá po Róbertovom chrbte nahor. Nebyť Roberta, tak dodnes nikto nevie, že existuje nejaký Peter Pellegrini. Ale keďže jeho správanie sa voči Robertovi Ficovi bolo nadmieru lojálne, nevidel žiadnej chyby na svojej modle, teda na Robovi, tak postupne politicky rástol. Nie však vlastnou zásluhou. To kto ho dostal do vysokej politiky ?, bol to Richard Raši alebo Peter Žiga, či nebodaj Denisa Saková ? Tí čo mu na puč TB robili pozadie ? Nie a ešte raz nie ! Bol to Robert Fico a nikto iný ! Vtedy Petrík nekričal dosť bolo Fica, ja som ten koho ľudia chcú !

Ja Pellegrinimu nezazlievam, že má vyššie politické ambície, ale postup (boj), aký si zvolil (mediálny a nie vnútrostranícky), aby sa stal predsedom SMER-SD, je ten najhorší zo všetkých zlých ! To ako keď vás rodičia vychovajú, dajú vám všetko a keď sa postavíte na vlastné nohy a myslite si že rodičia vám už nemajú čo dať a stanú sa vám prekážkou lebo nechcú na vás prepísať byt, dom a pod., tak im odkážete – dosť bolo rodičov, odíďte. Ale nepovie im to sám a do očí, ale im to odkáže prostredníctvom, pre jeho rodičov, vždy neprajných susedov. Presne takto zákerne a podlo sa začal chovať Pellegrini voči svojej bývalej modle, keď si cestu za svojimi vyššími politickými cieľmi nezvolil stranícku pôdu, ale podlo na to zneužíva média a pritom veľmi dobre vie, že práve tieto média sa tomu tešia, pretože Fica z duše nenávidia ! Týmto ste si Peter Pellegrini podpísal svoj politický ortieľ a aj keď sa ešte chvíľu budete vyhrievať na mediálnom slniečku, tak vás čaká absolútny politický koniec. Pretože ani v politike nikto nechce spolupracovať s podrazákmi a zradcami. Kto zradil raz, zradí aj na budúce !

Peter Pellegrini na TB svoj postup straníckeho zradcu obhajoval tým, že chce, aby SMER-SD mal väčší koaličný potenciál. A čo dnes ho nemá ?! Áno, nemá ho vo vzťahu k Matovičovému OĽANO, vo vzťahu k Kiskovému Za Ľudí, vo vzťahu k Sulikovému liberálnemu SaS, vo vzťahu k „novým“ politikom bieleho prášku PS/SPOLU a ani vo vzťahu ku „kresťanskému“ Hlinovému KDH. To s týmito chce spolupracovať liberál Pellegrini ?! Ak áno, tak potom buďte chlap, založte si aj vy „vlastnou hlavou“, politickú stranu, vlastnými silami vybudujte stranícke štruktúry novej strany na miestnej, okresnej a krajskej  úrovni. A potom uvidíme, aká vás čaká politická budúcnosť ! Neberte si tortu, ktorú ste nepiekli, upečte si vlastnú, sám a od začiatku !!! A aké „suroviny“ na jej prípravu použijete – konzervatívne, pro slovenské, pro rodinné alebo podlizovacie liberálne, neoliberálne, pro USA, pro Bruselské, pro NATO a jednoznačne proti Ruské, proti Čínske ???!!!

A to vaše vyjadrenie na to, keď Fico povedal, že SMER-SD nikdy nebude fašistickou stranou, tak vy ste kontrovali, že SMER-SD ani nikdy nebude spolupracovať s fašistickou stranou, tak na toto vám odkazujem, že ak ste mali na mysli K-ĽSNS, tak ste sa riadne sekol. Prečo ? Nuž preto, že práve tie strany u ktorých vy vidíte budúci koaličný potenciál SMERU-SD, sú práve tie, ktoré jasne javia prvky fašizmu – viď posledný návrh Igora Matoviča, ktorý drzo a diktátorsky poveril ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú, aby vypracovala a jemu osobne predložila návrh, aby ( pre začiatok) blokácia diaľnic nespokojnými občanmi SR, sa stala trestným činom !!!

Na záver Peter Pellegrini, verím, že vás snem SMER-SD veľkou väčšinou odmietne a vy so sklonenou hlavou aj s vašimi podlizovačmi opustíte túto stranu, založíte si novú a takto na veky odídete s politickej scény SR potichu a potupne.

