Založ si blog

Šašovláda zaviedla nové, prísnejšie šašoopatrenia proti SARS-CoV-2. .. ! Dostal som z toho šašovírus. .. !

…áno presne toto sa dalo očakávať od nove šašovlády, ktorá sprísnila, aj tak už prísne opatrenia ešte prísnejšími šašoopatreniami. Naozaj si nezaslúžia žiaden seriózny komentár, lebo merať doslova každému občanovi telesnú teplotu bezdotykovým teplomerom, ktorý sa pohybuje po ulici, je naozaj šašovina !

Takže šašovláda, chytili ste problém, naozaj z toho najhoršieho konca. Robíte z nás občanov ešte väčších idiotov, ako je vôbec únosné resp. prípustné.

Šašo vláda, vysvetlite mi ten absolútny nezmysel povinne nosiť rúška, vždy keď sme mimo domova ? To naozaj aj keď som sám vo vlastnom aute, aj keď idem po ľudoprázdnej ulici, resp., ak v okruhu 10 a viac metrov nikto nie je vedľa mňa. Veď už počúvajte odborníkov, akou je bezpochyby česká vedkyňa v tejto oblasti Soňa Peková. Ktorá jasne povedala a vedecky aj dokázala, že na tento vírus je najlepšie ostať ležať v posteli, teplý čaj a aspirín !

V žiadnom prípade tento vírus nepodceňujem a hlavne je nebezpečný pre ľudí zo zníženou imunitou (teda ľudí starších a chorých na mimoriadne choroby), ale aby sme ľudí strašili tým, že sa tento vírus nekontrolovateľne šíri vzduchom, tak to je naozaj už príliš. Veď ak by sa voľne šíril vzduchom, tak vzduchové hmoty v atmosfére, by ho už dávno rozniesli po celej planéte a nepomohli by žiadne rúška a ani nič iné. Podľa Soni Pekovej tento vírus prežije vo vzduchu 3 hodiny, ale nikto nepovedal, aký je ťažký (či je ťažší ako vzduch a či okamžite padá k zemi) a či „nehynie“ v prúdiacom vzduchu oveľa skôr, ako za tie tri hodiny. Ďalej je potrebné počúvať Soňu Pekovú aj v tom, že tento vírus, nato, aby sa mohol rozmnožovať potrebuje živú bunku, ešte raz – ž i v ú bunku ! Na neživom povrchu hynie a nie je schopný sa sám od seba množiť !!!

Nuž dávam tu link na aspoň jedno video so Soňou Pekovou, ktorú vo virologickom a imunologickom svete uznávajú všetky rozumné štáty sveta a ich medicínske kapacity !

https://www.youtube.com/watch?v=P2KW1kud9fg

Je potrebné Soňu Pekovu pozorne počúvať a to hlavne tú pasáž, kde jasne hovorí o tom, že si „odchytili“ dvoch ľudí, ktorí sa chceli nechať otestovať na tento vírus v štátnom zdravotníckom zariadení v ČR, ale tam ich nezobrali lebo ešte nejavili vonkajšie príznaky nákazy a tak ich „prichýlili“ v súkromnom zdravotníckom zariadení, kde pôsobí aj Soňa Peková. Keď im vykonali testy na prítomnosť SARS-CoV-2, tak jednoznačný záver bol ten, že ak by mali takúto obrovskú koncentráciu vírusu bežnej chrípky typu „A“ (na ktorú u nás ochorie ročne státisíce občanov a u starích a chorých ľudí spôsobí aj smrť), ako u nich našli na SARS-CoV-2, tak by tam po ambulancií nepobehovali ako navonok absolútne zdraví jedinci, ale ich klinický stav by bol kritický !

