Založ si blog

Truban, Beblavý, Kiska v hlbokom predklone . ..

…“Sláva víťazovi česť porazeným“, Áno každý demokraticky zmýšľajúci občan sa musí skloniť pre výsledkami demokratických volieb a nezotrvávať na pozíciách samoľúbosti (ješitnosti). Občan rozhodol, občan rešpektuj !

Dnes je predčasné hovoriť čo bude ďalej, ešte to chce nejaký čas, lebo aj tie prvé vyjadrenia politikov sú ešte značne pod vplyvom emócií z volebnej noci. Jedno je však isté, Truban, Beblavý a Kiska budú musieť ísť pred Igorom Matovičom do hlbokého predklonu ! Aké to musí byť ponižujúce hlavne pre Andreja Kisku, že ako bývalý najvyšší ústavný činiteľ sa bude musieť prosiť „bláznovi z Trnavy“, aby ho prijal pod svoje krídla a tak sa zachrániť ! Aké to musí byť ponižujúce pre Beblavého a hlavne Trubana, keď budú musieť byť v hlbokom predklone pred „bláznom z Trnavy“, hlavne keď majú v prezidentskom paláci Poistku a všetky neoliberálne „objektívne“ média im robili „zadarmo“ dlhodobú predvolebnú kampaň ! Toľké peniaze boli „naliate“ do PS/SPOLU, Za ľudí a výsledok nadmieru mizerný a nebyť zahraničných „Slovákov“, tak by boli ešte slabší ! Unesú to títo pred voľbami „nafúknutí“ „politici“ ?!

Uvidíme ako si ustojí Igor Matovič svojich predvolebných sľubov a nedovolí neoliberalizáciu spoločnosti a nedopustí, aby sa do prípadného budúceho programového vyhlásenia vlády dostali zvrátenosti !

Sme Rodina – naozaj drahá nevesta !

SMER-SD – to nie je zánik, len na istú dobu „odoslanie“ do politickej karantény !

ĽSNS – bojovať proti všetkým a dosiahnuť takýto výsledok, klobúk dole ! Váš čas ešte príde !

KDH – aj dnes by ste Alojz Hlina podpísali „pakt o neútočení“ s neoliberálmi ?! KDH má budúcnosť, ale bez Vás Alojz, nech sa páči opäť na politickú „ulicu“, lebo verím, že samotní KDH-áci vás na tú ulicu vyhodia !

VLASŤ – Štefan Harabin a jeho veľká predvolebná chyba, ak chceš uspieť, tak nemôžeš kopať okolo seba ako besná kobyla, do všetkého a do všetkých = asi je to koniec vašej politickej „kariéry“ pán Štefan Harabin, nie však strany VLASŤ, je tam veľa mladých a nádejných ľudí, aby presadzovali vaše myšlienky !

SNS – samoľúbosť Andreja Danka opäť pochovala túto pre Slovensko prepotrebnú stranu, svojou politikov proti strane a proti svojim dlhoročným členom, dosiahol to, že sa musia okamžite zo strany porúčať ON (BAJAJA), Gajdoš, Matečná, Lubyová a hlavne Bašistová !

MOST-HÍD – tu jednoznačne rozhodol „charakter“ z pred štyroch rokov ! Ale má to pre maďarskú menšinu jeden veľký význam, budú musieť sa zlúčiť do jednej „maďarskej“ strany, ale bez „charakterných“ „osobností“ !

V prezidentskom paláci by mala „Poistka“ okamžite poveriť Igora Matoviča zostavením väčšiny v NR SR, lebo nie je čas naťahovať tento marazmus, do ktorého sme sa dnes ráno zobudili.

Ďalší môj komentár k výsledkom volieb a povolebnom vývoji neskôr, až po prvotných vyjadreniach „víťazných“ a „porazených“ lídrov jednotlivých politických subjektov .

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.