Založ si blog

Igor Matovič končí . .. !

…v očiach Igora Matoviča nebolo vidieť, len únavu z volebnej a povolebnej noci, ale hlavne strach ! Áno ten pravý nefalšovaný strach z toho, že občania SR mu dávajú „šancu“, aby všetko to, čo robil, ako radový poslanec NR SR, teraz aj skutočne vykonal. Igor Matovič sa nezamýšľa a nekladie si otázku „Čo som to vlastne dosiahol..?!, ale jednoznačne si kladie otázku a obrazne povedané „búcha si hlavu o stenu“, „Čo som to vykonal ?!“. Áno, Igor Matovič mal úprimnú snahu odstaviť SMER-SD od moci, ale určite nie takým spôsobom, že on bude ten, čo bude občanmi SR prinútený prevziať zodpovednosť za chod štátu a že to bude musieť byť On, čo bude „naprávať“ tie „škody“, ktoré tu za posledných 12 rokov „napáchal“ SMER-SD a zlý Robert Fico ! Toto naozaj Igor nechcel ! Jeho predstava bola, že „demokratická“ opozícia porazí Smer-SD a to takým spôsobom, že PS/SPOLU, Za ľudí, SaS a naozaj len jeho OĽANO, získajú také percentá vo voľbách, ktoré im zaručia pohodlnú väčšinu v NRSR, ale %-tuálne rozdiely budú tak malé, že to nebude on, čo bude prinútený prevziať zodpovednosť, ako predseda vlády SR, ale že i naďalej bude radovým poslancom NR SR, v tej „demokratickej“ koalícií a bude sa naďalej venovať svojej pohodlnej poslaneckej práci, čo v praxi znamená, že si bude robiť čo chce, kedy chce a hlavne o kom chce. Že bude chodiť do Caen, po Cypre a po celom svete a bude naháňať „kostlivcov“ na všetkých a len on bude ten čistý ! Že sa z parlamentných lavíc budete podieľať na „kontrole“ činnosti ich „demokratickej“ koaličnej vlády a bude sa tváriť, že mu je jedno, kto pácha neprávosti, kto korumpuje, kto vládne, lebo on je čistý z najčistejších ! Ale to to „milý“ Igor Matovič vám po týchto voľbách, už umožnené nebude ! A nastal čas ukázať svoju pravú tvár !

Nuž Igor Matovič, s kým že to chcete vytvoriť „demokratickú“ vládu ? Veď vy nemáte „seberovného“ koaličného partnera, lebo vy, ako etalón politickej a mravnej čistoty, predsa nemôžete začať rokovanie o zostavení novej vlády s Borisom Kollárom, lebo má riadne pošramotenú minulosť v spojitosti s „piťovcami“ a inými „iťovcami“. Áno, včera ste sa vyjadrili, že pre vás je „obrovský rozdiel“, ak je niekto „len“ na fotografiách s mafiou, ako keď niekto priamo s tou mafiou spolupracuje a ju svojim konaním aj vytvára ! Nuž naozaj veľmi štátnicky postreh budúceho predsedu vlády SR !

Ďalej, ako si môžete sadnúť za jeden stôl s Richardom Sulíkom, ktorý išiel na „jediné“ raňajky s Marianom Kočnerom „len“ trinásť krát ! Ale ja si myslím, že Marian Kočner vám zavolá z väzenia, že má pre vás mimoriadne závažne informácie o korupcií, o mafií o „Threeme“ a vy, ako predseda vlády sa necháte na vládnej limuzíne odviezť do väzenia za Marianom Kočnerom a následne aj za inými vrahmi a mafiánmi, ktorí sedia na doživotie, lebo, ako ste sa pred voľbami vyjadrili, že vy si pre „závažnú“ informáciu zájdete aj do väzenia, keby ste náhodou na ministerstvách v trezoroch po vláde „mafiánov“ nenašli to o čom ste celý ten čas hovorili a snívali ! Takže Richard je mimo hru !

A ako si môžete sadnúť za jeden stôl z Andrejom Kiskom, ktorý je stále pod drobnohľadom orgánov činných v trestnom konaní a na základe „Ficových“ videí je celkom možné, že skončí tam, kam vy tak rád zájdete pre „závažné“ informácie, teda hneď vedľa v cele – Mariana Kočnera a spol. Ako si môžete sadnúť za jeden stôl s „vašou“ Veronikou Remišovou, keď vás nielenže zradila, ale odišla z OĽANO hlavne kvôli vám, nazvala vás človekom, s ktorým sa to naozaj nedá a odišla k Andrejovi, podľa vás preto lebo nechcela získať vo voľbách dôveru občanov SR z posledných miest kandidátky OĽANO, ale nechala sa politický skorumpovať Andrejom, ako dvojka na kandidátke Za ľudí, a to preto, lebo vám a vášmu hnutiu neverila a nedôverovala ! A vy jej teraz veríte a dôverujete ?!