Nemá ďalej význam sa nad týmito naozaj drastickými opatreniami zaoberať, avšak na záver položím našej šašovlade na čele so šašopremiérom takúto otázku :

  • Ak mám na tvári ochranné rúško, ktoré ma ochráni na 50%, tak to znamená, že sa SARS-CoV-2 nakazím resp. infikujem len na 50 % ?!
  • Ak mám na tvári ochranné rúško, ktoré ma ochráni na 20%, tak to znamená, že sa SARS-CoV-2 nakazím resp. infikujem až na 80 % ?!
  • Ak mám na tvári ochranné rúško, ktoré ma ochráni na 99,99%, tak to znamená, že sa SARS-CoV-2 nakazím len 0,01 % ?!

Nie vážení šašovládcovia, ak mi do tela vnikne, čo i len jeden, jediný SARS-CoV-2, tak som nakazený a infikovaný týmto vírusom na 100 %, pretože na množenie potrebuje živú bunku a tých máme v tele nespočetne.

Apropo, prečo ste nám neprikázali povinne nosiť aj potápačské okuliare, vy neviete, že sa najľahšie dostane do tela človeka práve cez večne vlhké očné zrenice ?!

Nuž čo už očakávať od šašovlády, áno nič iné, ako šašoopatrenia !!!

Aby nedošlo k nedorozumeniu. Nie som za to aby sa rúška nosili dobrovoľne, ale povinne len tam, kde je to nevyhnutné – nemocnice, potraviny, lekárne, pošta, čerpacie stanice resp. na pracoviskách s veľkou koncentráciou zamestnancov v jednej miestnosti (predsa keď je niekto sám na pracovisku, tak nebude mať rúško na tvári) a pod. Ale v žiadnom prípade sa nesmie stať, aby bola povinnosť nosiť rúško vždy, keď sme mimo svojho domova resp. okamžite po opustení domácnosti ! Veď to je ešte väčšie nebezpečenstvo šírenia nákazy, ako keby ho daný jedinec na voľnom priestranstve nemal, lebo keď sa vyberie do obchodu pešo, bude teplo, bude sa potiť, rúško bude premočené od vlhkého dychu a s takýmto rúškom vojde do potravín, tak napácha väčšej škody, ako keby si to rúško nasadil tesne predtým, ako do danej predajne vojde, vykoná nevyhnutný nákup (nedovoliť sa nakupujúcim promenádovať sa po obchode!) s čistým, nevydýchaným rúškom a následne keď vyjde opäť na voľné priestranstvo a uzná to za vhodné, tak si ho môže z nosa a úst dať dole.

O statných šašooptreniach je možné povedať to isté, total prehnané !!!

Nuž, ale nateraz nám neostáva nič iné, ako šašonariadenia šašovlády – šašoakceptovať, šašododržiavať, šašosaprispôsobiť, aby sme sa nedostali v tomto smere do šašokonfliktu so šašošozákonom a nedostali mastný šašotrest !!!

Mne to všetko pripadá, tak, že všetky potrebné opatrenia v tomto smere boli bývalou vládou urobené, ale aby to nevyzeralo, že táto šašovláda nič nerobí, tak zavádzajú takéto šašoopatrenia, ktoré nám šašopomôžu, niektoré naozaj totálne šašonezmysli (ako chcú dosiahnuť, aby v obchode boli nakupujúci vždy od seba minimálne dva metre, kto to tam bude koordinovať –  „tak tu vážený teraz nie, najskôr si choďte na chlieb a následne na mlieko, lebo tam už jeden kupujúci je…“ a pod. šašonezmysli, absolútne v praxi nevykonateľné !!!

A keď som sa včera večer premohol a pozrel som si asi 15 minút reláciu na TA3 Téma dňa, kde svoje šašoopatrenia obhajoval šašopremiér, tak mi nielenže stúpol tlak, ale sa mi zdalo, že mi stúpa aj teplota, ale to nie z toho, žeby som bol už infikovaný SARS-CoV-2, ale z toho čo tento pánko vypúšťal zo svojich úst, doslova som bol okamžite infikovaný Matovičvírusom alias šašovírusom ! Aký je nato prosím liek?! Myslím si a dôrazne odporúčam, aby Štátne hmotné rezervy pod novým vedením, okamžite zabezpečili minimálne 4,5 milióna testov na nákazu Matovičvírus resp. šašovírus, aby sme pri predčasných voľbách vedeli, koľko ľudí je pre celú spoločnosť rizikom, že opäť budú voliť tohto pána !

