Založ si blog

Keď skutočnosť je označená za rasizmus a nenávisť. .. !

…a hlavne ak tá skutočnosť je jasne dokázateľná, preukázateľná a pravdivá !

Včera (nedeľa 26.04.2020) som napísal a zverejnil článok o tom, ako tretí najvyšší politický činiteľ v SR, nám dával za vzor istú časť obyvateľstva SR a pritom to malo byť absolútne opačne. V článku som jasne pomenoval dôvody, prečo to malo byť opačne a vôbec tam nebol ani najmenší náznak prejavov rasizmu resp. nenávisti. Tí z vás ktorí ste si to stihli prečítať, mi dáte určite za pravdu a vy ostatní, ktorí ste tú možnosť nedostali, si žiaľ bude musieť počkať na dobu, keď preukázateľná pravda a preukázateľné skutočnosti, nebudú označované za rasistické a nenávistne !

A teraz vo všeobecnosti, aby som znova nebol označený za rasistu a nenávistníka. Mimochodom nikdy som voči nikomu nepociťoval nenávisť, ani dnes a ani do budúcnosti a už vôbec som ľudí nerozdeľoval a neposudzoval podľa rasy a iných odlišností, ale vždy som sa snažil veci a skutky pomenovať pravými, nefalšovanými a ničím skresľujúcimi faktami, začo som si pravda v živote neraz narazil tu moju tvrdohlavú „palicu“, ale z pravdy, nech je akokoľvek nepríjemná, nikdy neuhnem ani o chlp a keď bude treba, budem za pravdu aj trpieť, ba niekedy aj neprávosti strpieť, ale nepoddám sa, ani náhodou ! Pravda sa nedá ani umlčať, ani zničiť, dá sa len na istý čas oddialiť !

Takže vo všeobecnosti, ako mám súhlasiť s tým a neozvať sa, ak je nám verejne dávaná za vzor nejaká časť obyvateľstva, ktorá preukázateľne nám za vzor nemôže byť dávaná a ba práve naopak práve tí čo im je táto časť obyvateľstva dávaná za vzor sú tí (väčšinoví) ktorí sú jednoznačne a preukázateľne vzorom pre tých, čo sú za vzor dávaní ! Prosím, čo je na tom nenávistné a rasistické ! Naozaj nechápem ! Myslím, že rozumnému človekovi, poctivo pracujúcemu občanovi SR je absolútne jasné o čom tu píšem, hlavne ak si pozrie resp. už videl túto TB –  https://www.youtube.com/watch?v=STEEyUFvq-Y . Prosím pozrite si túto TB a vyjadrite sa, dúfam slobodne a demokraticky, či je rasistické a nenávistne, ak som vo svojom nedeľňajšom článku jasne pomenoval dôvody prečo by hlavným vystupujúcim v tomto videu mali byť daní za vzor tí ostatní tím, ktorí sú v tomto videu nám dávaní za vzor, žiaľ moje argumenty na zmenu vzoru a vzorových v tomto videu, tu nemôžem napísať, nech by boli akokoľvek pravdivé a bez problémov dokázateľné, lebo by som bol okamžite označený za rasistu a nenávistníka.

Nateraz nemá význam túto TB tretieho najvyššieho ústavného činiteľa SR, dopodrobna okomentovať lebo ešte nedozrel na takúto pravdu čas a je mi z toho smutne rozhorčene . Áno som pobúrený, že pravda jasne podložená nevyvrátiteľnými argumentami, sa vydáva za rasizmus a nenávisť !!!

 

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.