Takže, ak tento váš stručný povolebný „koaličný“ potenciál zhrniem, tak vám neostáva nič iné, ako prísť za „prezidentkou“ environmentalistikou Zuzanou Čaputovou s jediným možným riešením, a to zložením vlády výhradne nominantami OĽANO s tichou podporou „demokratickej“ parlamentnej „najčistejšej“ tieňovej koalície – Sme rodina, SaS a Za ľudí, lebo len tak sa môžete vyhnúť tomu, že Vás teraz, už naozaj demokratická opozícia SMER-SD a ĽSNS nesfúkne, ako pierko z toho vášho, nateraz politického piedestálu !

A viete čo znamená tých 25 % od občanov v PV pre vás a vaše hnutie ?! Nuž to nie je dôvera vo vás, ale je to ich pomsta, hlavne pre vás a vašich „spolu turistov“, s ktorými ste precestovali pol Európy, lebo už mali dosť tých vašich „hľadaní“ a „odhaľovaní“ mafie a „korupcie“ u všetkých, len nie u seba samého, a dali vám do rúk moc, aby ste tie svoje nezáväzné a pohodlné odhaľovania preniesli do politickej vládnej praxe ! A to Igor Matovič je úplne iná káva, ako byť nezávislým a slobodným poslancom NR SR, ktorý chodí do práce, kedy chce, robí si čo chce, hovorí čo chce, jednoducho povedané, vedie pohodlný život nič nerobenia, hlavne, ak nenesie žiadnu politickú zodpovednosť. Teraz vám občania prejavili „dôveru“ a poslali vás naozaj pracovať a chcú vidieť vašu skutočnú prácu, vaše skutočné predpoklady na riadenie nášho štátu a hlavne vašu skutočnú tvár. A naozaj, aj vy urobte to čo odporúčajú všetkým politikom, pred tým, ako si zasadnú na stoličku predsedu vlády SR – odfoťte sa teraz a skontrolujte si vašu tvár s fotografiou, ktorú vám urobia „vďačný“ „novinári“ ihneď po ukončení vášho volebného obdobia !  A viete prečo, nuž preto, že váš boj z mafiou sa práve začal, ale keď ste si to ešte neuvedomili, tak to nebude boj s „mafiou“, ako doteraz, teda so SMER-SD, ale s tou naozajstnou mafiou, s ktorou vy teraz idete zostaviť „demokratickú“ vládu, a až teraz sa celkom reálne dotknete tej mafie, o ktorej ste doteraz, len tak, bez zábran a bez zodpovednosti, kričali na vašich infantilných tlačových besedách !

Igor Matovič, to je len zlomok toho čo všetko vás čaká a celkom určite tento váš volebný výsledok znamená začiatok konca vašej tak „úspešnej“ politickej kariéry s experimentálnym hnutím, ktorého, ak by zákon o politických stranách neprinútil, aby strana mala istý počet členov a štruktúry, tak by ste naveky boli v zložení štyroch „poctivých“ politických  kaskadérov !

Apropo, počuli ste z úst, teraz už naozajstnej „demokratickej“ opozície (SMER-SD, ĽSNS), taký zákerný výrok, aký povedal váš (a za Vás všetkých „demokratických“ politikov), budúci „demokratický“ koaličný partner ihneď po zostavení vlády po PV 2016, Richard Sulík – „…my vám urobíme zo života peklo…!“ ?! Nie, nepočuli a ani počuť nebudete, lebo toto bude naozajstná demokratická opozícia. Z úst predstaviteľa ĽSNS, ste dokonca počuli jasné vyjadrenie, že ak budete predkladať zákony výhradne prospešné pre občanov SR a SR ako takú, tak vám za ne bez problémov zahlasujú, aj keby to mal byť ústavný zákon !

Záver :

…až teraz Igor Matovič pocítite, kto je váš politický partner a kto zákerná politická „sviňa“, ale terajšia demokratická opozícia to naozaj nie je, a ani nebude, a na to sa pripravte, lebo ten had, ktorého si chcete dať na prsia v podobe vašich vládnych „koaličných“ partnerov vás bude neustále štípať a jedno s tých politických uštipnutí bude pre vás politický tragické …!!! A najzákernejším politickým hadom a politickou „sviňou“ pre vás, bude jednoznačne PS/SPOLU a Andrejova „Poistka“ (vaša ani náhodou !) v prezidentskom paláci, pretože práve im a jedine im, ste odobrali tie voličské hlasy, ktoré naplnili Trubanovi predvolebné prianie a sen, že on si nevie predstaviť vládnuť spolu s vami. Nuž v politike sa niekedy aj takéto, zjavne nesplniteľné sny, naplnia !

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.