Z uvedenej relácie my vyplýva len jedno jediné – najväčší strach z toho, že sa nakazí SARS-CoV-2 má samotný Igor !

Takže Igor, vy ste svojimi novými opatreniami, spôsobili ešte väčšiu paniku, ako bola medzi ľuďmi doteraz.

Súhlasím, že je potrebné maximálne obmedziť pohyb ľudí po republike, ale nie takým spôsobom, že zrušíte vlaky zadarmo, pre študentov a seniorov. Na zamedzenie zbytočného pohybu osôb po republike je potrebné obmedziť grafikon vlakov, autobusov a na vlakových a autobusových staniciach zaviesť kontroly za pomoci polície, armády prípadne dobrovoľníkov (napr. z radov študentov) na to, aby bolo zamedzené cestovať tým „neposlušným“ a nadmieru nezodpovedným ľuďom, len tak na výlety – necestuješ za prácou, alebo nemáš nejaký naozaj neodkladný dôvod, tak nech sa páči otoč sa a hajde domov !

Ďalej som od Igora očakával, že občanom SR dôrazne odporučí, ak priam nenariadi, aby prednostne pili vodu z verejných vodovodov, pretože toto je nateraz ta najčistejšia a najnezávadnejšia tekutina, ktorá nielenže zaženie váš smäd, a dodá vášmu telu potrebnú „vlahu“, ale obsahuje aj zákonom a predpismi predpísané množstvo chlóru – 2%. Teda stručne povedané z verejných vodovodov, u nás na Slovensku, pijeme 2% roztok H2O z chlórom (Cl) ! A ako je známe v takomto roztoku sa nenachádzajú a nemôžu prežiť žiadne baktérie a vírusy ľudskému telu škodlivé. (ja takúto vodu pijem už 54 rokov ! a nehodlám sa jej vzdať) Odporučiť ľuďom piť čo najmenej balenej vody, je chemický upravovaná a ak ju otvoríte a nebodaj ju nejakým spôsobom nainfikujete, tak aj keď ju budete rozlievať každému v domácnosti, len do jeho pohára, tak nemáte istotu, či ste ju nejakým spôsobom nenainfikovali, zatiaľ čo pri tečúcej vode z verejného vodovodu máte 100 % istotu, že je absolútne nezávadná ! (uvedomme si že nielen v rámci celej Európy, ale aj v rámci celého sveta máme jednu z najčistejších pitných vôd vo verejných vodovodných sieťach !!!)

Ďalšia arogancia šašopremiéra bola aj tá, že ak malá predajňa na vidieku nebude schopná zabezpečiť to, že do predajne bude púšťať v čase od 9:00 do 12:00 hod ľudí starších ako 65 r., keď im nebude môcť merať teplotu (lebo nemajú bezdotykový teplomer), nezabezpečí, aby sa ľudia po predajni pohybovali minimálne v dvoj metrových odstupoch a zároveň nezabezpečí, aby v takých istých odstupoch čakali vonku v rade, tak o nechá takúto predajňu jednoducho zavrieť !, a teda občania takejto obce už nebudú umierať na SARS-CoV-2, ale určite odídu z tohto sveta na nedostatok potravy !!! Vraj podľa tohto šašopremiéra , on neverí, že dnes sa nenájde minimálne v dvadsiatich domácnostiach (domoch) aspoň jedná taká, čo by nevedela danej jedinej predajni v obci, tento bezdotykový teplomer požičať, lebo takéto teplomery sú na našom trhu už nejakú tu dobu ! Nehorázne vyjadrenie ! Veď, ak zavrie takúto jedinú obecnú predajňu, tak spôsobí jedine to, že títo (aj starí) ľudia budú musieť za nákupom do inej obce alebo vzdialeného mesta, spôsobí väčšiu nútenú mobilitu týchto ľudí a zároveň sa neporovnateľne zvýši riziko prenosu vírusu atď. Po tomto jeho vyjadrení, si od dnes už doma nešime len „domáce“ rúška, ale začnime si vyrábať aj bezdotykové domáce teplomery, lebo ako vieme od Podrž Balónika, trh vyrieši všetko, trh na dopyt zareaguje okamžite a ak dnes bezdotykový teplomer stojí okolo 20,00 € (tie najlacnejšie a asi aj najpresnejšie!), tak po včerajšom vyjadrení nášho šašopremiéra jeho cena stúpne minimálne na 200,00 € !