A keď Robert Fico na svojej TB hovoril, tiež o potrebe zmeny aj na najvyššom straníckom poste, tak vás určite na mysli nemal. Mal na mysli tých straníkov, ktorým naozaj ide o občana a nie len o vlastný politický a osobný prospech. Liberál a neoliberál vášho typu nemôže byť na čele sociálnej demokracie, ba ani jej členom. V SMERE-SD je dosť poctivých ľavičiarov, ktorí z duše nenávidia bezbrehý liberalizmus, teda neoliberalizmus a ultraliberalizmus, bezbrehý ničím nekontrolovateľný kapitalizmus, bezbrehý útlak pracujúceho ľudu a za takého ja v SMERE-SD považujem Ľuboša Blahu a jemu podobných !

Ja len nechápem, kde sa neustále v našej politike berú takýto politický zradcovia a podrazáci jednoznačne zo zištných dôvodov, ako je aj Peter Pellegrini !!!

Vzťah medzi Pellegrinim a Ficom mi pripomína to staré známe „Keď vajce ide učiť sliepku!“. Čo myslíte, čím je v tejto starej pravde Peter Pellegrini ? A čo sa stane s vajcom, keď ho sliepka prišliapne ?

No a ukončím to tým, že mal by si Peter vypočuť súdruha Gustáva Husáka, ktorý v roku 1971 pred 14. zjazdom KSČ, povedal toto o Karolovi Gottovi, keď sa nevrátil do socialistickej vlasti z turné po západnom Nemecku – „…teraz robia veľkú senzáciu okolo Gotta. Vraj sa rozhodol, že sa nevráti do Československa, že tu má nejaké ťažké podmienky a podobne. Veľkú senzáciu ! Pred zjazdom naším myslia si, že tiež svet to otrasie. Každý vie, aké podmienky práce sa dávali, ak už hovorím o Gottovi, Gottovi, ale aj iným. Slávu mal, peňazí mal koľko sa mu v podstate zažiadalo. Cestoval po svete a tak ďalej. Nech si rozhodne sám, či chce sa vrátiť a žiť s týmto ľudom alebo chce slúžiť západnej buržoázií, môže sa rozhodnúť sám. Socialistickým zriadením, socialistickým našim štátom, neotrasie ani Gott, tak ako neotriasol nikdo iný ! Takže propaganda, ktorú okolo toho robia, však je načasovaná a tiež pred našim zjazdom a čert vie, čo ešte, aké hlúposti povymýšľajú, veď konečne sú zato platení americkými dolármi a podobnými menami, takže nech vymýšľajú je to ich remeslo…“ (https://www.youtube.com/watch?v=CvbMM0fyV5U)

Dovoľte, aby som to parafrázoval na Petra Pellegriniho a namiesto súdruha Husáka, by toto na nadchádzajúcom sneme SMER-SD mal povedať Robert Fico – „…teraz robia veľkú senzáciu okolo Pellegriniho. Vraj sa rozhodol, že ak sa nestane predsedom SMER-SD, tak ho opustí, že tu má nejaké ťažké podmienky a podobne. Veľkú senzáciu ! Pred Snemom našim, myslia si, že tiež svet to otrasie. Každý vie, aké podmienky práce sa dávali, ak už hovorím o Pellegrinim, Pellegrinimu, ale aj iným. Slávu mal, peňazí mal, koľko sa mu v podstate zažiadalo. Cestoval po svete a tak ďalej. Nech si rozhodne sám, či chce sa vrátiť a pracovať pre pospolitý slovenský ľud alebo chce slúžiť západnej buržoázií, môže sa rozhodnúť sám. SMEROM-sociálna demokracia, Sociálnodemokratickou našou stranou, neotrasie ani Pellegrini, tak ako neotriasol nikdo iný ! Takže propaganda, ktorú okolo toho robia, však je načasovaná a tiež pred našim Snemom a čert vie, čo ešte, aké hlúposti povymýšľajú, veď konečne sú zato platení americkými dolármi a podobnými menami, takže nech vymýšľajú je to ich remeslo…“

 

Pellegrini=bezbrehý karierizmus=podlosť=zrada=liberál=neoliberál=koaličný partner dnešných šašo koaličníkov=bez chrbtovej kosti – Smeráci (členovia-voliči-sympatizanti) takúto „osobnosť“ a „vodcu“ národa, chcete mať na čele strany ?!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.