Ďalším nezmyslom je návrh ministerstva spravodlivosti, novej šašoministerky, na to aby sme všetci boli prostredníctvom mobilných operátorov monitorovaný a to nie len, kde sa nachádzame, kade po republike sa pohybujeme (sledovanie polohy – čo by mi až tak nevadilo), ale má to zabezpečiť, aby štát mohol kontrolovať, s kým a o čom komunikujeme, sledovanie našich prenosových dát (sms správy a rôzne telefónne aplikácie na komunikáciu a pod.) ! To je načo dobré, alebo ako to pomôže s bojom proti zákernému vírusu. Áno keď som včera sledoval priami prenos z NR SR, tak z opozičných lavíc naozaj boli kladené otázky, čo si pomôžeme tým, že budeme obyvateľstvo sledovať cez mobily a hlavne tých čo by mali byť v domácej karanténe, ak tento jedinec sa bude správať k svojmu okoliu arogantne a nechá si mobil doma na poličke – to zavedieme na uliciach ďalšie kontroly, ktoré nás budú kontrolovať aj na prítomnosť mobilného telefónu ?, a keď ho nebudeme mať, tak na základe predloženia občianskeho preukazu si o nás zistia či sme držiteľmi MT alebo nie ?!, ďalší nezmysel a ďalšie šašoopatrenie. V sále NR SR od opozičných poslancov zaznej naozaj jeden veľmi rozumný návrh – ministerstvo vnútra SR disponuje náramkami pre odsúdených, ktorí nie sú vzatí do väzby, ale ich pohyb po republike je monitorovaný práve takýmito náramkami – ak by akokoľvek s ním manipuloval, tak o tom okamžite vieme (ak by si ho chcel nasilu demontovať) a vraj ich máme na tisíce. Tak potom okamžite je potrebné takýmto spôsobom „označkovať“ všetkých tých, ktorí už boli otestovaní a majú v sebe tento víru a boli poslaní do domácej karantény a zároveň je potrebné nimi „označkovať“ aj všetkých prišelcov zo zahraničia a ponechať im ich až do doby kedy sa s týmto beštiálnym vírusom „neporátame“ definitívne ! Teda pokiaľ voči nemu nebude na trhu účinná látka !

Záver:

Je len jeden, ihneď po ukončení tejto vírusovej mizérie je potrebné použiť aj prostriedok na odstránenie Matovičvírusu, šašovírusu a týmto prostriedkom sú jedine predčasné voľby, ak sa teda táto šašovláda na čele so šašopremiérom dovtedy nepoloží sama !

A šašopremiér, na koniec ešte jedna otázka – kedy zavediete opatrenia nato, aby mali ľudia aj v týchto časoch zabezpečený príjem (peniaze), ako zabezpečíte, aby sa nedostali do zlého psychického stavu z toho že im neúmerne narastú dlhy voči veriteľom – inkaso, úvery, hypotéky a pod. A ako zabezpečíte to, aby ľudia čo prišli o príjmy zo dňa na deň a nemajú žiadne úspory, ale majú len samé dlhy, aby si mali začo ísť do potravín kúpiť základne potraviny, to i majú zaručiť tie vaše povinne rúška, budete takýmto ľuďom za to, že si dokázali doma aspoň svojpomocne ušiť rúško, dávať okrem merania telesnej teploty a kontroly na prítomnosť mobilného telefónu aj pol chleba, štvrtku masla a liter mlieka na osobu a deň ?!

Naozaj už nemám slov, k tomu čo stvárate a ako tento ľud stresujete a gniavite !!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.